Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813298 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır
Membranlarla ilgili bir bilgi vereyim. Gelen membranlar deneme amaçlı sanırım. Asıl parti 15 Şubatta gelecekmiş. Bundan yavaş ilerliyor via@Karakartalpasha

Çevrimdışı ZEKI

Bursaspor'un açılışı gibi olacak yani. Otobüslerle ilçelerden yandaş getirip açacaklar. Kombinesi olan, açılış gününü dört gözle bekleyen siyah beyaz renklere gönül vermişler dışarıda kalacak.

Böyle bir şeyi hiç ummam.
Davetiyeleri en fazla divan uyelerine gonderirller iki kisilik yaparlar ve actikmi actik seklinde bir acilis olur. Kartal yuvasini acarlar biter.

Çevrimdışı burakkk1903

Gün içinde çekmiştim büfe harbiden gitmiş 😊 Allah tekrar gelmeyi nasip etsin Gözle gördüm ya başka bişi istemem harbiden harika bi stad👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı selocan83

çok şükür kombinemi aldım. son reklamın büyük etkisi oldu. blok 121 sıra 19 koltuk no:10  :ok:

Çevrimdışı Savaş

Olur olmaz bilemem ama YK istrse yapabilir. Biz Basaksehir/Olimpiyata maca davetliler Vodafone'a acilisa... Fikir olarak benimde hosuma gitmedi ama Stadin acilisini C.baskani yapacak. Olasi tepkilerden cekindikleri icin boyle bir formul uretilmis olabilir.

Takim stadda olmadan stad mi acilacak?

Taraftar stadda olmadan stad mi acilacak?

Bu kadar hayalperest olmayin imkansiz boyle bisey. Ha diyelim ki oldu. O taraftar o maca gitmez stadin onunde yatar bi sekilde içeri girer. Ha giremedi iceriden de kolay kolay cikartmaz.

Beşiktaş'in sahibi taraftardir, halktir. Ne Siyasi liderler ne de devlet buyukleri degildir. Baskan'in gözü kesmez buna.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

Membranlarla ilgili bir bilgi vereyim. Gelen membranlar deneme amaçlı sanırım. Asıl parti 15 Şubatta gelecekmiş. Bundan yavaş ilerliyor via@Karakartalpasha

@DenizKusadası deneme amacli ? nasil yani bunlar sokulup yeni parti mallar mi takilacak ??

Çevrimiçi Necmi

Kizilca kiyamet kopacak...

hemde ne kopar ondan sonra arkasında tek bir destek bile bulamaz
şampiyonlukta kurtarmaz seçimi riske atmak istiyorsa açar.

Çevrimdışı harund1k3

ersoy özdem den alintidir
Membraninda gecirgenligini gorebilirsiniz.

@ZEKI abi pek bir gecirgenlik yokmus gibi sanki ?

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

O denilen açılış yapılırsa senelerdir biz bekleyenler değil, ilçelerden otobüslerle turuncu bayraklılar gelecek demektir. Ve ben ciddi olaylar çıkar diyorum,başıma geleceklerden de pek çekinmiyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

Takim stadda olmadan stad mi acilacak?

Taraftar stadda olmadan stad mi acilacak?

Bu kadar hayalperest olmayin imkansiz boyle bisey. Ha diyelim ki oldu. O taraftar o maca gitmez stadin onunde yatar bi sekilde içeri girer. Ha giremedi iceriden de kolay kolay cikartmaz.

Beşiktaş'in sahibi taraftardir, halktir. Ne Siyasi liderler ne de devlet buyukleri degildir. Baskan'in gözü kesmez buna.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
senin düşündüğünü Başkan düşünemiyor mu? klavyeden atıp tutmak kolay, arkadaş gayet mantıklı şekilde yazmış, hayalperestlik diyorsun, sonuçta makul bir formül bulmaya çalışıyor olabilirler ki çok da mantıklıdır.

Çevrimiçi Necmi

Davetiyeleri en fazla divan uyelerine gonderirller iki kisilik yaparlar ve actikmi actik seklinde bir acilis olur. Kartal yuvasini acarlar biter.
@ZEKI  şaka değil bu çatışma çıkar o açılışı yaptıktan sonra başkanda istifasını açıklar artık.
taraftarsız bir açılış hiç bir şekilde iyi bir şey değil sonrasında Beşiktaşı kaosa götürür. bu iş bizi şampiyonluktan eder.
yönetimide koltuğundan Beşiktaş taraftarıyla kumar oynanmaz karşında her riski alabilecek bir grup var neyin kafasını yaşıyorlar.
vodafone un bile 3 yıldır yapmaya çalıştığı imaj çöpe gider.

Çevrimdışı harund1k3

Keske boyle olmasa. Keske her ulkede oldugu gibi cumhurbaskani normal birisi gibi stada gelse, saygi gorse. Fakat biz de oyle mi.. Bu kadar zahmet bu kadar eziyetten sonra nasil girecekler stada. Taraftarin genel gorusu ortadayken cok kotu seyler olabilir. Butun hevesimi kursagimizda kalabilir. Birakin arkadas hicbir siyasi gelmesin. Birakin mabedimizde sadece siyah ve beyaz renklere gonul vermisler olsun. Cok mu sey istiyoruz ? bari bizi burada yalniz birakin..

Çevrimdışı sallapati

19.03 de taraftarsız kurdele kesilecek sadece bence.. 30 dklık bir iş olacak

Çevrimdışı cisse557

Hiçbir devlet erkanının bizim statta açılış konuşması yapmaya hakkı yoktur. Alnimizin akıyla yaptigimiz statta bizden başka kimse konuşamaz. Açılışa gelip izleyebilirler bunda sıkıntı yok tabi.

Çevrimdışı ilhan mansız

@ZEKI  şaka değil bu çatışma çıkar o açılışı yaptıktan sonra başkanda istifasını açıklar artık.
taraftarsız bir açılış hiç bir şekilde iyi bir şey değil sonrasında Beşiktaşı kaosa götürür. bu iş bizi şampiyonluktan eder.
yönetimide koltuğundan Beşiktaş taraftarıyla kumar oynanmaz karşında her riski alabilecek bir grup var neyin kafasını yaşıyorlar.
vodafone un bile 3 yıldır yapmaya çalıştığı imaj çöpe gider.
böyle bir açılış sadece usulendir, maksat adet yerini bulsun, çok abartıyorsunuz bence. Bu stadın gerçek açılışı tabi ki Beşiktaş camiasınca yapılacaktır.

Çevrimdışı harund1k3

19.03 de taraftarsız kurdele kesilecek sadece bence.. 30 dklık bir iş olacak

19.03 de ne olursa olsun isin icinde en basta taraftar olmak zorunda. onlarca kisi sadece insaati izlemeye gidiyor hergun. o gun yalniz birakir mi saniyorsun stadi ?

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Önden bi kaç parça takıp deneme yapılmış anladığım kadarıyla olası bi aksiliğin önüne geçmek için temkinli davranılmış

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

böyle bir açılış sadece usulendir, maksat adet yerini bulsun, çok abartıyorsunuz bence. Bu stadın gerçek açılışı tabi ki Beşiktaş camiasınca yapılacaktır.
Dünyanın neresinde bir kulübün yaptığı stadı cumhurbaşkanı kendi seçmenini doldurup açar? Bunun nesi usülden? Anlayamıyorum ben sizleri cidden ya çok meraklıysa gelir oturur hayırlı olsun der gider, taraftar da statta olur bu kadar basit. O bile gereksiz ya neyse...

Çevrimdışı Sezer94

Sesimizin duyulmasi icin illa stadin icinde mi olmamiz gerekiyor stadin dibinde seni burda istemiyoruz diye bagiririz
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı dj_dellyy

aynen Türkiye'de adet böyle ayrıca hatırlatırım ne kadar sevmesek de o stat orda yapıldıysa cumhurbaşkanının onayıyla oldu 

Çevrimdışı denilanz

Yazı fontlarının değişeceğini sanmıyorum. Ben karar veriyor olsaydım kale arkaları sponsorlarında olduğu gibi orijinal yazı karakterlerine bağlı kalırdım. Fakat daha en başta Vodafone markasının yazı karakterine uymadılar. Bunu ana sponsorumuz kabul ettiyse yapacak bir şey yok. Eğer dediğim gibi yapsalardı nasıl olurdu diye zaten önceden paylaşmıştım. Peki BEŞİKTAŞ'ın yazı fontu ne olmalı?

Ben amblemdeki BJK fontuyla da uyumlu olan Eski İnönü Stadyumu Kapalı Tribün altında yazan BEŞİKTAŞ yazısının fontunun kullanılmasının güzel olabileceğini düşündüm. Hem de eski Kapalı Tribünden bir anı olurdu. Hayal etmek parayla değil sonuçta. :ok:

Hem vodafone markasının orijinal fontunu hem de Eski Kapalı Tribündeki BEŞİKTAŞ fontunu uyarlayınca şöyle bir şey çıktı ortaya.

Çevrimdışı cursedofdragon

stadın içine girerse stadın dışından protesto ederiz o şahsın bizim stadımızda emeği yoktur olmadığı gibi birçok şey onun yüzünden daha kötü olmuştur stadımızda en basitinden eski açık.