Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748987 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı cisse557

Şu membranin net bir fotosu gelse de bi görsek.  Umarım bursanınki gibi değildi. Sarımsı duruyordu onlarınki.

Çevrimdışı gokhan_ibis

Bu da benden olsun benim gelmemi bekliyorlarmış demek ki :halay:

Çevrimdışı cadavra

Aman :D yanlış olmasın :D membrandan hallenmek çok sıkıntılı bir durum :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iyimserure

her gün bir membran seremezler mi ki, 42 günde biter serebilirlerse

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

@FARUK senden kaçmazdı bu ama dronenin üstünde flycamteam.com yazıyor oradan çekilen vidoya ulaşmak senin nasıl gözünden kaçtı :)

edit: Adamlar güzel iş çıkarmışlar.

bu  drone  cekimlerinin aynisini mac esnasinda da yapabilirler  mac  oncesinde de  ..Ozellikle  buyuk  maclar oncesinde  yayinci kurulus  bunu  kolaylikla halledebilir   ona maliyeti  1000 tl  yi  gecmez ..
Yorgo

Çevrimdışı oguzhan1310

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı halvetifarazi

membran böyle çarşaf gibi mi birşey miş? ben daha sert mukavva sundurma çinkosu gibi birşey bekliyordum. hayırlısı olsun.

Çevrimdışı cadavra

Burdan uzak olsada cok net ya mebran takiolar iste bildigin.

Çevrimdışı brci

çatıya düşen ilk membran tanesi  :halay: yalnız dehşet büyük duracak stad  :icool:

Çevrimdışı Alparslan

tam tersi yarin kedi yollarini bitirecekler bence semerler hala 10 un üzerinde ve tek vinc takiyor yarina 5 tane falan kalmali bitmesi icin
Kedi yolu takması daha uğraştırıyor gibi geldi bana. Bence isteseler semerleri bugün bile bitirirler. Diğer semerler gibi değil düz olanlar daha hızlı ilerledi. @Efe Ama sana katılıyorum kedi yolu 2 günde biter maksimum.

Çevrimdışı bad75

valla ilk projedeki çatı kaplamaları görüp te membrana bile razı olduk... Stadsızlık çok kötü... Bir an önce bit te nasıl bitersen bit...

Çevrimdışı Emre.Guler

İzninle kullandım twitterda

Çevrimdışı Emre.Guler

membran böyle çarşaf gibi mi birşey miş? ben daha sert mukavva sundurma çinkosu gibi birşey bekliyordum. hayırlısı olsun.

Gerildiği zaman o havayı verecek zaten.

En baştan beri gerilmeden bahsediliyor. kumaş yapısında olmayan şeyleri geremezsiniz değilmi

Çevrimdışı Deadam

Bİde saha içinde boru gibi rulo gibi siyah bişiy var birde serilen malzemnin üzerine çizgi şeklinde oluk açılmış gibi dikkatli bakın ne olaki onlar
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı denilanz

Videoda bir "acaba" diyor insan ama bu fotoğrafta çok net. İyi denk gelmişsiniz. :eyes İlk membran hayırlı olsun.

Çevrimiçi Necmi

Nasıl değildik abi yapmayın gözünüzü seviyim hala daha dünya kadar iş var hedef kayseri maçıysa 80 günde 40 iş falan bitirmemiz lazım.Ben kendi adıma benim bir cümlemle bile hiç bir Beşiktaşlı'nın boşa umuda kapılmasını istemiyorum.
80 gün var stadın açılmasına 30 nisanın açılış tarihi olduğunu varsayarak konuşursak,ne durumdayız peki?

-140 küsür locaya mobilya yerleştirilicek.
-Eski açık arka tarafın duvarları dahi örülmedi.
-Daha tek bir membran serilmedi.
-Koltuk işinin yarısından fazlası duruyor.
-Zeminde daha ilk işlemdeyiz,mıcır seriyoruz.
-Dolaşım alanlarından fotoğraf nadiren geliyor bitti gibi duruyor ama bütün stadın içi ne durumda bilmiyoruz.
-Işık,ses sistemleri başlamadı.

Unuttuğum,eksik olduğum yer varsa düzeltsinler,şimdi stad bu durumdayken burayı okuyan günde 50 bin Beşiktaşlı varken ben nasıl diyeyim 30 nisanda kesin açılacak diye,inşallah açılır ama makul tarih ağustostu diyorum.
bu stad yıkılmaya başladığında bu kadar büyük zorluk içersinde bu stadı bitirebilecekmiyiz diye çok düşündüm.
şimdi bakıyorum dediğin gibi membranlar takılıyor. Koltuklar takılıyor. Zemin başlamış Bitiyor işte arkadaşlar
başlanan iş bitmiş iştir finali ne zamanmı olur umrumda bile değil Benim esas ilgilendiğim konu bunca zorluğa ramen finale
gelebilmiş olmamızdır. Bazılarının çatısını kapatamadığı yerde biz stadımızı dört dörtlük yapıp bitiriyoruz. Daha ne istiyorsunuz.
Yok neymiş hayal kırıklığına uğramayalımmış neden uğruyalım bundan artık her Beşiktaşlının gurur duyması gerekir. Biliyormusunuz
Dünyada hiç bir destek almadan böyle bir stadı yapabilecek kaç kulüp var. Bu stad başladı ve bitti. Yapılması gereken sürede
yapıldı gerisi hikaye bana sadece kulübümle gurur duymak kalıyor. Bir gün o stad açılacak hangi gün olduğunun hiç bir önemi yok
tek önemli olan o gün geldiğinde mabetime gururla gireceğim. Biliyorumki o gün bambaşka duygular içersinde olacağım her
Beşiktaşlı gibi. Çok özel bir gün olacak benim için.

Çevrimdışı Alparslan

Aman aman aman membran başlamış. Hayırlı olsun diyelim. Bugün gelmesini umut ediyordum. Şu vinçler çıksın son düzlüğe bir girelim artık. Ben artık sahaya bakınca yeşil bişilerde görmek istiyorum.  :) :)

Çevrimdışı cadavra

Yalniz cok hizli takiliomus ama filenin gerilmesi onemli olan burda sanirim.O biraz zaman alacak gibi.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Rasim

Konu dişi
aramizda ankarada avukatlık yapan birisi varsa benimle iletişime gecebilirmi :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı ers1903