Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749279 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mikailtatli

Bu da benden olsun benim gelmemi bekliyorlarmış demek ki :halay:

helal be kardesim, kilometrelerce yukardan cekip paylasmis  :super:
insaatin yaninda olupta hic bilgilendirmeyenlerde var

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu stad yıkılmaya başladığında bu kadar büyük zorluk içersinde bu stadı bitirebilecekmiyiz diye çok düşündüm.
şimdi bakıyorum dediğin gibi membranlar takılıyor. Koltuklar takılıyor. Zemin başlamış Bitiyor işte arkadaşlar
başlanan iş bitmiş iştir finali ne zamanmı olur umrumda bile değil Benim esas ilgilendiğim konu bunca zorluğa ramen finale
gelebilmiş olmamızdır. Bazılarının çatısını kapatamadığı yerde biz stadımızı dört dörtlük yapıp bitiriyoruz. Daha ne istiyorsunuz.
Yok neymiş hayal kırıklığına uğramayalımmış neden uğruyalım bundan artık her Beşiktaşlının gurur duyması gerekir. Biliyormusunuz
Dünyada hiç bir destek almadan böyle bir stadı yapabilecek kaç kulüp var. Bu stad başladı ve bitti. Yapılması gereken sürede
yapıldı gerisi hikaye bana sadece kulübümle gurur duymak kalıyor. Bir gün o stad açılacak hangi gün olduğunun hiç bir önemi yok
tek önemli olan o gün geldiğinde mabetime gururla gireceğim. Biliyorumki o gün bambaşka duygular içersinde olacağım her
Beşiktaşlı gibi. Çok özel bir gün olacak benim için.

kesinlikle.. bu kadar maddi zorluk içindeyken bile kendi stadını kendi imkanlarıyla yapabilmenin ne kadar zor ve büyük bir şey olduğunun bir çok Beşiktaşlı farkında değil..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Yuvarlak içindeki arkadaşlar ışıklandırma işlemine başlamış olabilir mi?  :alala: orada vinçlik başka ne iş kaldı ki?  :alala:

Çevrimdışı Serdar

offff offff   kombinem yok , zamanım yok , mart da açarsak yurtdışındayım , olmasam bile bilet bulamam. 3 sene izle açılışa gideme.
Ne çileli adamım ben yahu. :s20:

Çevrimdışı Ensar

offff offff   kombinem yok , zamanım yok , mart da açarsak yurtdışındayım , olmasam bile bilet bulamam. 3 sene izle açılışa gideme.
Ne çileli adamım ben yahu. :s20:
bende bende :s20:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Emre.Guler

Şu periscope yayınında bir şey dikkatimi çekti çatı çok kalabalık ve çalışanların hiçbiri bir yere güvenlik kemeri ile bağlıymış gibi durmuyor

Çevrimiçi Necmi

valla ilk projedeki çatı kaplamaları görüp te membrana bile razı olduk... Stadsızlık çok kötü... Bir an önce bit te nasıl bitersen bit...
razı olduk ne demek bu daha pahalı bir malzeme ödün verilmiş değil
ihtiyaçlarımızı bu karşıladığı için daha pahalı olduğu halde bu seçildi Etfe bizim doğa
koşullarına uygun değilmiş @ahmetx bulmuştu aradaki farkı şu anda kullanılan malzeme
en pahalısı ve en özellikli olanı @bad75

Çevrimdışı ebabil

boeing 737 den stad resmi çekip paylaşan arkadaş  :super:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mikailtatli

Yuvarlak içindeki arkadaşlar ışıklandırma işlemine başlamış olabilir mi?  :alala: orada vinçlik başka ne iş kaldı ki?  :alala:

hocam yerde birkac demir kaldi onlar takiliyor. isiklandirma ses sistemi kedi yollarina takilcak

Çevrimdışı Efe

valla gelmiş örtüler  :halay: :halay: :halay:
dun gece yatmadan soyledim size bugun ilk mebrani gorebiliriz icime doğdu diye :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

dun gece yatmadan soyledim size bugun ilk mebrani gorebiliriz icime doğdu diye :evillol:
hadi hadi bizi yeme mabet falan söyledi di mi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mikailtatli

Şu periscope yayınında bir şey dikkatimi çekti çatı çok kalabalık ve çalışanların hiçbiri bir yere güvenlik kemeri ile bağlıymış gibi durmuyor

dagcilar yapior membran isini galiba? bende vinclerle araciligla falan takacaklar zannediyordum

Çevrimdışı Efe

10 tane düz semer kalmis aksama kadar 5 e dusmelu yarin bitirmeleri icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Periscope yayininda o kadar isci asagida maas sırasımiydi ki o

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

hadi hadi bizi yeme mabet falan söyledi di mi :D
yok valla ama isleyisi oyle o güvenlik aglari serildikten sonra ertesi gun seriyorlar genelde oyuzden soylemistim  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

dagcilar yapior membran isini galiba? bende vinclerle araciligla falan takacaklar zannediyordum

Dağcı olmaları önemli değilki abi . Dağcılar yer çekimine karşı koyabiliyormu? Kemersiz çalışıyorlar hemde daha yeni iş kazası yaşanmış bir yerde. Önemli olan o bu inşaat bu saatten sonra bir iş kazası daha kaldıramaz

Çevrimdışı kadir137

Membran hayırlı olsunnn. Yeni açıkta tam membranın arkasında çatı kolonları arasında siyahlık var 4 5 blokta. Camlar mı takılmış ki acaba ? :O

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

ilk buyuk mebrandan basladilar on tarafi daha sonra buyukler bittikce serecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Cok sukur bu gunleri de gorduk.  Az kaldi az...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Türkay

Bu membran niye böyle sıkışmış gibi duruyor?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler