Nasıl değildik abi yapmayın gözünüzü seviyim hala daha dünya kadar iş var hedef kayseri maçıysa 80 günde 40 iş falan bitirmemiz lazım.Ben kendi adıma benim bir cümlemle bile hiç bir Beşiktaşlı'nın boşa umuda kapılmasını istemiyorum.
80 gün var stadın açılmasına 30 nisanın açılış tarihi olduğunu varsayarak konuşursak,ne durumdayız peki?
-140 küsür locaya mobilya yerleştirilicek.
-Eski açık arka tarafın duvarları dahi örülmedi.
-Daha tek bir membran serilmedi.
-Koltuk işinin yarısından fazlası duruyor.
-Zeminde daha ilk işlemdeyiz,mıcır seriyoruz.
-Dolaşım alanlarından fotoğraf nadiren geliyor bitti gibi duruyor ama bütün stadın içi ne durumda bilmiyoruz.
-Işık,ses sistemleri başlamadı.
Unuttuğum,eksik olduğum yer varsa düzeltsinler,şimdi stad bu durumdayken burayı okuyan günde 50 bin Beşiktaşlı varken ben nasıl diyeyim 30 nisanda kesin açılacak diye,inşallah açılır ama makul tarih ağustostu diyorum.
bu stad yıkılmaya başladığında bu kadar büyük zorluk içersinde bu stadı bitirebilecekmiyiz diye çok düşündüm.
şimdi bakıyorum dediğin gibi membranlar takılıyor. Koltuklar takılıyor. Zemin başlamış Bitiyor işte arkadaşlar
başlanan iş bitmiş iştir finali ne zamanmı olur umrumda bile değil Benim esas ilgilendiğim konu bunca zorluğa ramen finale
gelebilmiş olmamızdır. Bazılarının çatısını kapatamadığı yerde biz stadımızı dört dörtlük yapıp bitiriyoruz. Daha ne istiyorsunuz.
Yok neymiş hayal kırıklığına uğramayalımmış neden uğruyalım bundan artık her Beşiktaşlının gurur duyması gerekir. Biliyormusunuz
Dünyada hiç bir destek almadan böyle bir stadı yapabilecek kaç kulüp var. Bu stad başladı ve bitti. Yapılması gereken sürede
yapıldı gerisi hikaye bana sadece kulübümle gurur duymak kalıyor. Bir gün o stad açılacak hangi gün olduğunun hiç bir önemi yok
tek önemli olan o gün geldiğinde mabetime gururla gireceğim. Biliyorumki o gün bambaşka duygular içersinde olacağım her
Beşiktaşlı gibi. Çok özel bir gün olacak benim için.