Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749286 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu membran niye böyle sıkışmış gibi duruyor?

haydaaa bide bu çıktı :D Daha gerilmemiş bile mebran sıkışmış diyorsunuz :D

Çevrimdışı Efe

Bu membran niye böyle sıkışmış gibi duruyor?
mebrana sormak lazim çişi gelmistir :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Şu periscope yayınında bir şey dikkatimi çekti çatı çok kalabalık ve çalışanların hiçbiri bir yere güvenlik kemeri ile bağlıymış gibi durmuyor

güvenlik kemeri bağlama şansı yok bu işde o nedenlede ağ geriyorlar zaten @Emre.Guler

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Emre.Guler

güvenlik kemeri bağlama şansı yok bu işde o nedenlede ağ geriyorlar zaten @Emre.Guler

Öylede abi ne bileyim ya diğer tarafa doğru düşerse Allah korusun. Stadın dışına doğru ağ göremedim ben

Çevrimdışı Anıl1903

bu küfekileri nasıl temizlediler böyle  :claps:

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080/12728547_1686529814938796_1817190455_n.jpg
Demek ki temizlenebiliyormuş   Abi pas ve kir  korkularımız yersizmiş.Bu arada ilk membran hayırlı olsun bitime biraz daha yaklaştık  :ishock: :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 12:36:23 westeagle03 ]

Çevrimdışı Ali Aba

tamda canlı yayının olması gereken zaman ama yok malesef biri hesaplasın bakalım damacana hesabı ile günde ne kadar mebran takılabilir

Çevrimdışı Efe

dakika skor

294 -284 semer 10 kaldi

56-53 kedi yolu 3 kaldi

42-1 uzun mebran

42-0 kısa mebran  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

kesinlikle.. bu kadar maddi zorluk içindeyken bile kendi stadını kendi imkanlarıyla yapabilmenin ne kadar zor ve büyük bir şey olduğunun bir çok Beşiktaşlı farkında değil..

Benimde anlamadığım biz bu stadı hangi parayla yaptık, stad geliri yok, avrupa geliri oldukça az ve sonuçda yeni stad yaptık GS ile aynı miktarda borcumuz var.. :icool: :D

Çevrimiçi Necmi

Öylede abi ne bileyim ya diğer tarafa doğru düşerse Allah korusun. Stadın dışına doğru ağ göremedim ben
merak etme bütün önlemler düşünülmüştür. Orda güvenlik açığı yaratmazlar. işinde uzman insanlar
çalışıyor. Hele geçenlerde olan kazadan sonra orda en ufak bir risk bırakmazlar.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 12:36:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
artık yeniinönü günde 3-5 defa foto koyması lazım :photo:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Türkay

mebrana sormak lazim çişi gelmistir :evillol:

Abi ben iptal :lol:

haydaaa bide bu çıktı :D Daha gerilmemiş bile mebran sıkışmış diyorsunuz :D

Ben gerileceğini bilmiyordum ki simdi duydum :) direk vinç ile koyacaklar parçayı sanıyodum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Benimde anlamadığım biz bu stadı hangi parayla yaptık, stad geliri yok, avrupa geliri oldukça az ve sonuçda yeni stad yaptık GS ile aynı miktarda borcumuz var.. :icool: :D
Bak işte bunu bende deli merak ediyorum Başkan resmen şapkadan tavşan çıkartıyor.

Çevrimdışı cisse557

Arkadaşlar hayırlı olsun Etna çok hızlı çıktı.

Çevrimdışı ask1903

Membran işi hayırlı olsun. Son gelişmeler işin gayet hızlandığını gösteriyor.
Maşallah.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mikailtatli

Dağcı olmaları önemli değilki abi . Dağcılar yer çekimine karşı koyabiliyormu? Kemersiz çalışıyorlar hemde daha yeni iş kazası yaşanmış bir yerde. Önemli olan o bu inşaat bu saatten sonra bir iş kazası daha kaldıramaz

riskli islerde calisanlarin ozel sertifikasi oluyor, bazi testlerden gecmeleri gerekiyor. genelde dagci ismini veriyorlar o islerde calisanlara

Çevrimdışı Serjo

Abi ben iptal :lol:

Ben gerileceğini bilmiyordum ki simdi duydum :) direk vinç ile koyacaklar parçayı sanıyodum

membran branda gibi
sert malzeme değil  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

Bak işte bunu bende deli merak ediyorum Başkan resmen şapkadan tavşan çıkartıyor.
şapkadan stad çikardi Beşiktaş tarihinin en önemli tesislesme hareketini baslatti tek eksik kaldi şampiyonluk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

dakika skor

294 -284 semer 10 kaldi

56-53 kedi yolu 3 kaldi

42-1 uzun mebran

42-0 kısa mebran  :D
Bu anı bekliyordun hep dimi @Efe

Çevrimdışı bad75

razı olduk ne demek bu daha pahalı bir malzeme ödün verilmiş değil
ihtiyaçlarımızı bu karşıladığı için daha pahalı olduğu halde bu seçildi Etfe bizim doğa
koşullarına uygun değilmiş @ahmetx bulmuştu aradaki farkı şu anda kullanılan malzeme
en pahalısı ve en özellikli olanı @bad75
pahalılığından ziyade ; bu kadar güzel bir stadın çatı kaplamasının bu olmaması gerektiğini düşünüyorum ben. Ama yine de ev bizim evimiz.. dünyada ondan daha güzel bir stad yok...

Çevrimdışı cadavra

Gs ile hic karsilastirilmamali bana gore is biraz siyasete girecek ama bunlarin icinde yolsuzluk var bunlar stada 5 kurus harcamadan stad yapildi verildi ustune turk telekom sponsorluk aldi Şampiyonlar ligi gelirleri sampiyonluklar bu kadar gelir nasil olur diorum yani bize gelince kartal yuvasi cogaldi insanlar eskisinden cok daha fazla lisansli urun almaya basladi kartal yuvasi gunlerinde ciddi para gelio sponsorluk anlasmalarimiz hat safada gelen parayida doğru kullanildi sokaga atilmadi ama gs nin icinde kaba tabirle bana gore bu paralarda ciddi soru isaretleri var kaldiki 1+1 uefadan men kesin gibi neyse mebranimizda takilio vinçlerin son demi takir takir takim oynuo su an Türkiye de herkes Beşiktaşlılarin yerinde olmak ister

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

abi neden bizden bu kadar korkuyorlar sanıyorsun.. adamlar hazırdaki locaları satamazken biz maketten loca sattık :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

ama bu membranlar gagalanırsa kötü oluuuurrrrrr    :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Bu anı bekliyordun hep dimi @Efe
evt necmi abi hemen hemen tahminlerimiz dogrultusunda gidiyor birtek saha gecikti koltuk mebran saha ayni zamanda ilerler dedik aynen oluyor bi kac gune vinclerde gittimi keyfe diyecek yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK