Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749274 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı vural

Arkadaşlar hayırlı olsun Etna çok hızlı çıktı.

Etna bi yeri yaparken diğerini bozuyo heralde, eski açıktaki prekastları kaldırmşlar ;)

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk mebran serilsin yeniinönüden foto gelsin ilk photoshop'u ben yapıcam nasıl gözükücek hep beraber görücez :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Gs ile hic karsilastirilmamali bana gore is biraz siyasete girecek ama bunlarin icinde yolsuzluk var bunlar stada 5 kurus harcamadan stad yapildi verildi ustune turk telekom sponsorluk aldi Şampiyonlar ligi gelirleri sampiyonluklar bu kadar gelir nasil olur diorum yani bize gelince kartal yuvasi cogaldi insanlar eskisinden cok daha fazla lisansli urun almaya basladi kartal yuvasi gunlerinde ciddi para gelio sponsorluk anlasmalarimiz hat safada gelen parayida doğru kullanildi sokaga atilmadi ama gs nin icinde kaba tabirle bana gore bu paralarda ciddi soru isaretleri var kaldiki 1+1 uefadan men kesin gibi neyse mebranimizda takilio vinçlerin son demi takir takir takim oynuo su an Türkiye de herkes Beşiktaşlılarin yerinde olmak ister

bonservislere, oyuncu sayısına ve oyunculara verdikleri maaşlara bakarsan aslında hiç anormal değil..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Membran işi hayırlı olsun. Son gelişmeler işin gayet hızlandığını gösteriyor.
Maşallah.
adamlar hiç nazlanmadan direk başladı. biz alışık değiliz böyle şeylere. önce çatı mekaniğinin
bitmesi lazımdı. Sonra bir hafta beklememiz gerekiyordu nerde bu membranlar diye söylenmemiz
lazımdı. Adamlar dumur etti bizi :alala:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 12:45:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
evt necmi abi hemen hemen tahminlerimiz dogrultusunda gidiyor birtek saha gecikti koltuk mebran saha ayni zamanda ilerler dedik aynen oluyor bi kac gune vinclerde gittimi keyfe diyecek yok :icool:
vinçleri nereye gönderiyorsun skorbord takmayacaklar mı :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cisse557

Etna bi yeri yaparken diğerini bozuyo heralde, eski açıktaki prekastları kaldırmşlar ;)
Onları Fener'e gönderdik

Çevrimdışı brci

ama bu membranlar gagalanırsa kötü oluuuurrrrrr    :evillol: :evillol: :evillol:

o membranı gagalıyacak kuşun alnını karışlarız  :icool:

Çevrimdışı SLYKRT

Cahilliğime verin ben membran dendiğinde sert plastik tarzı bişi hayal etmiştim hiçte araştırmamıştım.Resimleri görünce biraz internete baktım ama tam detaylı bulamadım.Şimdi bu membran branda tarzı bişeymi olacak yani semerler üzerine örtülüp şekilendirilecek felan birşeymi.Yoksa üzerine ekstra bir şeyler daha kaplanacakmı.Lütfen merakımı giderin.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cadavra

bonservislere, oyuncu sayısına ve oyunculara verdikleri maaşlara bakarsan aslında hiç anormal değil..
Eee bizde takima para veriyoruz tamam onlar bizden cok para verio olabilir ama bunlarin sampionlar liginden ve sampionluklardan gelen parayi dusun ustune bide stad gelirleride var bizim stad gelirimiz yok bana gore icerde takimi yiyenler var biz stadsiz bu haldeyiz onlar stadli sampionluklar yasamis sampionlar ligine katilip durmus ve mali krizdeler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı izorlu85

Hayır numaralıda kolon yok daha adamlar önce çatı yapmış sonra kolon yapacak herhalde.  :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

o membranı gagalıyacak kuşun alnını karışlarız  :icool:

Benim mabedimin membranını gagalayacak kuşun gagasını alırım  :biggrinking:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı İhsan

Bu da benden olsun benim gelmemi bekliyorlarmış demek ki :halay:

Senin drone çok yüksekten uçuyor...
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bu membran olayı akustik acısından ne gibi bir olumlu yada olumsuz etki yaratır bilgi varmı bununla ilgili ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bitti bitiyor yemin ederim heyecan yaptım:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

ufak vinc takar paletliye ve diger buyuk vinclere gerek yok skorbord icin bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mikailtatli

iyi hatirlattin hocam, skorbord malzemeleri galiba sahada olan dikdortgen demir parcalari?

Çevrimiçi Necmi

pahalılığından ziyade ; bu kadar güzel bir stadın çatı kaplamasının bu olmaması gerektiğini düşünüyorum ben. Ama yine de ev bizim evimiz.. dünyada ondan daha güzel bir stad yok...
ne olması gerekiyordu şu anki teknolojide en iyi malzeme bu düşün ilk kez bir
stada uygulanıyor bu malzeme bundan sonra çokça göreceğiz elimde örneği var çok değişik bir şey
kumaş gibi düşünüyordur herkes ama kumaş değil üstünde kalın şeffaf bir kaplama var slikon gibi kaygan değil
yanmıyor kırılmıyor buruşmuyor. Işığı geçiriyor. Ambians özelliği var. ptfe membranları biliyorum bu onlara benzemiyor @bad75

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Cahilliğimin kusuruna bakmayın ama membran işini yapan firma hangisi biri bilgi verebilir mi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eee bizde takima para veriyoruz tamam onlar bizden cok para verio olabilir ama bunlarin sampionlar liginden ve sampionluklardan gelen parayi dusun ustune bide stad gelirleride var bizim stad gelirimiz yok bana gore icerde takimi yiyenler var biz stadsiz bu haldeyiz onlar stadli sampionluklar yasamis sampionlar ligine katilip durmus ve mali krizdeler.

aslında bizden daha beter bir krizde değiller sadece yıllık zararları çok fazla.. oyunculara verdiğimiz paralar arasında ise yakın zamana kadar ciddi uçurum vardı.. şimdi bile önemli fark var
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ers1903

Membran hayırlı olsunnn. Yeni açıkta tam membranın arkasında çatı kolonları arasında siyahlık var 4 5 blokta. Camlar mı takılmış ki acaba ? :O

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Camlar takılmış ,az önce stadin oradan gecerken kapalidaki zeminle bir  olan açıklık yere siyah cam takiyorlardi,çok hoş görünüyor.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 13:01:41 ers1903 ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 13:00:00
iyi hatirlattin hocam, skorbord malzemeleri galiba sahada olan dikdortgen demir parcalari?
skorbord da geldi demeyin günde bir sevinç olsun :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı burakkk1903

:halay:
yeni uyandım ve müthiş haberi gördm gözümüz aydın mebranıda gördük artık  :sevinc :halay: :ishock: :ishock:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 13:02:50
Bu membran olayı akustik acısından ne gibi bir olumlu yada olumsuz etki yaratır bilgi varmı bununla ilgili ?
olumlu olumlu.
tepkilerde gök gürlemesi gibi bir ses sahaya vuracak.
tezahürat net duyulacak birbirine karışmayacak.
her tribün kafasına göre takılırsa karışır tabi :bandit:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Gs ile hic karsilastirilmamali bana gore is biraz siyasete girecek ama bunlarin icinde yolsuzluk var bunlar stada 5 kurus harcamadan stad yapildi verildi ustune turk telekom sponsorluk aldi Şampiyonlar ligi gelirleri sampiyonluklar bu kadar gelir nasil olur diorum yani bize gelince kartal yuvasi cogaldi insanlar eskisinden cok daha fazla lisansli urun almaya basladi kartal yuvasi gunlerinde ciddi para gelio sponsorluk anlasmalarimiz hat safada gelen parayida doğru kullanildi sokaga atilmadi ama gs nin icinde kaba tabirle bana gore bu paralarda ciddi soru isaretleri var kaldiki 1+1 uefadan men kesin gibi neyse mebranimizda takilio vinçlerin son demi takir takir takim oynuo su an Türkiye de herkes Beşiktaşlılarin yerinde olmak ister

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yönetimi aldıklarında gelirimiz yoktu bilet gelirleri dahil bütün gelirlerimiz ipotekliydi
halada ipotekli harcanan tüm para kendi yarattıkları gelirlerden geldi.borcumuz büyümedimi evet büyüdü
ama bu büyümenin ana nedeni birincisi dövüz kurundaki artışki nerdeyse iki katı oldu birde stadla ilgili kombine
loca gelirleride gelir hanesine yazılamyor stad açılınca borçlarda düşüş olacak.