Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761708 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Besiktas Golleri

Arkadaşlar Merhaba,

Vodafone Arena ile ilgili dün çıkan haberler malumunuz..
19.03 olarak haberler çıktı, yönetim de şimdilik yalanladı..
biraz önce de twitter da ki bi yazı sonrası bilgi paylaşmak istedim..

Kumanovalı Hakan ‏@KUMANOVALI_  9 dk.9 dakika önce
@BesiktasGolleri @ArenaBesiktas @VodafoneArena istersen iki dakika foruyma girip cvp yazabilirsin :)

aslında direk birinci ağızdan alınan bilgiler bunlar..
bilgi aldığım şahıs özellikle stadın en ağır ve zaman alacak kısmını yapacak olan Membran firması ve yetkilisi..
Whatsapp konuşmasını burada paylaşmak istemiyorum..
Kendisi de koyu beşiktaşlı..

daha önceden membran serim işinin maksimum 40 gün süreceğinin bilgisi verilmişti.
yanlız dün ki söylenen, 40 günden fazla süreceğiz, belirtilen 19.03 e kesinlikle yetişemeyeceği hatta ve hatta başkanımızın içeri de 4-5 maç oynuyoruz açıklaması bile bu durumda imkansız olduğu yönünde..

ne zaman biter diye sorudum 'Ya nasip bir girelim de' dedi
ortlama bir tarih sordum 'Yanıltmıyım Şampiyon Olaalım' dedi :)
e o zaman 19.03 e yetişmeyeceği kesin galiba dedim, 'hayaller ve Gerçekler' dedi :):):)

artık hayırlısı demekten başka çare yok..

Saygılar..
Besiktas Golleri

Çevrimdışı cadavra

Katılıyorum forumda o kadar adam var  3-5 birşeyler verirse herkes toplanır iyi kötü para.
Abi iste bi site yoneticisi organize etse alinacak droneyi kesinlestirip konusarak ben anlamam pek o islerden anlayan arkadaslarsa yardimci olur markasi felan bide hesap numarasi atilir kim.ne atiosa hani belki fiatini tam cikaramasakta buyuk bolumunu karsilariz die dusunuorum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Mebran uç kızmı nasıl nereye bağlanacak diye bi tartışma konusu vardı. Çözüldü mü bilmiyorum. Ona istinaden şu fotoğrafı paylaşmak istedim. İşaretlediğim yerlere düz bir şekilde bağlanacak.  :bandit:
orda kancalar var membran delikleri ordan geçirilecek
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serdart

@Popular Demand Geçmiş olsun. Drone'lar sıkıntı hala. Ama sistemsel bir sorun olmuş belli ki. Yetkili firmayla görüşmen lazım video ve log kayıtlarını da gösterirsin. Sistemsel bir hata. Ama baktın olmuyor haber ver elimizden geleni yaparız. Görüntüler çok güzeldi bu arada emeğine sağlık. Geçmiş olsun.

Çevrimdışı cadavra

@Kadir Akdağ Bu arkadaşın cihazı ufak hobi için amatör cihaz. 200-300 metre gider en fazla. Referans olmaz malesef..
Senin cihazin neydi atarmisin bi linkini ? Yani markasi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand Geçmiş olsun. Drone'lar sıkıntı hala. Ama sistemsel bir sorun olmuş belli ki. Yetkili firmayla görüşmen lazım video ve log kayıtlarını da gösterirsin. Sistemsel bir hata. Ama baktın olmuyor haber ver elimizden geleni yaparız. Görüntüler çok güzeldi bu arada emeğine sağlık. Geçmiş olsun.

Yetkili firma sıkıntı zaten. Türkiye'de malesef destek yok cihaza.
Büyük saçmalık ama böyle.. Yine de mail atıcam ama ilgilenmezler diyor herkes.
          [img width=41

Çevrimdışı oguzhan1310

Arkadaşlar Merhaba,

@BesiktasGolleri @ArenaBesiktas @VodafoneArena istersen iki dakika foruyma girip cvp yazabilirsin :)

bilgi aldığım şahıs özellikle stadın en ağır ve zaman alacak kısmını yapacak olan Membran firması ve yetkilisi..

daha önceden membran serim işinin maksimum 40 gün süreceğinin bilgisi verilmişti.
yanlız dün ki söylenen, 40 günden fazla süreceğiz, belirtilen 19.03 e kesinlikle yetişemeyeceği hatta ve hatta başkanımızın içeri de 4-5 maç oynuyoruz açıklaması bile bu durumda imkansız olduğu yönünde..

e o zaman 19.03 e yetişmeyeceği kesin galiba dedim, 'hayaller ve Gerçekler' dedi :):):)

Saygılar..
Sabah sabah şaka olduığunu söyle lütfen 40 günde bitmez ne demek  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı mustafa.kuru

Yapılacak bir organizasyon varsa (drone alımı) yardıma hazırım....Lütfen bilgilendirin beni....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Besiktas Golleri

Sabah sabah şaka olduığunu söyle lütfen 40 günde bitmez ne demek  :akuma: :akuma:

eğer bana şaka yapılmadıysa ben de şaka yapmadım :(:(
Besiktas Golleri

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar Merhaba,

Saygılar..

ilk çatı projesi rüzgar testinden geçemedi , geçemediğinden yeni proje yapıldı , yeni proje belediyenin verdiği ruhsattan yüksek olunca çatı mühürlendi yeni proje üzerinde tadilat yapıldı , tadilat neticesinde çatı parçaları değişti çatı parçaları değişince mat membranların ölçüsü şeffaf kısmın malzemesi değişti böyle olunca da 19 marta yetişemedik neyse sağlık olsun diyelim.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 11:05:59 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı xenos

Sayfadan biri bunu yazdı:

Flyaway diye bişey olmuş ne demekse artık..

Geçmiş olsun @Popular Demand eklediğim videoda (15:40 dan sonra) sanırım bu sorundan bahsediliyor... Umarım insaflı bir arkadaş bulur ve sana ulaştırır. 15:40 dan sonra

http://youtu.be/X8UTnpEBCKA?t=939
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 11:00:49 xenos ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 11:03:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
orda kancalar var membran delikleri ordan geçirilecek
kancalara çatının üstüne çıkacak işçiler mi takacak yoksa vinç mi takacak.
işçiler takacaksa işçi sayısı fazla olursa 40 günü geçmez membran.
başkan da sıkıştırır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

zannedersem saydam kısımla ilgili bir durum , son anda ptfe mesh de karar kılınınca daha yeni üretime başlandı ve bu ürünün üretilip ölçülere göre dikilmesi için muhtemelen zamana ihtiyaç var

Çevrimdışı Serhat Akkaya

başkan da sıkıştırır...
işçiler takacak çok yüksek ihtimalle. Ama belli bir sayının üstünde işçi çalıştıramazlar o yükselikte iş güvenliği sebebiyle. Sıkıştırmayla olacak iş değil şu vakitten sonra hele öyle kritik bir noktada.
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar, öncelikle Popular Demand 'ın başına gelene çok üzüldüm. Forum yönetimi olarak forumda para konusuna sıcak bakmıyoruz. Bunun makul gerekçeleri var. Uzun uzun anlatmayalım şimdi. Kişisel olarak bende sizin gibi kaybın telafisi tarafındayım. Ancak kural kuraldır. Uymak gerekir. Ben yine de bunu yönetim tarafında konuşurum. Biraz zaman lütfen.  Bir ricam olsun twitter kullanıcısı arkadaşlar lütfen Beşiktaş taraflarında bir drone kaybettik duyan bilen var mı diye mesaj atsın. @ArenaBesiktas hesabını ekleyerek. Birde yurt dışında yaşayan arkadaşlar muadil ürün fiyatı verirlerse bana pm atarak belki daha uygun fiyata halledebiliriz.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 11:08:30 Altuğ ]

Çevrimdışı ahmetx

başkan da sıkıştırır...
işçiler takar

Çevrimdışı Cem K

Arkadaşlar, öncelikle Popular Demand 'ın başına gelene çok üzüldüm. Forum yönetimi olarak forumda para konusuna sıcak bakmıyoruz. Bunun makul gerekçeleri var. Uzun uzun anlatmayalım şimdi. Kişisel olarak bende sizin gibi kaybın telafisi tarafındayım. Ancak kural kuraldır. Uymak gerekir. Ben yine de bunu yönetim tarafında konuşurum. Biraz zaman lütfen.  Bir ricam olsun twitter kullanıcısı arkadaşlar lütfen Beşiktaş taraflarında bir drone kaybettik duyan bilen var mı diye mesaj atsın. @ArenaBesiktas hesabını ekleyerek. Birde yurt dışında yaşayan arkadaşlar muadil ürün fiyatı verirlerse bana pm atarak belki daha uygun fiyata halledebiliriz.

Marka model alabilirsem arastirabilirim buralarda.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı harund1k3

Merhabalar @Popular Demand arkadasin basina gelen olaya cok uzuldum. Forumun kurallari ne kadar belli olursa olsun, Arkadas burada biz statdan mahrum kalamiyoruz diye video cekiyordu ve cihazini kaybetti. KEsinlikle biseyler yapmamiz gerekir. Bence ilk basta sahibinden, hepsi burada gibi sitelere bakip aleti satan var mi diye bakmak. Onun disindan cihazin anladigim kadariyla bir garantisi de yokmus. Ben yurtdisinda yasiyorum cihazin tam olarak marka modelini yazarsaniz Rusya'da ki fiyatlarina bakabilirim bugun.

Çevrimdışı Emre_ZA

Membran'ın 19.03'e yetişmemesi stadın açılması için bir engel değildir. Membran sonra da bitebilir. 1 gün maç yapılacak sonrasında 15 gün daha var bir sonraki maça. Sonuçta vinçler dışarıdan çalışacak. (Ki ben 30-45 gün aralığında membranın biteceğini düşünüyorum)

Çimler bitsin (max 40 gün), aydınlatma bitsin (30 gün), tribünler bitsin (max 40 gün) maç oynamak için yeter.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 11:20:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Güncel
@FARUK yatay kirişe takılıyor galiba.
peki yatay kirişe nasıl çıkıcak işçi.
yoksa yatay kirişten aşağı doğru bir kedi yolu daha mı takılır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

localı tribünlere ışık direk vurmadığında yansıma olmadığı için üst kat pikseller hoş duruyor.Ama çok geç olmadan şu yeni açık piksellere bir çare bulmamız lazım .

[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 11:31:01 ahmetx ]

Çevrimdışı maluMechul

eee yani bir ayda passo gişelerinimi takamayacaklar kaldıki bir aydır takıyorlar zaten
çevre düzenlemesi derken neyi kastettiğini anlamadım eğer kapalı önünden geçen yolsa bunu belediye bir günde yapar
onun dışında çevre düzenlemesi yok deniz tarafını belediye düzenleyecekse bu bizi bağlayan bir duru
m değil bizim çevre düzenlememiz yokki
tek sıkıntı duvarların çevresine korkuluk takmak o kadarınıda 40 günde yapsınlar çatıyı çimi koltukları bitirdinde dört tane turnikeyi
yüz metre kaldırımımı yapamayacaksın kaldıki bursa stadının nasıl açıldığını biliyoruz taraftar iskelelerin arasından stada girdi
çevre konusunda bizim bir sıkıntımız yok sadece müze kapısının takılması ve kulenin her iki tarafındaki iskeleti yapılmış duvarların kaplamasının takılması yeterli
içlerinin bitip bitmemesi kimseyi ilgilendirmez yeterki stadın yaşam mahallerinin bitmiş olması elektrik çalışıyor su akıyor olması gerisine kimse engel olmaz
zaten fikstürü yaparken 19 03 e maçımızı koymaları bile zaten bu programın yapıldığını gösterir aslında o açılış olmaz sadece ilk maçı yapıp taraftarı ilk stada sokmak için atılmış bir adım olur esas açılış ondan sonra mayıs aylarında yada yazın olur büyük ihtimal yazın olacaktır. Bu esnada maçlarımızı oynar ligi bitiririz konserler verilir
sonra saha sökülür hibrit yapılır bittiğindede muhteşem bir sezon açılışı olur. İyi bir takımla ve bu açılışa kadarda bir sürü şov açılışlar olur müze kartal yuvası vodafone iletişim merkezi moda merkezi sanırım birde spor salonu sıpa tarzı bir yer yapılacak bütün yazı şov yaparak geçireceklerdir. @cadavra
Belediyede çalışan ve Çevre Düzenleme işlerini yapan bir peyzaj mimarı olarak söylediğin şey tamamıyla doğru. Bir gecede iki gecede iş yaptığımız çok yer vardır. Hiçbir şeyi olmayan bir mekana Cuma akşamından haber gelip Pazartesi sabahı açılışını yaptığımızda olur. Yeter ki iş çevre düzenlemesine kalsın. Sabah geçerken izbelik gördüğünüz araziyi ertesi sabah gördüğünüzde her şeyi bitmiş olur. Hele ki birisi Kadir başkan bitecek dedi desin.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@FARUK yatay kirişe takılıyor galiba.
peki yatay kirişe nasıl çıkıcak işçi.
yoksa yatay kirişten aşağı doğru bir kedi yolu daha mı takılır...
@ahmetemre kolona gemici  merdiveni  yaparsın sırt korkuluklu göze de  batmaz  oradan yukarı  tırmanır çalışan.