Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5759567 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sanırım demirörenin alacağının bir kısmına karşılık numaralı tribün sponsorluğu verilebilir diğer kısmınıda hibe etmek şartı ile

Yeter düşsün artık yakamızdan ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İhsan

dakika skor veren yok mu kedi yolları bitti diyen yok mu :bandit:

herşey iyi gidiyor.....ama bir flyaway sonucu
 -1 adet drone yazmalıyız  :by2:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam eski açık numaralı köşesindeki kediyolu neden halen takılmıyor bilgin var mı? Oraya yeni parça mı üretiliyor?
Bir kısmı bitirip öyle geçiyorlar sanırım yeni açık tarafı bitecek önce

Çevrimdışı dropoon

kedi yolu 4 tane çok fazla sanırım ama statik açısından da her yerde aynı ağırlık olsun diye mecbur kalınmış bi durumda olabilir

Çevrimiçi Necmi

Pazar günü buluşma olacak mı Necmi abi bende maçtan önce 2 - 2.30 gibi Beşiktaş'ta olacağım :)

plan yapmadık daha

Çevrimdışı Altuğ

@cadavra  çok haklısın ! alalım. Çekimler zevkle izlerken iyide zor durumda olduğunda mı yarı yolda bırakacağız.
Elbirliğiyle bir şeyler yapalım mutlaka.

Elimizden geldiğince kendi aramızda toparlamaya başladık umarım alabileceğimiz tutarı toplayabiliriz.

Çevrimdışı İhsan

@FARUK yatay kirişe takılıyor galiba.
peki yatay kirişe nasıl çıkıcak işçi.
yoksa yatay kirişten aşağı doğru bir kedi yolu daha mı takılır...

Beton Kirişten merdiven ile kedi yoluna geçiş olacak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

kedi yolu 4 tane çok fazla sanırım ama statik açısından da her yerde aynı ağırlık olsun diye mecbur kalınmış bi durumda olabilir

olamaz!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Elimizden geldiğince kendi aramızda toparlamaya başladık umarım alabileceğimiz tutarı toplayabiliriz.
Nerde toplanıyo para kardeşim bizim de çorbada tuzumuz olsun

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yldrmaydn

@Popular Demand geçmiş olsun. izlerken bana sanki ileri çalışmamış gibi değil de başka bir komutla ilerliyor gibi geldi. benzer frekanstaki başka sinyali yakalayıp onu takip etmiş olabilir mi? istanbul gibi bir yerde frekans karışıklığı yaşanması çok anormal bir durum olmaz gibi geldi bana. tekrardan geçmiş olsun
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Emre_ZA

Zemin oturmadan açılması beni de korkutuyor açıkçası

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar, zeminin oturması-oturmaması diye bir durum yok. Bildiğiniz gibi drenaj yapıldıktan sonra yani alt zemin hibrit çime uygun hale getirildikten sonra üzerine geçici rulo çim (yani hazır çim) serilecek (2-3 gün sürecek bu serme işlemi) ve bu çim sezon sonu kaldırılacak ve hibrit çalışmasına başlanacak. Dolayısıyla ekilen çimin oturması gibi bir sıkıntımız yok.Çünkü ekim yok. Zaten gelen serilecek ve mükemmel bir zeminimiz olacak. Yazın da hibritle taçlandıracağız.

Biraz da SIS gibi bir firmaya güvenelim arkadaşlar.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Popular Demand başına gelen büyük talihsizlik.. geçmiş olsun.. geçen sefer de söylemiştim elimizden geleni yapmaya hazırız..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand geçmiş olsun. izlerken bana sanki ileri çalışmamış gibi değil de başka bir komutla ilerliyor gibi geldi. benzer frekanstaki başka sinyali yakalayıp onu takip etmiş olabilir mi? istanbul gibi bir yerde frekans karışıklığı yaşanması çok anormal bir durum olmaz gibi geldi bana. tekrardan geçmiş olsun

Mantıklı, o da ihtimal dahilinde. Tek bildiğim ileriye çektiğim halde geri gitmeye devam etmesiydi.
3km gider diye özellik yazıyorlar 200 metre sonra sinyal kaybı, frekans karışması vs. Bi adam edemediler şu cihazları.
İlla tarlada açık alanda mı kullanıcaz.
          [img width=41

Çevrimdışı canergiray77

bu sinyal kesici bir aletlerden dolayı olmasın asker ve polisin kullandığı belki de bölge de ondan vardı Sinyal Kesici Jammer  :s20: @yldrmaydn @Popular Demand
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Burak

Merhabalar, geçen haberlerde görmüştüm yabancı ülkelerde turistlik bölgelerde kullanılan droneları hackleyip güvenli bir yere indiriyordu polis. Acaba böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Eğer böyle bir durum varsa polisin haberi vardır.

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand başına gelen büyük talihsizlik.. geçmiş olsun.. geçen sefer de söylemiştim elimizden geleni yapmaya hazırız..

Eyvallah abi. Büyük şanssızlık :(
          [img width=41

Çevrimdışı keremd

Forum genelinde drone için bir para toplama kampanyası yapılsın iştirak etmek istiyorum

Çevrimdışı Deniz

Forum genelinde drone için bir para toplama kampanyası yapılsın iştirak etmek istiyorum
Yapiliyor su an
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Bu arkadasa özelden yazin drone alimina yardim etmek isteyen arkadaslar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

nasıl katılabiliyoruz?
@Altuğ ile pm yolu ile iletişime gecip detaylari konusabilirsiniz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

numaralidaki kedi yollari 2 gune kalmadan bitti cok daha hizli monte edildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

numaralidaki kedi yollari 2 gune kalmadan bitti cok daha hizli monte edildi
yanii artık kedi yolu semer saymayacağız dimi sadece catıya mebren gelecek ? @Efe
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Altuğ

Drone için karınca kararınca elinizden gelen gönderileriniz için teşekkür ederiz umarım halledeceğiz. Rakama ulaşıldığı zaman haber verilecektir.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 13:07:58 Altuğ ]