Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813409 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Bak onları unutmuşum ben. Yeni Açık harici ikişer sırayı çıkarmak lazım.
-246 Yeni Açık
-498 Numaralı
-504 Kapalı
Toplamda
-1248 koltuk yapar

Son hesapla: 27.455

İyice düştü. :D
Bir de basın ve VIP de var değil mi? @Necmi abi, oradaki her siyah beyaz koltuğu dahil ettim ben işte. VIP'di basındı ayrım yapmadım. Hepimiz eşitiz sonuçta. :lol: :evillol:

sen biraz daha hesap yaparsan 32000 e düşecek :o_o:

Çevrimdışı brci

stad da çalışmalar ne durumda ? dünkü üzücü olaydan sonra devam ediliyor mu çalışmalara ?

Çevrimdışı FARUK

Son gelen semerlerin eğimi uca takılanlara göre daha fazla bence 2. Sıra için olabilir bunlar

Çevrimdışı denilanz

sen biraz daha hesap yaparsan 32000 e düşecek :o_o:
:lol: :lol:  :kop: :halay:

Bence köşeler düşündüğümüzden çok. :D

Çevrimdışı ahmetx

Son gelen semerlerin eğimi uca takılanlara göre daha fazla bence 2. Sıra için olabilir bunlar
arkaya doğru diyorsun
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

demek istediğini anladım ama o durumda değiliz,10 yıl sonra oluruz umarım. 2 sene önce finansman sıkıntısından men yedik, 3 senedir cl ye giden gs bile battı. her an yeni bir türk klübü eklenebilir buna. tekrar bile ceza alabiliriz.. durum o derece vahim çok fazla borç var..şaka değil
Borç çok fazla ,ekonomik kriz var bunlar bildiğimiz şeyler.
Ben sportoto ve denizbank firmalasının ismini koltuklara yazmasan da sponsor olacağından eminim.

Onlar gel adını koltuklarla yazalım diye sponsor olmadı ,yönetimin çabaları ile oldular.O koltuklara yazılma mevzusu tamamen sponsorluktan bağımsız ama sponsora şirin görünme ,aman ben de ortaya bir proje çıkartayim düşüncesi ile amatörce yapılmış bir reklamcılık faciası.Diyorum ya mesele para meselesi ,mesele yönetici ya da sponsor meselesi değil.Mesele kötü reklamcılık meselesi.Benim de kızdığım nokta bu.

Yoksa keşke daha çok sponsor gelse keşke daha çok para kazanılsa bunlara itirazım yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

aynen bence 2. sira bunlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugun yeni inonu isteyelim semerler takiliyor hizla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Beni gayet iyi anladın abi o yüzden uzatmıyorum. Hem renkliler bizim rakibimiz değil diyorsunuz ama ilk fırsatta onlardan örnek veriyorsunuz. bununla ilgili 10 tane örnek verebilirim.
onlar bizim rakibimiz değil bu doğru en azından verdiğim örneklerde bunu gösteriyor
henüz başarıya dönmediği halde hafif kıpırdanarak bile gelirlerimizi onların üstüne çıkarttık
ben size diyorum hep birbirleriyle dalaşırlar ama ortak buluştukları tek şey Beşiktaş
düşmanlığı peki bunun neden olduğunu sanıyorsunuz bizi on yıldır yanlış yönetimler sayesinde
baskı altına alarak tuttular ama ayağa kalktığımız an biliyorlar tutulamayacağız Evet Rakibimiz değiller
önce biz vardık onlar sonra geldi biz tarihimizle ülke tarihine bıraktığımız izle bu büyüklüğü hakettik.
şikeyle elde edilen şampiyonluklarla değil yada bazı güçlerin itelemesiyle değil o nedenle burda onların
başarılarının falan konuşulmasının gereği yok o başarıların nasıl geldiğini biliyoruz. ama bazı şeylerde söylenmeli bilinen
ama dile getirilemeyen mesela çok başarılı bulunan fener yıllardır neden ülker dışında sponsor bulamıyor.
resmen kulüp ülkere satıldı. diğeri uçak biletine göğüs sponsoru alıyor daire karşılığı alıyor :D
burda parmak bastığım nokta Beşiktaşın büyüklüğünü genç kardeşlerimize göstermek

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Arkadaşlar Hepinize Antalya dan selamlar  :sevinc :sevinc

Tüm arkadaşlarımızın yorumlarını tek tek okumaya özen gösterir tüm görselleri takip etmeye çalışırım.

Sizlerden tek isteğim olacaktır.

Şu sıkıntılı günlerimizde birlik olma ve kavga ortamından kurtulup kulübümüze sonuna kadar destek olmamız gerekmektedir.
Her gün içimizi sıkan kötü haberler duymakta canımız sıkılmaktadır.  :s20: :s20:

Ancak yok piksel olacak yok sponsor ismi yazılacak. Bunları kafamıza takmayalım. hayattan zevk almaya ve şu muhteşem stadın bitmesini ve açılışını hayal edelim.

Evet belki bu sezon yetişmeyecek stad. Ancak ağustosta barça yı getirmeleri veya daha sonra bayern yada üst düzeyde benzeri takımlarla yapacağımız hazırlık karşılaşmaları veya şamp. liginde oynayacağımız maçlar. Bunları düşünelim.

İnanın Fikret Başkan tüm Beşiktaşlılardan daha fazla düşünüyorlardır herşeyi. En ince ayrıntısına kadar.  :super: :claps: :ok: :sevinc :halay:
 :ishock:

Stad açılışına ailemle gelmeyi düşünüyorum. Çok büyük bir gurur. İnşallah bize de nasip olur.

Hepinize sağlıklı mutlu huzurlu günler dileğiyle.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 15:09:27 Necmi ]

Çevrimdışı serdart

geçen gün passo üzerinden kombine blok sayımı yapmıştım. şu excel https://www.dropbox.com/s/0ligsqrih019ge3/VdfnKombine.xlsx?dl=0 üzerinden görebilirsin pazartesi günü hazırlmıştım sanırım bunu. ben de bazı blokların sayılarını tam bilmediğim için dolduramadım. passo da tükenenler de görünmüyor. bendeki rakamlardan aşağı yukarı benzer kapalı ortadakilerden biri 1015 olacak mesela passo sayısı budur. köşeleri de karşılaştırabilirsin benim excel üzerinden. oturma planı da şurada var zaten. http://www.bjk.com.tr/media/photos/2000X1500_6186821158044041.jpg

Bu resimdeki kısımların planlarını çıkardım ve kapasiteleri hesapladım.

3.908 - Kapalı Üst
4.892 - Kapalı Alt
8.800 - Kapalı

3.700 - Numaralı Üst
4.643 - Numaralı Alt
8.343 - Numaralı

3.135 - SPORTOTO Üst
3.198 - SPORTOTO Alt
6.333 - SPORTOTO

2.397 - DenizBank Üst
2.910 - DenizBank Alt
5.307 - DenizBank

TOPLAM: 28.703

Bu düz tribünlerde çok bir fark olacağını sanmıyorum. Asıl sorun köşeleri hesaplamakta. Şöyle kabaca bir hesap yapınca 10.000 gibi bir rakam buldum ama @ahmetx bunun az olduğunu söyledi. Sızan plan resmi kötü bir çözünürlükte ve oval kısımları hesaplamak gerçekten çok zor. Var mı o köşeleri hesaplayabilecek bir babayiğit?

Çevrimdışı Kadir Akdağ

[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 15:25:33 Kadir Akdağ ]

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı FARUK

Dediğim gibi 2. Sıra semer takılıyor dikey boru hizasında sabah yeni gelen semerler

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı cadavra

Bu yeni semerler oncekilere nazaran daha zor takilior doal olarak hızı kesior ama bi daha kimseye bi sey olmasinda gec olsun guc olmasin saglikli olsun isterse seneyede yetismesin kimsenin canina bi sey olmasin

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

104-105 adet semer kaldı..
Bu gün ki takılanı görünce toplam 84 olur diye düşünüyorum elimizdeki projede olduğu gibi toplam 6 semer iç kısım 2 tanesinin yüksekliği azaltılmış şekilde

Çevrimdışı gorilla

Arkadaşlar bu fotoğrafta 1903 tribünü hangisi oluyor acaba? Orta kat mı aşağısında ki kat mı?
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 15:50:23 Necmi ]

Çevrimdışı Efe

semerlerde 2.sira kesinlesti bakalim 3 olacak mi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar bu fotoğrafta 1903 tribünü hangisi oluyor acaba? Orta kat mı aşağısında ki kat mı?
Alt kat 1903 tribünü uzun bir lounge alanına sahip
Orta yada ara kat normal loca

Çevrimdışı Tolga

Ne semermiş be kardeşim bir bitmedi gitti :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı serdart

semerlerde 2.sira kesinlesti bakalim 3 olacak mi :D

membrana gerek kalmasın bence en iyisi sığabildiği kadar semer koyulsun. membranda gerek kalmaz  :lol: şaka bi yana 6 bile fazla bana göre de 7 olmaz umarım.

Çevrimdışı sallapati

Bu gün ki takılanı görünce toplam 84 olur diye düşünüyorum elimizdeki projede olduğu gibi toplam 6 semer iç kısım 2 tanesinin yüksekliği azaltılmış şekilde

84 ise 62-63 tane kaldı demektir... göreceğiz bakalım

Çevrimdışı Efe

kar çok etki yapmazsa 2 sira semer ay sonuna kadar biter topalamda 84 adet tabi 3.sira olacak mi olursada nereye takacaklar merak icindeyim dogrusu
Şampiyon Beşiktaş JK