Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813932 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Malum şehir dışındayız ayriyetten öğrenciyiz kombine alamadık bu sene. Sizce ilk maça bilet bulma şansımız var mı çıktığı gün passolige yükletmek istesek. Hele şu alt kattan. Fotoğrafı görünce içim bi hoş oldu en sevdiğim tribün şekli  :)
%1 ihtimalin var.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Malum şehir dışındayız ayriyetten öğrenciyiz kombine alamadık bu sene. Sizce ilk maça bilet bulma şansımız var mı çıktığı gün passolige yükletmek istesek. Hele şu alt kattan. Fotoğrafı görünce içim bi hoş oldu en sevdiğim tribün şekli  :)

bütün stat kombine olmayacak yani biletler satışa çıktığında çabuk davranırsan neden olmasın  :tabe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

yazıya tersten başlamışlar

Gecmis olsun cok rezil bir hareket.
Cok kotu durmus ,tribun degil reklam panosu yapiyorlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Yeni acik alt katta koltuk takma islemi mi baslamis bana mi oyle geliyor :alala: @FARUK @Efe
evt yeni acik altta koltuk takma baslamis yerde semer kalmamis  isler iyi gidiyor dünku olay saha disinda oldugu icin orda bi calisma yoktur tum isler durmaz sonucta farkli alanlar çati devam ediyor kaldigi yerden
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

abartmasaydın @Deniz

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 13:14:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Evet yeni acik altta koltuk islemi baslamis hatta Sportoto nun O su yazilmis bile..
Fikret Orman'ın O'su :biggrinking:
adam hakediyor kardeşim adını yazmışlar tribüne çok mu :ok:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

o kadarda degil deniz sende abartiyorsun para olmadan olmuyor iste adamlar şart olarak koymuslar baska çare yoktu zaten bataktayiz sözlesme bitsin beyaz koltuklarla degistirilecekler zaten ufak yazilma sebebleride koltuk israfi olmasin diye bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

abartmasaydın @Deniz
Abartmiyorum ,aksine abartanlar reklamlari panolardan kaldirip koltuklara yazmaya çalışanlar.

İmg dogusun gsli reklam mudurunun aklina uyup 3 kurus paraya sponsorlarin adini koruluklarla tribune yazarsan her turlu elestiriyi de hak edersin.

O tribünlere illa birsey yazmak istiyorlarsa cenazesi staddan kalkan SEBA Baskanin adini ya da stadda hayatini kaybeden Şahin ustanin adini yazsaydilar.sponsora gösterdikleri "vefayi " efsane baskanina,hayatini kaybeden emekcisine gostermediler bu dusuncesizlik de her turlu elestiriyi sonuna kadar hak ediyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı oguzhan1310

Şansın varsa bulursun ama pek sanmıyorum.
Senelerdir insanlar bu maçı bekliyo.

Çevrimdışı heart

söylediğimiz gibi oluyor maalesef..
yeni açık kapalı tarafında 2 tane merdiven aralığı bırakmışlar. sebebi ne ki bunun ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Deniz

o kadarda degil deniz sende abartiyorsun para olmadan olmuyor iste adamlar şart olarak koymuslar baska çare yoktu zaten bataktayiz sözlesme bitsin beyaz koltuklarla degistirilecekler zaten ufak yazilma sebebleride koltuk israfi olmasin diye bence
Mesele para meselesi değil ,o koltuklarla isim yazilmasi icin o firmalar bedel ödemedi tamamen kotu yonetilmis bir surecin sonucu.

Vodafone firmasinin 3 senedir Beşiktaş taraftarina gösterdiği hassasiyeti maalesef ki img gostermedi ve biz de buna goz yumduk.

Ciddi yanlis yapildi kendi adima hayal kirikligi yasadim.

Çevrimdışı Efe

bunun nasıl bir mantıklı açıklaması var çok merak ediyorum..
galiba obur taraftada birakmislar ayni sekilde ya oranin ankrajlari daha takilmadi yada tribun ayrim bolumleri ancak koltuk projesinde oralarda koltuk görünüyor heralde daha sonra takacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Ayağa ayağa spor toto ayağa mı diyeceğiz şimdi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

söylediğimiz gibi oluyor maalesef..
yeni açık kapalı tarafında 2 tane merdiven aralığı bırakmışlar. sebebi ne ki bunun ?
bence oralarin ankrajlari takilmadi yada daha gelmedi o yuzden biraktilar yada cam korkuluk takilacak 2 sinden biri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Mesele para meselesi değil ,o koltuklarla isim yazilmasi icin o firmalar bedel ödemedi tamamen kotu yonetilmis bir surecin sonucu.

Vodafone firmasinin 3 senedir Beşiktaş taraftarina gösterdiği hassasiyeti maalesef ki img gostermedi ve biz de buna goz yumduk.

Ciddi yanlis yapildi kendi adima hayal kirikligi yasadim.

keşke başkanı ve diğer yöneticileri bu kadar hafife almasanız.. ama bu kadar bilgi kirliliği içerisinde ne desem boş
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı hasanbayirci

Abartmiyorum ,aksine abartanlar reklamlari panolardan kaldirip koltuklara yazmaya çalışanlar.

İmg dogusun gsli reklam mudurunun aklina uyup 3 kurus paraya sponsorlarin adini koruluklarla tribune yazarsan her turlu elestiriyi de hak edersin.

O tribünlere illa birsey yazmak istiyorlarsa cenazesi staddan kalkan SEBA Baskanin adini ya da stadda hayatini kaybeden Şahin ustanin adini yazsaydilar.sponsora gösterdikleri "vefayi " efsane baskanina,hayatini kaybeden emekcisine gostermediler bu dusuncesizlik de her turlu elestiriyi sonuna kadar hak ediyor.

Bu stadın 340 Mio TL'ye malolduğunu, bu stadın yapılırken özkaynak olarak sadece loca satışlarının konduğunu, banka kredileri dışında yegane gelirin sponsorlukların olduğunu ve vefa'nın convertible bir para birimi olmadığını bence herkes gibi siz de biliyorsunuz. IMG Doğuş değil miydi yıllık 7 Mio USD stad isim hakkı ve yıllık USD 5-7 Mio forma sponsorluğu anlaşmasını yapan???  Bu anlaşmayı Ülker-FB anlaşması ile karşılaştırmanı, aslında o tarafta gerçekte neler döndüğünü araştırmanı öneririm. GS'de desen forma sponsorluğu evlere şenlik...
Diğer taraftan merhum ustanın adının stadın bir yerlerinde yaşatılacağı konusunda yönetim aksiyon alacaktır. Seba adı ise Gs'deki gibi Süleyman Seba Kompleksi diye adlandırılır diye umuyorum...

Çevrimdışı toedeyou

Şu kedi yolu bağlantılarınıda taksalarda nasıl olacağını anlasak

Çevrimdışı tayfunyasar

pikseli beğenenlerdendim, fakat uygulamaya geçince keşke her bir yeri beyaz olaymış demeye başladım. Üst kattaki küfekiler ve çatıyla istenen derinlik oluşmayacak gibi gözüküyor. Alt kat pikseli de çok yoğun gibi duruyor ama hayırlısı bitsin o zaman daha net karar veririz.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Emre.Guler

bence oralarin ankrajlari takilmadi yada daha gelmedi o yuzden biraktilar yada cam korkuluk takilacak 2 sinden biri

Dikkatli bakarsan aynı boşluk numaralı tarafındada var

Çevrimdışı hasanbayirci

Ayrıca ligin marka değeri sıfıra yakın, stadlar dolmuyor, sponsor bankalar eskisi gibi para kazanamıyor, ülkede siyasi, ekonomik her türlü kriz ortamı mevcut, bu tip ortamlarda ilk kısılan bütçe reklam bütçesi oluyor.
Kurlar artmış, futbolcu maaşları almış başını gidiyor, stada para lazım, sen bu şekilde masaya oturup da koltuğa adını yazmam, logo olsun vs şeklinde nasıl pazarlık yaparsın?

Dost acı söyler, 3 sene önceki durum yok malesef. Şu anki ortamda stad inşaatına başlıyor olsaydık, emin olun Vodafone ile yapılan sözleşme rakamına da ulaşamazdık...

Çevrimdışı Deniz

keşke başkanı ve diğer yöneticileri bu kadar hafife almasanız.. ama bu kadar bilgi kirliliği içerisinde ne desem boş
Bunun hafife almakla uzaktan yakindan alakasi yok herkes gibi onlar da yanlis yapabilir bu da bir yanlis.baskan ya da yonetici ne yapsa dogrudur ne yapsa haklidir mantigi ile ben bakamiyorum malesef.

Çevrimdışı Deniz

Bu stadın 340 Mio TL'ye malolduğunu, bu stadın yapılırken özkaynak olarak sadece loca satışlarının konduğunu, banka kredileri dışında yegane gelirin sponsorlukların olduğunu ve vefa'nın convertible bir para birimi olmadığını bence herkes gibi siz de biliyorsunuz. IMG Doğuş değil miydi yıllık 7 Mio USD stad isim hakkı ve yıllık USD 5-7 Mio forma sponsorluğu anlaşmasını yapan???  Bu anlaşmayı Ülker-FB anlaşması ile karşılaştırmanı, aslında o tarafta gerçekte neler döndüğünü araştırmanı öneririm. GS'de desen forma sponsorluğu evlere şenlik...
Diğer taraftan merhum ustanın adının stadın bir yerlerinde yaşatılacağı konusunda yönetim aksiyon alacaktır. Seba adı ise Gs'deki gibi Süleyman Seba Kompleksi diye adlandırılır diye umuyorum...
Biz Türkiye spor tarihinin en buyuk anlaşmasindan birini Vodafone ile yaptik.bu anlasmaya gore İnonu stadinin isminin sponsor ismi olmasini kabul ettik.peki bu surec nasil gerceklesti?

Vodafone bize bir dayatma yapsa bunun taraftarlardaki kabulu bu kadar kolay olur muydu sizce?3 senedir adamlar Beşiktaş taraftarina sirin gorunmek icin cok ciddi paralar harcayip cok guzel projelere imza atti.taraftara hitap ettiginin bilincinde olarak taraftarin hosuna gitmeyecek hareketlerden kacindi ,bizlerin negatif yaklasacagi bir konumdan bir anda gonlumuzde taht kuran bir konuma gectiler.

Vodafone bunu tesadufen yapmadi ,3 senedir bunun icin uzman bir ekip kurdu ve projeler uretti.biz bu hassasiyeti diger firmalardan goremedik.bu da haliyle itici bir hal aldi.mesele sadece para meselesi olsa 140 milyon dolar sponsorluk anlasmasi yaptigin Vodafone istedigi gibi at kostururdu.onlar bu yolu secmedi ve dogru hamleler ile dogru projeler uretti.

Ayni hassasiyet diger firmalar tarafindan gosterilmedi bu da haliyle yazik oldu.

Çevrimiçi Necmi

Bunun hafife almakla uzaktan yakindan alakasi yok herkes gibi onlar da yanlis yapabilir bu da bir yanlis.baskan ya da yonetici ne yapsa dogrudur ne yapsa haklidir mantigi ile ben bakamiyorum malesef.
boykoyu alırken vefa ödeyelim diye teklif etmiş başkan kabul etmemişler.
stad bitsin diyorsunuz iyi oyuncular alınsın diyorsunuz bunlar vefayla olmuyor.
kaldıki bir yere birinin ismini vererek vefa göstermiş olmazsın vefa dediğin şey kalple olur.
gs göğüs sponsorluğuna dumankayanın elde kalmış satamamış daireleri karşılığı vermiş
şimdi emlakçılık yapıyorlar diğeri yandex i koydu göğsüne kapı kapı dolaşıp tıklayında para kazanalım diyor
 adamlar forma reklamı alamıyor sen oturduğun koltuktan para kazanıyorsun o laf ettiğin tribün sponsorlukları
fenerin stad isim sponsorluklarından değerli biliyormusun bunu @Deniz