Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813936 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Bem beğendim alt katı. Siyah ve Beyaz işte arkadaşlar ne istiyosunuz daha. Bi durum bitsin hele.

O boşluk benimde canımı sıktı ama. Pek kapanacak gibi de durmuyor. Öyle kalacak sanırım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

attığım mesajı görmüyormusunuz :alala:
kendimi hayalet gibi hissettim birden :bandit:
passoda 109 31 sıra olarak kombine satılıyor orda şu anda 28 sıra var
arayada 3 sıra gelecek 31 olacak kombinesini sattıklarına gore koltuğuda koyarlar
prekasta oturtacak halleri yok herhalde @Savaş

Çevrimdışı kry83

bu yapılan 2. semerlerde mi kaynakla yapılıyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

attığım mesajı görmüyormusunuz :alala:
kendimi hayalet gibi hissettim birden :bandit:
passoda 109 31 sıra olarak kombine satılıyor orda şu anda 28 sıra var
arayada 3 sıra gelecek 31 olacak kombinesini sattıklarına gore koltuğuda koyarlar
prekasta oturtacak halleri yok herhalde @Savaş
Orada raylı sistem de yok yalnız @Necmi abi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

esasnpixeli bosverin su koselerde ne yapacaklar insallah sacmalamazlar. ben koselerdeki koltuk montajını merak ediyorum.

Çevrimdışı berkayyalcin963

bak o tribün ün kombine satışına bir boşluk varmı  @berkayyalcin963
Sagolasin necmi baskan vallaha dedim bizimkiler yapar oyle bir bosluk da neyse iyiki olmuyomus  :halay:
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimiçi Necmi

Orada raylı sistem de yok yalnız @Necmi abi?
koyarlar abicim koymalarına yasakmı var büyük ihtimal nedenini tahmin ediyorum
bu ilk ölçülere göre raylar yapılmıştır merdivenler daraltılınca yapılan raylar kısa kalmıştır yenileri üretiliyordur büyük ihtimal
çünkü hesabıma göre merdiven daraltılması orda 3 sıra kazandırdı buda onun yansıması  @Serhat Akkaya

Baskanlar simdi bu stadda herkes numarasina goremi oturcak ben kombine alacagimda benim küçük oglana bilet alicam yanımdaki koltuklarda dolu oglanla ayni yerden seyredemiyecekmiyiz

Çevrimdışı Emre.Guler

Bosluk icin fikri olan varmi kafayı yiyecegim sonunda :akuma:

Ya boşluk için belkide koltuk firması ölçü hatası yaptı şimdilik ortalayıp daha sonra açık kalan yerlere takmak için yeni ankraj hazırlıyor olabilirler. Merdiven yok çünkü o boşluklarda

Çevrimdışı VOLKİ3358

koyarlar abicim koymalarına yasakmı var büyük ihtimal nedenini tahmin ediyorum
bu ilk ölçülere göre raylar yapılmıştır merdivenler daraltılınca yapılan raylar kısa kalmıştır yenileri üretiliyordur büyük ihtimal
çünkü hesabıma göre merdiven daraltılması orda 3 sıra kazandırdı buda onun yansıması  @Serhat Akkaya
@Necmi abi seni çok takdir ediyorum vallaha süpersin herkese yardımcı oluyorsun usanmadan :bye: selamlar mersinden
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

bu resimdeki isaretledigim bölge deplasman tribünümü oluyor ?

bu resimdeki isaretledigim bölge deplasman tribünümü oluyor ?
maalesef kardesim yeni acigi bozan bir deplasman tribünü

Çevrimdışı Efe

bunu da beğenen cıkar yaaa ne yapılırsa begeniyo coğu insan zaten burada
senin gibi hic biseyi begenmesek daha iyi dimi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Apocalyptica

Stad buldukta piksellisizi kaldi... Hermac dolduralim stadi pikseller gorunmez zaten :)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

maalesef kardesim yeni acigi bozan bir deplasman tribünü

illaki bir yerde olacakti ama ben de olsam ya orayi ya da karsisini secerdim her halde.

Çevrimdışı Paletli Vinç

40 cm meselesinden dolayı olan çatıdaki değişiklik tam olarak nedir kaybımız nedir açıklayabilirmisiniz ?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi seni çok takdir ediyorum vallaha süpersin herkese yardımcı oluyorsun usanmadan :bye: selamlar mersinden
bu forumun kuruluş amacı bu @VOLKİ3358

Çevrimdışı kivanc

Yeni acik alt ne güzel görünüyor öyle.

Çevrimdışı yldrmaydn

merdivenleri daraltmak alt katta 2 tane o kadarlık alan kazandırmış demek ki. kapalıda yine denk düşmüş demek ki böyle bir yer bırakmadılar ya da iyi denk geldi ek parça ihtiyacı doğmadı.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta üst katada koltuk takılmaya başlanmış siyah siyah ne güzel öyle :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

Yav nesi berbat bildiğin stadyum yapıyolar sen stadın boş halinimi göreceksinde kahrolacaksın anlamıyorum bide biraz düşün orası boş kalır mı diye azıcık düşün

Çevrimdışı martin40

Timsah Arenadaki gibi, koltuklarla merdiven arasi mesafe, yukari çiktikça genisliyor.

Çevrimdışı Efe

Timsah Arenadaki gibi, koltuklarla merdiven arasi mesafe, yukari çiktikça genisliyor.
daha oralara bi teknik uygularlar o kadar genişlemez bence şu ilk düz bölümler takılsın dönüş bölümleri için azami dikkat gösterilecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Hayır, öyle kalmayacak orası. Tartışılan kısımdaki boşluk gibi düşünebilirsiniz. Dikkat ederseniz merdivenin sabit genişlikte olduğu görebilirsiniz.

Çevrimdışı Serjo

bunu da beğenen cıkar yaaa ne yapılırsa begeniyo coğu insan zaten burada

çoğu insan beğeniyorsa güzel oluyor demek  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı TØLGA

senin gibi hic biseyi begenmesek daha iyi dimi :)
yanlış tanımışın o zaman beni abi izlenimin yanlış yâ da öyle diyim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK