Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı levent21

calismalar devam ediyor (Koltuk montaji)
@s_slkim adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/s_slkim/status/690104727460298752?s=09

Çevrimdışı cadavra

Valla hic yazasim yok ama yerde semer kalmamis

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dropoon

rahmetli emekçi Şahin bey için eski açık en üstten siyah bi koltuk ayrılsın her maçtan önce çiçek bırakılsın kimse oturmasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@s_slkim adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/s_slkim/status/690104727460298752?s=09
Yeni acik alt katta koltuk takma islemi mi baslamis bana mi oyle geliyor :alala: @FARUK @Efe
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Evet yeni acik altta koltuk islemi baslamis hatta Sportoto nun O su yazilmis bile..

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık alta koltukları takmışlar spor totoyuda yazmışlar tek sıra koltukla .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

Yalnız bu fotoda bir terslik var 
Telefon ön kamerası ile çekerken o şekilde görüntü olabiliyor
Ayna dan ters görme gibi :)

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ers1903

Yeni acik alta takilan koltuklarin arasinda merdiven boşluğu birakilmis hemen yaninda yine bir merdiven var ,daha once tartışılmıştı ama orasi niye öyle birakildi..

Çevrimdışı ahmetx

Yeni acik alta takilan koltuklarin arasinda merdiven boşluğu birakilmis hemen yaninda yine bir merdiven var ,daha once tartışılmıştı ama orasi niye öyle birakildi..
oranın rayları daha gelmemiştir ,orası boş kalmaz merak etme

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Son DAKİKA : Konu Disi

Koç Holding Yönetim kurulu Baskani Mustafa Koç gecirdiği Kalp krizi sonucu Vefat etti

Allah rahmet eylesin..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

Son DAKİKA : Konu Disi

Koç Holding Yönetim kurulu Baskani Mustafa Koç gecirdiği Kalp krizi sonucu Vefat etti

Allah rahmet eylesin..

ama cidden artık bu konu dışının zirvesi..

Çevrimdışı Erdem Çözer

bunun nasıl bir mantıklı açıklaması var çok merak ediyorum..

Çevrimdışı tangaz

yazıya tersten başlamışlar

alt kat full beyaz hayali/temennisi olanlar da artık pixeli sevmeye başlamışlardır belki :D baya hoş duruyor bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

ama cidden artık bu konu dışının zirvesi..
Cokta Konu disi sayilmaz

Kongre uyemiz Rahmi kocun oglu

Sponsorlarimiz , Divan , Beko , Arcelik , Rmk marine nin sahibi oln Koc Holdingin yonetim kurulu baskani

Bunu paylasmamak ayip olurdu @Erdem Çözer

Vefasiz degiliz biz..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Cokta Konu disi sayilmaz

Sponsorlarimiz , Divan , Beko , Arcelik , Rmk marine nin sahibi oln Koc Holdingin yonetim kurulu baskani

Vefasiz degiliz biz..

yeri burası değil.. vefayla hiç ama hiç ilgisi yok

alt kat full beyaz hayali/temennisi olanlar da artık pixeli sevmeye başlamışlardır belki :D baya hoş duruyor bence...
Ben hala beğenmiyorum bu fikrim Net ve degismez , Degismeyecekte..

yeri burası değil.. vefayla hiç ama hiç ilgisi yok
Tamam abi uzatmiycam , Sen okumadan gec , Yöneticiler uygun gorurlerse silerler :ok:

Çevrimdışı aremzeten1903

Malum şehir dışındayız ayriyetten öğrenciyiz kombine alamadık bu sene. Sizce ilk maça bilet bulma şansımız var mı çıktığı gün passolige yükletmek istesek. Hele şu alt kattan. Fotoğrafı görünce içim bi hoş oldu en sevdiğim tribün şekli  :)
Çanakkale Kartalı

Çevrimdışı ekrembaser

:claps:
Cokta Konu disi sayilmaz

Vefasiz degiliz biz..
:claps: