Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813788 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Dikkatli bakarsan aynı boşluk numaralı tarafındada var
aynen tam simeteik şekilde ordada aynisi yapilmis bekleyip gorelim bakalim ne yapilacak koltuk projesinde koltuk var yanliz belki baska bisey icin simdilik birakildi bilemiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

pikseli beğenenlerdendim, fakat uygulamaya geçince keşke her bir yeri beyaz olaymış demeye başladım. Üst kattaki küfekiler ve çatıyla istenen derinlik oluşmayacak gibi gözüküyor. Alt kat pikseli de çok yoğun gibi duruyor ama hayırlısı bitsin o zaman daha net karar veririz.
sende hidayete eriyorsun  :D . Darısı @Efe ve @ZEKI hocama
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

o boşluklarda merdiven yok endişe etmeyin raylar gelir yerleştirilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Ayağa ayağa denizbankım ayağa  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Şaka gibi ya, bu paralara tribüne isim yazıoruz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 14:08:14
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
alt katlar hep kombine zaten sponsor ismi maçlarda görünmeyecek.
tribünün ismi sportoto ve denizbank tribünü olarak anons edilecekken orada 50 koltukta isim yazmış çok önemli değil...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı denilanz

Bu resimdeki kısımların planlarını çıkardım ve kapasiteleri hesapladım.

3.908 - Kapalı Üst
4.892 - Kapalı Alt
8.800 - Kapalı

3.700 - Numaralı Üst
4.643 - Numaralı Alt
8.343 - Numaralı

3.135 - SPORTOTO Üst
3.198 - SPORTOTO Alt
6.333 - SPORTOTO

2.397 - DenizBank Üst
2.910 - DenizBank Alt
5.307 - DenizBank

TOPLAM: 28.703

Bu düz tribünlerde çok bir fark olacağını sanmıyorum. Asıl sorun köşeleri hesaplamakta. Şöyle kabaca bir hesap yapınca 10.000 gibi bir rakam buldum ama @ahmetx bunun az olduğunu söyledi. Sızan plan resmi kötü bir çözünürlükte ve oval kısımları hesaplamak gerçekten çok zor. Var mı o köşeleri hesaplayabilecek bir babayiğit?

Çevrimdışı ahmetx

3.908 - Kapalı Üst
4.892 - Kapalı Alt
8.800 - Kapalı

3.700 - Numaralı Üst
4.643 - Numaralı Alt
8.343 - Numaralı

3.135 - SPORTOTO Üst
3.198 - SPORTOTO Alt
6.333 - SPORTOTO

2.397 - DenizBank Üst
2.910 - DenizBank Alt
5.307 - DenizBank

Bu düz tribünlerde çok bir fark olacağını sanmıyorum. Asıl sorun köşeleri hesaplamakta. Şöyle kabaca bir hesap yapınca 10.000 gibi bir rakam buldum ama @ahmetx bunun az olduğunu söyledi. Sızan plan resmi kötü bir çözünürlükte ve oval kısımları hesaplamak gerçekten çok zor. Var mı o köşeleri hesaplayabilecek bir babayiğit?
@denilanz bu kapasitelere alt kat locaları da dahil mi?

Çevrimiçi Necmi

sende hidayete eriyorsun  :D . Darısı @Efe ve @ZEKI hocama
Beyaz benimde ilk tercihimdi ama olmazsa pikseli en uygun olan olarak görüyorum @ahmetx

Çevrimdışı Erdem Çözer

o boşluklarda merdiven yok endişe etmeyin raylar gelir yerleştirilir.

koltuklar bile takıldığına göre bu ihtimal artık yok gibi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Beyaz benimde ilk tercihimdi ama olmazsa pikseli en uygun olan olarak görüyorum @ahmetx
senin beyazcı olduğunu bildiğim için listeye eklemedim zaten @Necmi abi.  :)

Çevrimdışı berkayyalcin963

KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimiçi Necmi

3.908 - Kapalı Üst
4.892 - Kapalı Alt
8.800 - Kapalı

3.700 - Numaralı Üst
4.643 - Numaralı Alt
8.343 - Numaralı

3.135 - SPORTOTO Üst
3.198 - SPORTOTO Alt
6.333 - SPORTOTO

2.397 - DenizBank Üst
2.910 - DenizBank Alt
5.307 - DenizBank

ben bir ara köşeleri hesaplamıştım 13000 civarı bir şey çıkmıştı ama ilk zamanlardı @denilanz
zaten bu hesabı yaptıktan sonra 41903 sadece taraftar koltuğu olduğunu söylemiştim senin hesapta VIP
basın falan dahilmi zaten artık rakamlara passonun sitesinden ulaşabiliyorsun ordan kolayca sayılıyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada renklilerle ilgili bir yorum yapıldığında burası renkli forumu değil diyenler bir eleştiri geldiğinde ilk renklilerden örnek vermeleri tezat değilde denir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 14:25:46
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Koltuklarda sponsor isminin yazması çok akıllıca bir taktik olmuş, sponsor için büyük bir reklam şansı.

Henüz sponsorluk anlaşması yapılmamış 2 tribün için epey yüksek teklifler gelecektir diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

En çok merak ettiğim Dehizbahk yazısı.  :)

Çevrimiçi Necmi

koltuklar bile takıldığına göre bu ihtimal artık yok gibi..
orda olmayan koltuklara kombine satıyorlar passoda
passonun sitesinde öyle bir boşluk yok

Çevrimdışı idil

Biz Türkiye spor tarihinin en buyuk anlaşmasindan birini Vodafone ile yaptik.bu anlasmaya gore İnonu stadinin isminin sponsor ismi olmasini kabul ettik.peki bu surec nasil gerceklesti?

Vodafone bize bir dayatma yapsa bunun taraftarlardaki kabulu bu kadar kolay olur muydu sizce?3 senedir adamlar Beşiktaş taraftarina sirin gorunmek icin cok ciddi paralar harcayip cok guzel projelere imza atti.taraftara hitap ettiginin bilincinde olarak taraftarin hosuna gitmeyecek hareketlerden kacindi ,bizlerin negatif yaklasacagi bir konumdan bir anda gonlumuzde taht kuran bir konuma gectiler.

Vodafone bunu tesadufen yapmadi ,3 senedir bunun icin uzman bir ekip kurdu ve projeler uretti.biz bu hassasiyeti diger firmalardan goremedik.bu da haliyle itici bir hal aldi.mesele sadece para meselesi olsa 140 milyon dolar sponsorluk anlasmasi yaptigin Vodafone istedigi gibi at kostururdu.onlar bu yolu secmedi ve dogru hamleler ile dogru projeler uretti.

Ayni hassasiyet diger firmalar tarafindan gosterilmedi bu da haliyle yazik oldu.

İyi de sponsorluk bu kadar kolay bir iş mi? O paralar kime göre neye göre az? En makul fiyatı veren sponsorluğu alır.. Demekki daha iyisi verilmedi. Gelecek her finansmana ihtiyacımız var durumumuzun çok iyi oldugunu mu sanıyorsunuz
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

Herşeyi yönetime endekslemek yanlış bir bakış açısı.Benim anlatmaya çalıştığım şey bambaşka.
Koltuklara sponsorluk yazılmasında asıl suçlu yönetim değil bunu yönetime dayatan zihniyettir.
Burda sportoto ya da denizbank olarak bakmamak lazım olaya ,bu firmalar sadece anlaşma yapar sponsor olur bunların da suçu değil bu mesele.bu işi profesyonel olarak yapan reklamcılar var işin suçlusu da bunlardır.

Hiçkimse her konuda bilgili olamaz ama en azından yorum yapacağı konuda az çok bilgi sahibi olmalıdır ki yaptığı yorum havada kalmasın.
Meseleye sadece "para" mantığı ile bakmak aslında mevzuya nasıl yanlış bir bakış açısı ile bakıldığının en güzel göstergesidir.Arkadaşlar kimse paradan puldan bahsetmiyor.
Reklamcılık işinde paradan çok daha önce gelen şeyler vardır.Mesele sadece "para" olsaydı 146 milyon dolara imza atan vodafone stadı vodafone arması şeklinde yapardı.

Daha önce forumda da paylaşılmıştı ,beğenerek izlediğim bir sunumdu.Brand Week İstanbul'da reklamcılığın "para"dan ibaret olmadığını anlatan güzel bir etkinlik olmuştu.
"koltuklara neden sponsor isimleri dayatılmamalı" sorusunun cevabını arayan Vodafone firmasının Vodafone Arena ile ilgili yaptığı bu güzel sunumu yarım saatini ayırarak keyifle izleyebilir eminim bu videoyu izledikten sonra bakış açınız değişecektir.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Burada renklilerle ilgili bir yorum yapıldığında burası renkli forumu değil diyenler bir eleştiri geldiğinde ilk renklilerden örnek vermeleri tezat değilde denir.
ne oldu gerçeklerden bahsedince verecek cevap bulamadınmı :D
hep renkli sponsorluklarını örnek olarak gösterdiği için insanlar bende örnekledim
çok eğleniyorum bu konuda bizim başkanı yalancı diye dalga konusu yapan renkliler
her gün kendi yönetimlerinden yalan dinliyor ama bunun farkında bile değiller

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne oldu gerçeklerden bahsedince verecek cevap bulamadınmı :D
hep renkli sponsorluklarını örnek olarak gösterdiği için insanlar bende örnekledim
çok eğleniyorum bu konuda bizim başkanı yalancı diye dalga konusu yapan renkliler
her gün kendi yönetimlerinden yalan dinliyor ama bunun farkında bile değiller
Beni gayet iyi anladın abi o yüzden uzatmıyorum. Hem renkliler bizim rakibimiz değil diyorsunuz ama ilk fırsatta onlardan örnek veriyorsunuz. bununla ilgili 10 tane örnek verebilirim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

İyi de sponsorluk bu kadar kolay bir iş mi? O paralar kime göre neye göre az? En makul fiyatı veren sponsorluğu alır.. Demekki daha iyisi verilmedi. Gelecek her finansmana ihtiyacımız var durumumuzun çok iyi oldugunu mu sanıyorsunuz
Aynı frekansta konuşmuyoruz bence @idil :)
Kimse sponsor olunmasın ya da sponsor olmasın demiyor .sponsorluklar olmalı ,keşke daha çok olsa.
Burda sıkıntı sponsorda değil reklamcılıkta.Benim eleştirdiğim konu da sponsor değil reklam kısmında.

Yukarda bir mesaj paylaştım o mesajı okuyup videoyu da izledikten sonra eminim beni daha iyi anlayacaksın
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı denilanz

@denilanz bu kapasitelere alt kat locaları da dahil mi?
Bak onları unutmuşum ben. Yeni Açık harici ikişer sırayı çıkarmak lazım.
-246 Yeni Açık
-498 Numaralı
-504 Kapalı
Toplamda
-1248 koltuk yapar

Son hesapla: 27.455

İyice düştü. :D

ben bir ara köşeleri hesaplamıştım 13000 civarı bir şey çıkmıştı ama ilk zamanlardı @denilanz
zaten bu hesabı yaptıktan sonra 41903 sadece taraftar koltuğu olduğunu söylemiştim senin hesapta VIP
basın falan dahilmi zaten artık rakamlara passonun sitesinden ulaşabiliyorsun ordan kolayca sayılıyor
Bir de basın ve VIP de var değil mi? @Necmi abi, oradaki her siyah beyaz koltuğu dahil ettim ben işte. VIP'di basındı ayrım yapmadım. Hepimiz eşitiz sonuçta. :lol: :evillol:

Çevrimdışı idil

Aynı frekansta konuşmuyoruz bence @idil :)
Kimse sponsor olunmasın ya da sponsor olmasın demiyor .sponsorluklar olmalı ,keşke daha çok olsa.
Burda sıkıntı sponsorda değil reklamcılıkta.Benim eleştirdiğim konu da sponsor değil reklam kısmında.

Yukarda bir mesaj paylaştım o mesajı okuyup videoyu da izledikten sonra eminim beni daha iyi anlayacaksın

demek istediğini anladım ama o durumda değiliz,10 yıl sonra oluruz umarım. 2 sene önce finansman sıkıntısından men yedik, 3 senedir cl ye giden gs bile battı. her an yeni bir türk klübü eklenebilir buna. tekrar bile ceza alabiliriz.. durum o derece vahim çok fazla borç var..şaka değil
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.