Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5810492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ah benim yeni açığım  :D deplasman tribünü ayrılınca hemen hemen böle gözükcek demi abiler

evet  :s20: deplasman tribününden nefret ediyorum ama en doğru yere yapılıyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı emre1

evet  :s20: deplasman tribününden nefret ediyorum ama en doğru yere yapılıyor
abi hem alt hem üst tribün verilme gibi bi düşünce olabilir mi böylece alan daralır

Çevrimdışı burakkk1903

Ah benim yeni açığım  :D deplasman tribünü ayrılınca hemen hemen böle gözükcek demi abiler
Ah ah güzelim stadın en beğendiğim yeri yeni açığın bütünlüğü bozulur mu be orda ne kareografiler yapılırdı  :bawling: :bawling: birde güvenlk için boş bırakılan yer olursa vay halimize  :steamed: :steamed:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx benim görüşüm yeni açık tarafı l düz bölünüyor eski açık tarafı / şeklinde bölünüyor. Kapalı ve numaralıdaki eski açık tarafı koltuk sayısı fazlalaştığı için oraya çift merdiven verilmiştir.
mantıklı @MURAT .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Şu zamana kadar stadın heryerinden fotograf geldi sadece futbolcuların kullanacağı alanları göremedik

mesela soyunma odaları ,hakem odaları,uefa gözlemci odaları vb gibi stadda yer alacak sporcu bölgesinde çalışmalar nasıl

oralarda durumlar nedir ?

Çevrimdışı ahmetx

sepetlide birileri var demek ki bugünde çalışma olmuş.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı boateng

abi hem alt hem üst tribün verilme gibi bi düşünce olabilir mi böylece alan daralır
sesleri çıkar o zaman altlar bizim olmalı  :busted_cop:

Çevrimdışı ahmetx

@Efe yeni avatarın hayırlı olsun , basın tribününüde boyasan iyi olacak . :D

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Ya  konuyla alakasiz  ama arkadaslar, ayar  oldum  paylasmadan  edemeyecegim  .. Federasyonun  aciklamasini gordunuz  mu ?
"Dünyanın hiçbir yerinde futbol müsabakaları meteorolojik raporlara göre planlanmamakta veya maçların başlangıç saati beklenen yağış nedeniyle müsabakadan bir gün önce değiştirilmemektedir" denmis. Iyi de  adama sormazalr  mi sen bugun  aksam ayni  saatte  oynanmasi gereken  maci  hava rapruna gore ertelemedin mi  diye  ??  :akuma:
Bu  yd basiretsizlikte daha ne  kadar  ileri  gidebilir  ..  ??  :akuma: Bu  sefer ama olmayacak  gumbur  gumbur oynuyoruz zaten sampiyonlugu da eze eze  alacagiz  insallah  :ok:
Yorgo

Çevrimdışı panic13

Yine soğuk bir kış gecesiydi camın kenarına oturudu, elinde bir kadeh şarabıyla, bir yudum aldı uzunca ağzında çevirdi, hafifçe yüzünü ekşitti,
-şarap üzümden yapılır, sirke gibi, pekmez gibi. aslı üzüm olsada bu meretin diğer aslı üzüm olanlara hiç benzemez, dedi.
bir yudum daha içti şaraptan ve kadehi yavaşça sehpaya bırakıp bana döndü,
- aynı tolga gibi aslı kaleci olsada diğer aslı kaleci olanlara benzemez, kimi tek hareketi ile maçı kurtarır ağzında pekmez gibi tat bırakır, kimi tek hareketi ile 10 kişinin emeğini boşa çıkartır sirke gibi boğazını yakar, kimi bazen maçı çevirir bazen maç verir şarap gibi sarhoş edip ne bok yiyeceğini bilmene engel olur algılarını kapatır.

bu uzun cümleden sonra soluksuz kaldı. derin bir nefes alıp iç çekerek tekrar döndü,
Kaç semer kaldı ? dite sordu
Bilmiyorum dedim boş gözlerle
Bilseydin şaşardım zaten (Küfür Yasak)₆ dedi.

Çekti nefesini Ömer Hayyam, bir elinde baba memleketi acem diyarının iremgahı Tebriz'den gelen şarap, diğer elinde kartal tüyünden sipri sivri bir kalem. açtı defter-i kebiri, yazdığı başlığı;

- söyle bakalım cihan devleti Selçukoğlu'nun deli başveziri Nizam-ül Mülk; beşiktaş hangi düzenle oynarsa daha efektif bir oyun anlayışına kavuşur?

- Ne diyeyim şarapçı Hayyam! Yeni stada geçeceğiniz de kaleye en azından bir korkuluk duhul edeydiniz, hiç yoktan iyi olacaktı!

aldı kalemi eline Hayyam, başladı yazmaya;

Kanbur üstüne kanbur
Sanki deve hörgücü
Bıraktık işi gücü
bize bir kaleci bul son semer bükücü!!

;) ;)

@Deadam
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deadam

Çekti nefesini Ömer Hayyam, bir elinde baba memleketi acem diyarının iremgahı Tebriz'den gelen şarap, diğer elinde kartal tüyünden sipri sivri bir kalem. açtı defter-i kebiri, yazdığı başlığı;

- söyle bakalım cihan devleti Selçukoğlu'nun deli başveziri Nizam-ül Mülk; beşiktaş hangi düzenle oynarsa daha efektif bir oyun anlayışına kavuşur?

- Ne diyeyim şarapçı Hayyam! Yeni stada geçeceğiniz de kaleye en azından bir korkuluk duhul edeydiniz, hiç yoktan iyi olacaktı!

aldı kalemi eline Hayyam, başladı yazmaya;

Kanbur üstüne kanbur
Sanki deve hörgücü
Bıraktık işi gücü
bize bir kaleci bul son semer bükücü!!

;) ;)

@Deadam

Ben boşuna demedim hepimiz ruh hastasıyız diye :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

basın tribünü de böyle olur muhtemelen , ortalıkda gezinen merdivenler basın tribünün olsa gerek  :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SuperBJK

Şu sarayda tek bir kusur varsa o da budur. Net !

Çevrimdışı Efe

@Efe yeni avatarın hayırlı olsun , basın tribününüde boyasan iyi olacak . :D
sagol böyle güzel  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tguesbb

Ya  konuyla alakasiz  ama arkadaslar, ayar  oldum  paylasmadan  edemeyecegim  .. Federasyonun  aciklamasini gordunuz  mu ?
"Dünyanın hiçbir yerinde futbol müsabakaları meteorolojik raporlara göre planlanmamakta veya maçların başlangıç saati beklenen yağış nedeniyle müsabakadan bir gün önce değiştirilmemektedir" denmis. Iyi de  adama sormazalr  mi sen bugun  aksam ayni  saatte  oynanmasi gereken  maci  hava rapruna gore ertelemedin mi  diye  ??  :akuma:
Bu  yd basiretsizlikte daha ne  kadar  ileri  gidebilir  ..  ??  :akuma: Bu  sefer ama olmayacak  gumbur  gumbur oynuyoruz zaten sampiyonlugu da eze eze  alacagiz  insallah  :ok:
Ne kadar sevmesemte bu doğru bir açıklamadır.Mevsimlere göre maç takvimi ayarlanmaz.O an maç oynanmayacak derecede kötü hava varsa o maç içerisinde iptal edilir.Bana göre doğrusuda budur..

Çevrimdışı Efe

daha ufak ve daha genis semerler gelmis yanlis gormuyorsam 3 sira olacak semerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Ne kadar sevmesemte bu doğru bir açıklamadır.Mevsimlere göre maç takvimi ayarlanmaz.O an maç oynanmayacak derecede kötü hava varsa o maç içerisinde iptal edilir.Bana göre doğrusuda budur..

Iyi  de  o halde  bugun de  cikartsalarmis takimlari sahaya... Neden dunden meteoroloji  raporuna gore karar verip  maci ileri  bir  tarihe  attilar da 24 saat sonrasina oynatmadilar? Ne  malum  kar  yagisinin olacagi  ?  hava ve saha  kosullarinin izin vermeyecegi  ?  Cevabi basit  arkadasim: cunku a.yildivim la  hesap  kitap pesindeler  .. Yani  kisaca  Fedevasyonun soyledigi  ile  yaptigi celisiyov dostum !
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 18:33:30 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Alıntı yapılan: sallapati link=topic=1962.msg455 082#msg455082 date=1453134095
basın tribünü siyah olmalı...  :bandit:
siyah, fume  diye  diye olduk  bittik  hic  degils e basin tribununu  oyel yapsinlar  diorsun   :D :lol:
Yorgo

Çevrimdışı Sezer94

Su stadda tek istedigim ozellikle alt tribunu hep fulleyelim ayrica ilk siralari hic bos birakmayalim nasil olsa tek orgu olmayacak ben hep en on siralardan almaya calisicam
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

galiba kedi yollariyla ilgili ufak parcalarda gelmi catiya onlar vasitasiyla tutturalacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK