Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806394 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Tribün ayrımlarındaki merdivenler eski açık-numaralı ve kapalıda yan ve çift sıra iken , yeni açık-numaralı ve kapalıda düz ve tek sıra .Bu konuda ne düşünüyorsunuz @Necmi , @FARUK , @Efe ?

onu ben anyamadim neden öyle yaptilar bnece biraz saçma oldu eski acik tarafi vardir bi bildikleri  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Denizbank resmen şöyle yazılmış..    :D :D :D

D  ehizbah  k

Denizbank içinde kötü bir durum.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

onu ben anyamadim neden öyle yaptilar bnece biraz saçma oldu eski acik tarafi vardir bi bildikleri  :)
bana konserlerde kurulacak platformla ilgili gibi geldi , platform muhtemelen eski açık tarafına kurulacak .Ancak çift sıra , tek sıra merdiven olayını anlayamadım .Normalde misafir seyirci tribününde olması lazım çift sıra merdiven , yoksa eski açığa mı alınacak  :naughty:
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 11:34:02 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

bana konserlerde kurulacak platformla ilgili gibi geldi , platform muhtemelen eski açık tarafına kurulacak .Ancak çift sıra , tek sıra merdiven olayını anlayamadım .Normalde misafir seyirci tribününde olması lazım çift sıra merdiven , yoksa eski açığa mı alınacak  :naughty:

bu olamaz abi çünkü eski açığın bütün biletleri satışa çıkarıldı. ve satışlar gerçekleşti. hatta 427 ve 426 da satışlar gayet iyi.

satışa çıkarılan 427 ilginç bir şekilde satışa çıkarılmış ama  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

bu olamaz abi çünkü eski açığın bütün biletleri satışa çıkarıldı. ve satışlar gerçekleşti. hatta 427 ve 426 da satışlar gayet iyi.

satışa çıkarılan 427 ilginç bir şekilde satışa çıkarılmış ama  :kop: :kop: :kop:
dur bakalım ne olacak ?

Çevrimdışı ahmetx

Planda 8 tane kamera platformu için yer ayrılmış görünüyor .

Çevrimdışı tunceryawuz

Bu arada eğer o son semerler 2 veya 3 sıra olacaksa neden tek sıra ılerlıyorlar? Gercekten bılmedıgımden soruyorum. Tek kalma ıhtımalı var mı? Varsa daha cabuk tamamlanacaktır.

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada eğer o son semerler 2 veya 3 sıra olacaksa neden tek sıra ılerlıyorlar? Gercekten bılmedıgımden soruyorum. Tek kalma ıhtımalı var mı? Varsa daha cabuk tamamlanacaktır.
çatıyla ilgili hiç bir şey diyemiyoruz ama plandaki gibi muhtemelen 2 sıra olacaktır.

Çevrimdışı Yakup

Planda 8 tane kamera platformu için yer ayrılmış görünüyor .

basın ve kapalıdaki epl kamera açısı verir mi?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı smtcglr

Koltukların dizilmiş olması insanı bayağı heveslendiriyor  :sevinc  inşallah en kısa süre de kazasız belasız bitiririz stadı. Çok özledim artık maç izlemeyi hele ki mabedimiz de  :eyes

Çevrimdışı ahmetx

basın ve kapalıdaki epl kamera açısı verir mi?
epl kamera açısı verir ama epl de zoomlu oluyor kamera , lig tv de öyle değil.

Bizim kameranın konumlandığı yer san mamesle hemen hemen aynı İspanyol kanalının çekimini 4.10 dk dan itibaren seyredebilirsin.

[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 12:25:31 ahmetx ]

Çevrimdışı cadavra

Yeni semer gelmis stada

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tunceryawuz

çatıyla ilgili hiç bir şey diyemiyoruz ama plandaki gibi muhtemelen 2 sıra olacaktır.

Teşekkürler @ahmetx

Çevrimdışı Efe

semerler ve kedi yollari gelmeye devam ediyor bu hafta artik tamami gelir diye dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni kediyolları gelmiş 4 5 parça var
ya 4 yada 8 ust uste duruyormus gibi geldi yan yana 4 tane eger ustunde de varsa 8 adet 8 adese 4 adet daha gelecek ayrica semerde var bi kamyon 10 a yakindir bu hafta bare hepsi gelsin imalat olmayacak ama en azindan hepsini sahaya sererler bizde kac adet olacak ona bakariz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

4 tane galiba secebildigim kadariyla kedi yollari 2 kamyon daha gelmesi gerekecek bu sekilde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Belediye stadı kapasitede bizi geçememiş

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=6070
Bizim kapasite kesin olarak belli oldumu Ahmet ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Bizim kapasite kesin olarak belli oldumu Ahmet ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesin belli olmadı , koltukların takılmasını bekliyoruz.  :)

Çevrimdışı Deadam

Koltukların takılmasına müteakip forumdaki hareketlilik kendini derin sessizliğe bıraktı.
Fırtına öncesi bu sessizlik nedeni ile aşınmakta olan F5 tuşu huzura erdi.

koltuk membran semer drenaj gibi kelimelerin kullanımında yaşanan ani düşüş nedeni ile Türk dil kurumu olaya el atarak bu kelimelerin popülerliğini yitirmemesi için TDKtrollerini devreye soktu.
Şu an için genel bir sükunet hakim olmakla birlikte havalarında düzelmesi ile yine eski akışkanlığa ve hıza kavuşulması bekleniyor.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Apocalyptica

youtubeden bursa stadına baktım son maç için. kale arkası tel örguler gerçekten çok itici...bizdede uygulayacak olmaları çok can sıkıcı. kayseride kale arkalarında file var en azından öyle olsa...

Çevrimdışı Erdem Çözer

youtubeden bursa stadına baktım son maç için. kale arkası tel örguler gerçekten çok itici...bizdede uygulayacak olmaları çok can sıkıcı. kayseride kale arkalarında file var en azından öyle olsa...

bizde tel örgü veya ağ yok, olacağını nereden çıkardın?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 14:59:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba