Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806383 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı fiko1903

Bazı işler vardır bitirmeden başlayamazsın kaba bitmeye yakın derken kabanın zaten son yapılan yerlerine
çatı kolonları takıldı çatı çok hassas ölçü gereken bir iş kaba inşaatında sıfırr hatayla bitmesi düşünülemez heleki oval bir yapıda
mecbur kabayı bitirip ölçüyü ondan sonra almak zorundasın. Evet dediğin gibi biraz daha hızlandırılabilirdi. Ama dediğin nedenlerden dolayı
değil onlarda bir sıkıntı yok plan olması gerektiği gibi yürüdü. esas sıkıntı yürütürken beklenilen zamanlarda oldu 20 günde bitmesi gereken iş
bir ayda bitti başta kaba inşaat ve hafriyattaki aynı zamanda fore kazıklardaki plansızlıklar bize zaman kaybettirdi. onun dışında çatı gibi
yüksek maliyetli ve çok hassas bir işde plan yapamazsın firmanın her planına uymak zorundasın işin riski senin açındanda firma açısındanda
çok büyük çatıda yapılacak bir iş için beş ayrı firma onay veriyor biri bile yok olmaz sakıncalı dediğinde sakıncalı bulduğu konu çözümlenene kadar iş yapılmıyor.
@eypseker Temel atıldığından bu yana 25. aydayız 3-4 aydada bitecek gibi duruyor bildiğim kadarıyla bu ölçekte bir stadın en hızlı bitme
süresi 30 ay gibi kaldıki biz bu 25 ay süre zarfında birde muazam bir hafriyatla uğraştık buda yetmedi bir sürü engellemelere maruz kaldık
o nedenle aslında süre fazlasıyla tatminkar birde parasızlık düşünülünce aslında mükemmel bir sürede sonlanıyor bu aslında başarı
daha iyide olabilirdi ama olmadı olanıda kötü değil buda şartlara göre başarı.
:claps: :claps:
Öncelikle Günaydın
@Necmi abinin yazdıklarına aynen katılıyorum.Bizim taraftarlar inşaatla ilgili birkaç terim öğrenince kendini mühendis sanıp eleştirmeye başlıyor herşeyi.
Millet hiçbir özelliği olmayan tek daireli 5-6 katlı binaları 10-12 ayda yapıyor ama bizim herşeyi bilen taraftarımız İstanbul'un göbeğinde hafriyat ve malzeme tedariğinin lojistik olarak
 en zor olduğu yerlerden birinde ve yapımı bu kadar zor olan dev bir yapının inşaat sürecini hiç düşünmeden ergence eleştiriyor.

Çevrimdışı Fatih

Bursa taraftarları hep ayakta ve koltukların üzerine çıkıp izledi maçı. Acaba koltuklar mı ıslandı yoksa Türkiye'de taraftar profiline stat değil saray yapsan yine öyle mi izleyecek?
ilk siradakiler tellerden dolayi goremediklerinden koltuklara basmislardir. Sonra arka tarafa dalga dalga yayilmistir bu olay. Bizim stadta da tel olsa aynisi olur tahminimce.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena
Avrupa yakasinda kar biraz etkisini azaltsada iki gun stadta disaridaki islerde calisma beklemek zor.

Çevrimdışı Yasin A.

Güzel haftalar olsun.
içerde işler eminim ki iyi gidiyor, dışarısı soguk işler durgun, bari içeriden biraz fotograf görsekte ısınsak azcık  :eyes

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı kartalcan

Günaydınlar herkese
Her iki stadta da bulunmuş biri olarak bundan sonra bu stadla veya başka bir stadla rica ediyorum mabedimizi kimse kıyaslamasın!Çok net söylüyorum 15gün önceki halimizin heybeti dahi yanımıza yaklaşamayacak seviyede. Yalnız full dolu tribünler deplasman takımları için çok fazla sıkıntı yaratacaktırorası kesin.Rüzgar çok hafifti fakat yağmur çiselediği halde 25.sıraya kadar geliyor enteresandı, bu yüzden yüksek çatı dezavantaj gibi görünüyor.Çim maç öncesinde kalite olarak yetersiz olduğunu gösterdi.Ayrıca konya maçından cezalı olmama rağmen kombine aktarması yaparak maça kendi passo kartım ile girebildim, sistemin bu açığı aklınızda bulunsun ;)
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 09:53:33 kartalcan ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

yav bızım statta bu bursa belediye gibi gorunur mu? objektif olarak soyluyorum cıdden cok kotu gorunuyor.
TR de ki stadların vazgeçilmez kaderidir bu
1.Kötü drenaj
2.Yetersiz çim bakımı
3.Tel örgüler
4.Sarı merdivenler
5.Saha çizgisinin görünmesini engelleyen çok sayıda ve düzensiz reklam panoları.

Bu durumlardan mütevellit ilk sıradakilar sahayı net göremediklerinden geriye doğru yaslanır ya da koltukların üzerine çıkarlar .Halbuki premier ligde insanların en çok tercih ettiği yerdir ön sıralar.

Bizim stadda çim hibrit olacak ve tel örgüler olmayacak bu nedenle görüntünün TOKİ ve belediye stadları gibi olmayacağı kesin ama burası Türkiye mesela bizim stadyum bitti ama çatı projesi hala bitmedi  :)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aoguzd

bizim reklam panoları nerede olacak en ön sıranın prekastına mı yaslayacaklar yoksa biraz daha önde mi olacak? tribünün en alt sırasında oturanlar için çizgiyi görme sıkıntısı olur mu?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bence kötü görünümün en önemli iki sebebi var:

1. Çim berbat (Bizim çim hibrit olacağı için böyle bi ihtimal bizde yok)
2. Tribünlerde boş kalan alt kısımlardaki beyaz koltukların görüntüsü. (Maalesef bizim alt kat beyaz olduğu için bizde de bu görüntü olacak) (Stad full dahi olsa alt basamaklardaki görüş açısı iyi olmadığı için yukarı doğru sıkışma olacaktır.)

biz de kale arkalarında bile tel örgü vs olmayacağı için hiç bir tribünde böyle bir durum olmayacaktır.. bkz: gs stadının maraton tribünleri
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Günaydınlar herkese
Her iki stadta da bulunmuş biri olarak bundan sonra bu stadla veya başka bir stadla rica ediyorum mabedimizi kimse kıyaslamasın!Çok net söylüyorum 15gün önceki halimizin heybeti dahi yanımıza yaklaşamayacak seviyede. Yalnız full dolu tribünler deplasman takımları için çok fazla sıkıntı yaratacaktırorası kesin.Rüzgar çok hafifti fakat yağmur çiselediği halde 25.sıraya kadar geliyor enteresandı, bu yüzden yüksek çatı dezavantaj gibi görünüyor.Çim maç öncesinde kalite olarak yetersiz olduğunu gösterdi.Ayrıca konya maçından cezalı olmama rağmen kombine aktarması yaparak maça kendi passo kartım ile girebildim, sistemin bu açığı aklınızda bulunsun ;)

ceza muhtemelen sadece kendi takımına geçerli.. ellerinde çok iyi imkanlar var ama ortaya saçma sapan bir sistem çıkardılar.. türk işi  :s20:

Çevrimdışı ahmetx

bizim reklam panoları nerede olacak en ön sıranın prekastına mı yaslayacaklar yoksa biraz daha önde mi olacak? tribünün en alt sırasında oturanlar için çizgiyi görme sıkıntısı olur mu?
prekasta yaslıyacaklarını zannetmiyorum arada güvenlikçilerin bulunacağı bir boşluk olur.Panoların yeri düzgün ayarlanır ve dik değilde hafif yatık pozisyonda konursa sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı Efe

acaba çalisma var mi oralardan gecen arkadaslar varsa bi baksinlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

Günaydın arena kartalları.
Güzel bir gün olması dileğiyle.  :icool:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı aoguzd

prekasta yaslıyacaklarını zannetmiyorum arada güvenlikçilerin bulunacağı bir boşluk olur.Panoların yeri düzgün ayarlanır ve dik değilde hafif yatık pozisyonda konursa sıkıntı olmaz.

teşekkürler ahmet abi, inşallah bunu düşünmüşlerdir.

Çevrimdışı kartal14

Bizim reklam panoları iki loca arasında olmayacak mı ?

Çevrimdışı Erdem Çözer

sürüngen arenaya gidenler büyük rezillik çekmiş.. maratonun ilk 20 sırası ıslanmış.. dönüş tam bir işkence olmuş vs vs.. o stadı bir daha bu kadar bile zor doldururlar

stadımızın yerinde yapılmasında emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek az..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bizim reklam panoları iki loca arasında olmayacak mı ?

o ayrı.. zemindekilerden bahsediliyor

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

2014 temmuzundan beri her ayın 18'inde yeniinönü'nün attığı fotoları arşivliyorum,bugün de sağolsun arşivimi bozmadı :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

2014 temmuzundan beri her ayın 18'inde yeniinönü'nün attığı fotoları arşivliyorum,bugün de sağolsun arşivimi bozmadı :D

o arşivi bizimle de paylaşsan da şu sıkıcı günde bir değişiklik olsa :)

Çevrimdışı ahmetx

Tribün ayrımlarındaki merdivenler eski açık-numaralı ve kapalıda yan ve çift sıra iken , yeni açık-numaralı ve kapalıda düz ve tek sıra .Bu konuda ne düşünüyorsunuz @Necmi , @FARUK , @Efe ?

Çevrimdışı Mehmet92

o arşivi bizimle de paylaşsan da şu sıkıcı günde bir değişiklik olsa :)

Erdem abi işyerindeyim şu an,akşam eve gidince paylaşıyım tabii sen iste yeter :)