Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5810119 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı panic13

Koltukların takılmasına müteakip forumdaki hareketlilik kendini derin sessizliğe bıraktı.
Fırtına öncesi bu sessizlik nedeni ile aşınmakta olan F5 tuşu huzura erdi.

koltuk membran semer drenaj gibi kelimelerin kullanımında yaşanan ani düşüş nedeni ile Türk dil kurumu olaya el atarak bu kelimelerin popülerliğini yitirmemesi için TDKtrollerini devreye soktu.
Şu an için genel bir sükunet hakim olmakla birlikte havalarında düzelmesi ile yine eski akışkanlığa ve hıza kavuşulması bekleniyor.

"Asıl yıkıcı olan ne biliyor musun?" dedi vladimir zilinski, kardeşi prens andrea'ya. "asıl yıkıcı olan ne biliyor musun Andrea? parseklerce yol yaptık, inşaatı bitirdik, serfler, işçiler çalıştı gecelerce. dierkleri, köprüleri inşaa ettik, at arabaları geldi St Petersburg'dan, Moskova'dan sibirya steplerine. Ama Andrea..." dedi Vladimir. Babalarından kalan konaklarının üst katında oturuyorlardı. Konağın kuzeye dönük verandasına bakan kısmı taştan duvarlıydı. ana kapı Osmanlı paşalarının düşman kalelerini fethettikten sonra ibrat-i alem olsun diye yaptırdıkları büyük kapıları andırıyordu. ana kapının tam karşısında Çar ikinci deli Pedro'nun sarayını andıran görkemli, gül ağacından yapılmış bir merdiven vardı. O merdivenden çıkıp sola döndüğünüzde eskinden Andrea ve Vladimir'in babalarının , şimdi ise bir ellerinde votka diğer ellerinde babalarından kalan ceviz ağacından yapılmış pipoları tuttukları halde iki kardeşin oturduğu büyük şömineli salon yer alıyordu. Oda iyice ısınmıştı."Ama andrea..." dedi Vladimir düüşnceli... "sibirya'ya koca stad yaptık, tüm dünya parmak ısırıyor, sırtımızda taş taşıdık, dert edindik ama kaleyi yine TOLGA koruyacak. Ben böyle aşkın ızdırabını, cibilliyetini sinkaf, haskos, maskos!?!%!'^!'^%&&!!." diyerek sinir krizi geçirdi ve öldü.

sonumuzun benzemesin inşallah.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 15:09:23
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Efe kapalı orta çıkışın neden çatal olduğunu öğrenmiş olduk.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu boyanmayan çıkış kapısıyla ilgili bilgimiz var mı? hava şartları mı imkan vermedi acaba?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 15:37:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kar yağışı fındık ve kaju üretimini de etkilemiş  :D
konya da cuma namazına müteakip yağmur,kar duası yapılıyor ama istanbula yağıyor :alala:
ah şu içimizdeki irlandalılar :evillol:

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

şu boyanmayan çıkış kapısıyla ilgili bilgimiz var mı? hava şartları mı imkan vermedi acaba?

boya yetmedi galiba  :D , haberimiz yok öyle kaldı orası .

Çevrimdışı ers1903

Oraya kamera koymazlar anca herhangi bir organizasyon durumunda oraya kamera koyarlar ,orada amigo dan baska kimse olmaz  :D

Çevrimdışı sozkul

Nedenmiş? biraz geriye gittim ama yinede anlamadım, kaçırmışım nedenini nerde konuşulduysa..

Çevrimdışı Efe

evt kamera konacak alt sirasina ust sirasi yine koltuk konuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Oraya kamera koymazlar anca herhangi bir organizasyon durumunda oraya kamera koyarlar ,orada amigo dan baska kimse olmaz  :D
en alt sirasina kamera koyuyorlar zaten ust sirasi taraftar koltugu 1 kamera o kadar yer kaplamaz en fazla 2 koltuk konmaz bos birakilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kyiv

Vodafone Arenadaki Kartal yuvasıyla ilgili son günlerde herhangi bir çalışma var mı içerde? Zemin, duvar vs. vs. Ayrıca net olmasa da yaklaşık ne kadar alanı olacak?

Çevrimdışı ahmetx

Nedenmiş? biraz geriye gittim ama yinede anlamadım, kaçırmışım nedenini nerde konuşulduysa..
kamera konacakmış o kısma abi @sozkul

Çevrimdışı ahmetx

en alt sirasina kamera koyuyorlar zaten ust sirasi taraftar koltugu 1 kamera o kadar yer kaplamaz en fazla 2 koltuk konmaz bos birakilir
kapladığı alan fazla değil zaten , şöyle bir şey

http://i.hizliresim.com/VvDZ8V.jpg

Çevrimdışı ers1903

Oraya yapilsa yapilsa amigo icin set yapilir ,herhangi bir organizasyon durumunda aninda ayar yaparlar,lig maclari için oraya kamera koyacaklarini düşünmüyorum.

Çevrimdışı ers1903

Öğle saatlerinde stadin oradan geçtim ,yağış olduğunda kufekiler daha güzel görünüyor :)

Çevrimdışı ers1903

Acaba bizim bu led panolari vs kim yapacak ,loca arasindaki panodan bahsediyorum ,belli mi ?

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Deadam

"Asıl yıkıcı olan ne biliyor musun?" dedi vladimir zilinski, kardeşi prens andrea'ya. "asıl yıkıcı olan ne biliyor musun Andrea? parseklerce yol yaptık, inşaatı bitirdik, serfler, işçiler çalıştı gecelerce. dierkleri, köprüleri inşaa ettik, at arabaları geldi St Petersburg'dan, Moskova'dan sibirya steplerine. Ama Andrea..." dedi Vladimir. Babalarından kalan konaklarının üst katında oturuyorlardı. Konağın kuzeye dönük verandasına bakan kısmı taştan duvarlıydı. ana kapı Osmanlı paşalarının düşman kalelerini fethettikten sonra ibrat-i alem olsun diye yaptırdıkları büyük kapıları andırıyordu. ana kapının tam karşısında Çar ikinci deli Pedro'nun sarayını andıran görkemli, gül ağacından yapılmış bir merdiven vardı. O merdivenden çıkıp sola döndüğünüzde eskinden Andrea ve Vladimir'in babalarının , şimdi ise bir ellerinde votka diğer ellerinde babalarından kalan ceviz ağacından yapılmış pipoları tuttukları halde iki kardeşin oturduğu büyük şömineli salon yer alıyordu. Oda iyice ısınmıştı."Ama andrea..." dedi Vladimir düüşnceli... "sibirya'ya koca stad yaptık, tüm dünya parmak ısırıyor, sırtımızda taş taşıdık, dert edindik ama kaleyi yine TOLGA koruyacak. Ben böyle aşkın ızdırabını, cibilliyetini sinkaf, haskos, maskos!?!%!'^!'^%&&!!." diyerek sinir krizi geçirdi ve öldü.

sonumuzun benzemesin inşallah.

Yine soğuk bir kış gecesiydi camın kenarına oturudu, elinde bir kadeh şarabıyla, bir yudum aldı uzunca ağzında çevirdi, hafifçe yüzünü ekşitti,
-şarap üzümden yapılır, sirke gibi, pekmez gibi. aslı üzüm olsada bu meretin diğer aslı üzüm olanlara hiç benzemez, dedi.
bir yudum daha içti şaraptan ve kadehi yavaşça sehpaya bırakıp bana döndü,
- aynı tolga gibi aslı kaleci olsada diğer aslı kaleci olanlara benzemez, kimi tek hareketi ile maçı kurtarır ağzında pekmez gibi tat bırakır, kimi tek hareketi ile 10 kişinin emeğini boşa çıkartır sirke gibi boğazını yakar, kimi bazen maçı çevirir bazen maç verir şarap gibi sarhoş edip ne bok yiyeceğini bilmene engel olur algılarını kapatır.

bu uzun cümleden sonra soluksuz kaldı. derin bir nefes alıp iç çekerek tekrar döndü,
Kaç semer kaldı ? dite sordu
Bilmiyorum dedim boş gözlerle
Bilseydin şaşardım zaten (Küfür Yasak)₆ dedi.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı emre1

Ah benim yeni açığım  :D deplasman tribünü ayrılınca hemen hemen böle gözükcek demi abiler

Çevrimdışı Efe

Hic mi calisma yok saha icinde ?
yok vincler yatiyor gelen kedi yollari ve semerleri ufak vincler indirmistir belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Entellektüel taraftar profilimiz var galiba... yalnız herkez ambargocu rus'un kitaplarından pasajlar geçiyor.

Halbusi biz bu aralar 1001 gece masalları tadındayız. Gayet oryantaliz bu aralar..

Devamı haftaya hikayelerle günü kurtarmaktayız. E mecburuz da bir yerde. Kulüp babasının malıymış gibi 8 sene üstüne binip kamçıyı vuranlar ve 40 haramiler sebebiyle kasa boşalmasına maruz kaldık çünkü.

Ama elbet o stad bitecek ve tarihi ahşap kapısının önüne geçip açıl susam açıl denecek. Ve ortaya çıkan hazine tekrar bizi ihya edecek.

Şimdi sorun şu: o döneme kadar masallarla kelle korunabilecek mi? Yoksa sabırsız taraftarlar kelle isteyecek mi..

Az dayanın yahu.. geliyoruz. Az kaldı.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 16:50:14 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi murat

Tribün ayrımlarındaki merdivenler eski açık-numaralı ve kapalıda yan ve çift sıra iken , yeni açık-numaralı ve kapalıda düz ve tek sıra .Bu konuda ne düşünüyorsunuz @Necmi , @FARUK , @Efe ?

@ahmetx benim görüşüm yeni açık tarafı l düz bölünüyor eski açık tarafı / şeklinde bölünüyor. Kapalı ve numaralıdaki eski açık tarafı koltuk sayısı fazlalaştığı için oraya çift merdiven verilmiştir.