Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805788 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Bekrakn

saha ısıtması için hatırladığım kadarıyla bir ara yapılmayacak söylentisi çıkmıştı. daha sonra ısıtmalı-soğutmalı sistem olacağını söylemişti SIS röportajda.

istanbula ne kadar kar düşüyor ki altı üstü bir iki kere deyip de vazgeçmediler allahtan. gerçi bizim şansımıza açılıştan sonra hiç kar yağışlı bir maça denk gelmezsek de şaşırmam ya neyse :busted_cop:

Çevrimdışı emrevolkan

Bizim stadda eğer söylenen sistemler uygulanırsa bu tür hava şartlarında hiç bir problem olmayacak. Isıtma, soğutmanın yanında Türkiye'de ilk kez uygulanacak vakum sisteminin olacağını söylediklerini hatırlıyorum.

Çevrimdışı ALBATROS

ısıtma bir yere kadar etkili olabiliyor benzer görüntüler bizde de olacaktır

Çevrimdışı kadir137

Bu başlığın ismi Timsah Arena  Stadyum projesi mi abilerim ve kardeşlerim? Değil. O zaman neden 3 mesajın biri Bursanın stadı ile ilgili? Benim zamanım çok kısıtlı. Ve sadece stadımız ile ilgili bilgi almak için burdayım. Her mesajı okuma gayreti gösteriyorum. Ama mesajların yarısı ya Timsah Arena ya da konu dışı. Saygıdeğer yöneticilerimizin bu konuda daha dikkatli olmalarını arz ediyorum.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 21:51:20 kadir137 ]
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bizim stadda eğer söylenen sistemler uygulanırsa bu tür hava şartlarında hiç bir problem olmayacak. Isıtma, soğutmanın yanında Türkiye'de ilk kez uygulanacak vakum sisteminin olacağını söylediklerini hatırlıyorum.

Stadi Mart'a yetistirecegiz ayagina onlarida iptal ederler merak etmeyin.

Çevrimdışı emrevolkan

Karamsar olmaya gerek yok bence. Hepsi yapılır. Özellikle zeminle ilgili olan detaylı çalışmaların yaz aylarında yapılacağını düşünüyorum. Her yerde en kaliteli malzemeyi kullanırken stad zemininde en ufak kaliteden ödün vermezler.

Çevrimdışı Ayberk

alttan ısıtma etkili olmasaydı kuzey ülkelerinde top oynanmazdı.
bizde iklimlendirme yapılacak
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

yeni stadlar gerçekten çok etkiliyor hem oyuncuları hem taraftarı biran önce dönmemiz lazım bizim takım vodafone arenada kalbura çevirir rakipleri sabır çek sabır çek bakalım nereye kadar bugün bursada herkes çok mutlu biz ne zaman mutlu olacağız bakalım :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal26

Stadı yetiştirmeye çalışmak ayak yapmak mı oldu? Stad nerdeyse ülkedeki stadların özellik olarak en dolusu. Başka şikayetiniz varsa, ne ise onu yazarsınız, herkes de düşünür değerlendirir. Ülkede hibrit saha var da biz mi eksik kaldık. Ülkenin en iyisi yapılıyo. 4 maç için de hibrit olmasın demişler, İptal edilen bişey yok. Yanlış bilgilendirme yapmayın.!

Çevrimdışı Efe

şu semerlerin kalanlarıda tam gelsede kaç adet olacak öğrensek artık bide örnek yapsalar 1 baklaya net görsek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

şu semerlerin kalanlarıda tam gelsede kaç adet olacak öğrensek artık bide örnek yapsalar 1 baklaya net görsek
84 @Efe son kararim

Çevrimdışı sylar

yav bızım statta bu bursa belediye gibi gorunur mu? objektif olarak soyluyorum cıdden cok kotu gorunuyor.

Çevrimdışı Efe

84 @Efe son kararim
beyfendi bilginiz kesin mi  :D maça gitmediniz maç tatil oldu nasıl bir büyüdür  senden ötürü bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yav bızım statta bu bursa belediye gibi gorunur mu? objektif olarak soyluyorum cıdden cok kotu gorunuyor.
bizim ki Türkiye deki hiç bir stadla kıyas etcek yapıda değil Türkiye nin en dik üst kat tribünlerine sahibiz ayrıca sahaya en yakın tribünler yine bizde görüntü diğer hiç birine benzemeyecek
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 23:53:34 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

herkese iyi geceler abilerim kardeşlerim 2-3 gündür giremiyorum ufak bi özet geçerseniz sevinirim neler yapıldığına dair :)

2-3 gündür yatak döşek yatıyorum gripten dolayı pc'ye girmedim hiç telefondanda foruma nasıl gireceğimi çözemedim :bawling:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

Ben tokinin yaptığı hiç bir stadı bizimkiyle karşılastırmıyorum. Dünyadaki stadlar hakındada pek bilgim yok. Benim demek istdigim stadımızdaki hiç bişey paralel olarak yapılmadı. Hep bi önceki aşamanın bitmesi beklendi. Örnek vermek gerekirse, tabiki çatı ilk başta. Kaba bitmeye yakın çatı kolonlarına başlayabilirlerdi. Aynı anda dış halkayıda takabilirlerdi. Kaba bittikten sonrada iç halka halat işlerine yavaş yavaş başlayablirlerdi. Ama bildiğim kadarıyla çatı kabadan sonra sipariş edildi. Benim merak etriğim ölçümü beklendi yoksa para sıkıntısımı?
Bazı işler vardır bitirmeden başlayamazsın kaba bitmeye yakın derken kabanın zaten son yapılan yerlerine
çatı kolonları takıldı çatı çok hassas ölçü gereken bir iş kaba inşaatında sıfırr hatayla bitmesi düşünülemez heleki oval bir yapıda
mecbur kabayı bitirip ölçüyü ondan sonra almak zorundasın. Evet dediğin gibi biraz daha hızlandırılabilirdi. Ama dediğin nedenlerden dolayı
değil onlarda bir sıkıntı yok plan olması gerektiği gibi yürüdü. esas sıkıntı yürütürken beklenilen zamanlarda oldu 20 günde bitmesi gereken iş
bir ayda bitti başta kaba inşaat ve hafriyattaki aynı zamanda fore kazıklardaki plansızlıklar bize zaman kaybettirdi. onun dışında çatı gibi
yüksek maliyetli ve çok hassas bir işde plan yapamazsın firmanın her planına uymak zorundasın işin riski senin açındanda firma açısındanda
çok büyük çatıda yapılacak bir iş için beş ayrı firma onay veriyor biri bile yok olmaz sakıncalı dediğinde sakıncalı bulduğu konu çözümlenene kadar iş yapılmıyor.
@eypseker Temel atıldığından bu yana 25. aydayız 3-4 aydada bitecek gibi duruyor bildiğim kadarıyla bu ölçekte bir stadın en hızlı bitme
süresi 30 ay gibi kaldıki biz bu 25 ay süre zarfında birde muazam bir hafriyatla uğraştık buda yetmedi bir sürü engellemelere maruz kaldık
o nedenle aslında süre fazlasıyla tatminkar birde parasızlık düşünülünce aslında mükemmel bir sürede sonlanıyor bu aslında başarı
daha iyide olabilirdi ama olmadı olanıda kötü değil buda şartlara göre başarı.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

İyi geceler herkese. Diğer tribünlerin koltuk ve reklam planları belli oldu mu? Konuyla ilgili forumda daha önceden fotoğraf veya plan paylaşıldıysa tekrar paylaşabilir misiniz?

Çevrimdışı cadavra

Bazı işler vardır bitirmeden başlayamazsın kaba bitmeye yakın derken kabanın zaten son yapılan yerlerine
çatı kolonları takıldı çatı çok hassas ölçü gereken bir iş kaba inşaatında sıfırr hatayla bitmesi düşünülemez heleki oval bir yapıda
mecbur kabayı bitirip ölçüyü ondan sonra almak zorundasın. Evet dediğin gibi biraz daha hızlandırılabilirdi. Ama dediğin nedenlerden dolayı
değil onlarda bir sıkıntı yok plan olması gerektiği gibi yürüdü. esas sıkıntı yürütürken beklenilen zamanlarda oldu 20 günde bitmesi gereken iş
bir ayda bitti başta kaba inşaat ve hafriyattaki aynı zamanda fore kazıklardaki plansızlıklar bize zaman kaybettirdi. onun dışında çatı gibi
yüksek maliyetli ve çok hassas bir işde plan yapamazsın firmanın her planına uymak zorundasın işin riski senin açındanda firma açısındanda
çok büyük çatıda yapılacak bir iş için beş ayrı firma onay veriyor biri bile yok olmaz sakıncalı dediğinde sakıncalı bulduğu konu çözümlenene kadar iş yapılmıyor.
@eypseker Temel atıldığından bu yana 25. aydayız 3-4 aydada bitecek gibi duruyor bildiğim kadarıyla bu ölçekte bir stadın en hızlı bitme
süresi 30 ay gibi kaldıki biz bu 25 ay süre zarfında birde muazam bir hafriyatla uğraştık buda yetmedi bir sürü engellemelere maruz kaldık
o nedenle aslında süre fazlasıyla tatminkar birde parasızlık düşünülünce aslında mükemmel bir sürede sonlanıyor bu aslında başarı
daha iyide olabilirdi ama olmadı olanıda kötü değil buda şartlara göre başarı.
Dogru soluosun abi benim yazilarimi okuyanlar az cok bilir ben stadin kazadan once de sezonda acilmayacagini dusunuodum bu yili silmistim ama stadini ilerleyisi bana gore hizliydi 3 yilda bitio normali bu abi hani bu avrupada da bole para yardir olur olurda 2 yil olur onumuze cikarilan ve cikam sorunlarida hesaba katimca bence gayet hizli gittik.Yetismedi basarisiz kaldi dienler stadyum insaatindan anlamayanlardir bende bazi tabirleri bilmem ama yillardir nerde stad yapilsa dunyada bakardim eskiden beri farkli yapilar neticede ama az cok kestiririm bitmesini kafamda bi tarih var ama bakalim bu seferde tutcak mi dedigim gibi hizli ilerledi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Bizde alttan ısıtma sistemi açılışta olacak değil mi? Lütfen olacak deyin yüreğim dayanmaz  :)
Hoşgeldin kardeşim burayı oku @aremzeten1903

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html

Çevrimiçi Necmi

herkese iyi geceler abilerim kardeşlerim 2-3 gündür giremiyorum ufak bi özet geçerseniz sevinirim neler yapıldığına dair :)

2-3 gündür yatak döşek yatıyorum gripten dolayı pc'ye girmedim hiç telefondanda foruma nasıl gireceğimi çözemedim :bawling:
@canergiray77  geçmiş olsun kardeşim

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum bugün dip yaptı resmen. Stattan haber yok, moral bozuk. Maç iptal, transfer yok. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı attila_metu

Bence kötü görünümün en önemli iki sebebi var:

1. Çim berbat (Bizim çim hibrit olacağı için böyle bi ihtimal bizde yok)
2. Tribünlerde boş kalan alt kısımlardaki beyaz koltukların görüntüsü. (Maalesef bizim alt kat beyaz olduğu için bizde de bu görüntü olacak) (Stad full dahi olsa alt basamaklardaki görüş açısı iyi olmadığı için yukarı doğru sıkışma olacaktır.)

Çevrimdışı riza calli

Bence kötü görünümün en önemli iki sebebi var:

1. Çim berbat (Bizim çim hibrit olacağı için böyle bi ihtimal bizde yok)
2. Tribünlerde boş kalan alt kısımlardaki beyaz koltukların görüntüsü. (Maalesef bizim alt kat beyaz olduğu için bizde de bu görüntü olacak) (Stad full dahi olsa alt basamaklardaki görüş açısı iyi olmadığı için yukarı doğru sıkışma olacaktır.)
Keske alt katlari dort bes sira siyah yapip sonra beyaza dogru ilerlese daha hos olur gibi