Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806388 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mrred

selam halkın takımının insanları.....
Merhaba hoşgeldin abi.Haberler sen de bursalısın  :)
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 18:01:29 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Bide necmi abi gezi olaylari kaza akabimde insaatin durdurulmasi bunlarda 3 4 ay belki 5 ay geriye atti bizi hea bide zemini asagiya indirme calismasida temel atmayi geciktirdi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hepsini sayabiliriz ama en önemli neden parasız inşaat yapmak
ne yaparsan yap bir yerde tıkanıyorsun sürekli yeni kaynaklar açmak zorundasın
gelir yok sürekli gider var. tek açabileceğin kaynakta sponsor gelirleri bu sene bilmiyorum ama
geçen seneye kadar canlı yayın gelirlerimiz bile temlikliydi maç gelirlerimiz temlikliydi.

Çevrimiçi Necmi

Bağlantı yeri? :alala: Resimde gösterebilir misin @Necmi abi?
şu an gösteremem
tam halatların üzerine gelen kısıma denk geliyor @denilanz
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 18:05:51 Necmi ]

Çevrimdışı enemy1903

Kar yağışı başladı.
Bu arada bursa kale arkaları uzak gibi bizim bundan 2-3 metre filan daha yakın dimi?

Çevrimdışı eypseker

neye göre mesela aynı büyüklükte ts stadıyla temeli aynı zamanda atıldı ve o stad devlet imkanlarıyla yapılıyor
kalite anlamındada vasatı geçemiyor ama biz onlardan çok ilerdeyiz tamam daha hızlı yapılabilirdi belki ama bu yavaş yapılıyor diye tanımlanmaz
aynı ölçekte yapılmış bitmiş stadların süresine baktığında onlara görede iyiyiz imkansızlıklara ramen birde üstüne benzerlerinden çok daha üst
düzey bir stad yapıldığı halde.

Ben tokinin yaptığı hiç bir stadı bizimkiyle karşılastırmıyorum. Dünyadaki stadlar hakındada pek bilgim yok. Benim demek istdigim stadımızdaki hiç bişey paralel olarak yapılmadı. Hep bi önceki aşamanın bitmesi beklendi. Örnek vermek gerekirse, tabiki çatı ilk başta. Kaba bitmeye yakın çatı kolonlarına başlayabilirlerdi. Aynı anda dış halkayıda takabilirlerdi. Kaba bittikten sonrada iç halka halat işlerine yavaş yavaş başlayablirlerdi. Ama bildiğim kadarıyla çatı kabadan sonra sipariş edildi. Benim merak etriğim ölçümü beklendi yoksa para sıkıntısımı?

Çevrimdışı Oktay

Kar yağışı başladı.
Bu arada bursa kale arkaları uzak gibi bizim bundan 2-3 metre filan daha yakın dimi?
bursaya o stat 3 beden büyük..senede 4-5 maç full doldurur gerisi ortalama 15 bini geçmez..

Çevrimdışı iyimserure

Dikkat ettim, Bursa'nın stadında deplasman tribünü, bulunduğu taraftaki kale arkasının bütünlüğünü ciddi anlamda bozuyor. Biz de zaten bir tane ihtişamlı kale arkası var orada da deplasman tribünü olacak. Sanırım çok etkili bir kale arkası konseptimiz olamayacak. Bizim stadın en büyük sıkıntısı bu gibi duruyor
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 18:31:59 iyimserure ]

Çevrimdışı Efe

Dikkat ettim, Bursa'nın stadında deplasman tribünü, bulunduğu taraftaki kale arkasının bütünlüğünü ciddi anlamda bozuyor. Biz de zaten bir tane ihtişamlı kale arkası var orada da deplasman tribünü olacak. Sanırım çok etkili bir kale arkası konseptimiz olamayacak. Bizim stadın en büyük sıkıntısı bu gibi duruyor
bizde kale arkalarindan cok kapali tribun yine buyuk etki yapacaktir yine eski acigida hic yapana atmayin bence orda arena kartallari var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu çoğu kez konuşuldu. Eski açıkta olsaydı daha fazla yer kaplayacaktı oranın boyutundan dolayı.

Mecburen Yeni açıkta olacak böylece daha az yer kaplayacaklar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı iyimserure

Bu çoğu kez konuşuldu. Eski açıkta olsaydı daha fazla yer kaplayacaktı oranın boyutundan dolayı.

Mecburen Yeni açıkta olacak böylece daha az yer kaplayacaklar.
şöyle olsaydı böyle olsaydı diye söylemiyorum, biliyorum mevcut koşullarda maalesef şu anki gibi olabilirdi ama gerçekten bizim için bir sıkıntı bu durum. Efe'nin dediği gibi kapalı tribün yine efsane olmaya devam edecek gibi görünüyor. Arena kartalları da eminim Vodafone arena'nın unutulmaz taraftar gruplarından biri olacaktır  :ok:

Çevrimdışı ilhancelebi

Bu siddetdeki bir yagmurda daha ilk macta Bursa'nin zemini. Altindan koltuk dose istersen, zemin kotu olunca ekrana yansiyan birtek bu kaliyor.

Bir yanda da Ingiltere yagmurunda hicbirsey olmayan Ingiliz stadyumlari. Fotografda ki stadyum sanirim Liberty Stadium
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 18:48:50 ilhancelebi ]

Çevrimdışı iyimserure

Bursa taraftarları hep ayakta ve koltukların üzerine çıkıp izledi maçı. Acaba koltuklar mı ıslandı yoksa Türkiye'de taraftar profiline stat değil saray yapsan yine öyle mi izleyecek?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bursa taraftarları hep ayakta ve koltukların üzerine çıkıp izledi maçı. Acaba koltuklar mı ıslandı yoksa Türkiye'de taraftar profiline stat değil saray yapsan yine öyle mi izleyecek?
Ne yazık ki 2.si
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

şöyle olsaydı böyle olsaydı diye söylemiyorum, biliyorum mevcut koşullarda maalesef şu anki gibi olabilirdi ama gerçekten bizim için bir sıkıntı bu durum. Efe'nin dediği gibi kapalı tribün yine efsane olmaya devam edecek gibi görünüyor. Arena kartalları da eminim Vodafone arena'nın unutulmaz taraftar gruplarından biri olacaktır  :ok:

Ah bi açılsaydı valla dayanamıyorum artık yetti gari :D

Başkanın halini düşünemiyorum stat stat diye diye adamın ömrü azaldı ya :evillol:

Gel vicdansız :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı quentine83

şimdi  wow da fotolara baktım.gerçekten üzüldüm.statlarda heryerde kamera var.tespit edilsin.koltuklara basanlar ceza alsın.bu nedir kardeşim.biz hiç mi ilerleyemeyeceğiz.hiç mi mesafe katedemeyeceğiz millet olarak.vallahi üzülüyorum.yazık...
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 19:20:30 quentine83 ]
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Başakşehir stadı alttan ısıtmalı mı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harunmustak

Başakşehir stadı alttan ısıtmalı mı

Degil. Eline kürek alan temizlemeye cikar birazdan
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Degil. Eline kürek alan temizlemeye cikar birazdan
Geçen sene bi başakşehir maçında yağan kar hemen kayboluyordu ama

Çevrimdışı dokuzlu

Merhaba hoşgeldin abi.Haberler sen de bursalısın  :)
Teşekkür ederim ...
Evet

Çevrimdışı Tolga

Bir statta alttan ısıtma sisteminin olması çok önemli.

Yani İstanbul'a fazla kar yağmıyor bu yüzden de ısıtma sistemine gerek yok diye düşünmemek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aremzeten1903

Bizde alttan ısıtma sistemi açılışta olacak değil mi? Lütfen olacak deyin yüreğim dayanmaz  :)
Çanakkale Kartalı

Çevrimdışı cisse557

Hazır zemin çalışmaları başlamamisken alt ısıtma yapıp yapmamayı tekrar bi gözden geçirsinler bence.

Çevrimdışı cadavra

Bursa ataturk stadinin zemini cok siddetli yagmurlarda bile zemine etki etmiodu iyi bi paraya yaptırmışlardi sivasin 4 eylul su an oynadigi stadda da sağlam bi alttan isitma sistemi var zeminide iyi ama sivas souk kar yagsa bile o kar kalkmio kolay kolay buz tutuo sivasa sartti yani.Yeni stadda da var sanırım ama bu denli kaliteli mi olcak bilmiorum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı YunusEmre

Bizim zeminde sadece alttan ısıtma değil alttan soğutma bile var arkadaşlar..