Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5803015 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Gorgaze

Peki neden en öne değil de araya takıyorlar? En ön ve arkaya taktıktan sonra araya şu an taktıkları semere gerek kalmaz ki.. Şu an çizemiyorum ama anlatabildiysem tek semerle geçeceklerini umuyorum
bende tek semerle geçeceklerini umuyorum
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı quentine83

kedi yolu sayısı ne oldu .onuda 16 dan mı düşüyoruz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı BJKTÜRK23

açılışa 61 gün   :ishock:

Her gün şafak sayıyoruz da askerlik uzadı gibi duruyor maalesef daha 100 den düşmedik  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı İnsomnia21

Benim fotoğraflardan anladığım kadarıyla semerler alttan gelen iki borunun arasına takılıyor diğer semerler de aynı şekilde takılmış bu da demek oluyor ki tek semer takılacak her sıraya.

Çevrimdışı Sezer94

Şu catidan ne cektik arkadas nedir gunahimiz hala membrani var daha bunun semerleri cikti yani kaba insati ile prekasti toplasan bu kadar surmedi bu nedir ya
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı aoguzd

membran için semerlerin tamamen bitmesi mi beklenecek yoksa semer işi biten yerlerin kaplaması hemen yapılacak mı? bi de @bjk_mabet nerelerde en son uzunca bi açıklama yaptı sonra kayıplara karıştı. vallahi yalçın çakır'ın programına çıkıcam artık mabet 2 aydır kayıp diye :)

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı quentine83

açilişa 220 gün...
son zamanlarda gördüğüm en mantıklı ve gerçekçi  :claps: :claps: :ok: :ok:paylaşım bu.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Türkay

Abi çok kasmaya gerek yok ya, bu son semer işi bu sezonu bitirmiş oldu. Her şey bitmiş bir şekilde yazın muhteşem bir gövde gösterisiyle açalım, en güzeli :)

Aynen hibrit çim ile beraber Barca ile maç yaparak açılmalı yazın
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı levent21

Benim fotoğraflardan anladığım kadarıyla semerler alttan gelen iki borunun arasına takılıyor diğer semerler de aynı şekilde takılmış bu da demek oluyor ki tek semer takılacak her sıraya.
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Fatih

bursanin kale arkasi taraftarla bence cok guzel gozukuyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı serti67

neyse bu gecıkmeye olumlu taraftan bakarsak  tamamen bıtıtrılıp acılır artık zemınde ser kaldır olmaz dırek hıbrıt olur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

bursanin kale arkasi taraftarla bence cok guzel gozukuyor...
O kadar anlatıldı övüldü edildi bence hiç de abartılacak bi durum yok dik falan da değil bence hiç öyle bahsedildiği gibi bi olay yok. :alala:

Çevrimdışı Efe

Peki neden en öne değil de araya takıyorlar? En ön ve arkaya taktıktan sonra araya şu an taktıkları semere gerek kalmaz ki.. Şu an çizemiyorum ama anlatabildiysem tek semerle geçeceklerini umuyorum

iste o uretimden cikmis heralde daha digerleri uretilmemis olabilir farkindaysaniz hepsi o sira icin gelmis diger siralar icin gelen giden yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı burakkk1903

O kadar anlatıldı övüldü edildi bence hiç de abartılacak bi durum yok dik falan da değil bence hiç öyle bahsedildiği gibi bi olay yok. :alala:
bizim yeni açık gibi olamaz hiç bi yer ama deplasman tribünü ordaymış galiba  yeni açığın bütünlüğü bozulmamalı  :steamed: :steamed: :steamed:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

bizim stadla alakasi yok baya yayik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bizim stadla alakasi yok baya yayik

Bide merdivenler acayip bölmüş orayı. Ayakta da olsa, atkı da sallasa yine açık görünüyo
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

keşke öyle olsa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Bursa guzel atmosfer yaratmis..umarim fbye cokerler bu stadda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

Beyler zaten bu stat normal şartlarda ağustostan erken açılmazdı. Ben hiçbir zaman marta nisana yetişeceğini düşünmedim ama bu son semer olayı inşallah ağustosu da riske atmaz.

Çevrimdışı sallapati

uc buyuklerin macinda daha kalabalik ve guzel durur. benim hosuma gitti...

bu da stadin bastan sona gelisi... @Efe : https://twitter.com/tribundergi/status/688692313900630016
Valla atmosfer olarak baskili bir atmosfer yaratiyor rakibe.. Akustik tt arenayi andiriyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı burakkk1903

Onu bunu bırakında maçı izleyince dedim ki "insanın kendi evi gibisi yok be" bitsede gitsek evimize :bawling:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA