Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880140 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sametbagan

Baştan konu dışı için özür dilerim.Burdan bugün maçta tanıştığım herkese tek tek teşekkür ederim gerçekten böyle kral BEŞİKTAŞLI dostlarla tanıştığım için çok Mutlu oldum en kısa zamanda tekrar görüşmek ve yeni KARTALLARLA tanışmak dileği ile herkese iyi geceler.

Çevrimdışı cadavra

acaba pazar günüde kaldırma işlemi devam edicek mi ?

Çevrimdışı KOCABALTA

Çevrimdışı Efe

Bugün de gündüz ve akşam havalanmak istiyorduk.
Ne gündüz ne de akşam istediğimiz gibi havalanamadık.
gündüz gayet güzel havalandık onda sıkıntı yok akşamd gyet iyi oyndık şansızdık bursa maçını kazanıp tekrardan çıkışa geçecek takım pazara kadar çatı yarı yarıya kalkmış olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

İyide İskeleleri neden sayiyorsunuz , kafanızda çıkarın İskeleleri suan onlarla bir bağlantı yok , resimden İskeleleri çıkardığımız an çatı baya baya havada asılı

Çevrimdışı Karabay

gündüz gayet güzel havalandık onda sıkıntı yok akşamd gyet iyi oyndık şansızdık bursa maçını kazanıp tekrardan çıkışa geçecek takım pazara kadar çatı yarı yarıya kalkmış olur
akşam belki biz havalanamadık ama iskenderbey sağolsun havalandırıyor :D

Çevrimdışı Necmi

@Necmi Abi tamamda c mi d mi. Yani halatlar tam olarak paralel mi olacak. Bu durumda kirişten yukarı 10 mt
iskelet yüksekliği olacak ve + semer membran yüksekliği falan.
@Serdar  sanırım iskeletin üst kısmı kirişlerden yukarda olur.
Öyle olmak zorunda çünkü kirişlere doğru giden profiller oluklu ve suyun
akması için meil olması lazım

Çevrimdışı Efe

akşam belki biz havalanamadık ama iskenderbey sağolsun havalandırıyor :D
aynen aksam degil gece havalandik sikenderbeu bizi 2.tura itti :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

antalya maçında kafes var mıydı yeni statlarında.
bursaya kafes koymuşlar.
bize de koyarlar mı diye korkmaya başladım :duman:

:alala: şimdi ne diyeceğim bilemedim
çok tehlikeli bir kelime bu :nerd:

Çevrimdışı sozkul

tüm forumun istediği çatı kaplaması polikarbondu herhalde ancak çok pahalı bir malzemeymiş.Bayer firması bu ürünü (makrolon) ürettiğinden kendi stadında kullandı .

Çok güzelmiş bu malzeme. Bu yükseklik sınırı olmasaydı daha ucuz malzemelerle daha şık/düz bir çatı yapılırdı bizede sanırım, stad çukurda olduuğu için en görünen yanı çatı olacak, Taksim, Gümüşsuyu ve Teşvikiye'den inerken, boğum boğum çadır gibi çatıyı izleyeceğiz. 17M EUR luk bir görselliği olmayacak dışardan, içerden fena olmaz ama.

Çevrimdışı Sedat.Y

2-3 sayfa geriden okumaya tenezül etmeyiP direk '' çatı kalktımı-çatı nezaman kalkacak-çatı kaç santim kalktı- vs vs lakayit şekilde mesaj yazanın mesajı çöp kutusu olur BİLİNE..

:claps: :claps: :claps:  inanın bıktım bu sulu muhabbetlerden.Şurada stadımızdan doğru bilgiler almak istiyoruz.
Bu tarz mesajlara aman vermeyin lütfen...

Çevrimdışı sozkul

Ne yaptınız abi ne 3 metresi :D 1.5 metre falan havada ancak :)

3m olması için aşağıdaki kare iskele profillerinin her birinin yüksekliğinin 2,5 - 3 metre civarı olması lazım  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

:claps: :claps: :claps:  inanın bıktım bu sulu muhabbetlerden.Şurada stadımızdan doğru bilgiler almak istiyoruz.
Bu tarz mesajlara aman vermeyin lütfen...
insanların özgürlüklerini kısıtlamayalım diye biraz gevşettik çocuk panayırına döndürdüler.
Bundan sonra izin verilmeyecek keşke herkes kendini kontrol etse bizde mesaj silmek zorunda kalmasak
bazı arkadaşlar burayı ekşi sözlük falan sanıyor

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın Arena kartalları.Sabırsızlıkla  bekliyoruz ilk fotoyu.

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın Arena kartalları.Sabırsızlıkla  bekliyoruz ilk fotoyu.
Günaydın abi. Ben ne mesai ıstiyorum ne başka bi şeyde gözüm var. Kamera olsa izlesem keşke. Emeklilik zamanına gelseydi demek baya baya gumussuyuna çadır kurup izleyecekmisim

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı mayan

kruvasanlar yenildiyse çalışmaya başlayalım, kolay gelsin.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi;

Her ne kadar dün akşam istediğimiz sonucu alamasakta (aklımım bir köşesisnde çatı her yukarı hareketinde berabere kalıyoruz gibi bir travma olsada) Güzel günlerin yaklaştığını an be an hissediyoruz. Bir yandan Şenol hoca ile seyir zevki yüksek ve Türkiye Liginin üstünde (çoğu zaman) oyun oynayan genç ve dinamik bir futbol takımına sahibiz. Bir yandan Türkiyenin değil dünyanın en güzel stadlarından birinin bitişine yaklaşıyoruz. Geçenlerde saha içinden bir fotoğraf vardı yeni açık tarafı çekilmişti resimde orda kalede duracak rakip takım kalecisinin vay haline kafasını kaldırdığında 10000 kişi omnuzuna basmış gibi hissedecektir.

İnşallah bir an önce çatı montajı işlemi nihayetlenir. ve Kartalımız yuvasına döner.
İnşallah Bu sezon yıllardır özlemle beklediğimiz şampiyonluk ipini göğüsler ve yıllarca sürecek bir başarının ilk adımlarını atmış oluruz.

Herkese hayırlı mutlu cumalar. mevlam dualarınızı kabul etsin diliyorum / farklı inançtan olan dostlarımız içinde güzel mutlu sağlıklı bir cuma günü olsun.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı ers_an

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın forum ahalisi,

Dün çekilmiş bi kaç foto yüklicem birazdan.

Çevrimdışı serdart

çatıyı 1 metre kaldırdıkları için 1 puan alabildik. 3 metre kaldırılsaydı kesin 3 puan bizimdi  :) bugün istanbulda hava kapalı ama çalışmaya elverişli bi hava var. rüzgar pek yok. haftasonu da böyle sanırım. tekrar havalar bozulmadan aşama kaydedilmeli.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz