Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880212 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

cati 1 metreden fazla havada isciler v halatlari baglanacaklari yere dogru zincirlerle gerdiriyorlar cati kalkinca v halatlar altta kalmis onlar ayarlaniyot fransizlar ve iz insaat suan gazilerde koftr ekmek yiyor 2 gibi yeniden baslayacaklardir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@Necmi Abi tamamda c mi d mi. Yani halatlar tam olarak paralel mi olacak. Bu durumda kirişten yukarı 10 mt
iskelet yüksekliği olacak ve + semer membran yüksekliği falan.
Olur mu hocam iç halka kiriş ten 7m civarı aşağıda
Proje görselimizi incelemeniz lazım
Tam rakam vermemiz mümkün değil
Proje elimizde ancak rakamları tam okuyamıyoruz
Bunları okusak bile ilk izin verilen kot ne kadar dı net bilmiyoruz
Sorun çözüldüğünü biliyoruz ama :)

Çevrimdışı bjkburakbjk

Beyler uzun zamandır yazılanları takip ediyorum az önce bir arkadaş çatının şeffaf değil beyaz olacağını söylemiş. saraçoğlu ttarena gibi beyaz olacaksa ne anlamı kaldı. Şeffaf olmamasının nedeni nedir bilen var mı?

Çevrimiçi COB

Birde Türkçe'ye 100% hakim olmadiğimdan "Semer montaji" nedir bilemiyorum. Resimle yada açiklama ile aydinlatacak biri olursa sevinirim.

Çevrimdışı osman1903

@Necmi Abi tamamda c mi d mi. Yani halatlar tam olarak paralel mi olacak. Bu durumda kirişten yukarı 10 mt
iskelet yüksekliği olacak ve + semer membran yüksekliği falan.
İmkanı olan biri resimle anlatabilirse daha açıklayıcı olabilir

Çevrimdışı Haldun

Birde Türkçe'ye 100% hakim olmadiğimdan "Semer montaji" nedir bilemiyorum. Resimle yada açiklama ile aydinlatacak biri olursa sevinirim.
türkçeye hakim olanların da çogu bilmiyor ki  :)

Çevrimdışı Ensar

Bu mebranlarin takılacagı parçalar abi , fotoğraflar da görmüşsundur , yarım ay gibi bombeli parçalar , onlar takılacak üstüne membran döşenecek
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi COB

Bu mebranlarin takılacagı parçalar abi , fotoğraflar da görmüşsundur , yarım ay gibi bombeli parçalar , onlar takılacak üstüne membran döşenecek

Teşekkürler Ensar :)

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:13:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Serdar

Olur mu hocam iç halka kiriş ten 7m civarı aşağıda
Proje görselimizi incelemeniz lazım
Tam rakam vermemiz mümkün değil
Proje elimizde ancak rakamları tam okuyamıyoruz
Bunları okusak bile ilk izin verilen kot ne kadar dı net bilmiyoruz
Sorun çözüldüğünü biliyoruz ama :)

@FARUK  kardeşim teşekkür ederim. Şimdi oldu. Biz mühendisler genelde şöyle anlarız. Söze itibar etmem %0 ,yazıya çok inanmam %10 , çizim aydınlatıcıdır %30 , görsel çok şeydir %55 , naptıysak olmadı başlayalım sonrasına bakarız %5 . Şaka değil ciddi bir iş akış mantığıdır.  :D

Çevrimdışı enemy1903

Ergin Aslan ‏@erginaslan
BİLGİ... Vodafone Arena Stadı'nda yeni açık tribünün ismi Spor Toto tribünü olacak. anlaşma 10 yıllık, meblağ 40 milyon TL+KDV. imzalandı..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:18:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
antalya maçında kafes var mıydı yeni statlarında.
bursaya kafes koymuşlar.
bize de koyarlar mı diye korkmaya başladım :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Oktay

burdan bi kaç kişiyi uyarayım onlar kendilerini ( mesajları silindiği için ) biliyor... dalğa geçer gibi mevzuyu sulandıracak mesajlar yazmaya devam etmeseler iyi olacak..

Çevrimdışı Ensar

antalya maçında kafes var mıydı yeni statlarında.
bursaya kafes koymuşlar.
bize de koyarlar mı diye korkmaya başladım :duman:
Bence olacak , fenerde felan da var , allianz arena da bile var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı dogu1903

" İnönü'yü bilenler için söylüyorum Beşiktaş deniz tarafındaki kaleye Hücum edecek ...." ahhh ah

Çevrimdışı Mehmet92

İskelet montajı ocak 1-10 arası bitse,.çatının komple kullanıma hazır hale gelmesi de 20-30 mart aralığına denk gelir sanıyorum.Muhtemelen bizim stadın da bursa gibi ince işlerin bitmemesi yüzünden ya mayısı ya da ağustosu bulabilir açılması.Eski açık arka tarafa ytong bile örülmedi daha.

Çevrimdışı ahmetx

tüm forumun istediği çatı kaplaması polikarbondu herhalde ancak çok pahalı bir malzemeymiş.Bayer firması bu ürünü (makrolon) ürettiğinden kendi stadında kullandı .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

çatıda suan v halatlari gerdiriyorlar  zincirlerle bitince yenidem devam edilecek fransizlar iceri girdi kontrol odasinda biseyler yapiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

burdan bi kaç kişiyi uyarayım onlar kendilerini ( mesajları silindiği için ) biliyor... dalğa geçer gibi mevzuyu sulandıracak mesajlar yazmaya devam etmeseler iyi olacak..

@Oktay kendi adıma o mesajları sildiğin için çok teşekkür ederim, inan bu güzel günde ortam gerilmesin diye altına yorum yazmadım. Her şeyden önce çok ayıp ediliyor. bu forum herkese açık, herkes asgari şekilde standart kurallara uyarsa kimse de boşuna üzülmez. Buraya stadın durumunu görüp keyif alalım diyoruz, millet nelerle uğraşıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Ergin Aslan ‏@erginaslan
BİLGİ... Vodafone Arena Stadı'nda yeni açık tribünün ismi Spor Toto tribünü olacak. anlaşma 10 yıllık, meblağ 40 milyon TL+KDV. imzalandı..
tl pul olmasa bari
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum