Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880042 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

gsde var bildiğim onlarda varsa bizdede olur

bursanın kale arkaları tum stadlarınkinden daha yakın ama  maratonlara geldiğidne ise bildiğim en yakın olanıda bizimki

ama arkadasın bursa stadının kale aarkalarının tek butun olması mantıgı cok dogru

toki arena oda devletin yaptığı stad ;)

Çevrimdışı Ensar

kapalı ve numaralıdaki en öndekiler tonla para verip koltuk aldılar vip mip.
adamların koltuğunda bile ekran olacakken önünde kafes olması tuhaf olur :biggrinking:
Bu yüzden allianz arena gibi sadece kale arkalari olabilir ışte :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:55:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bu yüzden allianz arena gibi sadece kale arkalari olabilir ışte :D
bizim forum tayfası denizbank tribünü alt kattalar.
hepsi naif adamlar atlamazlar bu tarafa koymasınlar :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ozan062

bizim forum tayfası denizbank tribünü alt kattalar.
hepsi naif adamlar atlamazlar bu tarafa koymasınlar :biggrinking:

artık sponsorların adlarıylamı tribün isimlerini konusur olduk valalhi uzzuuuuun yıllar alır benim için buna alısması:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 15:03:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
artık sponsorların adlarıylamı tribün isimlerini konusur olduk valalhi uzzuuuuun yıllar alır benim için buna alısması:)

Ha Deniz tarafı ha Denizbank ondan aldılar zaten orayı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı ahmetx

anıtlar kurulunun izin verdiği üst yükseklik; 34 metre
kirişlerin üst noktası 32.7 metre (mühürleme sırasında söylenmişti, 1,3 metre aşağısındayız diye)
32.7'den itibaren yağmur suları için verilecek eğim sonrası tepe noktası muhtemelen 34.4 metre (sadece 40 santim aşıyoruzdan hareketle)
orta halka kirişten 7 metre aşağıda kalıyorsa, 25,7 metre bitişi (Faruk'un 7 mt hesabından hareketle)
orta halkadaki iskeletin yüksekliği yaklaşık 8,7 metre çıkıyor bu durumda.

Tutarlı mı rakamlar, bir bakın artık işte :)
buradan bakabilirsin @AngryEagle
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

islem suan daha baslamadi biraz sonra cikip tekrar bakacagim v halatlarin islemi bitmek uzere
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Ha Deniz tarafı ha Denizbank ondan aldılar zaten orayı :D

2 harf daha az hatta  :D

Çevrimdışı celiker1

@Efe nin dediği gibi bir kere kaldırıp V halatların boşluğunu alıp tekrar kaldırıyorlar.Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki kere kaldırılacak tahminen.Acaba her hamlede ne kadar kaldırıyorlar @bjk_mabet 
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

suan  yaklasik 1.5 metrede kaldiris yarin devam edecekmis suan vincler calisiyor bundan sonraki isleyis sabah kalkis ogleden sonra vinclerin calismasi ve kontroller olarak devam edecek anladigim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

suan  yaklasik 1.5 metrede kaldiris yarin devam edecekmis suan vincler calisiyor bundan sonraki isleyis sabah kalkis ogleden sonra vinclerin calismasi ve kontroller olarak devam edecek anladigim :)
10 gün sürecek o zaman @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

edit
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 15:32:51
50 cm kalkmıştı 1.5 olduğuna göre 1 metre kalkmış.
günde 1 metre tedbir için mi 3 metre kalkması sıkıntı mı yaratıyorki :alala:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 15:36:41
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı drmmm

max. alabildiğin detayları alabilirsen harika olur @Efe  hazır ordayken şartları zorla bizi bilgilendir..

şimdiden teşekkürler..  :super:

Çevrimdışı kyiv

Yarın 3 metre daha kalkacak. Artık işin zor kısmı geçti diyebiliriz. Bundan sonra çatı yükselişi hızlanıyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 15:38:37
sıcak  :photo: var mı?
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

edit ne demek gerçekten bilmiyorum gülmeyin :alala:

"Düzenlemek" abi :) Yanlış anlamışım bişeyi o yüzden yazımı kaldırdım, belirtmek için bunu yazdım :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı hakan77

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum üye olmak ve yazmak bugüne kısmetmiş 38 yaşındayım yaklaşık 4 ya da 5 senedir maça gitmiyorum ve farkettimki takım iyide gitse kötüde gitse ben maça gitmeyi özlemişim ta yıldırım Demirören zamanından kalma bir kırgınlığım vardı daha sonrada gitmek nasip olmadı forumu burada takip etmek tıpkı bir zamanlar maç izlemek gibi bir heyecan veriyor insana inşaat ile ilgili çok kısacık fikrim şudurki ben 2015 -16 sezonunda bu stadda maç izleyebileceğimizi düşünmüyorum hayırlısı yetişir bir hızlanma olursa belki bir iki maç olursa bence piyangodan çıkmış gibi görürüm süper olur işim gereği Anadolu yakasından hemen hergün Avrupa yakasına geçiyorum hemen hergün de yol tıkalı bahanesiyle tem den sapıp tünellerden stadın yanından geçiyorum öyle sıkı kapatmışlarki araba ile geçerken bir şey görmek imkansız kimilerine göre gecikse de bence çok güzel bir stad olacak beşiktaşımıza yakışır ve etkili bir stad olacağını düşünüyorum çok küçük yaşlardan beri maça giderim ali güntikenin ayağının kırıldığı 4-3 gsrayı yendiğimiz maçta staddaydım gsaraya 3-1 yenildiğimiz namağlup ünvanının gittiği maçta feyyazın gol attığı an ve staddan ağlayarak çıktığımız vapurda dahi gözlerimin yaşının silinmediği o an hala o kadar canlı ki hepimizin acı tatlı benim yaşadıklarımın kat ve kat fazlasını inönüde çok  kereler yasayan arkadaşlarımız vardır. inş daha güzellerini yaşamak için çok az kaldı gereksiz stres yapmak yerine geleceğe umutla bakmamız gerektiğini düşünüyorum düşünsenize stad açılmış ilk maç futbolcular sahaya giriyor o anı düşünün tünelden çıkan herkez kafasını kaldırıp tribünlere bakıyor ve o an rakip takımın biz buraya nereden düştük der gibi şaşkın şaşkın bakan bakışlarını görmek istiyorum ilk üçlü çekilmesini ilk golü hepimizin staddan çekeceği ilk selfie leri hepsine az kaldı arkadaşlar bence bugün bu forumda yazan yada takip eden herkez sanki inşaatı kendisi yapmış yada bir tuğlayı kendisi koymuş gibi gurur duyacak

Çevrimdışı ahmetx

dünya mimarlık festivalinde stadyumlar kategorisinde 2015 yılının en iyisi San Mames . 2016 da biz mi Krasnodar mı alır ?

https://www.worldarchitecturefestival.com/day-2-winners-2015

Çevrimdışı Ensar

dünya mimarlık festivalinde stadyumlar kategorisinde 2015 yılının en iyisi San Mames . 2016 da biz mi Krasnodar mı alır ?

https://www.worldarchitecturefestival.com/day-2-winners-2015
Bir de soruyor musun abi ? Her yerde şampiyonluga oynar Beşiktaş ! :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi COB

Koşullar, bölge,  inşaat alani,  yasaklar ve ortaya cikacak stad Kransodar stadindan çok daha değerli ve 2016 için favoridir.