Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880118 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AngryEagle

Olur mu hocam iç halka kiriş ten 7m civarı aşağıda
Proje görselimizi incelemeniz lazım
Tam rakam vermemiz mümkün değil
Proje elimizde ancak rakamları tam okuyamıyoruz
Bunları okusak bile ilk izin verilen kot ne kadar dı net bilmiyoruz
Sorun çözüldüğünü biliyoruz ama :)

anıtlar kurulunun izin verdiği üst yükseklik; 34 metre
kirişlerin üst noktası 32.7 metre (mühürleme sırasında söylenmişti, 1,3 metre aşağısındayız diye)
32.7'den itibaren yağmur suları için verilecek eğim sonrası tepe noktası muhtemelen 34.4 metre (sadece 40 santim aşıyoruzdan hareketle)
orta halka kirişten 7 metre aşağıda kalıyorsa, 25,7 metre bitişi (Faruk'un 7 mt hesabından hareketle)
orta halkadaki iskeletin yüksekliği yaklaşık 8,7 metre çıkıyor bu durumda.

Tutarlı mı rakamlar, bir bakın artık işte :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bence olacak , fenerde felan da var , allianz arena da bile var
antalya maçında kafes var mıydı yeni statlarında.
bursaya kafes koymuşlar.
bize de koyarlar mı diye korkmaya başladım :duman:

bjk_mabet inatla olmayacak diyor ama il güvenlik kurulu zorlarsa durum değişebilir tabi.. umarım olmaz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

bjk_mabet inatla olmayacak diyor ama il güvenlik kurulu zorlarsa durum değişebilir tabi.. umarım olmaz
Ya siz düşünebiliyor musunuz türkiye de sahaya o kadar yakın tribün olacak ve taraftar o sahaya dalmayacak , bence kesin koydururlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ALBATROS

yükselme devam ediyormu yoksa yarınmı devam edilecek

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:33:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bence olacak , fenerde felan da var , allianz arena da bile var
Ya siz düşünebiliyor musunuz türkiye de sahaya o kadar yakın tribün olacak ve taraftar o sahaya dalmayacak , bence kesin koydururlar
bursa seyircisi vukuatlı olduğundan il güvenlik tedbir almış.
bence biz de olmaz.
sahaya atlayacak yoktur paralı askerler dışında.
2 kişiye bilet alıp 50 şer ver sahaya da atlar her yere atlar.
kişiye ceza olayı olsa bu işler olmaz.
ama cezayı kulüp alıyor işte...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

İnönü stadındada özellikle köşeler çok yakındı ama kimse sahaya dalmadı.. gs stadında maraton çok yakın yine kimse dalmıyor.. örnekler çoğaltılabilir

Çevrimdışı Oktay

2-3 sayfa geriden okumaya tenezül etmeyiP direk '' çatı kalktımı-çatı nezaman kalkacak-çatı kaç santim kalktı- vs vs lakayit şekilde mesaj yazanın mesajı çöp kutusu olur BİLİNE..

Çevrimdışı Erdem Çözer

2-3 sayfa geriden okumaya tenezül etmeyiP direk '' çatı kalktımı-çatı nezaman kalkacak-çatı kaç santim kalktı- vs vs lakayit şekilde mesaj yazanın mesajı çöp kutusu olur BİLİNE..

:claps:

Çevrimdışı vural

bence biz de olmaz.

Eski inönüde yoktu son yıllarda, burada niye olacak diye tutturuluyo hala anlamadım.
Ayrıca mabet defalarca olmayacak dedi.

Çevrimdışı TALAT

inonue yeni acik daha yakindi. hic bir sey olmadi. il guvenlik kuruluna bildigim kadariyla takimlar da katiliyor ve takim istemez ise zorla dayatilacagini sanmiyorum. yurtta ilk tel orguyu de besiktas kaldirmisti. bir iki bireysel olay disinda bir sey olmadi. 1453 u saymiyorum. onlar gorevlerini yaptilar. allianz arenada tel orgu gormedim ben. orda sadece kale arkalarinda seyirciye tehlikeli toplae gitmesin diye ince ag var.bizde de belki bu olur
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aoguzd

tel örgü güzelim stadda çok çirkin durur. hiç bişey olmamasını tercih ederim ama illa ki bişey yapacaklarsa ağ çekseler daha iyi olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Eski inönüde yoktu son yıllarda, burada niye olacak diye tutturuluyo hala anlamadım.
Ayrıca mabet defalarca olmayacak dedi.

Türkiye'de tribünleri en yakın stad bizimki.Fikret Başkan stadı full kameralarla donatıcaz birkişi bile sahaya girerse birdaha onu stad'a almıcaz dedi.Birde bursanın kale arkaları full tribün olduğu için arada loca yok o kadar seyirci sahaya girerse tutamazlar diyede yapmış olabilirler bizim stad 2 katlı ya bilmiyorum bende çok merak ediyorum inşallah olmaz demir parmaklıklar yada fileler.

Çevrimdışı Ensar

bence biz de olmaz.
Söylediğin kadar basit ışte bi adam ayarlamaya bakar.
İnönü stadındada özellikle köşeler çok yakındı ama kimse sahaya dalmadı.. gs stadında maraton çok yakın yine kimse dalmıyor.. örnekler çoğaltılabilir
Gs taraftarını da görüyoruz adamlar zor duruyor aha şimdi atlayacak dediğim çok oldu , delinin biri bi atlar sahaya sürü psikolojisi hoooop sahada herkes , inşallah olmaz tabii bende istemiyorum ama bana olur gibi geliyor :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

inonue yeni acik daha yakindi. hic bir sey olmadi. il guvenlik kuruluna bildigim kadariyla takimlar da katiliyor ve takim istemez ise zorla dayatilacagini sanmiyorum. yurtta ilk tel orguyu de besiktas kaldirmisti. bir iki bireysel olay disinda bir sey olmadi. 1453 u saymiyorum. onlar gorevlerini yaptilar. allianz arenada tel orgu gormedim ben. orda sadece kale arkalarinda seyirciye tehlikeli toplae gitmesin diye ince ag var.bizde de belki bu olur

mabet ağ için de olmayacak dedi.. umarım hiç bir şey olmaz ve harika bir görüntü+baskı olur

Çevrimdışı hic2222

Kale arkalarında ağ filan oluyor da (tribündekierin güvenliği için) onun dışında ek bir uygulama olması gerçekten saçma olur.
Nitekim forumda da daha önce bu konu konuşulduğunda olmayacağı belirtilmişti.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Söylediğin kadar basit ışte bi adam ayarlamaya bakar. Gs taraftarını da görüyoruz adamlar zor duruyor aha şimdi atlayacak dediğim çok oldu , delinin biri bi atlar sahaya sürü psikolojisi hoooop sahada herkes , inşallah olmaz tabii bende istemiyorum ama bana olur gibi geliyor :)

ama yıllardır hiç atlamadılar :) bence olmayacak.. çünkü olursa stad tüm espirisini kaybeder.. ayrıca sıkıntı olacak olsa önceden de olur

Çevrimdışı ozan062

bence biz de olmaz.

gsde var bildiğim onlarda varsa bizdede olur

bursanın kale arkaları tum stadlarınkinden daha yakın ama  maratonlara geldiğidne ise bildiğim en yakın olanıda bizimki

ama arkadasın bursa stadının kale aarkalarının tek butun olması mantıgı cok dogru
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2015, 14:47:07 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:43:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunlar cidden düşük rakamlar. Biz bu stadı yaparken amacımız stattan sonra mali olarak çıkışa geçmekti bunu sadece kombine satışı ile sağlayamayız bu tür sponsorluk anlaşmalarının süreleri ve miktarları önemli. Stat yapıldıktan sonra bir 5 sene borçların azalmasını beklemeyelim..

Stat yapılmadan önce stadın Beşiktaş'a getirisi localar dahil yaklaşık 50 milyon tl idi.

Stat yapıldıktan sonra tüm sponsorlukları olmasa bile (ki Vodafone olacak en kötü) stadın kombine+loca getirisi 110 milyon tl yaklaşık. Şu haliyle ikiye katlamış olacak zaten.

Buna 20 milyon tl Vodafone, 30 milyon tl saha içi reklamları, 10 milyon tl civarı saha içi alanlar restoran ve otoparkı eklersen hiç öyle bir tablo çıkmaz stadın bize getirisi 170-180 milyonları bulacak yani yaklaşık 60 milyon dolar. Başkanın hedefi de sponsorlar ve konserler ile birlikte 80 milyon dolardı zaten. Yani İnönü'nün 2-3 katı.

Stat bittikten sonra Beşiktaş Finansal fair play'den ötürü yine açılamayacak zaten. Yani bu sene 300 milyon gittiyse seneye de 300 gidecek ama gelirler 400-450 civarına ulaşacak. Yani Orman gidene kadar tahminim en kötü stadın yaptığı borçlar sıfırlanır. Borç 600-650 seviyesine kadar iner. Öngörüm bu. Zaten her sene 100 milyon ise mükemmel iş olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Hem ağ hem tel örgü var abi , ama kale arkası mi maraton mu emin değilim su an

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:47:28
antalyada yoktu sanki teller felan.
böyle kafesti teldi koyarlarsa bütün hevesim kaçar.
tribünün yarısı kafesten görünmez...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı TALAT

evet ben de simdi baktim kale arkalarinda var kafese benzer seyler, ama digerlerinde yok. acaba nedeni ne ki?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı empisayn

türkiyede tel örgüsüz stad ilk olarak Denizlispor ve Beşiktaş stadlarında uygulandı , 1-2 münferit olay dışında da gayet başarılı oldu . sahaya atlamak isteyen her şekilde atlar istenildiği kadar tel örgü koyun .

yasaklanan , baskılanan , kısıtlanan şey her zaman daha cazip gelir insan doğası gereği ; taraftarını tanıyan klüp buna izin vermez , vermemeli .

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:51:42

kapalı ve numaralıdaki en öndekiler tonla para verip koltuk aldılar vip mip.
adamların koltuğunda bile ekran olacakken önünde kafes olması tuhaf olur :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

evet ben de simdi baktim kale arkalarinda var kafese benzer seyler, ama digerlerinde yok. acaba nedeni ne ki?
Kale arkası taraftarını holigan olarak görüyorlar herhalde :D