Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880243 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

senmi daha geçenlerde kalkmayan çatıyı canlı yayında kaldıran benmiydim  :kop: :kop: :kop:  @KUMANOVALI

abi bu işin tek sorumlusu @bjk_mabet ve @ZEKI abidir

abi zeki abiyle bakıyorduk SJ lerden ses geldi  :tabe:
çatı sallanıyordu ve 100 metreden ufak bir aralık gördük  :tabe:

sonrada gelsin periscope  :biggrinking:
kalkmamış abi dil sürçmesi yapmışız
kaymış kaymış  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Ensar

test edeceklerdir :D
Ya sonuçta tarla da oynamıyoruz ki maçları ha hibrit ha normal saha , en iyi sahada yaparız antremani , bi hafta öyle bi hafta böyle olmaz bence , ki öyle gözüküyor :D ne yani çok kötü bir sahaya deplasmana gideceksek tarlada mi antreman yapacak takım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

baya baya kalkmıs bu catı yahu  simdi alısgıtımız goruntuden farklı bir catı goruyourm
ve hosuma gitti hatları cok keskin değil  işte tam havaya kalksın dahada hos olucak gibi gorunuyor

işte yine kücük bir eleştirim olacak su beyaz balon gibi mebranlar olmasaydı yani seffaf olsaydı cok daha güzel olucaktı mecburen bembeyaz olacak yani herhangi bir stadın catısı gibi olacak o konuda canım sıkılıyor estetik olark ama yapacakta birsey yok işlevi farklı dicez ama bizlere bu hitap etmicek tabi orası ayrı mesele

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mahmut

Saat 1 oldu hala isciler ortalikta yok, yoksa ertelendi mi

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Efe'yi bekliyorlardır saat 2 'de gelecekti. :lol:

Çevrimdışı Necmi

ortalığı velveleye verme fururum seni :D
bir saat sonra bende orda olacağım gazilerin orda

Çevrimdışı Serdar

Şimdi biraz saçma gelebilir ama aklıma bir soru takıldı. Stadın izin verilen yüksekliği çatı kirişleri ile mi? Şu anda kaldırılan çatı iskeletinin
en üst noktası mı çatı kirişleri ile aynı hizaya gelecek yoksa halatlar tam paralel olacak ve en alt noktası mı çatı kirişi ile aynı hizaya gelecek.
Bir başka deyişle şu anki çatı iskeletinin yüksekliği 10 mt diye biliyorum. Kiriş yüksekliği=h ise , izin verilen yükseklik = h_i ise
a) h_i= h mıdır
b) h_i=h+10 mt midir
c) h_i = h + membran yüksekliği midir
d) h_i= h+10mt + membran hüksekliği midir
e) Ne saçma soru kardeşim , hiçbiri değil midir?

:biggrinking:

Çevrimdışı Mahmut

ortalığı velveleye verme fururum seni :D
bir saat sonra bende orda olacağım gazilerin orda
Tamam ben burdayim cati kalkana kadar stadin ordaki cimlerde keyif yapiyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

Şimdi biraz saçma gelebilir ama aklıma bir soru takıldı. Stadın izin verilen yüksekliği çatı kirişleri ile mi? Şu anda kaldırılan çatı iskeletinin
en üst noktası mı çatı kirişleri ile aynı hizaya gelecek yoksa halatlar tam paralel olacak ve en alt noktası mı çatı kirişi ile aynı hizaya gelecek.
Bir başka deyişle şu anki çatı iskeletinin yüksekliği 10 mt diye biliyorum. Kiriş yüksekliği=h ise , izin verilen yükseklik = h_i ise
a) h_i= h mıdır
b) h_i=h+10 mt midir

abi ne diyorsun :D

Çevrimdışı heart

dikkat ederseniz çabuk kalktı.  :evillol: :evillol:

nasılsa birisi yazacaktı.  :lol:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı osman1903

a) h_i= h mıdır
b) h_i=h+10 mt midir

İskeletin en yüksek noktası kirişlerin üzerinde olacak ama ne kadar yüksekte olur bilmiyorum bu eğim de yağmur sularının kolonlara doğru akması için yapılacak

Çevrimdışı warofpoet

a) h_i= h mıdır
b) h_i=h+10 mt midir

normalde senin dediğin izin verilen yükseklik ile kriş yüksekliği aynıydı sanıyorum. ancak iç halkanın biraz daha yüksek olması gerekiyordu yağmur suyunun akması için 40 cm falan. bunu da belediye ile çözmüşlerdi izinleri alınıp.  yani bu kalkan 10 mt lik iç halkanın en üst noktası kirişlerden 40 cm yukarıda olacak. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ozan062

dikkat ederseniz çabuk kalktı.  :evillol: :evillol:

nasılsa birisi yazacaktı.  :lol:

zaten 3 metreye yakın kalkmıs gibi gordum gozlerim yanıltmıyorsa ki bu aralar gozlerime guveniyorum :lol:

bugunluk bu kadardır yine bi kontroller yapılır yarın baslarlar  bu kadar hızlıysa gecede sabahta yaparak 3 güne bitmeli dimi:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sozkul

Sanki, 50cm 80cm olmuş gibi geldi bana fotolarda?

Çevrimdışı Necmi

a) h_i= h mıdır
b) h_i=h+10 mt midir

iskeletin üstüne semerler gelecek yani en tepe nokta membranın olduğu kısım yükseklik sınırı

Çevrimdışı osman1903

Şu an aklıma takıldı da belediye 40 cm olayı yüzünden inşaatı durdurduğunda iskelet yeni yapılıyordu belediye Nasıl anladı bu 40 cm olayını kulüp başvuru falan mı yaptı onay için yoksa bunlar 7/24 bizi mi gözetliyor bi hata yapsalarda çöksek diye :)

Çevrimdışı Necmi

normalde senin dediğin izin verilen yükseklik ile kriş yüksekliği aynıydı sanıyorum. ancak iç halkanın biraz daha yüksek olması gerekiyordu yağmur suyunun akması için 40 cm falan. bunu da belediye ile çözmüşlerdi izinleri alınıp.  yani bu kalkan 10 mt lik iç halkanın en üst noktası kirişlerden 40 cm yukarıda olacak. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.
söylenen o ama iç halka değil semerler  :D

Çevrimdışı empisayn

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Mahmut

Ahanda isciler cikiyo sahaya

Çevrimdışı ekrembaser

Radyoda maç dinliyo gibi hissettim kendimi orhan ayhan'ın sesinden

Çevrimdışı Ensar

İkinci yarı daha baskılı coşkulu bir beşiktaş bekliyorum , başkan devre arasında vermiştir gazı emekçilere :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı FARUK

Çatının ic kısımdaki Çelik aksam üst noktası yaklasık 2m kirişlerden daha yüksek birde membran  için semerlerin bombe  si eklenince 2m yide geçiyor
Ama dış kiriş yüksekliğini azalttık ilk projelere göre kiriş ler izin verilen kottan aşağıda ama çatı iç kısmına doğru kotu geçiyor bu aşma 40cm veya daha az başkan söylemişti canlı yayında
Bunlarda çözüldü daha sonra tabi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 13:44:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
1 metreye yaklaşmış gibi yükseklik
1 metreden çok fazla bence foto yanıltıyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serdar

iskeletin üstüne semerler gelecek yani en tepe nokta membranın olduğu kısım yükseklik sınırı

@Necmi Abi tamamda c mi d mi. Yani halatlar tam olarak paralel mi olacak. Bu durumda kirişten yukarı 10 mt
iskelet yüksekliği olacak ve + semer membran yüksekliği falan.