Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905175 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Yönetim tesisleşme açısından çok güzel hamleler yaptı son 3 senede.

Stadyum un yanı sıra Nevzat demirdeki yenileme çalışmaları sadece kullanım açısından değil prestij açısından da çok önemlidir.

Bir oyuncu transfer etmek istediğinde birçok oyuncu kendinden önce menajerini yollar,bu menajer buralara gelip sadece para konuşmaz,stadyumu gezer,tesisleri gezer ve fotolar çeker ve bunların tamamını izlenimleri ile birlikte futbolcuya anlatır.

45.000 kişilik Türkiyenin en iyi konumunda olan hibrit çimli Akıllı Stadyum,yine aynı şekilde hibrit çimli ,modern şekilde dekorasyona uğramış ve yenilenmiş bir tesiste oynayacak olmak eminim her futbolcuyu heyecanlandırır.Tek etken değil tabii ki ama önemli bir etken olduğu ortada.Bütün tesislerimiz yenilenip güzel bir basketbol arenası yaptırmamız da lazım..

Aynen basketbol arena kaynamasın onuda istiyoruz :)

Çevrimdışı osman1903

yok halatlar bağlandıktan sonra büyük ihtimal iki ekip karşılıklı çalışır
sadece membran değil kedi yolları çelik yapı ve semerler hep karşılıklı konur
ağırlık dengesini sağlayabilmek için @pascal26 ama aynı ekip bir oraya bir orayamı koyar yoksa
iki ekipmi çalışır göreceğiz
Necmi abi çatı kalktıktan sonra sıra v halatlar kedi yolları uzun Demirler semerler ve membran için ağlar şeklinde mi gidecek?

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi çatı kalktıktan sonra sıra v halatlar kedi yolları uzun Demirler semerler ve membran için ağlar şeklinde mi gidecek?
v halatlar derken zaten çatının kalkması demek v halatların yerine takılması demek oluyor.
sanırım önce arka bağlantıları takarlar kedi yollarını daha sonraya bırakırlar diye tahmin ediyorum
ama hep birlikte göreceğiz

Çevrimdışı TØLGA

Yok Farklı bir uygulama olmuyacak bu şekilde kalıcak.Bakış açısı farklı. bu tavana dik açıyla bakmaman gerekiyor tamamen yatay capraz bi açıyla bakarsan çok hoş olduğunu görüyoruz  :evillol: :evillol: işin şakası tabiki ama bir kısmıda gerçek tavan böyle kalıcaktır başka bir malzeme kullanılmaz.
neyse zenginler düşünsün onuda ne diyim onlara yapılıyo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı toedeyou

Yarın çatı yükselecek içimdeki ses böyle diyor

Çevrimdışı Burak

Umarım membran serme işinde iki ekip çalışır, ağırlık dengesini korumak için membranlar karşılıklı olarak yerleştirilmeli. Yani bir kapalı tarafına bir numaları tarafına gibi, ama tek ekiple bu iş yapılmaya çalışılırsa çok vakit alır diye tahmin ediyorum, muhtemelen firma 2 ekip çalıştıracaktır ama 4 ekip olsa fena olmaz :)

Çevrimiçi Necmi

Umarım membran serme işinde iki ekip çalışır, ağırlık dengesini korumak için membranlar karşılıklı olarak yerleştirilmeli. Yani bir kapalı tarafına bir numaları tarafına gibi, ama tek ekiple bu iş yapılmaya çalışılırsa çok vakit alır diye tahmin ediyorum, muhtemelen firma 2 ekip çalıştıracaktır ama 4 ekip olsa fena olmaz :)
neden membran bitince stad bitmişmi oluyor :D
nihayetinde koltuk çim ve membran eş zamanlı yürüyecek bir iş birinin erken bitmesi
bir şey kazandırmaz sadece maliyeti arttırır. Kaldıki koltukla membran aynı anda başlamaz
koltuk montajı için membranın biraz yol alması beklenir. ağ bile serilse altında kimseyi çalıştırmazlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatının biraz daha yükseldiği, sarışın kardeşlerin birbirlerini kırmadığı, kazananın Beşiktaşımız olduğu keyifli bir gün olsun

Günaydınlar efenim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kartal Ç

Şu tribün sponsorluklarıyla ilgili haberlerde geçen meblağlar (30-40 milyon TL) hiç inandırıcı değil. Bi kere bizim başkan sponsorluk anlaşmalarını hep dolar cinsinden yapıyor. Euro ve TL sponsorluğunu çok nadir yaptı şimdiye kadar. Ta en başında vodafone anlaşmasını neden eski yönetimler gibi euro değil de dolar cinsinden yapıyor acaba demiştim. Demek ki bi bildiği varmış. Dolar fırladı gitti.

Çevrimdışı ALI RIZA

bence gayet güzel ortada tek blok olacağınna yanlarda 2 blok kamerada daha güzel görünüyor zevk meselesi mimarda senin kulaklarını çınlatıyor bence :evillol:
@Efe Mimar  :upto: :upto:
Bak bakalım hangisi güzel acaba

Çevrimiçi Kartal Ç

Bence yatın kalkın dua edin ya fb stadı gibi olaydı? Hem santra çizgisine hem tribün bloğuna asimetrik duran ve tam çekim açısında bir kapı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FANATIK , Denizbankla yapilan Sponsorluk anlasmasinin 35 MILYON TL oldugunu söylüyor..
Bakalim ne kadar dogru 20 milyona gore Nispeten daha iyi tabiki..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Efe Mimar  :upto: :upto:
Bak bakalım hangisi güzel acaba

bi kere cikis tunelleri ne oyle 18.siradan baslayacak 2 blok yanlarda olsun san mames dunyanin en guzel stadiysa bizde de aynisi olacak :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı KOCABALTA

Çatı kalktıktan sonra strand jack lerin toplanmasi beklenecek mi yoksa işlemler devam mi edecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 12:22:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
FANATIK , Denizbankla yapilan Sponsorluk anlasmasinin 35 MILYON TL oldugunu söylüyor..
Bakalim ne kadar dogru 20 milyona gore Nispeten daha iyi tabiki..

İkisi de iyi değil aslında. Kur çok yüksek. 1-1.5 milyon euroya gelecek yıllığı.

Pegasus Gs'ye 4 milyon dolar ödemişti 4 yıl önce yıllığına.

Gerçi şuan mümkün değil ödemezler bu parayı ama yine de az.

Kapalıya da 10 yıllık 50 milyon deniyor bu da çok çok düşük bir sıkıntı var fiyatlar çok daha yüksek olmalı.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 12:24:09 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı erhansol

arkadaşlar herkese merhaba. uzun süredir konuyu takip ediyorum. diğer konuları da aynı şekilde. tam olarak belirgin olmayan bir konuyu sormak istiyorum. şimdi kapasite tam olarak kaç. belirli yerlerde 41903 belirli yerlerde 45000 belirli yerlerde 43903+1903 trübin falan deniliyor. hatta bir arada ekşisözlükte kapasitenin 50bin üzerine çıkabilecek durumda olduğunu ama henüz izin alınmadığını söylüyorlardı. bu konuda ki son gelişmeler nelerdir?

Çevrimdışı Sezer94

Arkaslar tamam bu stad bu sezon acilmayacak ama dusunsenize mayis ayinda stadin catisi tamamen bitmis koltuklari tamamen bitmis cimleri yemyesil mukemmel duruyor kaleleri, reklam panolari scoreboard'i tamamen yapilmis dis kisimda kufekiler ve cevre duzenlenmesi bitmis ben boyle dusununce cok heyecanlaniyorum :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İkisi de iyi değil aslında. Kur çok yüksek. 1-1.5 milyon euroya gelecek yıllığı.

Kapalıya da 10 yıllık 50 milyon deniyor bu da çok çok düşük bir sıkıntı var fiyatlar çok daha yüksek olmalı.
35 milyon Tl nin az oldugunu bende biliyorum @Çağrı
20 milyon dendiginde burada en buyuk tepkiyi ben gösterdim
35 milyin Tl de az bir rakam ama 20 milyona göre nispeten daha iyi neredeyse iki kati ..
Anlasma 5 yilliksa idare eder..
Sportoto da 5 yilliktir , 10 Yil icin 50 milyin tl cok dusuk bir rakam...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Çok tartışılacak bir şey değil bence, firmaların en düşük ne kadarına ses çıkmaz tarzı destekli haberleri olabilir KAP ya da Kulüpten resmi açıklama gelmedikçe maksatlı dedikodudan fazlası değildir bence

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 13:51:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-a-30-milyon-euro-luk-toto-besiktas-2050871-skorerhaber/
30 milyon euro deniliyodu bir ara.çok uzun süre oldu neden açıklanmıyor bu sponsorluk?

10 yıl olacaksa ederi budur çok da iyi anlaşma olur yılda 3 milyon euro kesintisiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cadavra

Arkadaşlar olmayacak bi sey soylicem ama aklimdan bu risk cikmiyo bana gore bu sezon stadin bitme olanagi yok malumunuz ekim sonu kasim baslangicindayiz yani gunde 3 metre kalkicak 15 metrede son bulcak her sey iyi giderse 5 6 gunde tam anlamiyla kalkicak ama her sey iyi giderse!  Bu sure icinde illa ki hava kosullari el vermeyecegi yagmur firtina olacagi asikar bi sey ki bu herhangi bi kaza riskinide beraberinde getirmiyo mu diyecegim su zaten bu yil tamamlanmayacak (bana gore) benim fikrime katilan arkadaslar icin diyorum bunu bu kaza riskini almaktansa mayisa kadar icerdeki isler cewre duzenlemesi vs.vs. halledip mayis tan sonra bi yagmur olsa dahi siddetli olamayacigini farz edersek tam anlamiyla butun imkanlarla catiyi bitirip stadi acsak daha az riskli ve zamandan kazanip onumuzdeki sezona yetistirme ihtimalimiz daha saglikli olmaz mi saygilar ? Dipnot : tabiki bole bi sey olmayacak sadece fikir.

Çevrimdışı Efe

Arkaslar tamam bu stad bu sezon acilmayacak ama dusunsenize mayis ayinda stadin catisi tamamen bitmis koltuklari tamamen bitmis cimleri yemyesil mukemmel duruyor kaleleri, reklam panolari scoreboard'i tamamen yapilmis dis kisimda kufekiler ve cevre duzenlenmesi bitmis ben boyle dusununce cok heyecanlaniyorum :)
bu sezon acilmak zorunda mayista secim var nisan ayinda stad acilacak bence marta yetismez bana gore bursaspor maciyla acacagiz en kotu ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

gs imzaladıgında dolar 1,80 cıvarındaydı.. 1,80*4=7.2M tl onuda 5 yıllık yapsan 7*5=35 M TL doların bu kadar yuksek oldugu bı zamnda bu paralar gayet ıyı bence
BEŞİKTAŞ