Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904816 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Bizim kamera açısı San Mames gibi olacak . Tam aynısı değil ama %90 aynı olacak 1-2 metre fark olabilir sadece @A_Aydin @COB

@ALI RIZA  bak merdivenleri tam orta saha cizgisine denk getirmisler  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

@ALI RIZA  bak merdivenleri tam orta saha cizgisine denk getirmisler  :biggrinking:
bence guzel duruyor aliriza neden begenmiyor bilmirem :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 21:15:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İdeal kamera açısı Tottenham'ın stadındaki kamera açısıdır.

Maç keyfini resmen arttırıyor izlerken.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İdeal kamera açısı Tottenham'ın stadındaki kamera açısıdır.

Maç keyfini resmen arttırıyor izlerken.

Yapma bunu abi :D

Daracık açı. Nerde boşluk var, defans ne alemde, boşta adam var mı anlayamıyosun ki neyi ideal? Şahsi fikir tabi. :alala:

Hele ki karşı kanatta atak olduğu zaman noluyo hiç göremiyosun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Emiratesteki açı da gayet iyi. Ne kadar yüksek bilmiyorum tabi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam çok yüksekte de olmasın ama karşı çizgideki adamları, takım dizilişini anlamayacak kadar alçak da olmasın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena’ya şampiyon dönmeleri halinde üç yıl daha şampiyonluğun ellerinden alınmayacağını söyledi. UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Lokomotiv Moskova maçı için Moskava’nın ünlü Kızıl Meydan’ında konuştuğumuz Orman, yeni stadın çatısının çok dikkatli şekilde kaldırıldığını belirterek, “Stadın şubata kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu sezon şampiyon olup taraftarlarımızla mutlu olmak istiyoruz. Şampiyon olarak Vodafone Arena Stadı’na girdiğimizde, 3 yıl bizden kolay kolay şampiyonluk alamazlar” diye konuştu.
Burdada şubat denmiş demek ki düşündükleri gördükleri birşey var bu stat 19 marta yetiştirilmeli çatı kalktıktan sonra 2 tane daha vinç mi getireceksin işçi sayısını 2 katına mı çıkaracaksın ama bu stadın artık bitirilmesi gerekli

@Necmi abi saha da yeni bir vincin çalışması için güvenli alanın olmadığını söylemişti. Ama @bjk_mabet ise son olarak bazı işlemlerin dışarıdan vinçlerle yapılacağını söyledi

Çevrimdışı osman1903

@Necmi abi saha da yeni bir vincin çalışması için güvenli alanın olmadığını söylemişti. Ama @bjk_mabet ise son olarak bazı işlemlerin dışarıdan vinçlerle yapılacağını söyledi
Evet Necmi abinin söylediğini bende görmüştüm ama benim orda asıl belirtmek istediğim vincin gelmesi değil stadın marta yetiştirilmesi için imkanların en üst düzeye çıkarılması sonuçta koskoca 5 ay süreden bahsediyoruz

Çevrimdışı cagdas44

Evet Necmi abinin söylediğini bende görmüştüm ama benim orda asıl belirtmek istediğim vincin gelmesi değil stadın marta yetiştirilmesi için imkanların en üst düzeye çıkarılması sonuçta koskoca 5 ay süreden bahsediyoruz

Çatı kalktıktan sonra atılabilecek adımlar atılacaktır muhtemelen özelliklede mebran montajı dışında herhangi bir konuda gecikmeye mahal verilmemeye çalışılır ki onda da muhtemel güvenlik önlemleri yavaşlamaya yol açar

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe @ZEKI hocam neresi güzel :) Göz estetiğimi bozuyor maç izlerken tribüne bakınca o merdiveni gördüm mü Mimarin kulaklarını çınlatırım  :ishock:

Çevrimdışı Ersoy

Emirates'i begeniyorum bende. Onun kamerası nerede ? Güzel açı Arsenal'in futboluyla birleşince harika oluyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

@Efe @ZEKI hocam neresi güzel :) Göz estetiğimi bozuyor maç izlerken tribüne bakınca o merdiveni gördüm mü Mimarin kulaklarını çınlatırım  :ishock:

bence gayet güzel ortada tek blok olacağınna yanlarda 2 blok kamerada daha güzel görünüyor zevk meselesi mimarda senin kulaklarını çınlatıyor bence :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı celiker1

@Necmi abi umarim Deplasman tribunune de boyle birsey yapmazlar , Yazik olur kirar dokerler :by2:
[/quotu
@Necmi abi umarim Deplasman tribunune de boyle birsey yapmazlar , Yazik olur kirar dokerler :by2:
Kırıp dökmelerinin hiç bir zararı yok,karı var!!!Nasıl mı?Deplasman trübün taraftarını yaptığı tüm zarar bilir kişilerle belirlenip o klüpe faturalandırılır.Yani malzeme yenilenmiş olmakla birlikte hem o külübe maddi zarar olur hemde o işi yapmakta olan 10-15 işçi kazanmış olur👍🏻👍🏻👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

Vodafone Arena Haziran'da İngiliz Mirror'da geleceğin stadyumları listesinde yer almış http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/future-stadiums-pictures-chelseas-grand-5723055
Umarız resepsiyonu iyi olur diyerek arkadaki otele laf mı çakmışlar  :D

Çevrimdışı Ferhat Türk

İstanbul'un yüz karası o otel
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 00:19:52
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
muhtemelen cep telefonu çekim gücünden bahsetmişler Vodafone'a ithafen  :D
ama soranlara otele laf çakmışlar deriz  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı osman1903

Çatı kalktıktan sonra atılabilecek adımlar atılacaktır muhtemelen özelliklede mebran montajı dışında herhangi bir konuda gecikmeye mahal verilmemeye çalışılır ki onda da muhtemel güvenlik önlemleri yavaşlamaya yol açar
Ağlar döşendikten sonra iş güvenliği sıkıntısı olmaz diye tahmin ediyorum inşallah dediğin gibi olur

Çevrimiçi Necmi

çalışmalar bitmedi abi :) Bak yeni resim 10 dakika önceye ait.Arkada SİS'in elemanları halen çalışıyor :)

Kaynak : Beşiktaş Resmi facebook sayfası.

Buda 10 dakika önceye ait :)

Buda :)

Son olarak'ta bu var :)

@cursedofdragon  sis elemanları 5 yıl daha çalışmaya devam edecekler o zaman sana göre 5 yıl bitmeyecek :D
sahada sis üretimi bitti bundan sonrası bakım dün konuştum bu gün açılışa teslim edeceklerini söylediler.

Çevrimdışı pascal26

@Çağrı yürütemezsin tahmin :D hiç kasma boşuna

:alala:

Olmaz ya,  bi yerlerde şu çimi yetiştiriyor olsalar da getirip seriverseler.

Çevrimdışı pascal26

Bir sorum olacak arkadaşlar. Membran serme işi -atıyorum- 20 kişi çalışırsa 2 ayda, 50 kişi çalışırsa 1 ayda bitirebilir  tipte, yani çalışan sayısı arttıkça süresi doğrusal azalan tipte bir iş midir?

Çevrimdışı Emre Ş.

Bir sorum olacak arkadaşlar. Membran serme işi -atıyorum- 20 kişi çalışırsa 2 ayda, 50 kişi çalışırsa 1 ayda bitirebilir  tipte, yani çalışan sayısı arttıkça süresi doğrusal azalan tipte bir iş midir?

Sadece tahmine dayanarak söylüyorum ki çimlerin büyümesi gerektiği için 5 de olsa 500 de olsa fark etmeyecektir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence öyle. Çünkü kedi yolları vs. takılmış olacak ve çatının üzerinde yapılacak membran işi.

Çevrimiçi Necmi

yok halatlar bağlandıktan sonra büyük ihtimal iki ekip karşılıklı çalışır
sadece membran değil kedi yolları çelik yapı ve semerler hep karşılıklı konur
ağırlık dengesini sağlayabilmek için @pascal26 ama aynı ekip bir oraya bir orayamı koyar yoksa
iki ekipmi çalışır göreceğiz

Çevrimdışı Deniz

Yönetim tesisleşme açısından çok güzel hamleler yaptı son 3 senede.

Stadyum un yanı sıra Nevzat demirdeki yenileme çalışmaları sadece kullanım açısından değil prestij açısından da çok önemlidir.

Bir oyuncu transfer etmek istediğinde birçok oyuncu kendinden önce menajerini yollar,bu menajer buralara gelip sadece para konuşmaz,stadyumu gezer,tesisleri gezer ve fotolar çeker ve bunların tamamını izlenimleri ile birlikte futbolcuya anlatır.

45.000 kişilik Türkiyenin en iyi konumunda olan hibrit çimli Akıllı Stadyum,yine aynı şekilde hibrit çimli ,modern şekilde dekorasyona uğramış ve yenilenmiş bir tesiste oynayacak olmak eminim her futbolcuyu heyecanlandırır.Tek etken değil tabii ki ama önemli bir etken olduğu ortada.Bütün tesislerimiz yenilenip güzel bir basketbol arenası yaptırmamız da lazım..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba