Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905299 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 17:00:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sanırım 94 gün oldu başlayalı

Neden yürütemem @Necmi abi bak 94 gün sürmüş  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

Çimler tam oturmuş gibi de durmuyor ama  94 gün çok değil mi ya stat daha meşaketli olur bi de  @Necmi abi  :alala:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ekrembaser

Çimler tam oturmuş gibi de durmuyor ama  94 gün çok değil mi ya stat daha meşaketli olur bi de  @Necmi abi  :alala:

Bildiğim kadarıyla makineler beklendi bi müddet bu yüzden biraz Zaman kaybı oldu makineler gitmezse süre daha kısalacaktır bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

yok kardeşim bitti bu gün teslim ediyorlar @cursedofdragon

çalışmalar bitmedi abi :) Bak yeni resim 10 dakika önceye ait.Arkada SİS'in elemanları halen çalışıyor :)

Kaynak : Beşiktaş Resmi facebook sayfası.

Buda 10 dakika önceye ait :)

Buda :)

Son olarak'ta bu var :)

[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 17:15:28 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Tolga

Tesisleşme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman şunları söyledi:

“Beşiktaş için küçük ama yönetimimiz açısından büyük bir işi tanıtmak için buradayız. Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın döneminde yapılan tesisimiz uzun zamandır bir yatırım ihtiyacı hissediyordu. Değerli hocamızın da bize katılmasıyla onun da fikirlerini alarak buranın daha yaşanabilir bir tesis olmasına gayret ettik. Vodafone Arena’nın zemini hibrit olcak. Bununla aynı antrenman koşulları olamsı için Ümraniye’nin zeminini de hibrit yaptık. 2,5-3 metre kadar kazdık zemini ve yeniden yaptık sahayı. 10 güne kadar antrenman yapılacak duruma gelecek. Tesislerimizin her yerini yeniledik. Klimalarından tutun da odalardan mobilyalara kadar yeniledik. Yemekhanesinden ofislerine kadar. 5 milyon TL’nin üzerinde bir yatırım yaptık. Önümüzdeki yıl da bazı yatırımlar yapacağız. Onümüzdeki yaz da 3 milyon TL kadar bir yatırım yapacağız. Burada emeği geçen ekibimize çok teşekkür ederim.Vodafone Arena’da sona yaklaştık. Diğer noktalara yatırım yapma imkanımız oldu. Hepsine bir anda yetişmek çok zor oluyor. Tesisleşme yatırımları Fulya’da da devam ediyor. Hakkı Yeten Tesisleri’nin sahaları ve tribünleri yenileniyor. Tribünlerin üstünü aileler rahat maç izleme imkanı bulsun diye kapatıyoruz. Her konuda çalışıyoruz. Bu çalışmaların ana sebebi, taraftarlarımızı mutlu etmek ve takımı şampiyon yapmak. Beşiktaş iki senedir evsiz oynuyor. Takımımız kampını otelde yapıyor. Bunlar zor işler. Statsız şampiyonluğa koşmak kolay değil.”

Resmi siteden alıntıdır

Çevrimiçi Necmi

Neden yürütemem @Necmi abi bak 94 gün sürmüş  :kop:
şimdi @Çağrı Arsenal stadı gibi bir stad yapıyorsan mukayese edebilirsin oraya benzer bir iş yapıldı
stadda yapılan işler çok bambaşka Tesislerde yapılan iş staddakinin ancak makyajı olur.
hibrit saha stada endexli olduğu için stad bitmeden kullanılmayacak o nedenlede yaya yaya yaptılar
hibrit makinesini getirip burda bekletemezlerdi iki işin süresini birbirlerine ne kadar yaklaştırırlarsa o kadar
programlarını aksatmazdı. makineyi yurt dışından getir tekrar götür sonra tekrar getir mantıklı bir haraket olmazdı
işin aciliyatıda olmadığı için çim büyümesi bile stadla bir değil burda tamamen doğal halinde büyüdü
dış koşullardan azami ölçüde etkilenerek ama stadda bu böyle olmayacak çimin yetişmesi için en ideal ortamı yaratacaklar
bunu net konuştuk ekimden itibaren maç oynanacak duruma gelmesi 30 gün alt yapı işleride 40 gün sürecek yanlış
hatırlamıyorsam terside olabilir ama toplamı 70 gün sürüyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben bu tarz kamera açılarını hiç sevmiyorum.

İnşallah daha yüksekten olur bizim statta.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı binnur32

Nevzat demir tesislerinin eski hali emeği geçen herkese tşkler bjk bu yakışır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Hibrit Çim yapılan Nevzat Demir Tesislerinde son durum. (Yapımı devam ediyor.)

@Necmi abi 2.resimde toprağın gözükmesi normalmi ? Yoksa çok yakından mı çekilmiş fotoğraf ?

Çevrimdışı yash26

@Necmi abi 2.resimde toprağın gözükmesi normalmi ? Yoksa çok yakından mı çekilmiş fotoğraf ?

ikinci resimde sadece sentetik çimler gözüküyor. toprak gözüken yerde doğal çim olacak
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 19:36:09 yash26 ]
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı fani madida

https://twitter.com/SporGundemi35/status/657954475068518401

Orada olan var mıydı ?
ben o zaman askerdim  :bawling: ama rekorun ilk gayriresmi kırıldığı fener maçında tribündeydim  :ok:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimiçi COB

Ben bu tarz kamera açılarını hiç sevmiyorum.

İnşallah daha yüksekten olur bizim statta.

Bu noktaya değindiğin iyi oldu kardeşim,  kamera tam olarak nerede ve nasil konumlanacak? Çatı üstünde mi olacak eski Inönude olduğu gibi yoksa başka bir formül mü var?

Çevrimdışı A_Aydin

Kamera ikinci katin ilk sirasinda olacak.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimiçi COB

Kamera ikinci katin ilk sirasinda olacak.

Ikinci katin ilk sirasi biraz alçak değilmi?

Çevrimdışı A_Aydin

Bence gayet iyi olur.Telefondan girdigim icin foto bulamadim ama o acidan cekilmis fotograf vardi.

Çevrimiçi COB

Kamera önemli bence, inşallah görüntü açisindan iyi bir yere konulur...

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bizim kamera açısı San Mames gibi olacak . Tam aynısı değil ama %90 aynı olacak 1-2 metre fark olabilir sadece @A_Aydin @COB

Çevrimdışı Tolga

Bizim kamera açısı San Mames gibi olacak . Tam aynısı değil ama %90 aynı olacak 1-2 metre fark olabilir sadece @A_Aydin @COB

Böyle olursa harika olur :claps:

Çevrimiçi COB

Böyle olacaksa güzel olur. Ikinci katin ilk sirasi denince alçak sandim.

Çevrimdışı A_Aydin

Bence harika bir aci.Cok yuksek kotu duruyor.Kadir Has gibi mesela

Çevrimdışı osman1903

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena’ya şampiyon dönmeleri halinde üç yıl daha şampiyonluğun ellerinden alınmayacağını söyledi. UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Lokomotiv Moskova maçı için Moskava’nın ünlü Kızıl Meydan’ında konuştuğumuz Orman, yeni stadın çatısının çok dikkatli şekilde kaldırıldığını belirterek, “Stadın şubata kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu sezon şampiyon olup taraftarlarımızla mutlu olmak istiyoruz. Şampiyon olarak Vodafone Arena Stadı’na girdiğimizde, 3 yıl bizden kolay kolay şampiyonluk alamazlar” diye konuştu.
Burdada şubat denmiş demek ki düşündükleri gördükleri birşey var bu stat 19 marta yetiştirilmeli çatı kalktıktan sonra 2 tane daha vinç mi getireceksin işçi sayısını 2 katına mı çıkaracaksın ama bu stadın artık bitirilmesi gerekli