Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905079 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yani 19 martı ıskalarsak başka şansımız yok diyorsun
aynen abi bursaspor maçı hedef olarak önümüzde 19 marta çimlerin yatişmesi sıkıntılı olabilir hava şartları falan belki gecikir ama 10 nisana yetişmemesi için hiç bir neden yok ve çok önemli 3 maç var bursa kayseri osmanlı sert takımlara karşı vodafone arenada oynamak başka bişey olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

aynen abi bursaspor maçı hedef olarak önümüzde 19 marta çimlerin yatişmesi sıkıntılı olabilir hava şartları falan belki gecikir ama 10 nisana yetişmemesi için hiç bir neden yok ve çok önemli 3 maç var bursa kayseri osmanlı sert takımlara karşı vodafone arenada oynamak başka bişey olur
çimlerin hava şartlarıyla bir ilgisi yok @Efe etkilenmeyecek
toprağın ısısı hep aynı tutulacak kontrol dışı hiç bir şeye izin verilmeyecek
ihtiyacı olan hava toprak altından ve üstünden verilecek ihtiyacı olan ışık verilecek toprak ısısı sansörlerle hep aynı tutulacak
sulama bile sulandıktan sonra emilerek fazla miktarda suyun toprakta kalması engellenecek ve nem önlenecek bayağı bir faunus oluşturulacak
istenmeyen hiç bir şarta izin verilmeyecek yani yaz veya kış olmasının çim büyümesiyle bir ilgisi olmayacak

Çevrimdışı Bekrakn

abiler merak ettiğim bir konu var. birkaç gündür forumu takip edemedim o yüzden konuşuldu mu onu da bilmiyorum ama cevaplarsanız sevinirim.

tavan kaplamasına ekstra bir işlem uygulanacak mı yoksa bu haliyle mi kalacak? bilgisi olan var mı?

gerçi bu benim fikrim, estetikliği herkese göre farklı değerlendirilebilir ama bu şekilde biraz kötü durmuyor mu? kafanı her kaldırdığında aradan tesisat, borular, tavan betonu görülecek. araları fazla açık değil mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abiler merak ettiğim bir konu var. birkaç gündür forumu takip edemedim o yüzden konuşuldu mu onu da bilmiyorum ama cevaplarsanız sevinirim.

tavan kaplamasına ekstra bir işlem uygulanacak mı yoksa bu haliyle mi kalacak? bilgisi olan var mı?

gerçi bu benim fikrim, estetikliği herkese göre farklı değerlendirilebilir ama bu şekilde biraz kötü durmuyor mu? kafanı her kaldırdığında aradan tesisat, borular, tavan betonu görülecek. araları fazla açık değil mi?

Böyle kalır mı hiç :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

hislerime tercüman olmuşsun resmen.Nasıl birşey yapılacak bunun üstüne , örnek foto varsa alabiliriz arkadaşlar  :biggrinking: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 07:28:58 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bekrakn

bilemedim o yüzden soruyorum. her yerde aynı düzen gidiyor gibi fotolarda. bir yeri bitirmiş başka yere geçmişler sanki. o yüzden sordum acaba bütün tavan işi bitecek ondan sonra tekrar mı dönecekler diye. öyle de ayrı mantıksız oluyor, bir yer tam olarak bitmeden neden öbür tarafa geçesin. gerçi malzemeler tam olarak da gelmemiş olabilir.

gördüğün gibi benim de aklım çok karıştı hocam kendi olasılıklarımı kendim çürütüyorum varsa bilen beri gelsin :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 08:53:44 Bekrakn ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gecen yapılmayacak dendi ama bilemiyorum yapılabilir belki
Bu arada bu buyuk bir Moda akimi suan..
Buyuk yerler metro istasyonlari , Avm ler stadlar vs tavanlari hep bu sekilde yapiliyor suan
Bizde en son Modayi takip ediyoruz anlasilan Pixel ve bu tavan modelinden yola cikarsak :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Günaydın ahali :) geçenlerde tavanın öyle kalacağı konuşulmuştu forumda
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı fore_kazık

Bence bu stadın açılacak en iyi tarihi 19 mart 2016 dır. Bu tarihten daha güzel bir tarih olamaz. O olmazsa bu tarih olur olaylarına girmiyorum çünkü stad konusunda 2 yıldır yaşananların verdiği tecrübe ile şahsi fikrimdir ki bu stad devre arasına imkansız açılmaz. En kötü ihtimalle 1 aralıkta çimlere başlansa 3. ayda hazır olur (Çim 70 güne bitecek deniyor kötü havayı düşünerek 1 ayda ben opsiyon verdim) ve 19 marta yetişir. Eğerki 19 martta açılmazsa yeni sezona ertelendi demektir. En azından ben öyle kabullenip yeni tarih peşinde koşmayacağım.  :)

Bu fikrimi belirtirken kimseyi eleştirmiyorum. Bu projede emeği geçen başkandan çaycısına kadar :) Allah hepsinden razı olsun. Belki biz sevdiğimize biran önce kavuşmak için acele ediyoruz o yüzden her sorun hayal kırıklığı yaratıyor.

Bir an evvel bu çatının kazasız belasız kalkması lazım. Çatı işi uzarsa acaba yeni sezonadamı yetişmeyecek korkusu başgösterir ki buna camia nın sabrı kalmaz. Zira mayıs ayında seçim var ve oraya Fikret Orman en büyük kozu olarak stad ile gitmek isteyecektir.
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 10:04:22 fore_kazık ]

Çevrimdışı ers1903

Yarindan itibaren hava düzeliyor yani hafta boyu güneş görünüyor:)

Yarindan itibaren hava düzeliyor yani hafta boyu güneş görünüyor:)
GÜNEŞ li Gunler yakin diyorsun yani :icool:

Bence bu stadın açılacak en iyi tarihi 19 mart 2016 dır. Bu tarihten daha güzel bir tarih olamaz. O olmazsa bu tarih olur olaylarına girmiyorum çünkü stad konusunda 2 yıldır yaşananların verdiği tecrübe ile şahsi fikrimdir ki bu stad devre arasına imkansız açılmaz. En kötü ihtimalle 1 aralıkta çimlere başlansa 3. ayda hazır olur (Çim 70 güne bitecek deniyor kötü havayı düşünerek 1 ayda ben opsiyon verdim) ve 19 marta yetişir. Eğerki 19 martta açılmazsa yeni sezona ertelendi demektir. En azından ben öyle kabullenip yeni tarih peşinde koşmayacağım.  :)

Bu fikrimi belirtirken kimseyi eleştirmiyorum. Bu projede emeği geçen başkandan çaycısına kadar :) Allah hepsinden razı olsun. Belki biz sevdiğimize biran önce kavuşmak için acele ediyoruz o yüzden her sorun hayal kırıklığı yaratıyor.

Bir an evvel bu çatının kazasız belasız kalkması lazım. Çatı işi uzarsa acaba yeni sezonadamı yetişmeyecek korkusu başgösterir ki buna camia nın sabrı kalmaz. Zira mayıs ayında seçim var ve oraya Fikret Orman en büyük kozu olarak stad ile gitmek isteyecektir.
Baskan Secimin stadda yapilmasini istiyor
Staddaki Moda salonunda olacak Kongre buyuk ihtimalle...

Çevrimdışı Ferhat Türk

bu işleri en iyi @Necmi abi biliyor ama böyle kalması gerçekten kötü durur ya ama burası stadın neresi o da önemli sadece çalışanların indiği falan bir yerse kaplanıp kaplanmaması çokta önemli değil
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Anıl

hislerime tercüman olmuşsun resmen.Nasıl birşey yapılacak bunun üstüne , örnek foto varsa alabiliriz arkadaşlar  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle kalacak :D

Çevrimdışı Burak Akay

Yok Farklı bir uygulama olmuyacak bu şekilde kalıcak.Bakış açısı farklı. bu tavana dik açıyla bakmaman gerekiyor tamamen yatay capraz bi açıyla bakarsan çok hoş olduğunu görüyoruz  :evillol: :evillol: işin şakası tabiki ama bir kısmıda gerçek tavan böyle kalıcaktır başka bir malzeme kullanılmaz.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cisse557

Umarim böyle kalmaz. Hiç hoş görünmüyor.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim böyle kalmaz. Hiç hoş görünmüyor.

Tam tersini düşünüyorum daha hos duruyor boyle
Ayrica suan Inanilmaz bir Moda bu tarz tavan
O Klasik , Siradan ASMA TAVAN donemi sona erdi ben cok mutlu oldum acikcasi Asma tavan yapilmadigi icin..

Çevrimdışı cisse557

Koridora bakınca evet şık duruyor ama kafayı kaldırdığındaki görüntü hoş değil borular morular hep ortada :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu tavanı bende sorucaktım benden önce birisi sormuş :) Bence böyle hoş gözükmüyor kapansa daha güzel olurdu.Sıvanmamış tavanlar su boruları hoş bir görüntü olmuyor.

Koridora bakınca evet şık duruyor ama kafayı kaldırdığındaki görüntü hoş değil borular morular hep ortada :)

Tamam iste yeni akim bu :)
Metrolarda , Avm lerde , Stadlarda hep buna benzer tavanlar yapiliyor artik :bandit:
Mesela Marmarayda boyle , Boyle derken birebir ayni ve bu kadar Şık degil tabiki :D
Marmarayin tavanini kare kare yapmislar ama Acik , butun Kablolar ve tesisat borulari gözüküyor :bandit: Hatta ilk gittigimde bu ne boyle ya YARIM birakmislar daha bitmeden acmislar demistim :D sonradan ogrendimki modaymis :bandit:

Çevrimdışı cisse557

Hah işte stada gidecek olan çoğu kişiye Yarım bırakılmış gibi gelecek :D bence oralara fümeye boyanmış kartonpiyer koysalar hem ucuz olur hem de daha hoş görünür :)

Çevrimdışı bertanb

Günaydın Beşiktaşlı kardeşlerim.  Açıkcası tavanı ben beğendim şık duruyor  :claps:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı cagdas44

Bazı konular renkler ve zevkler konusuna girer tartışmak çok sonuç getirmez ortak payda bulunması güçtür onun yerine uzmanına bırakılır güncel çözümler üretilir günümüzün mimarisinde de bu var. Hem siz buna bitmemiş diyorsunuz kedi yuvası var bir tane ona ne demeli bir kat boya atar insan  :D :D

Çevrimdışı ozan m.

Hah işte stada gidecek olan çoğu kişiye Yarım bırakılmış gibi gelecek :D bence oralara fümeye boyanmış kartonpiyer koysalar hem ucuz olur hem de daha hoş görünür :)

kartonpiyer daha zorlu uzun bir işlem ayrıca ben hoş duracağını hiç zannetmiyorum. aslında data kabloları geçmeseydi bu koridorlardan ve sadece tavan siyaha boyansaydı da güzel olabilirdi. tesisatın açıkta olduğu birçok tasarım var. açıkçası ben tavanı tamamen siyaha boyama işini seviyorum.  :D :D :D