Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905229 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi BTB ne oluyor :alala: :alala:
çizimdeki wc nin duvarlarındaki kaplama BTP oluyor 2x2 3x3 gibi küçük seramik veya cam karolar.
@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çizimdeki wc nin duvarlarındaki kaplama BTP oluyor 2x2 3x3 gibi küçük seramik veya cam karolar.
@Yunus Emre Dökmeci
tamam abi dikkatli bakinca farkettim :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aesenkaya

evet var ama daha iyimser tahmin pazartesi..

@bjk_mabet sanki bugün bir hareketlilik var gibi, merakta koma bizi.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Böyle akıma da modaya da lanet girsin :D
bu modadan çok yeni mimari tarzlarda bir zorunluluk gibi algıla
mekanik sistemi tavan dışında bir yerden geçiremiyorsun ve ordan geçirincede
ulaşılabilir olmak zorunda bunun içinde çeşitli alternatif çözümler var ama en şık yapılarda
bu şekilde yapılıyor marmarayı örneklemeyin orda ince malzeme kullanmışlar ve kalite çok
düşük burda zaten iç kısım karanlıkta kalacak öyle şimdi gördüğünüz gibi ortaya çıkmayacak
şu an gerçek aydınlatma kullanılmıyor mevcutlar ışığı her tarafa veriyor orjinal aydınlatma armatürleri
kullanıldığında ışığı yukarı vermez ve içersi karanlıkta kalır burda esasen kullanılan malzemenin
kalitesi önemli ve eminim kalitelidir

Çevrimdışı Tolga

Şu ana kadar iç dekorasyonda gördüğüm şeyler beni fazlasıyla memnun etti ki bu konuda şüphelerim de vardı.

Açıkçası ben tavanı da gayet hoş buldum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Hibrit Çim yapılan Nevzat Demir Tesislerinde son durum. (Yapımı devam ediyor.)

Çevrimiçi COB

:upto:
tuvalet tavanlarıda böyle ızgaralı değilmi :alala:

Vallah ayni mi bilmiyorum ama tuvaletlerdeki daha güzel gösteriyordu,  belki bir çalişma falan yapilir..

Çevrimdışı bjk_mabet

resmi twitterda kullanabilirmiyim??
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı binnur32

Wcler tavan kaplaması böyle olmucak sanırım resimde yerleştirilen kırmızı metaller alçıpanla yada başka bir kaplamayla kapatılacak gibi duruyor ama bir kısımda görsellik için koyacaklarda o zaman olabilir suan görünenden bu metallerden wclere yerleştirilmeyecegi düşüncesindeyim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu modadan çok yeni mimari tarzlarda bir zorunluluk gibi algıla
mekanik sistemi tavan dışında bir yerden geçiremiyorsun ve ordan geçirincede
ulaşılabilir olmak zorunda bunun içinde çeşitli alternatif çözümler var ama en şık yapılarda
bu şekilde yapılıyor marmarayı örneklemeyin orda ince malzeme kullanmışlar ve kalite çok
düşük burda zaten iç kısım karanlıkta kalacak öyle şimdi gördüğünüz gibi ortaya çıkmayacak
şu an gerçek aydınlatma kullanılmıyor mevcutlar ışığı her tarafa veriyor orjinal aydınlatma armatürleri
kullanıldığında ışığı yukarı vermez ve içersi karanlıkta kalır burda esasen kullanılan malzemenin
kalitesi önemli ve eminim kalitelidir

Anladım abi sağolasın :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tesislerden periscope yayını yaptı Ergin Aslan onu izledim. Bu ismail air kadar yalaka bir adam yok heralde.

Başkanım başkanım diye gezdi durdu. En sonda başkan tuttu kolundan "gel seni şuraya asıyım" dedi :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Tesislerden persicope yayını yaptı Ergin Aslan onu izledim. Bu ismail air kadar yalaka bir adam yok heralde.

Başkanım başkanım diye gezdi durdu. En sonda başkan tuttu kolundan "gel seni şuraya asıyım" dedi :evillol: :evillol:

tek o değil hepsi böyle

not isteyen lise öğrencisi gibi bu medya mensubu kişilikler yeminle tiksindim bu topluluktan

ergin i dısarıda tutayım gerisi böyle,, adabını bilmiyorlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 16:17:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ne kadar oldu başlayalı bu iş? Stat için tahmin yürütmeye çalışalım
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı Ersoy

Tesislerden periscope yayını yaptı Ergin Aslan onu izledim. Bu ismail air kadar yalaka bir adam yok heralde.

Valla ya sürekli başkanım başkanım susmadı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

yok kardeşim bitti bu gün teslim ediyorlar @cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Ne kadar oldu başlayalı bu iş? Stat için tahmin yürütmeye çalışalım
@Çağrı yürütemezsin tahmin :D hiç kasma boşuna

Çevrimdışı Tolga

Çim işine Haziran ayında mı başlanmıştı :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

resmi twitterda kullanabilirmiyim??

Biraz geç oldu ama kullana bilirsin abi ne demek :)

Çevrimdışı rexothek

Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun zamandır forumu takip ediyorum ve bir selam vereyim istedim.
Öncelikle bizlere her gün gelişmeler hakkında bilgi veren ve gözümüz kulağımız olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Sayenizde tüm gelişmeleri takip etme imkanına sahip oluyoruz.
Umarım kazasız belasız en kısa zamanda evimize geçer ve şampiyonluk kupasını evimizde kaldırma imkanına sahip oluruz.
Arkadaşlar son olarak da sizinle kuzenimin Beşiktaş aşkı ve Beşiktaşlı olmakla ilgili yazdığı birkaç satırı paylaşmak istiyorum. Herkese selamlar...

Beşiktaşlı olmak! Biraz bakmaktır etrafına, biraz dertlenmektir rakısız, biraz cevallenmektir yine rakısız...
Biraz memlekettir Beşiktaşlı olmak, biraz Nazım'dır, biraz Atatürk. Şeref'tir Beşiktaşlılık, puan değil, kupa değil, yıldız değil...
Beşiktaşlı olmak galip gelelim diye değil, elektrik kesilmesin diye dua etmektir bazen...
Renkli değil, mat duruştur çoğu zaman, olduğu gibidir yani Beşiktaşlılık! Tarifsiz...
Tavsiyelerimle...

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun zamandır forumu takip ediyorum ve bir selam vereyim istedim.
Öncelikle bizlere her gün gelişmeler hakkında bilgi veren ve gözümüz kulağımız olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Sayenizde tüm gelişmeleri takip etme imkanına sahip oluyoruz.
Umarım kazasız belasız en kısa zamanda evimize geçer ve şampiyonluk kupasını evimizde kaldırma imkanına sahip oluruz.
Arkadaşlar son olarak da sizinle kuzenimin Beşiktaş aşkı ve Beşiktaşlı olmakla ilgili yazdığı birkaç satırı paylaşmak istiyorum. Herkese selamlar...

Beşiktaşlı olmak! Biraz bakmaktır etrafına, biraz dertlenmektir rakısız, biraz cevallenmektir yine rakısız...
Biraz memlekettir Beşiktaşlı olmak, biraz Nazım'dır, biraz Atatürk. Şeref'tir Beşiktaşlılık, puan değil, kupa değil, yıldız değil...
Beşiktaşlı olmak galip gelelim diye değil, elektrik kesilmesin diye dua etmektir bazen...
Renkli değil, mat duruştur çoğu zaman, olduğu gibidir yani Beşiktaşlılık! Tarifsiz...
Tavsiyelerimle...
:hosgeldin abi

Çevrimiçi Necmi

Tavsiyelerimle...
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
çok güzel yazmış

Çevrimdışı Tolga