Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

olivier giroud ismide geçiyor.

daha yeni başlıyor transfer en az 300 adam geçer  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir şeyler güzel giderken güzel olandan vazgeçip yeni bir şeye başlamak cesaret ister.

Mario gidebilir, gitmeyi tercih edebilir ancak gittiği andan itibaren aklında her şey oradaki kadar güzel olacak mı acaba sorusu olacak.

Bir şeyler ters gitmeye başlarsa bu fikir daha da güçlenecek ve nihayet sonu pişmanlık olacak. Çünkü attıkça mutlu olan bir adam. Buradan fazla atma ihtimali de çok çok düşük.

Quaresma ayarı veriyordur büyük ihtimalle gomez'e bak ben gittim Beşiktaş'ta ki gibi mutluluğu hiçbir takımda bulamadım sende gidersen burayı özlersin gibi damardan giriyordur bence :)

Hele bi şampiyon olalım bence gomez gitmeyecek bu fener'in kuklası kanal ve yorumcular bilerek algı operasyonu yapıyorlar çünkü sosa,oğuzhan hatta şenol hoca'yı bile gönderiyorlar takımdan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 14:23:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gignac tan ziade suarez tarzı falcao bizim sisteme cuk diye oturur.Fizikli ve uzun santrafordan vazgeçip araya koşu atabilen ve ver alı iyi olan bir forvet tarzı bulmamız gerekiyor.Alacağımız her oyuncuda sistem oyuncusu olmalı özellikle kalecimizin ayağı raket gibi olmalı ah cordoba ahh

O zaman gerek yok ki kimseye Cenk yapar dediklerini :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yok mu dusuncesi olan :alala: :alala: :alala:
Bu son kupayı ben beğenmedim. Önceki kupa daha güzeldi.

Ağırlık konusu bilemeyeceğim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Gelecek de gelecek olanla sadece 1 yıllık bir oyuncu kiralamak ne kadar mantıklı tartışılır :D

Ha şöyle olursa varım. Bir yıllık kiralarız Falcao'yu 4 milyona, ikinci yıl 4 milyona bir opsiyon daha bizde olur. 2. senenin sonunda da 7-8 milyon gibi bir rakam satın alma opsiyonu olur.

Yaşı uygun.
gomezden gelecek para ile onunla aynı ayarda bir forvet almaya yetmez
kaldıki paranın yarısı bizim kasaya girecek.
Bu sene gomez aldığı parayı son kuruşuna kadar haketti. Gidersede Teşekkür ederiz.
bu sene Beşiktaşa kattıkları asla yadsınamayacak kadar büyük bir katkı oldu.
Gol kralı çıkartmayı özlemişim kalırsa seneye bu seneden çok daha yüksek performans verecek
takım onu tanıdı o takımı tanıdı iç saha maçlarının hiç birinde boş geçmez. Onun arkasında
Cenkde bir sene sonra çok değerli forvet olur.
Zaten basının da ısrarla göndermek istemesi bundan biliyorlar seneye başlarına gelecekleri.
bu sene takım çıraklık evresindeydi seneye ustalık evresine geçecek Çıraklıkta şampiyonluk geldi
ustalıkta neler gelecek hep birlikte göreceğiz.
şl hayal ama kalabilirsek bu kadro uefa da çok iş yapar. Bundan sonraki beklentimiz bence bu olmalı

Çevrimdışı ferhat sarı

Bir şeyler güzel giderken güzel olandan vazgeçip yeni bir şeye başlamak cesaret ister.

Mario gidebilir, gitmeyi tercih edebilir ancak gittiği andan itibaren aklında her şey oradaki kadar güzel olacak mı acaba sorusu olacak.

Bir şeyler ters gitmeye başlarsa bu fikir daha da güçlenecek ve nihayet sonu pişmanlık olacak. Çünkü attıkça mutlu olan bir adam. Buradan fazla atma ihtimali de çok çok düşük.

mario giderse arkasındaki orta sahayıda götürmesi gerek bence başka türlü bu kadar fazla gol bulması çok zor ama bize çok yakıştı bence bir sene daha kalacak
Armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız yanlız değil ay ile beraberdir !!!

Çevrimdışı Tolga

Size bir senaryo yazayım şimdi.

Gomez turnuvadan önce dedi ki ben ayrılmak istiyorum biz de tamam dedik yollar ayrıldı. Gittik yerine başka birini aldık.

Gomez de turnuvaya gitti ama fazla süre alamadı ya da aldığı sürelerde fazla etkili olamadı kısacası verimli bir turnuva geçiremedi ve beklediği teklifleri de alamadı.

Turnuva bittikten sonra tekrardan bize gelip beni alın der mi derse bizim yönetim ne der :D

Hadi buyrun bakalım :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arthur

yanlız falcao şl de daha çok işimize yarar
gomez kalsın falcaoda gelsin :utan
Bu sene bu sistemle şampiyon oluyoruz inşallah ama futbolda en sevmediğim saha dizilişi tek forvet dizilişi. 100. yıl forvet hattı(Nouma-İlhan veya İlhan-Ahmet) ve Gs nin 2 şer yıl üst üste şampiyonlukları (Elmander-Burak) sonrasında (Drogba-Burak+Umut) ile geldi. Hatta 2008-2009 daki şampiyonluk Bobo-Nobre+Holosko forvet hattıyla geldi. Gomez'in en az 1 yıl daha kalacağını düşünerek Falcao olmasa da Cenk'i ilk 11 içerisine sokacak bir taktiği Şenol Hocanın adapte etmesi çok iyi olur diye düşünüyorum. 

Çevrimdışı tangaz

@Yunus Emre Dökmeci ile aynı görüşteyim son 3 kupa için söylediği tüm kelimelere katılıyorum ben yazsam aynını yazardım. ben de en çok yeni kupayı beğendim, özellikle yeni müzede o kupaların sergilendiği camekanlı duvara ciddi yakışacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi 38life

Gomez eğer giderse bunun vefasızlık olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı SLYKRT

Cenk yapmasına yaparda cenkin kontrol sorunu var.Ani duygu patlamaları yaşıyabiliyor.Ani morel bozukluklarında bir taraftar gibi davranıp konsantresinin düşebileceğini düşünüyorum.Ha nasıl olur cenk oynar arkasınada koyarsın rodallega yı akar gider.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

gomezden gelecek para ile onunla aynı ayarda bir forvet almaya yetmez
kaldıki paranın yarısı bizim kasaya girecek.
Bu sene gomez aldığı parayı son kuruşuna kadar haketti. Gidersede Teşekkür ederiz.
bu sene Beşiktaşa kattıkları asla yadsınamayacak kadar büyük bir katkı oldu.
Gol kralı çıkartmayı özlemişim kalırsa seneye bu seneden çok daha yüksek performans verecek
takım onu tanıdı o takımı tanıdı iç saha maçlarının hiç birinde boş geçmez. Onun arkasında
Cenkde bir sene sonra çok değerli forvet olur.
Zaten basının da ısrarla göndermek istemesi bundan biliyorlar seneye başlarına gelecekleri.
bu sene takım çıraklık evresindeydi seneye ustalık evresine geçecek Çıraklıkta şampiyonluk geldi
ustalıkta neler gelecek hep birlikte göreceğiz.
şl hayal ama kalabilirsek bu kadro uefa da çok iş yapar. Bundan sonraki beklentimiz bence bu olmalı
Kessinlikle her satirina katılıyorum

@Necmi abi ufak tefek toparlama ve eklemelerle bunu Haber sitesine koysan guzel olur aslinda

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cenk şu sürelerle 17 gol attı toplamda, daha fazla süre bulsa, avrupada veya kupada devam etseydik belkide 25 i bulacaktı bu bile Cenk'in ne derece bir golcü olduğunun en önemli göstergesi. Cenk belkide şu oyun sisteminde Gomez'den bile etkili bazı özelliklerinden dolayı ama Gomez gibi bir winner değil en önemli eksisi o, onuda zamanla kapatabilir.
Korku akıl katilidir.

Gomez turnuvadan önce dedi ki ben ayrılmak istiyorum biz de tamam dedik yollar ayrıldı. Gittik yerine başka birini aldık.

Gomez de turnuvaya gitti ama fazla süre alamadı ya da aldığı sürelerde fazla etkili olamadı kısacası verimli bir turnuva geçiremedi ve beklediği teklifleri de alamadı.

Turnuva bittikten sonra tekrardan bize gelip beni alın der mi derse bizim yönetim ne der :D

Baskan dusygusal ama kurnaz adamdir dayanamaz alir geri ama En fazla 2.5 milyon € Verir

Bknz : Quaresma :biggrinking: @Tolga
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2016, 14:34:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ferhat sarı

bence öyle bir şey olursa turnuvadan sonra gelin beni alın demez almeida gibi değil adam alman bizim yönetimde asla almaz diye düşüünyorum başkan bu konularda çok sert zaten gitmez boşuna kasmayalım :)
Armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız yanlız değil ay ile beraberdir !!!

Çevrimdışı firewater

Bana da o kupa siradan geliyor nedense :D

Neyse arada degisiklik iyidir bir kac yilda bunla idare edelim

Bu kupa sekil degisikligi her Ligde yapılıyor ara ara

Bu aralar bu tabak seklinde kupalar moda oldu ayar oluyorum o tabak seklinde kupalara :akuma:

Aman aman uzak olsu o tabaklar. Güne giden annelerin gazeteye sardığı hediyeler gibi  :lol: :lol: :lol: :lol:

Aman aman uzak olsu o tabaklar. Güne giden annelerin gazeteye sardığı hediyeler gibi  :lol: :lol: :lol: :lol:
Kiz istemeye giderken Icine cikolata koyup kurdaleyle baglanan Tepsilere benziyor ayni dimi :evillol: :evillol: @firewater

Çevrimdışı tangaz

Cenk yapmasına yaparda cenkin kontrol sorunu var.Ani duygu patlamaları yaşıyabiliyor.Ani morel bozukluklarında bir taraftar gibi davranıp konsantresinin düşebileceğini düşünüyorum.Ha nasıl olur cenk oynar arkasınada koyarsın rodallega yı akar gider.

cenk kısıtlı süre aldığı için bu dediklerini yapıyor ilk 11 oyuncusu olursa yapmayacağını düşünüyorum...

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez gitmez kalıbımı basarım.
Öyle oynak bir karakteri yok adamın.
Tek yapacağımız sözleşmede işi çingene pazarlığına çevirmemiz.

Bu adamı mutlu edeceksin abi oda karşılığını verdi , verecek.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

geçen yıl gomez transferi gündeme geldiğinde, "alınabilir bir risk" demiştim. çünkü adamın form düşüklüğünün, sakatlık geçirmesi, kendisine hiç uygun olmayan bir ligde ve takımda oynaması gibi sebepleri vardı. yani form düşüklüğü gayet açıklanabilirdi ve bu sezon patlama yapması da açıklanabilirdi. futbolculuk karakteri de göz önünde bulundurulduğunda, formunun yükselmesi çok da büyük bir sürpriz olmadı açıkçası.

gelelim falcao'ya. falcao alınırsa gomez'den daha maliyetli olur, bu kesin. ayrıca ben falcao'nun bu denli düşüş yaşamasını gomez kadar kolay açıklayamıyorum. türkiye'ye gelirse büyük ihtimalle toparlar diyemiyorum. yani gomez transferinden daha riskli bir transfer. ancak falcao'nun da vaat ettirdikleri daha fazla. adamın 35 40 atma ihtimali de var. büyük ikilem...

torres en sevdiğim futbolcalardan birisidir. gol atınca mutlu olurum ancak kendisi bitik ve mutsuz olmak için sebep arayan bir yapısı var. türkiye gibi bir yerde bu adam her gün oturup ağlar. :D

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez gitmez kalıbımı basarım.
Öyle oynak bir karakteri yok adamın.
Tek yapacağımız sözleşmede işi çingene pazarlığına çevirmememiz.

Bu adamı mutlu edeceksin abi oda karşılığını verdi , verecek.

Çevrimiçi 38life

cenk kısıtlı süre aldığı için bu dediklerini yapıyor ilk 11 oyuncusu olursa yapmayacağını düşünüyorum...

Ben tam tersini düşünüyorum. 90 dakika süre alırsa daha da çok gol atar. Örneğin 45 dakika oynayıp 1 gol atıyorsa 90 dakika oynadığında 3 gol atar.

Çevrimdışı firewater

Yahu basını felan boş verin olası bir Almanya-Türkiye eşleşmesinde forvetler Beşiktaşlı. Varmı bundan büyük gurur. Renkliler yorum yapmazlar o maç hakkında. Hatta yayınlamayabilirler. Muhahahahahaa haaaaa  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: