Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275776 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

yalnız falcao gelir ve gomez gibi bir geri dönüş hikayesi yazıp madrid günlerinden kesitler sunarsa 45 gol atar sırf iç sahada 30 gol atar benden söylemesi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

Ben tam tersini düşünüyorum. 90 dakika süre alırsa daha da çok gol atar. Örneğin 45 dakika oynayıp 1 gol atıyorsa 90 dakika oynadığında 3 gol atar.

Atmışlığıda var hani :) :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Önceki yönetimlerin yaptığını yapmamak için şuanki yönetim herşeyi ağırdan alıyor. Sözleşmeler, transfer görüşmeleri..

Gomez için yapılır be başkan. Halledin şu işi :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Arthur

Gomez en az 1 sene daha bizde olur. Onda da 30 dan aşağı atmaz. Sadece Vodafone Arena daki maçlarda en az 20 tane atar. Yazın bir yere  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez kalıcak büyük bir ihtimalle boşuna santrafor yazıyoruz :)

Gomez'in mayıs'ın 30'una kadar süre istemesinin nedeni büyük ihtimalle şampiyon olup şampiyonlar ligine gidip gitmyeceğimizi görmek istemeseydi şampiyon olduk şampiyonlalr ligine direk katılıyoruz kadromuzda güçleniyor :)

3 yıllık senelik 4-4.5 milyon € luk bir anlaşma ile gomez ile imzalarız :)

Gomez-Cenk ile devam ederiz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Ben tam tersini düşünüyorum. 90 dakika süre alırsa daha da çok gol atar. Örneğin 45 dakika oynayıp 1 gol atıyorsa 90 dakika oynadığında 3 gol atar.

sanırım eksik yazdığım için yanlış anladın ben negatif yaptığı şeyleri sürekli oynarsa yapmaz daha iyi olur diyorum aynı görüşteyim seninle @38life
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arthur

Gomez en az 1 sene daha bizde olur. Onda da 30 dan aşağı atmaz. Sadece Vodafone Arena daki maçlarda en az 20 tane atar. Yazın bir yere  :D
Bu arada adam hiç hatrick yapamadı. Şu 2 maçta da yapamazsa zaten kesin kalır  :D :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez'in mayıs'ın 30'una kadar süre istemesinin nedeni büyük ihtimalle şampiyon olup şampiyonlar ligine gidip gitmyeceğimizi görmek istemeseydi şampiyon olduk şampiyonlalr ligine direk katılıyoruz kadromuzda güçleniyor :)

Robben haberleri ciddi galiba

Gomezinde etkisi olur gelmesinde , Beraber az oynamadılar

Benim kafama takilan robbenin maaliyeti acaba Vodafone karsilar mi bir kismini ? 1 Yildiz sozleri vardi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı firewater

Gomez Avrupa şampiyonasında parlarsa bizim başkan ingilizlere 40-50 arası satarsa gider.

Yani satarsa başkan satar. Gomezin ben italya ya dönüyorum deme gibi bir ihtimali yok. Basına bakmayın siz.

Çevrimiçi 38life

sanırım eksik yazdığım için yanlış anladın ben negatif yaptığı şeyleri sürekli oynarsa yapmaz daha iyi olur diyorum aynı görüşteyim seninle @38life

Anladım. Dediğinde haklısın. Eksikler oynayarak giderilir, oynamayarak gidermesini bekleyenler çok zalım.

Çevrimdışı cisse557

Yıllardır Sneijder burda ve mutlu. Gomez ne istiyor ki gitmek istiyor? Şampiyon olmuşsun, takımla iyi bir hava yakalamışsın, güzel bir statta seni seven taraftara karşı oynuyorsun, iyi de para kazanıyorsun, Şampiyonlar ligine de kalmışsın. Bunca şey varken ben gideceğim diyorsa yolu açık olsun. Özleriz de ama o bizden daha çok özler.

Çevrimdışı eronimo18

Osmanlıspor'dan Umar Aminu ile anlaşıldığı söylentisi var
HADİD - 20

Çevrimdışı tangaz

acaba cenk tosun seneye diğer arkadaşları gibi taze evli genç türk erkeği sendromu yaşayacak mı  :alala:

Çevrimdışı firewater

Genç ve yetenekli hayır denmeyecek bir transfer.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 14:46:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dayımla konuştum Almanya'da yaşıyor. Buradaki basın Wolfsburg ile anlaştı gidiyor yazıyor dedim burada Gomez ile ilgili hiçbir haber çıkmadı dedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez Avrupa şampiyonasında parlarsa bizim başkan ingilizlere 40-50 arası satarsa gider.

Yani satarsa başkan satar. Gomezin ben italya ya dönüyorum deme gibi bir ihtimali yok. Basına bakmayın siz.
Adam kazanmak icin doğmuş İtalya ya mumkun degil dönmez Italya da oynarsa sadece Juve de oynar

Roportajindan : Turkiye ligi , Italya ya göre daha dusuk standartta ama ben mutluyum

Cunku Fiorentina ile Sampiyon olmak HAYAL , Beşiktaşta ise surekli sampiyonluga oynuyorsun surekli bir hedefin var..

Bu roportaj bile yeterli aslinda..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Arthur

acaba cenk tosun seneye diğer arkadaşları gibi taze evli genç türk erkeği sendromu yaşayacak mı  :alala:
Düğünden 3 gün sonraki Gs maçındaki asistiyle öyle olmayacağını kanıtladı :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Düğünden 3 gün sonraki Gs maçındaki asistiyle öyle olmayacağını kanıtladı :)

Gece halay çekip ertesi gün antrenmana çıktı adam bi de :D

Çevrimdışı mylife1903

Sampiyonluk Kupasinin 9 kilo 300 grami 925 ayar Gümüş , 1 Kilosu ise 925 ayar Gumus uzerine Altin kaplama olarak uretildi..

Bu yeni Kupa bayagi agirmis ya :alala:

Ziraat kupası ve Super kupa sampiyonu olduğumuz sene Kupalar kartal yuvasinda sergilenmisti , Ikisini de kaldırmıştım ozellikle super kupa cok hafifti 2-3 kilo falandi en fazla , T.kupasida 5-6 kilo falandi.. @Çağrı @Tolga @Necmi abi
ismail kaldirmasin kupayi dusurur kirar falan

Çevrimdışı cisse557

Umarim dogrudur

Çevrimdışı tangaz

Dayımla konuştum Almanya'da yaşıyor. Buradaki basın Wolfsburg ile anlaştı gidiyor yazıyor dedim burada Gomez ile ilgili hiçbir haber çıkmadı dedi.

kiracısına, almanyadan oğlum geliyor evi boşalt diyen ev sahibi gibi oldu  :D

Çevrimdışı Arthur

Gece halay çekip ertesi gün antrenmana çıktı adam bi de :D
Düğün gecesi bu. Sadece halay yorgunluğu da olmayabilir  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Robben haberleri ciddi galiba

Gomezinde etkisi olur gelmesinde , Beraber az oynamadılar

Benim kafama takilan robbenin maaliyeti acaba Vodafone karsilar mi bir kismini ? 1 Yildiz sozleri vardi

Töre'nin yerine aras alındı benim tahminim.

Aras-Quaresma-Kerim-Olcay şeklinde olucak seneye büyük ihtimalle.Ancak Quaresma'da satılırsa Töre ve quaresma'dan gelen para ile birlikte robben alınabilir.

Aras,Robben,Olcay-Kerim olabilir :)

Çevrimdışı mylife1903

Almeidanin 1 tik ustu cok NET !
tam bir omur torpusu hic gelmesin kalsin arsenalde