Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7276576 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 13:43:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şimdide gomez giderse biterler. Falcao kimmiş bişey yapamazcılar türedi. Ulan hiçmi ders almıyorsunuz.

Ben Fikret başkanın yerinde olsam gomezi 30a satar gider van pörsiyi alır onuda gol kralı yaparım. Belki ozaman susarlar  :D :D :D :D

:kop: :kop:

Gerçekten bir yalanlama gerek artık ama çok abartıyorlar. Gomez'in ağzından tek kelime çıkmadı şimdiye kadar adamlar gidecek demeyi de bıraktı kesin gitti diyorlar.

Yetmiyor Sosa da kesin gidecek Beşiktaş akılsızlık yaptı seri yapacaktı şanslar eşit artık bıdı bıdı. Buna bir son vermek gerek ama sanırım şampiyonluğu bekliyor yönetim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayran :D

fazla içmesinler kafa yapıyor :D

Hakan Gündoğar yine ortalığı bulandırdı. Artık bu konu ile ilgili medyada çıkan hiçbir habere itibar etmeme kararı aldım.

Oturup konuşulur ne karar çıkarsa ondan sonra yorum yapacağım artık.

hiç kimseye söylemiyorlar bu hakan denen adama mı söylemişler gomez gidiyor diye :)

Adamlar Gomez'i gönderdi, Sosa'yı gönderdi, Oğuzhan'ı gönderdi, Şenol Güneş'i de milli takıma gönderiyorlar.

Yönetimin artık bir el atması gerek at oynatıyorlar resmen.

Persie Gomez'den daha iyi diyenler Gomez  gitti Beşiktaş bittiye başladı. Şampiyonluk sevincini kursağımızda bırakmaya çalışıyorlar bir el atmaları gerek artık.

hepde bizim oyuncular ne hikmetse gomez,sosa,oğuzhan,şenol hoca bunlar gidiyor.

Gomez gidince Beşiktaş bitiyormuş ne kadar "ekran h.yvanı" varsa çıkartıyorlar ekrana.

Gerçekten bir yalanlama gerek artık ama çok abartıyorlar. Gomez'in ağzından tek kelime çıkmadı şimdiye kadar adamlar gidecek demeyi de bıraktı kesin gitti diyorlar.

Yetmiyor Sosa da kesin gidecek Beşiktaş akılsızlık yaptı seri yapacaktı şanslar eşit artık bıdı bıdı. Buna bir son vermek gerek ama sanırım şampiyonluğu bekliyor yönetim.

şampiyon olalım gomez ile 3 yıllık anlaşmayı resme hesaptan paylaşıp bunların hepsini g.t edicek yönetim :D

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez gider Falcao gelirse gram üzülmem. Falcao'yu hep Beşiktaş forması ile görmek istemişimdir. Ama Gomez gitmez.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 13:48:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Falcao burada oynamayı çok ister çünkü hayran taraftara ama çok zor transfer her açıdan imkansıza yakın.

Gomez kalmalı. Şampiyon olduğumuz hafta altından girip üstünden çıksınlar. Taraftara da iş düşüyor adam akıllı bir pankart hazırlasınlar adamın kalması için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gordon Baba

başkan ısrarla 2 gider 3 gelir diyor 50 defa söyledi bu mallar ısrarla 10 gönderiyor 15 alıyor sonrada gazeteciyiz die ekmek yiyor.

.bne basın bunu da yazın!!!

Bizim başkan da dürüstlük abidesi değil ama :)

Çevrimdışı mylife1903

evet doğru libero tarzı ve ayağı düzgün biri lazım. birebirlerde karşı karşıyalar da iyi kaleci olmalı ayrıca. tolga bence karşı karşıyalar da iyi değil ama yan toplarda ligin iyilerinden biri.
Uzaklata gitmeye gerek yok @tangaz bu tsdeki estebani alsinlar. Ayagi ismailden iyi

Çevrimiçi 38life

sosa, gomez, ozi, töre, kerim, olcay, cenk hepsi gidecek hepsi merak etmeyin tırsmayın  :D :D :D :D :D

ulan korku bu kadarmı sardı sizi?

Her biri 20 milyon eurodan gelecek parayla Dybala, Kevin De Bruyne falan alırız. 2 sene sonra da onları 100er milyon eurodan satarız 200 milyon euroya Galaxy takımı kurarız. Bizi sinirlendirmesinler!
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2016, 13:52:22 38life ]

Falcao burada oynamayı çok ister çünkü hayran taraftara ama çok zor transfer her açıdan imkansıza yakın.

Gomez kalmalı. Şampiyon olduğumuz hafta altından girip üstünden çıksınlar. Taraftara da iş düşüyor adam akıllı bir pankart hazırlasınlar adamın kalması için.

falcao,torres,cenk tosun yapabilir bizim başkan torres bedava sözleşmesi bitiyor falcao kiralık :)

Çevrimdışı mylife1903

ben çok yanılmam oyuncu gözlemlerinde umarım Frei de yanılırım ve sen haklı çıkarsın Onur
Freiden 11 oyuncusu olmaz. Cok seviyorum cocugu ama 2 sene icinde oldu, oldu olmadi hic olmayacak tipindenbir futbolcu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sampiyonluk Kupasinin 9 kilo 300 grami 925 ayar Gümüş , 1 Kilosu ise 925 ayar Gumus uzerine Altin kaplama olarak uretildi..

Bu yeni Kupa bayagi agirmis ya :alala:

Ziraat kupası ve Super kupa sampiyonu olduğumuz sene Kupalar kartal yuvasinda sergilenmisti , Ikisini de kaldırmıştım ozellikle super kupa cok hafifti 2-3 kilo falandi en fazla , T.kupasida 5-6 kilo falandi.. @Çağrı @Tolga @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2016, 13:59:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Uzaklata gitmeye gerek yok @tangaz bu tsdeki estebani alsinlar. Ayagi ismailden iyi

aynen ben beğeniyorum bu estebanı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Boyko'yu birkaç maç gördük ve verdiği izlenim hiç iç açıcı değildi. Kendine güveni yok, tereddütli ve güven vermeyen bir havası vardı. Yeni geldiği alışmaya çalıştığı bir takım bir takım zorluk yaşamıştır muhtemelen, kendisinden beklentinin de yüksek olduğunu bildiği için psikolojisi de bunu kaldırmamış olabilir. Maçı izlerken adamın mimiklerini görünce kaleye hiç top gitmesin diye dua ediyor insan. Özünde iyi bir kalecidir, ona sözüm yok ama verdiği izlenim hoş değil. Bu yaz takıma hazırlamak ve adapte edebileceğimiz kesin olsa kalsın derim ama o güveni vermiyor. Yine de Tolga gitmeli Boyko kalmalı ve  iyi bir kaleci almalıyız. Boyko bu sürede pişerse gelen kalecide 32 yaşında felan olursa o gidince kaleci sıkıntısı çekmeyiz en azından. Burada her şey Boyko'nun kendisine bağlı. Yönetim Boyko'yu gönderecek gibi geliyor Tolga kalacak ve bir kaleci alınacak. Tolga da daha KAP bildirilmedi bakalım neler olacak.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

kulübede bir yerli kaleci bulundurmak zorundasın iki yabancı kaleci olmaz
ister kabul edelim ister etmeyelim Babacanı alamayacağına göre kulübede olması gereken
en iyi yerli Tolgadır. Zaten Babacanı alıpta kulübede tutamazsın. Bazı şeyleri düşünmeden konuşuyorsunuz
maç kadronda iki yabancı kaleci tutamazsın Günayımı kulübede tutmayı düşünüyorsunuz.

Çevrimdışı Erdem Çözer

arkadaşlar ufak bir konu dışı yapmam gerekiyor.. Gomez için bir pankart hazırlatacağım.. Aramızda Almancası olan varsa benimle iletişime geçebilir mi?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 13:54:33
  • Beşiktaş / Bodrum
falcao,torres,cenk tosun yapabilir bizim başkan torres bedava sözleşmesi bitiyor falcao kiralık :)

Torres uzak olsun 3 sene önce bitti o adam.

Gomez'in ayrılmasını istemiyorum. Şampiyonlar ligine gittiğimiz sezon oyuncu kaybedecek değil üzerine koyulacak sezon.

Töre gitsin sadece yeter. Yeni forvet, yeni koşu yolları, yeni uyum. Bu adam karakter. Derbilerde 4 gol attı ve 2sini direk kendi attı yardım almadan.

Büyük kulübüz diyorsak tutmanın bir yolunu bulacağız. Ha tüm bunlara rağmen giderse yolu açık olsun. Büyük vefasızlık örneği göstermiş olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

Gomez gider Falcao gelirse gram üzülmem. Falcao'yu hep Beşiktaş forması ile görmek istemişimdir. Ama Gomez gitmez.  :D

Öyle deme Falcao bitmiş hiç bir işe yaramazmış. Ulan hadi o bittik Cenk'i ne yapacaksınız? komik bunlar vallaha komik. Konuşmayın yahu gidin fenerin basket maçını konuşun, gs nin basket kupasını konuşun.

Gomez'in ayrılmasını istemiyorum. Şampiyonlar ligine gittiğimiz sezon oyuncu kaybedecek değil üzerine koyulacak sezon.

Töre gitsin sadece yeter. Yeni forvet, yeni koşu yolları, yeni uyum. Bu adam karakter. Derbilerde 4 gol attı ve 2sini direk kendi attı yardım almadan.

Büyük kulübüz diyorsak tutmanın bir yolunu bulacağız. Ha tüm bunlara rağmen giderse yolu açık olsun. Büyük vefasızlık örneği göstermiş olur.

3 yıllık anlaşma senelik 4 milyon € versek kalır bence ancak menejeri kafasını karıştırıyor olabilir şampiyonluğumuzu ilan eder etmez hemen ertesi günü masaya oturmak lazım.

Torres'i bende öylesine yazdım :)

Falcao farklı ama falcao form tutarsa gomez'i geçer bizim taraftarıda seviyor falcao :)

Çevrimdışı firewater

Kupanın tasarımını beğenmeyen bir tek benmiyim?

Çevrimiçi Necmi

şimdiden gelecek senenin algısına başladılar.
Görüyorlar gümbür gümbür geldiğimizi. Birde giden olursa
en iyisiyle doldururlar ama bunun üzerindede algı yaratmaya çalışıyorlar
burdaki hesap Beşiktaşı gelecek sene karıştırmak. Onlarda biliyor müdahale etmeleri lazım
bu Beşiktaş gelecek 5 seneye damgasını vuracak artık tecrübesiz bunlar ya falanda diyemeyecekler
herkes biliyorki bu sene onların tecrübe timsali takımlarına tecrübe dersi verdik.
Bir şeyi daha biliyorlar fener gelecek sene bu sene kadar bile güçlü olamayacak
ama Beşiktaş dahada güçlenecek.
akşam enre bol ne diyordu hangi oyuncuyu Beşiktaşın elinden kaptıysak elimizde patladı
adamlar beddua ediyorlar :D  Bir daha Beşiktaşın istediği oyuncularla ilgilenmeyelim diyordu :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben begendim ya , Eskiden Cok siradandi bence bu degisik bi tasarim ve dikkat cekici bence
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 14:04:37
  • Beşiktaş / Bodrum
3 yıllık anlaşma senelik 4 milyon € versek kalır bence ancak menejeri kafasını karıştırıyor olabilir şampiyonluğumuzu ilan eder etmez hemen ertesi günü masaya oturmak lazım.

Torres'i bende öylesine yazdım :)

Falcao farklı ama falcao form tutarsa gomez'i geçer bizim taraftarıda seviyor falcao :)

Ben imkansız gözüyle bakıyorum Falcao'ya. Oyuncu ister, gerekli indirimi de yapar orada sıkıntı olmaz.

Ancak Monaco'ya ne verip de alacağız? Almamız mümkün değil. Kiralamaya kalksan en az 4 milyon isteyecekler sadece kiralık ücreti yıllık.

Olmaz bu iş özetle. Olursa ve form tutarsa tabi ki yıkar geçer.

Gomez mutlaka kalmalı. Kalmazsa ilk gideceğimiz adam Pierre Gignac olması gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

Freiden 11 oyuncusu olmaz. Cok seviyorum cocugu ama 2 sene icinde oldu, oldu olmadi hic olmayacak tipindenbir futbolcu

Şenol Hoca takımda kaldığı ve Kerimde sabrettiği sürece Q17 gittiği an banko 11de oynayacaktır. Çok ama çok umutluyum ve kendini vererek oynadığı maçlarda bu umudum bir kat daha arttı.

Çevrimiçi 38life

bence tek sensindir :)

Çevrimiçi Necmi

yanlız falcao şl de daha çok işimize yarar
gomez kalsın falcaoda gelsin :utan