Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275746 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı eronimo18

1990 lar da efsane yardımcı hocalarından biriydi Bahattin Baydar hoca Kamuran Yavuz  ile birlikte.

Kaleci antrenörü ise Necmi Mutlu'ydu galiba

HADİD - 20

Çevrimdışı cursedofdragon

kiracısına, almanyadan oğlum geliyor evi boşalt diyen ev sahibi gibi oldu  :D

:kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dayımla konuştum Almanya'da yaşıyor. Buradaki basın Wolfsburg ile anlaştı gidiyor yazıyor dedim burada Gomez ile ilgili hiçbir haber çıkmadı dedi.
Geçen sene Gomez gelmeden önce Firenze'de tatildeydim ve o zamanda tüm yerel gazetelerde Gomez'in Beşiktaş'la dı anılıyordu. Gomez'in tekrardan Almanya'da macereya gireceğini sanmıyorum bir sene daha burada kalacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 14:53:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dayımla konuştum Almanya'da yaşıyor. Buradaki basın Wolfsburg ile anlaştı gidiyor yazıyor dedim burada Gomez ile ilgili hiçbir haber çıkmadı dedi.

Tekrar tarattım şimdi en ufak bir haber bile yok Aspor sıkıyor gerisinden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

gerisi ne demek  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

uyduruyorlar zaten yaza yaza wolfsburg yazmışlar bari manchester united,city,bayern,real filan yazın :D

Adam 25 gol atmış,burda seviliyor istanbul'u beğeniyor taraftar tarafından sevildiğini biliyor takım arkadaşları tarafından seviliyor :D

Müthiş bir stad'ta ve taraftar topluluğu önünde şampiyonlar liginde gruplardan direk başlıyacak burayı bırakıp

Woflsburg'a şampiyon olamayan şampiyonlar ligine ön eleme ile katılacak olan takıma gidecek :D

Çevrimdışı eronimo18

Genç ve yetenekli hayır denmeyecek bir transfer.

Kanatta oynadığı zaman ceza sahası içine forvet koşuları yapması tam bizim takıma lazım olan şey.

Bu özellik mevcut kanat oyuncularımızda ne yazık ki sadece Olcay Şahan'da var.
HADİD - 20

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 14:57:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı o değil de daha dün Gomez konusunu kapatın diyodun kendin dayanamadın :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eronimo18

Aminu Umar (Osmalıspor) kanatta oynadığı zaman ceza sahası içine forvet koşuları yapması tam bizim takıma lazım olan şey.

Bu özellik mevcut kanat oyuncularımızda ne yazık ki sadece Olcay Şahan'da var.
HADİD - 20

@Çağrı o değil de daha dün Gomez konusunu kapatın diyodun kendin dayanamadın :kop:

biz başlatmadık a spor başlattı adamlar yemiyor içmiyor gomez'i hergün transfer ediyor.Sadece gomez'de değil sosa,oğuzhan hatta şenol hoca ne hikmetse hep bizim oyuncular.

Birtane gs'li,fb'li oyuncuyu bir takıma göndermiyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

biz başlatmadık a spor başlattı adamlar yemiyor içmiyor gomez'i hergün transfer ediyor.Sadece gomez'de değil sosa,oğuzhan hatta şenol hoca ne hikmetse hep bizim oyuncular.

Birtane gs'li,fb'li oyuncuyu bir takıma göndermiyorlar.

Burda iş yönetime düşüyor. Bu kadar sessiz kalmak iyi değil.

Saçmalayanlara güzel bi yazı yayınlansa herkes maça şampiyonluğa odaklanır hakeden de cevabını almış olur :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 15:02:04
  • Beşiktaş / Bodrum

Adamı delirtiyorlar bir yalanlama gelse hepimiz rahatlayacağız :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Cenk ve Gomez'i iki maratoncu gibi ele alabiliriz. Gomez dayanıklı , tecrübeli , üst seviyede maraton müsabakalarında bulunmuş bir maratoncu. Enerjisini bütün bir mesafeye doğru bir oranda yayabiliyor ve finişi yani sezon sonunu rahat görebiliyor. Cenk gelecek vaat eden bir maratoncu. Yalnız Cenk'in bir sorunu var. Cenk yeterince tecrübeli değil , bütün enerjisini maratona tam yayamıyor , bazen temposunu çok artırıyor , böyle olunca da maratonun yarısında tıkanmaya başlıyor. Gomez tecrübesiyle, yardımlarıyla bu tür konularda Cenk'e yardımcı olacak , Cenk'in var olan potansiyelini göstermesinde yardımcı olacak.
Mesele Gomez, Cenk meselesi de değil aslında. Bu takımda benim bildiğim bir tane 3. forvet vardı . Gözlerim arıyor bu forveti ama bir türlü bulamıyorum . Takımda alternatif 3. forvet olsa Cenk de daha fazla şans bulup tecrübe kazanabilecek.

Çevrimiçi Necmi

selam necmi abi yeni katıldım bende  falcao fikrine katılıyorumda hangisini oynatacağız gomezde gitmesin  :ishock:
Hoşgeldin kardeşim @ferhat sarı

ya gelsinde tek derdimiz o olsun :busted_cop:

Çevrimdışı SLYKRT

Aspor dediğiniz kanal daha yeni kurulmuş ve reting almak için haftanın 7 günü program yapan ve nerde turkuaz grubu gazetecisi var hepsinden değerlenmeye çalışan bir kanal.Amaçları izleyici kitlesini artıkmak ve göze hoş gelmek.Hergün sabahki bayan arkadaşın programa bakıyorum beşiktaştan önce fenerbahçenin konuşulduğu bir kanal.Şampiyon fenerbahçe olmuşçasına ön planda tutmaya çalışan bir kanal.Yani uzun lafın kısası 15 milyona hitap etmektense 45 milyonun kulağına hoş gelen şeyler fısıldamayı tercih ediyolar.Ciddiye alıp kendinizi strese sokmanıza gerek yok.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cisse557

Vallahi ben rahatım. Şu an için ne Gomez umrumda ne başkası anı yaşar şampiyonluğun tadını çıkarırım.

Çevrimdışı Bishamon

Konular çok karıştı burada transfer konuşuluyor bunun için başka konu var

Çevrimdışı Zafer55

Şampiyonluk buradan verilirse, ne şl kalır ne yeni statın büyüsü ne de şenol güneş.felaket bir sezon bizi bekler.Siz Gomez olsanız bu sezonda burda olmak istermisiniz?

Yukarıda yazdığım kötü senaryo şu an matematiksel olarak mümkün.Bu mümkünlük ortadan kalkınca Gomez imzayı basacaktır diye düşünüyorum ben.Sosyal medyadan verdiği mesajda bu destekler nitelikte.

Çevrimiçi Necmi

Adamı delirtiyorlar bir yalanlama gelse hepimiz rahatlayacağız :D
bırak neden yalanlayalım hoş defalarcada yalanlandı bizzat gomez bile yalanladı
bırak konuşsunlar kendi kendilerini kandırsınlar siz tadını çıkartın artık Beşiktaş taraftarının
bunlarıda öğrenmesi ve soğukkanlı şekilde davranması gerekiyor Taraftar olarak bu kadar yumuşak karnımız olursa
bunlar olmaya devam edecek. akşam Emre Bol bu Beşiktaş artık eski Beşiktaş değil bundan sonra sürekli ilk iki içinde olacak
diyordu bu kelimenin açıklamasıda şuydu bunu diyemedi Beşiktaş ilk ikinin içinde olacağı kesinse
dışarda kim kalacak işte en büyük korkuları bu çünkü artık Beşiktaşı kabullenmeye başladılar.
şu anda bütün sene söyledikleri sözleri yalanlıyorlar. mesela çıkan kavgaların aslında takımı diri ve olayın içinde tutmak için
gerekli şeyler olduğunu söylüyorlar daha önce Beşiktaş strese dayanamadı dağılıyorlar diyorlardı :D
şimdi şampiyonluk için gereken hırs diyorlar. Serdar ağladığı zaman strese dayanamadı diyorlardı şimdi
şampiyonluğa inanma takım bütünlüğü diyorlar. Merak etmeyin her tükürdüklerini yalayacaklar.
bir süre sonrada o ikinin dışında kim kalacak diye birbirlerini yemeye ve yıpratmaya başlayacaklar.
bizler bu senaryoları daha önce gördük ama genç arkadaşlar daha yeni tanık oluyor. Onlara tavsiyem
bunları iyi takip edin ne kadar aciz olduklarını ve geçmişten gelen Beşiktaş korkusunun nasıl ruhlarına işlediğini
görürsünüz. ilk iki renkli birden Beşiktaşa saldıracağı için direk alaya alın sosyal medyada adamlar sürekli duvara
çarpsın Beşiktaş taraftarını etkileyemeyeceklerini ne kadar hızlı anlarlarsa o kadarda çabuk birbirleriyle
uğraşmaya başlarlar.

Çevrimdışı eronimo18

Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena’da oynanan ilk 2 maçta toplam 27 bin kişi Vodafone’un mobil internet hizmetiyle 1,8 TB data kullanırken Beşiktaş-Bursaspor maçında 24 bin kişinin Vodafone Süpernet Wi-Fi’a bağlanmasıyla elde edilen yüzde 57’lik bağlantı oranı, Avrupa’nın bir maçta sağlanan en yüksek bağlantı oranı oldu.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66482/
HADİD - 20

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ismail kaldirmasin kupayi dusurur kirar falan
:kop: :kop:

E Tolga kaldıracak o daha kotu Pastayi bile tutamiyo , 10 kiloluk Kupayi nasil tutacak :o_o:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

yalan da olsa haber, haberdir, reklam, reklamdir. ben yonetimin yerinde olsam acayip acayip isimleri sizdirirdim. ronaldo, james, benzema madridten, dani alves, suarez ve arda barcelonadan listemizde olan oyuncular, diye
oturup butun gun besiktas konussunlar

Çevrimiçi Necmi

uyduruyorlar zaten yaza yaza wolfsburg yazmışlar bari manchester united,city,bayern,real filan yazın :D

Adam 25 gol atmış,burda seviliyor istanbul'u beğeniyor taraftar tarafından sevildiğini biliyor takım arkadaşları tarafından seviliyor :D

Müthiş bir stad'ta ve taraftar topluluğu önünde şampiyonlar liginde gruplardan direk başlıyacak burayı bırakıp

Woflsburg'a şampiyon olamayan şampiyonlar ligine ön eleme ile katılacak olan takıma gidecek :D
kardeşim almanya ligini takip etmiyormusun woflsburg uefaya bile katılamıyor.
bu haberleri yapmalarındaki maksatta Gomezin seviyesinin düşük olduğunu ima etmek.
anca woflsborg ister imajı yaratıp onunda Beşiktaşa tercih edeceğini düşündürüp Beşiktaşın seviyesi bu demek istiyorlar.
iki gündür bu yalan haberleri ve onların algı oynamalarını buralara taşıyıp bunlara pirim vermeyin diyorum
boşunamı söylüyorum  @cursedofdragon