Yazsam mi yazmasam mi cok dusundum iki kelam edelim, cok yazdim ama anlasilmiyor.
Arkadaslar insanlari siyasi kimlikleri ile yargilamayin, ust kimlik besiktastir. Buyuk bir camia burasi, her siyasi gorusten, her irktan insan var icimizde. Amigomuz afedersin ermeni. Ornekler cogaltilabilir.
Turkiyede herkesin bir siyasi gorusu ve tuttugu bir takim var. ismail unal yoneticiyken laf soylemeyenler simdi ethem sancik mi her kimse yonetici adayi oldugu zaman soz soyleme hakki yok.
Simdi kurt bir yoneticimiz olsa mhpye oy veren besiktaslilar, besiktasi mi birakacak, tesbihte hata olmaz, ornek veriyorum.
Ethem sancak kimdir soyle bakindim tipini hic sevmedim, tanimam etmem de ne oldugu belli herifin. Ama gene de bizim boyle bor luksumuz olmamali bir kesim besiktasliya sirt cevirmek gibi.
Ust kimlik besiktastir, hangi siyasi gorusten olursa olsun, vodafone arenada top o kaleye girince sarilip, beraber hopluyoruz
Yukarida yazdiklarim objektif goruslerimdir.
Bana kalsa siyasi kimligi olanlar ve herhangi bir parti ile organik bagi olanlar yonetime girmemeli. Bakin simdi etem sancik cikip sorarsa "ismail unal yonetimdeydi benim ne eksigim var" verecek cevap yok.