Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305735 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mario gomez gormez kart, adam hava topuna cikmaz oldu kart gorecem, diye
Necip gorur kesin gorur oynarsa
Olcay gorebilir de gormeyebilir de macin gidisatina bagli
Oguzhan kart gorebilir, hakemlerlemcok oynuyor ve fbde oynamadigi icin yugoslav faulu yaptiginda kart goruyor.
Ismail ise cok ugrasir gormemek icin, oynamasi lazim ya, insallah kart gorur
Gomez kart görmez kaç aydır adam sınırda ozide akıllı oynuyor mete kalkavan her halta kart vermediğine göre sorun olmaz ama oğuzhan kritik oyuncu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 12:26:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Acaba ne zaman Ronaldo Zago gibi bir Stoper tandemimiz olacak?

Ronaldo Zago tandemi 4-4-2 çıktığımız maçta 5 yedikten sonra Lucescu tarafından 3-5-2 hamlesi yapılmasa şuan çok kötü andığımız bir tandem olacaktı.

Nitekim 4-4-2 ye geçilince Ronaldo'nun bütün defoları çıkınca yollandı.

O yüzden oyuncu tercihinden ve oyuncu kalitesinden çok sisteme göre oyuncu transfer önceliği ortaya çıkıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cagdas44

serdal adalı fikret orman karşısında murat aksu'nun yancısı olarak, "biz de emirates ile anlaştık." "capello'yu getireceğiz." gibi gerçeklikten uzak, yalan yanlış laflarla seçime girmişti. hatta emirates "ne anlaşması kardeşim?" deyip susturmuştu adalı'yı. fikret orman yönetimine karşı ölümüne muhalifim ama adalı'ya karşı her türlü fikret orman derdim.

hayır bu koca koca adamları da anlayamıyorum, nasıl bir çıkardır ki bu, birisi "hesap sorucazzz!!!!" diye seçildi, hesap soracağı adamla sarmaş dolaş oldu. öbürü "hesap sormayanlardan hesap sorucazzz!!!!" diye aday oldu şimdi de hesap soracağı adamın yönetiminde mi olacak? vallahi bravo.

ethem sancak'ın adını yazarken midem bulanıyor. lütfen yalan desin birisi şuna.

şu camiada ibahim altınsay'dan başkası yalan. o da "malum çevreler" yüzünden başkan falan olamaz, başkan olsa da ayağı kaydırılır.

Bunun altına imzamı atayım dursun

Çevrimdışı Gordon Baba

Ronaldo Zago tandemi 4-4-2 çıktığımız maçta 5 yedikten sonra Lucescu tarafından 3-5-2 hamlesi yapılmasa şuan çok kötü andığımız bir tandem olacaktı.

O yüzden oyuncu tercihinden ve oyuncu kalitesinden çok sisteme göre oyuncu transfer önceliği ortaya çıkıyor.

Özellikle burayı atlamayalım:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

senol hoca olduğu sürece sert ve seri stoperler ile ilgilenmeliyiz ama onlarda pahalı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 13:09:02
  • Beşiktaş / Bodrum
senol hoca olduğu sürece sert ve seri stoperler ile ilgilenmeliyiz ama onlarda pahalı

Arjantin'e dönmek lazım sürekli Brezilya'da arıyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Zafer55

Erman Güraçar vardı bi ara bizde..Çok süratli bir stoperdi.Daha hızlısını hatırlayamadım.Karakter olarak sıkıntı bir tipti ama

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 13:27:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Erman Güraçar vardı bi ara bizde..Çok süratli bir stoperdi.Daha hızlısını hatırlayamadım.Karakter olarak sıkıntı bir tipti ama

O da sadece süratliydi başka hiçbir özelliği yoktu maalesef. Ali Eren Beşerler de çabuk bir oyuncuydu ama o da iyi stoper değildi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gordon Baba

O da sadece süratliydi başka hiçbir özelliği yoktu maalesef. Ali Eren Beşerler de çabuk bir oyuncuydu ama o da iyi stoper değildi.

Yalnızca sürat yetmiyor. Teknik ve soğukkanlı da olmalı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 13:31:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnızca sürat yetmiyor. Teknik ve soğukkanlı da olmalı.

Eskilerden sadece Alpay Özalan örnek verilebilir. Ağır sayılmazdı, sertti sadece agresifliği abartıp devamlı kırmızı kart görüyordu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gordon Baba

http://www.transfermarkt.com.tr/miguel-angel-moya/profil/spieler/26065

Geçen yıl, Oblak'ın sakatlığında, kaleyi Moya koruyordu. Kendisini başarılı bulmuştum. Alabilir miyiz acaba?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 13:35:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Rasmus Elm midesindeki sürekli kanama sorununu aşıp futbola geri dönebilmiş. Şuan Kalmar'da oynuyor.

Aslında biçilmiş kaftan ortasahaya ama o kadar psikolojik bunalımdan sonra verim alabilir miyiz kestiremiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arjantin'e dönmek lazım sürekli Brezilya'da arıyoruz.
Arjantin ve Brezilyadan stoper alinmayacagini ne zaman öğreneceğiz merak ediyorum

Tamam teknik oluyorlar ama bir o kadarda Yumusak oluyorlar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 14:15:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Arjantin ve Brezilyadan stoper alinmayacagini ne zaman öğreneceğiz merak ediyorum

Tamam teknik oluyorlar ama bir o kadarda Yumusak oluyorlar..

Arjantin stoperleri hem sert hem hızlı olur tek sıkıntı boyları kısa olur genelde. Ve çok iyi stoper çıkarır Arjantin ligi biz Brezilya'da arayarak hata yapıyoruz.

Musacchio, Ayala, Mascherano, Rojo, Funes Mori. Hepsi sistemimize cuk oturacak tip oyuncular.

http://www.transfermarkt.com.tr/facundo-cardozo/profil/spieler/189420

Aşağıdan Facundo Cardozo geliyor yine iyi bir stoper..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Arjantin stoperleri hem sert hem hızlı olur tek sıkıntı boyları kısa olur genelde. Ve çok iyi stoper çıkarır Arjantin ligi biz Brezilya'da arayarak hata yapıyoruz.

Musacchio, Ayala, Mascherano, Rojo, Funes Mori. Hepsi sistemimize cuk oturacak tip oyuncular.

O sekilde bakarsak Brezilyadan da cikiyor ama istisna iste..

Mesela ; Dante , Lucio , Juan , Zago vs vs..

Arkantinden de Cordoba ve Demichelisi begenirdim gerci demichelis biraz agir ama saglam stoper

Dante de olur bize be cok iyi olur hemde..

Sert , Teknik hersey var..

@Çağrı miranda Italya da sure alabiliyor mu ? pek takip etmedim

Bize kiralarlar belki :biggrinking: iyi stoper ben cok begeniyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 14:33:22
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı miranda Italya da sure alabiliyor mu ? pek takip etmedim

Bize kiralarlar belki :biggrinking: iyi stoper ben cok begeniyorum

Tamamında 90 dakika oynadı sanırım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Biliyorum karsi cikacaksiniz ama su Atif veya Biseswari , Sosanin yedegi olarak alsak iyi is yapmis oluruz diye dusunuyorum..

Biseswar az once Cok guzel br asiste imza atti , Teknik ve hizli bakin Banko demiyorum Kulubeye alalim diyorum..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Musachio villareal altyapısında yetişti iyi adamda asıl citydeki acayip stoper şuan en iyi sanırım

Çevrimdışı can1903

Futbolcularımız bile totem yapıyor  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Arena_

Aston Villa Jordan Amavi tam uyar bize.

Çevrimdışı mellfred

Biliyorum karsi cikacaksiniz ama su Atif veya Biseswari , Sosanin yedegi olarak alsak iyi is yapmis oluruz diye dusunuyorum..

Biseswar az once Cok guzel br asiste imza atti , Teknik ve hizli bakin Banko demiyorum Kulubeye alalim diyorum..
biseswar anadolu topçusu. atıf her takımda oynar

Çevrimdışı Ensar

-ATIBA VE OĞUZHAN'I SELÇUK İNAN TAKİP EDİYOR-

Derbi öncesi Süper Lig’de en fazla isabetli pas yapan ilk 2 isim Beşiktaşlı oyuncular oldu.

Atiba Hutchinson 1872 isabetli pasla ilk sırada yer alırken Oğuzhan Özyakup ise 1586 isabetli pasla 2. sırada bulunuyor. Ayrıca Galatasaray’dan Selçuk İnan, 1434 pasla siyah beyazlı oyuncuları takip ediyor.

-KİLİT PASLAR OĞUZHAN'DAN-

Oğuzhan Özyakup’un isabetli pas istatistiğinin yanı sıra ligde Fenerbahçe’den Nani ile birlikte en çok kilit pası atan oyuncu oldu.

Her iki oyuncu da 66 kilit pasla bu alan zirveyi paylaşıyor. İki oyuncunun da ligde 7'şer asisti bulunuyor.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Arkadaslar Hazirmisiniz ??

Ben hazirim :bandit: