Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305763 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ah ulan şu beslenme işini bi ben yapamıyorum yoksa antrenmanda çok iyiyim :D ben tavuk yapıyorum evde herkesin canı çekiyor bana kalmıyor :kop:
Beslenme isini ben cozdum. Tek sefer yiyorum aksamlari bana yetiyor. Hem kilo almiyorum, hem de kafayi cabuk buluyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

abi 4 kg et nereye yenir yapma allah aşkına ben biftek, antrikot bayılırım ama en fazla 750 gr hadi 1 kilo olsun imkansız bayar :D

hadi 10 yumartayı 1 paket makarnayı 4-5 tabak tepeleme pilav yiyorumda 4 kg et yiyemem ben etçil biriyimdir en çok sevdiğim şey ettir :D en fazla 1.5 kg filan yiyebilirim maksimum oda :D 4 kg et yiyen neresine yiyor :D

Çevrimdışı mylife1903

hadi 10 yumartayı 1 paket makarnayı 4-5 tabak tepeleme pilav yiyorumda 4 kg et yiyemem ben etçil biriyimdir en çok sevdiğim şey ettir :D en fazla 1.5 kg filan yiyebilirim maksimum oda :D 4 kg et yiyen neresine yiyor :D
Yenir 120kg idim eskiden tek oturusta yerdim 4kg et. Etine de bagli ama simdi yiyemiyorum, cok sevmem zaten. Zamani muhim mesela oturup 40 dakikada yiyemezsin. Aksam yedide oturup sabah kadar icersen 4kg et yeniyor. Simdilerde 90 kiloyum 2kg yiyebiliyorum, 4-5 saat icinde.

Çevrimdışı mylife1903

Konu disi olayini abarttik, silecekler mesajlari, emegimize yazik. Forumun reytingi dustu, maci bekliyor millet.
Kayseri maci 30 sayfa olmadi. Stadyum basligi 200lerde kaldi. Nerde bu millet, nerde pijamalarim.

Bu arada kayserimaci icin ozel mesaj atmayan arkadaslar var hala aramizda

Çevrimdışı Ensar

yuh sana yuh :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı emre_1978

Yazsam mi yazmasam mi cok dusundum iki kelam edelim, cok yazdim ama anlasilmiyor.

Arkadaslar insanlari siyasi kimlikleri ile yargilamayin, ust kimlik besiktastir. Buyuk bir camia burasi, her siyasi gorusten, her irktan insan var icimizde. Amigomuz afedersin ermeni. Ornekler cogaltilabilir.

Turkiyede herkesin bir siyasi gorusu ve tuttugu bir takim var. ismail unal yoneticiyken laf soylemeyenler simdi ethem sancik mi her kimse yonetici adayi oldugu zaman soz soyleme hakki yok.

Simdi kurt bir yoneticimiz olsa mhpye oy veren besiktaslilar, besiktasi mi birakacak, tesbihte hata olmaz, ornek veriyorum.

Ethem sancak kimdir soyle bakindim tipini hic sevmedim, tanimam etmem de ne oldugu belli herifin. Ama gene de bizim boyle bor luksumuz olmamali bir kesim besiktasliya sirt cevirmek gibi.
Ust kimlik besiktastir, hangi siyasi gorusten olursa olsun, vodafone arenada top o kaleye girince sarilip, beraber hopluyoruz 

Yukarida yazdiklarim objektif goruslerimdir.

Bana kalsa siyasi kimligi olanlar ve herhangi bir parti ile organik bagi olanlar yonetime girmemeli. Bakin simdi etem sancik cikip sorarsa "ismail unal yonetimdeydi benim ne eksigim var" verecek cevap yok.

iş siyasi kimliği değil ki @mylife1903 , bahsettiğin şahısı biraz daha araştırırsan karakteriyle ilgili çok enteresan şeyler görürsün.
İnsanlarn yönetimde karakteri sağlam, düzgün insanları görmek istemeleriyle particilik yapılmasını bir tutmamak lazım bence.

Bu arkadaşın siyasi bir çizgisi de yok zaten, eski komünisttir kendisi.

İsmail Ünal da uzak olsun Beşiktaş'ıma isterim ama maalesef acil el atılması gereken kongre yapımız içerisinde ciddi etki sahibi kendisi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ah ulan şu beslenme işini bi ben yapamıyorum yoksa antrenmanda çok iyiyim :D ben tavuk yapıyorum evde herkesin canı çekiyor bana kalmıyor :kop:

Ulan arkadaş :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Yuh denmez yahu, afiyet olsun, bal, seker olsun, de.

1 paket makarna yenir ama cocuk birakmiyor. Benim cocuk sadece makarna ve ekmekle besleniyor, erkek olsa direkt insaata verecem, hic zorluk cekmez calisirken. Kiz cocugu olunca garip oluyor, yarim ekmek arasi 3 halley gormustum ama ekmek arasi makarna yiyen kiz cocugunu ilk kendimde gordum

Çevrimdışı Ensar

Yuh denmez yahu, afiyet olsun, bal, seker olsun, de.

1 paket makarna yenir ama cocuk birakmiyor. Benim cocuk sadece makarna ve ekmekle besleniyor, erkek olsa direkt insaata verecem, hic zorluk cekmez calisirken. Kiz cocugu olunca garip oluyor, yarim ekmek arasi 3 halley gormustum ama ekmek arasi makarna yiyen kiz cocugunu ilk kendimde gordum
ekmek arası cips yiyen var yahu :D

Çevrimdışı mylife1903

iş siyasi kimliği değil ki @mylife1903 , bahsettiğin şahısı biraz daha araştırırsan karakteriyle ilgili çok enteresan şeyler görürsün.
İnsanlarn yönetimde karakteri sağlam, düzgün insanları görmek istemeleriyle particilik yapılmasını bir tutmamak lazım bence.

Bu arkadaşın siyasi bir çizgisi de yok zaten, eski komünisttir kendisi.

İsmail Ünal da uzak olsun Beşiktaş'ıma isterim ama maalesef acil el atılması gereken kongre yapımız içerisinde ciddi etki sahibi kendisi.

Simdi yazacam o adam hakkinda iki kelime, bana dava acacak falan. Yanasma bir adam belli, deniyor kendisi icin belirtiliyor, diyelim gecelim
Konu sadece ethem sancak degil, murat aksu, ismail unal, ihsan kalkavan falan degil.

Yazarken ust kimligimizin besiktas oldugunu unutmamiz. Simdi ethem olayina ornek guncel oldugu icin devam ediyorum, siyasi kimliginden oturu bir elestiri getirirsek, ethem ile ayni siyasi gorusteki bir cok besiktasli kardesimizi istemeden incitebiliriz, ayni sey ismail unal icinde gecerli. Bizim her besiktasliyi kim olursa olsun kucaklamamiz lazim. Sadece besiktasli olarak gormemiz lazim.

Kongre uyelerinden benim bildigim bir suru gsli var mesela ismail unal tarafindan uye yapildiklari belirtiliyor, duyumlara gore, kulislerde konusuluyor.

Soyle tiyo vermek lazim mesela hem gs kongre uyesi olup ayni zamanda besiktas kongre uyesi olan var midir? Ayni sey fb icin de gecerli, var midir boyle insanlar?

Çevrimdışı OrhanAker

Naptınız abi 10 yumurta 4 kg et.. :D
Ben yesem ölürüm herhalde :kop:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Vodka icersen yenir. Daha da yersin. Kac lt vodka olduguna bagli.
Simdi bu ruslar 100gr olarak iciyorlar vodkayi bizim su bardagina yakin boyutlarda, tek seferde. Yemege baslamadan once bunu icersen, ister istemez yiyeceksin, tasana kadar yiyeceksin ki sarhos olmayasin. Iyi yemek yiyen adam sarhos olmas, mumkun degil. Yemekten once cak 100gr sonra yemege basla, yedikce, ic. 4kg rahat rahat yenir.
Haklısın abi. İştah açar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ekmek arası cips yiyen var yahu :D

ekmek arası ekmek yiyende var :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı RevivaL

Öğrenci evinde yokluktan sahanda yumurtaya ketçap sıkan vardı ? Artık nasıl bir tad arıyordu o arkadaş bilmiyorum  :evillol:

Çevrimdışı hic2222

Bursa'da Osmanlı yı yeniyor.
Lig olduğu gibi aleyhimize gelişiyor.
Kendi gobegimizi kendimiz kesecez başka yolu yok.

Yarınki maç hayati maç, Bu Gs asılacak
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Öğrenci evinde yokluktan sahanda yumurtaya ketçap sıkan vardı ? Artık nasıl bir tad arıyordu o arkadaş bilmiyorum  :evillol:

sahanda yumurtaya ketcap'ı nasıl olur bilmem ama ketçap'lı ekmek güzel oluyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

panpa valla vücutçu arkadaşım vardı adam adanayı lahmacunun arasına koyup dürüm yapıyordu  :kop: :kop:

panpa valla vücutçu arkadaşım vardı adam adanayı lahmacunun arasına koyup dürüm yapıyordu  :kop: :kop:

:evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Butun Aile @cursedofdragon a çalışıyor heralde :kop:

Ulan Bir emeklinin bir aylık Maasini yiyor adam :evillol: @Ensar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Sezon başındaki Fuchs iletilerini mi çıkarsak, ne yapsak?  Az önce kupa kaldırıyordu da...  :D

Çevrimdışı Ensar

Butun Aile @cursedofdragon a çalışıyor heralde :kop:

Ulan Bir emeklinin bir aylık Maasini yiyor adam :evillol: @Ensar
seviyorum diyor dayanamıyorum yemeğe zaafım var diyor pişman değilim diyor :D