iş siyasi kimliği değil ki @mylife1903 , bahsettiğin şahısı biraz daha araştırırsan karakteriyle ilgili çok enteresan şeyler görürsün.
İnsanlarn yönetimde karakteri sağlam, düzgün insanları görmek istemeleriyle particilik yapılmasını bir tutmamak lazım bence.
Bu arkadaşın siyasi bir çizgisi de yok zaten, eski komünisttir kendisi.
İsmail Ünal da uzak olsun Beşiktaş'ıma isterim ama maalesef acil el atılması gereken kongre yapımız içerisinde ciddi etki sahibi kendisi.
Simdi yazacam o adam hakkinda iki kelime, bana dava acacak falan. Yanasma bir adam belli, deniyor kendisi icin belirtiliyor, diyelim gecelim
Konu sadece ethem sancak degil, murat aksu, ismail unal, ihsan kalkavan falan degil.
Yazarken ust kimligimizin besiktas oldugunu unutmamiz. Simdi ethem olayina ornek guncel oldugu icin devam ediyorum, siyasi kimliginden oturu bir elestiri getirirsek, ethem ile ayni siyasi gorusteki bir cok besiktasli kardesimizi istemeden incitebiliriz, ayni sey ismail unal icinde gecerli. Bizim her besiktasliyi kim olursa olsun kucaklamamiz lazim. Sadece besiktasli olarak gormemiz lazim.
Kongre uyelerinden benim bildigim bir suru gsli var mesela ismail unal tarafindan uye yapildiklari belirtiliyor, duyumlara gore, kulislerde konusuluyor.
Soyle tiyo vermek lazim mesela hem gs kongre uyesi olup ayni zamanda besiktas kongre uyesi olan var midir? Ayni sey fb icin de gecerli, var midir boyle insanlar?