Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305414 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

bence gerek yok bu sezon yoktu bütün herşey şenol hocanın elindeydi gayet iyiydi :)

Ben sportif direktör olarak aslında Erdal Torunoğulları gibi futboldan anlayan bi iş adamının gelmesini isterim..

Ancak en azından Şenol Hoca'nın işlerini hafifletmesi, alt yapı ile yakından ilgilenmesi ve gelecek vadeden oyuncu peşine düşmesi açısından Rasim Kara'yı da isteyebilirdim ne yalan söyliyim, iki kaleci iyi anlaşırlar :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı RQ7_351903

yok nutellakazandırıyor'a gireceksin orada kayıt olurken ''şifre'' yazan bölüme kapaktan çıkan kod'u gireceksin.. tecavüzcell'den başka bir operatörün numarasını girersen sana bir promosyon kodu verecek.. o verdiği promosyon kodunu,digiplay'e girip orada gs-bjk maçını seçtikten sonra, promosyon kodu kullan butonuna basman sonucu açılan bölüme yazacaksın..
Sağol ya şimdi aldım :)

Kazanalım da bir işe yarasın  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben sportif direktör olarak aslında Erdal Torunoğulları gibi futboldan anlayan bi iş adamının gelmesini isterim..

Ancak en azından Şenol Hoca'nın işlerini hafifletmesi, alt yapı ile yakından ilgilenmesi ve gelecek vadeden oyuncu peşine düşmesi açısından Rasim Kara'yı da isteyebilirdim ne yalan söyliyim, iki kaleci iyi anlaşırlar :)

önder özen gelsin mi :)

Çevrimdışı aa1903

serdal adalı fikret orman karşısında murat aksu'nun yancısı olarak, "biz de emirates ile anlaştık." "capello'yu getireceğiz." gibi gerçeklikten uzak, yalan yanlış laflarla seçime girmişti. hatta emirates "ne anlaşması kardeşim?" deyip susturmuştu adalı'yı. fikret orman yönetimine karşı ölümüne muhalifim ama adalı'ya karşı her türlü fikret orman derdim.

hayır bu koca koca adamları da anlayamıyorum, nasıl bir çıkardır ki bu, birisi "hesap sorucazzz!!!!" diye seçildi, hesap soracağı adamla sarmaş dolaş oldu. öbürü "hesap sormayanlardan hesap sorucazzz!!!!" diye aday oldu şimdi de hesap soracağı adamın yönetiminde mi olacak? vallahi bravo.

ethem sancak'ın adını yazarken midem bulanıyor. lütfen yalan desin birisi şuna.

şu camiada ibahim altınsay'dan başkası yalan. o da "malum çevreler" yüzünden başkan falan olamaz, başkan olsa da ayağı kaydırılır.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Sağol ya şimdi aldım :)

Kazanalım da bir işe yarasın  :evillol:
aldık maçı falanda bu nutellayı ne yapcaz şimdi, kimse yemez bizde, apartmanın çocuklara vereyim bari.
bakarsın xbox çıkarmış :D

Çevrimdışı RQ7_351903

aldık maçı falanda bu nutellayı ne yapcaz şimdi, kimse yemez bizde, apartmanın çocuklara vereyim bari.
bakarsın xbox çıkarmış :D
Valla ben yerim, hatta çok severim ama evde vardı, maç için aldım, kim kahvede sigara dumanını fenerlilerin laflarını çekecek :D

Kötü düşünmek istemiyorum, ama hayallere dalmakta pek istemiyorum.

Bi tane daş gibi stoper, bi de yancı stoper, sol bekede Eren ve defans transferini kapatırız diye düşünüyorum..

-Mustafa Kemal Atatürk

Öyle bir seviyede defans, Tosic'i stoperde görünce gözlerim ışıldıyor..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Yazsam mi yazmasam mi cok dusundum iki kelam edelim, cok yazdim ama anlasilmiyor.

Arkadaslar insanlari siyasi kimlikleri ile yargilamayin, ust kimlik besiktastir. Buyuk bir camia burasi, her siyasi gorusten, her irktan insan var icimizde. Amigomuz afedersin ermeni. Ornekler cogaltilabilir.

Turkiyede herkesin bir siyasi gorusu ve tuttugu bir takim var. ismail unal yoneticiyken laf soylemeyenler simdi ethem sancik mi her kimse yonetici adayi oldugu zaman soz soyleme hakki yok.

Simdi kurt bir yoneticimiz olsa mhpye oy veren besiktaslilar, besiktasi mi birakacak, tesbihte hata olmaz, ornek veriyorum.

Ethem sancak kimdir soyle bakindim tipini hic sevmedim, tanimam etmem de ne oldugu belli herifin. Ama gene de bizim boyle bor luksumuz olmamali bir kesim besiktasliya sirt cevirmek gibi.
Ust kimlik besiktastir, hangi siyasi gorusten olursa olsun, vodafone arenada top o kaleye girince sarilip, beraber hopluyoruz 

Yukarida yazdiklarim objektif goruslerimdir.

Bana kalsa siyasi kimligi olanlar ve herhangi bir parti ile organik bagi olanlar yonetime girmemeli. Bakin simdi etem sancik cikip sorarsa "ismail unal yonetimdeydi benim ne eksigim var" verecek cevap yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@cursedofdragon gelsinde adam bir oturuşta nusret de 4 kg et yiyormuş çok para ister  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Kötü düşünmek istemiyorum, ama hayallere dalmakta pek istemiyorum.

Bi tane daş gibi stoper, bi de yancı stoper, sol bekede Eren ve defans transferini kapatırız diye düşünüyorum..
Ismail ve mustafa once gidecek, sonra bir solbek ve bir stoper alacagiz, kalan paralar ile borc odenecek ve takimi koruyacagiz. Ismail gitmeden stopere ramos ile pikeyi getirsen birsey olmaz. 3 mac sonra bunlar ne kazmaymis, geldikleri takim iyiydi falan, diye geyige baslariz.

Ilk once yatirimini koruyacaksin, ismail ile mustafayi gondereceksin sonrasi kolay. Ismailsiz bir savumada tosic-alexis bile ronaldo-zago performansi verir.

@cursedofdragon gelsinde adam bir oturuşta nusret de 4 kg et yiyormuş çok para ister  :evillol: :evillol:

yesin can boğazdan gelir bende sabahları 10 yumurta yiyorum :D

Çevrimdışı alimm

Papy Djilobodji

Ara transfer döneminde ilgileniyorduk. Hatta anlaştık söylentileri vardı daha sonra vazgeçtik haberleri çıktı. Sahi ne oldu bu adama...? Ihtimal yok mu artık...?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Yuh 10 yumurta yenir mi yahu. Rocky gibi mixerle onlari ic
Aklima paul newmanin bir filmi geldi, cool hand luke iyi filmdir, yarin yumurtalari yerken seyret

Çevrimdışı can1903

ben hiç arbelo'nun 360 derece kendi eksini etrafında döndüğünü görmedim :D
Siz klasman olarak Serdar'dan iyi veyahut Ekremden iyi olarak bakıyorsunuz. Hedefi üste koyacaksın. Alacakken sağlam alıcaksın bu kadar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Siz klasman olarak Serdar'dan iyi veyahut Ekremden iyi olarak bakıyorsunuz. Hedefi üste koyacaksın. Alacakken sağlam alıcaksın bu kadar

bende daha iyisini isterim nasıl alıcaz oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz ayrıca belki backup olarak düşünüyorlar arbelo'yı :)

Çevrimdışı mylife1903

4kg et yenir de yaninda ne iceceksin. Iyi bir mezeciyse 4 kg etle beraber 2 buyuk icerim, sarhosta olmam okadar yemekle.

4 kilo et 2 buyuk raki, iki buyuk besiktas ve buyuk raki mac sonucunu veriyorum 4-2 goller ricardo, alexis,kerim ve ismail

Yuh 10 yumurta yenir mi yahu. Rocky gibi mixerle onlari ic
Aklima paul newmanin bir filmi geldi, cool hand luke iyi filmdir, yarin yumurtalari yerken seyret

Beyazını yiyorum sadece sarısını değil kolestrolden gebeririz sonra :)

Çevrimdışı mylife1903

Hedefi uste koyarken objektif bakmak lazim
Turkiye super ligi, yeni turkiye, besiktas, senol gunes, turkiye ligi deplasmanlari gibi.
Fbnin yabancilarinin diyarbakir deplasmaninda, kale arkasinda toma milleti sularken neler dusunduklerini merak ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Beyazını yiyorum sadece sarısını değil kolestrolden gebeririz sonra :)
Sari seyleri hayatima sokmam ben zaten. Hep beyaz; raki, peynir, tavuk eti, tuz, seker, un, cayi bile beyaz cay olaraktan icmeye gayret ediyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

panpa naptın sen ya en az yarım kilo tavuk yiyondur sen :D protein tozu da vardır :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4kg et yenir de yaninda ne iceceksin. Iyi bir mezeciyse 4 kg etle beraber 2 buyuk icerim, sarhosta olmam okadar yemekle.

4 kilo et 2 buyuk raki, iki buyuk besiktas ve buyuk raki mac sonucunu veriyorum 4-2 goller ricardo, alexis,kerim ve ismail
abi 4 kg et nereye yenir yapma allah aşkına ben biftek, antrikot bayılırım ama en fazla 750 gr hadi 1 kilo olsun imkansız bayar :D

Çevrimdışı can1903

abi 4 kg et nereye yenir yapma allah aşkına ben biftek, antrikot bayılırım ama en fazla 750 gr hadi 1 kilo olsun imkansız bayar :D
Net yerim. Sağlam sıvı olacak ama
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

panpa naptın sen ya en az yarım kilo tavuk yiyondur sen :D protein tozu da vardır :D
ah ulan şu beslenme işini bi ben yapamıyorum yoksa antrenmanda çok iyiyim :D ben tavuk yapıyorum evde herkesin canı çekiyor bana kalmıyor :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Vodka icersen yenir. Daha da yersin. Kac lt vodka olduguna bagli.
Simdi bu ruslar 100gr olarak iciyorlar vodkayi bizim su bardagina yakin boyutlarda, tek seferde. Yemege baslamadan once bunu icersen, ister istemez yiyeceksin, tasana kadar yiyeceksin ki sarhos olmayasin. Iyi yemek yiyen adam sarhos olmas, mumkun degil. Yemekten once cak 100gr sonra yemege basla, yedikce, ic. 4kg rahat rahat yenir.