Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305679 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Sezon başındaki Fuchs iletilerini mi çıkarsak, ne yapsak?  Az önce kupa kaldırıyordu da...  :D

gide gide leicester'a gitti diyenleri hatırlar gibiyim :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

seviyorum diyor dayanamıyorum yemeğe zaafım var diyor pişman değilim diyor :D
:evillol: :evillol:

Tamam bende Pilavı severim 2 Tabak yerim tepeleme ama 4 tabak nedir arkadaş :o_o:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

aslında yazın şu leicester ile hazırlık maçı mı yapsak burada
Hope for the Best, Plan for the Worst

aslında yazın şu leicester ile hazırlık maçı mı yapsak burada
Iyi firkir aslında , hazir ayagimiza kadar gelmişken de Fuchsu Rehin alırız göndermeyiz :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

:evillol: :evillol:

Tamam bende Pilavı severim 2 Tabak yerim tepeleme ama 4 tabak nedir arkadaş :o_o:

ne var  çok mu :D

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Ben Arfa'dan sonra Ghezzal ihtimali de %0.1'e düştü.

Dursun ve Aziz , Kupa - Lig pazarligi icin buluşuyorlar sanırım tamda kendilerine ve camialarina yakisir şekilde :claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

Dursun ve Aziz , Kupa - Lig pazarligi icin buluşuyorlar sanırım tamda kendilerine ve camialarina yakisir şekilde :claps:

onlara yakışanı yapıyorlar.

Çevrimdışı canergiray77

onlara yakışanı yapıyorlar.
gece gece yemek muhabbeti nerden çıktı ya canımı çektirdiniz karnım tok olduğu halde :D :D @cursedofdragon @Ensar
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı eniscan667

Genelde pek yazmam ama cok heycanlı ve stresliyim arkadaslar bu gece uyuyamıyacağımı bildiğim için işimi garantiye aldım :) Yarın Allahın izni ile kazanırsak fb nin takılacağını düşünüyorum

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Gordon Baba

sağ bek,sol bek ve stopere transfer yaptıktan sonra ilk işimiz Olcay'ın yerine oynatmak için Loic Remy'i almak olmalı.Sow'un kanat oynadığı gibi Remy'i kanat oynatmalıyız.

Quaresma-----Gomez------Remy...mükemmel olur.

Olcay'ın yerinde herkes oynayamaz ama. Takım oyununu iyi kavraması gerek. Tek pasları hızlı olmalı. Oyun görüşü üst düzey olmalı. Remy'de bunlar var mı?

Çevrimdışı Gordon Baba

Ben sportif direktör olarak aslında Erdal Torunoğulları gibi futboldan anlayan bi iş adamının gelmesini isterim..

Ancak en azından Şenol Hoca'nın işlerini hafifletmesi, alt yapı ile yakından ilgilenmesi ve gelecek vadeden oyuncu peşine düşmesi açısından Rasim Kara'yı da isteyebilirdim ne yalan söyliyim, iki kaleci iyi anlaşırlar :)

Biri Hans-Joachim Watzke mi dedi :)

Çevrimdışı Gordon Baba

Genelde pek yazmam ama cok heycanlı ve stresliyim arkadaslar bu gece uyuyamıyacağımı bildiğim için işimi garantiye aldım :) Yarın Allahın izni ile kazanırsak fb nin takılacağını düşünüyorum

Unisom'un etkisi yoktur, Atarax kullan :)

Çevrimdışı Fatih Berker

Büyük ihtimal maçı yine rüyamda göreceğim.En son geçen hafta görmüştüm 1-2 kazanmıştık.Bu sefer fark bekliyorum.  :evillol:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı Gordon Baba

Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı ve Mario Gomez sarı kart sınırında.
Şu an hepsi de önemli oyuncular.

Çevrimdışı Ergin1903

Şampiyonluk  yükleniyor ....

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı ve Mario Gomez sarı kart sınırında.
Şu an hepsi de önemli oyuncular.
Mario gomez gormez kart, adam hava topuna cikmaz oldu kart gorecem, diye
Necip gorur kesin gorur oynarsa
Olcay gorebilir de gormeyebilir de macin gidisatina bagli
Oguzhan kart gorebilir, hakemlerlemcok oynuyor ve fbde oynamadigi icin yugoslav faulu yaptiginda kart goruyor.
Ismail ise cok ugrasir gormemek icin, oynamasi lazim ya, insallah kart gorur

EssiLor

• Ziyaretçi

Bugün fişi çekmeliyiz Beşiktaş gibi oynamalıyız
Baskılı oynamalıyız baskılarla gs yi bunaltmalıyız.

Çevrimdışı Arena_

Acaba ne zaman Ronaldo Zago gibi bir Stoper tandemimiz olacak?