Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323078 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı izmirkartali

Kayseri maçında gol yemememizin en önemli 2 sebebi:
1-Hücum gücü sınırlı Kayseri
2-İsmail'in her absürd , sorumsuzca ileri çıkışlarında topu İsmaille buluşturtmayıp oyunun yönünü değiştiren, İsmail'in daha geride kalmasını sağlayan akıllı Beşiktaşlı oyuncular  , İsmail'in zaafiyetlerine önlem olarak defansa yardımcı olan, İsmail'in pozisyonunu yamayan oyuncular(Olcay, Atiba, Tosic)
İsmail her maçta yaptığı sorumsuzluklara yine yeltendi ama bu sefer takım arkadaşları gerekeni yaptılar. Ben bu oyuncuyu çözemedim!
İsmail birkaç atagımızda rakip defanstan dönen topları karşılayıp atak tazelememizi sağladı. Bu maçta hakkını vermek lazım. Beck de bu anlamda gayet iyiydi.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı yigiter38

B.Demirlek : vodafone arenayla besiktas daha iyi olacak...fb kotu takimlara cok gol atti..
Bülen demirlenk degil galiba o (hakem o galiba)....Bülent Timurlenk olabilir

Çevrimdışı izmirkartali

Cenk Tosun İlhan Mansız ile aynı tip değil ancak İlhan Mansız'dan daha önce bir forvet.

İlhan daha çok gücüyle oynayan bir oyuncuydu Cenk de fazlası var.
İlhan Mansız bu fakirin gözlerinin gördüğü en yırtıcı forvetti. Ölümüne dalardı topa.

Feyyaz ve Cenk ise teknik ve çok yönlü forvetler.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı mylife1903

Bülen demirlenk degil galiba o (hakem o galiba)....Bülent Timurlenk olabilir
Bulent demirlenk yuzuncu yildaki namaglup sampiyonlugumuzu engelleyen operasyon hakemidir, diyarbakir macinin icine etmisti.
Ayrica cordobayi atan hakemdir 3-4luk macta.
Sonra hakemligini bitirdiler bunun

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail birkaç atagımızda rakip defanstan dönen topları karşılayıp atak tazelememizi sağladı. Bu maçta hakkını vermek lazım. Beck de bu anlamda gayet iyiydi.
İsmail yine aynı İsmaildi. Yine rakip ceza sahası civarında dolanmak için fırsat kolladı . Bu oyuncunun dayanıklılık sorunu var ,  her ileri çıkışında özellikle bindirmelerinden sonra geri dönüşlerde problem yaşıyor. Takımın savunmasında ciddi arızalara yol açıyor. Dün yine bunlara yeltendi .Önceki haftalardan farkı takım arkadaşları İsmail sorumsuzluklara yeltenişinde topu çok gerekli olmadıkça İsmaille buluşturmadılar, oyunun yönünü değiştirdiler , İsmail'i daha geriye ittiler. İsmail yine aynı sorumsuz İsmail. Dün takım arkadaşları onu önceki maçlara göre daha geriye itti . Yoksa İsmail'in kafasında defansif olarak daha fazla sorumluluk alıp daha temkinli oynamak yoktu . Oyuncunun  maç içinde yaptığı tercih hataları da aynı sorumsuz oyuncu olduğunu ispatlar nitelikteydi zaten . İsmail kendini farklı bir dünyada görüyor. Kendisini takım için önemli bir üst düzey bek olarak görüyor . Bunun bedelini de takım ödüyor.
Şampiyonluk geldikten sonra bazı oyuncuları iyice irdelemek gerekecek.

Çevrimdışı LuceGel

İlhan Mansız bu fakirin gözlerinin gördüğü en yırtıcı forvetti. Ölümüne dalardı topa.

Feyyaz ve Cenk ise teknik ve çok yönlü forvetler.
Feyyaz, Ahmet Dursun ,İlhan ,Cenk hepsi farklı oyuncular.Cenk komple bir santrafor güç sezgi finishing şut kafa vuruşu sırtı dönük
 var sürekli gelişiyor sürekli oynaması gerek tabi pas şut tercihleri az sıkıntılı.İlhan öküz gibiydi yerli Vieriydi oyun tarzı havadan etkisizdi ama ne topçuydu bee  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Ismailin su mactan bile 2 dakikalik videosu cikar, turk yildiz oyunculara yancilik yapmaktan ve gol atan oyuncunun yaninda en cok sevinip tv ye cikmatan baska bir vasfinolmayan futbolcumsu

Çevrimdışı mylife1903

Feyyaz, Ahmet Dursun ,İlhan ,Cenk hepsi farklı oyuncular.Cenk komple bir santrafor güç sezgi finishing şut kafa vuruşu sırtı dönük
 var sürekli gelişiyor sürekli oynaması gerek tabi pas şut tercihleri az sıkıntılı.İlhan öküz gibiydi yerli Vieriydi oyun tarzı havadan etkisizdi ama ne topçuydu bee  :bandit:
Ben encok karakterini severdim ilhanin. Hangi macti hatirlamiyorum, hafta arasi besiktasli futbolcular gucsuz haberleri yapilmisti, ilhan golu cakinca vucut gelistirmeciler gibi vucudunu gostermisti, pazusunu sikip poz vermisti

Çevrimdışı LuceGel

Ben encok karakterini severdim ilhanin. Hangi macti hatirlamiyorum, hafta arasi besiktasli futbolcular gucsuz haberleri yapilmisti, ilhan golu cakinca vucut gelistirmeciler gibi vucudunu gostermisti, pazusunu sikip poz vermisti
Çok büyük karekterdi rakibede hakemede gereğini yapardı maçta yüreğini koyan adam 3-3 lük efsane Gençler kupa maçını izliyorum bazen Gençler kalecisiyle dalaşmıştı kaleciye parmak sallayışı efsanedir. :super:

Çevrimdışı LuceGel

Genç arkadaşlara önerim izlemedilerse 100.yıldaki inönüdeki 3-3 lük Gençler maçını izlesinler 10 kişi kalıp uzatmalarda elenmiştik İlhanın müthiş performansı ve birbirinden güzel goller müthiş bir tempo ve kalite vardı .

Çevrimdışı Kalyoncu

Ismailin su mactan bile 2 dakikalik videosu cikar, turk yildiz oyunculara yancilik yapmaktan ve gol atan oyuncunun yaninda en cok sevinip tv ye cikmatan baska bir vasfinolmayan futbolcumsu
bende doldum eğer sözleşme uzatırsa 15 yıl erkenden ölecekmişim gibi hissediyorum ama şuanda yapacak birşey yok az sabredin şu sezonu bir bitirelim sonra kalmaması için herşeyi yaparız yapacağız yapmak zorundayız. biz böyle yaptıkça iyice kopuyo maçtan ayrı bir dünyada takılıyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı firewater

Genç arkadaşlara önerim izlemedilerse 100.yıldaki inönüdeki 3-3 lük Gençler maçını izlesinler 10 kişi kalıp uzatmalarda elenmiştik İlhanın müthiş performansı ve birbirinden güzel goller müthiş bir tempo ve kalite vardı .
Yanlış hayılamıyorsam elenmiştik.

Çevrimdışı firewater

Forzadan yine ceza yedim. Bu sefer 6ay :)
Tamamen bozulmuş maalesef muhalefet olma duygusu bazı şeylerin çok önüne geçmiş. Gram üzülmedim açıkcası.

Çevrimdışı Tolga

O maç gerçekten çok güzel bir maçtı ve İlhan inanılmaz bir performans göstererek 3 gol atmıştı ama uzatmalarda 4-3 yenilip Yarı Finale çıkamamıştık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 13:23:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen hafta yazmıştım İsmail her türlü oynar yine Alexis yerine Tosic gelecektir diye Tosic sol bekte olursa takım çıkamaz oyun geçişlerinde zayıf.

Son 3 haftayı bu arka 5 li ve bu kadro ile tamamlarız artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada şampiyon olduğumuz 2008-09 sezonundan sonra ilk defa 70'li puanlara ulaştık bu sezon.

70 puan sınırını her sezon aşmak zorundayız...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 13:34:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada şampiyon olduğumuz 2008-09 sezonundan sonra ilk defa 70'li puanlara ulaştık bu sezon.

70 puan sınırını her sezon aşmak zorundayız...

Aştığımız her sezon şampiyonluğa oynayacağız en kötü 2 sezonda bir şampiyon olacağız diye de ekleyebiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aştığımız her sezon şampiyonluğa oynayacağız en kötü 2 sezonda bir şampiyon olacağız diye de ekleyebiliriz.
Evet demek istediğim buydu aslında :icool:

Çevrimdışı firewater

Geçen hafta yazmıştım İsmail her türlü oynar yine Alexis yerine Tosic gelecektir diye Tosic sol bekte olursa takım çıkamaz oyun geçişlerinde zayıf.

Son 3 haftayı bu arka 5 li ve bu kadro ile tamamlarız artık.

Olcayda kendine geldi artık. Yine ilerde basan yapımıza döndük. Buçok iyi bir avantaj.

Çevrimdışı Anıl

2-3 oyuncuyla alakalı yazacak çok şey var da sabredelim bi 20 gün daha

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 13:44:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcayda kendine geldi artık. Yine ilerde basan yapımıza döndük. Buçok iyi bir avantaj.

Olcay bu sistemin en önemli parçalarından biri. O formda olduğu zaman tabela yapması şart değil. Hücum pres yapsın 2. bölgeden 3. bölgeye geçerken duvar olsun fazlasıyla yeterli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 13:50:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek tek olunca insanın gözünden kaçıyor.

Quaresma bu sene tam 11 sarı kart 2 kırmızı kart görmüş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tek tek olunca insanın gözünden kaçıyor.

Quaresma bu sene tam 11 sarı kart 2 kırmızı kart görmüş.

En deli orta saha oyuncuları görmüyo bu kadar kartı bu nedir? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Olcay bu sistemin en önemli parçalarından biri. O formda olduğu zaman tabela yapması şart değil. Hücum pres yapsın 2. bölgeden 3. bölgeye geçerken duvar olsun fazlasıyla yeterli.

Dün ilk golde Sosa ortayı açmadan önce arka direğe doğru koşu yaptı savunmacısını da alarak yanına
böylece gomez bomboş vurdu kafayı, statik kalsaydı böyle sonuçlanmayabilirdi pozisyon
işte bunu ne kerim ne gökhan ne de quaresma yapıyor
bu basit oyunu işte olcayı vazgeçilmez yapıyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 13:55:56
  • Beşiktaş / Bodrum
En deli orta saha oyuncuları görmüyo bu kadar kartı bu nedir? :alala:

Kart görmesi problem değil de 9 tanesi gereksiz bunların. Zaten şampiyon olursak Porto'ya dönecek büyük ihtimal yine burada misyonu bitiyor Porto 3 yıldır dağıldı orada bir şeyler yapmak isteyecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli