Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322952 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şu 4 oyuncu çok önemli.Bu iskeleti bozmasınlar.
Atiba,oğuzhan,sosa,Gomez,
Ciddi ciddi Atibayi gonderiyorduk az daha..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Ciddi ciddi Atibayi gonderiyorduk az daha..

sene başında gönderelim diyenlerin içinde çağrıda var :D  :evillol:

Olcayla ilgili şöyle bir yorum vardı,

Olcay gol kaçırır yanlış pas atar. İyi bir silah olarak değerlendirilmemeli ancak Olcay sis bombasıdır. Rakibin tüm dengesini bozar diyor.

Olcay'ın yaptığı işi tam olarak tarif ediyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Formda oldugu zaman Ozellikle topsuz alanda muthis isler yapıyor.

Capraz kosular , Arka direk kosusu , Diger arkadaslarina koridor acmasi , Sok pressler ile rakip defansi felc ediyor resmen ! Yeterki formda olsun

Formsuz oldugu zaman yetenekleri de kisitli oldugu icin cok sırıtıyor maalesef

sene başında gönderelim diyenlerin içinde çağrıda var :D  :evillol:
@Çağrı ya kalsa biz sampiyon falan olamazdik adam Sosa yi gönderiyordu devre arasi :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Katılmıyorum
Hiç objektif bi yorum değil bence
Oldukça faydalı oldu takima
Eski hallerinden farklı baya
Maçlar rahatladiginda civiyo onu da hocanın düzeltmesi lazım
Törenin katkısı nerdeyse sıfır ama günah keçisi quaresma
objektif düşünüyorum kanımca, 11 tane sarı 2 tane kırmızı kart bile yeterli olur burada yaptığı tercih hatalarını saysam sayfalar tutar. Töre bitik haklısın da 2 tane derbi aldırdı kötü bir oyuncu üzerinden değerlendirmek yanlış olur.

Çevrimdışı mellfred

dün yazamadım. eklemeden geçmeyeyim tosic'i ben çok beğendim stoperde. sakin ve isabetli oynadı. ozzy'nin golünde asist öncesi pas da  ona ait. topla ilişkisi marcelo'ya göre çok daha iyi. olsaydı eğer haftanın golünü de ona yazacaktık

dün yazamadım. eklemeden geçmeyeyim tosic'i ben çok beğendim stoperde. sakin ve isabetli oynadı. ozzy'nin golünde asist öncesi pas da  ona ait. topla ilişkisi marcelo'ya göre çok daha iyi. olsaydı eğer haftanın golünü de ona yazacaktık
Ben dun gece de yazdim Tosici bize kim Solbek diye kitledi acaba ?

Bu adam Solbek falan degil bildigin stoper !

Stoper performansi oldukca tatmin edici , eger kalacaksa Alternatif stoper olarak tutulabilir kadroda ama solbek olmaz olmaz olmaz !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 14:23:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı ya kalsa biz sampiyon falan olamazdik adam Sosa yi gönderiyordu devre arasi :bandit:

Devre arası gönder diyen ben değilim sene sonu gönder Ziyech'i al diyen benim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Hazır mısınız Antepin galibiyetine ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 14:26:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Hazır mısınız Antepin galibiyetine ?

Fener'in galibiyetine 300 liralık kuponum var, kazansın şimdi yırtarım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Fener'in galibiyetine 300 liralık kuponum var, kazansın şimdi yırtarım :D

Bagdastirmak babinda değil , tabiiki tüm ülkenin sehididir sehitlerimiz ama Antep şuanda yaralı aslan oldu . Fenerin işi zor .

Siz hic gozlerinde korku olan bir KARTAL gördünüz mü ??

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 14:32:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bagdastirmak babinda değil , tabiiki tüm ülkenin sehididir sehitlerimiz ama Antep şuanda yaralı aslan oldu . Fenerin işi zor .

Gerçekçi olursak zor yine de. 1-0 veya 2-0'lık ıkınmalı bir galibiyet bekliyorum. Puanı haftaya kaybedecekler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Gerçekçi olursak zor yine de. 1-0 veya 2-0'lık ıkınmalı bir galibiyet bekliyorum. Puanı haftaya kaybedecekler.

1-1 diyorum ben yine :D

Devre arası gönder diyen ben değilim sene sonu gönder Ziyech'i al diyen benim :D
Yalniz neler yapiyor oyle Sosa beee

4.cu Golde Topu kapip bir anda suratlenmesi sonra bekleyip topu Cenkin onune birakmasi..

Keza Gomezin gölünde de Gomezin pozisyon almasini bekleyip en dogru anda onune birakmasi..

Buyuk oyuncu gercekten Adamdan klaslik , estetik akıyor bee

Çevrimdışı Kemal

1-1 diyorum ben yine :D

Bende 2-3 yenilecekler ilk golü de fb atacak gibi hissediyorum.

Ben bugun Antep yerinde olsam çıkıp 1 puan almadan gelmem gerçekten küme düşerler önlerindeki fikstürle . Haftaya yenildikleri an PTT ye giderler ki EsEs çok diri oynuyor 3 haftadır izliyorum .

Çevrimdışı yigitcan1903

2009 daki gibi
O zaman ibb şimdi başakşehir

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Yalniz neler yapiyor oyle Sosa beee

4.cu Golde Topu kapip bir anda suratlenmesi sonra bekleyip topu Cenkin onune birakmasi..

Keza Gomezin gölünde de Gomezin pozisyon almasini bekleyip en dogru anda onune birakmasi..

Buyuk oyuncu gercekten Adamdan klaslik , estetik akıyor bee

Bunu yaparken skor 3-0, dakika 90.

Sosa'nın gönlü razı olmadı Cenk'in gol atma hırsının boşa gitmesine, gol sevinçlerine bakın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Bende 2-3 yenilecekler ilk golü de fb atacak gibi hissediyorum.

Ben bugun Antep yerinde olsam çıkıp 1 puan almadan gelmem gerçekten küme düşerler önlerindeki fikstürle . Haftaya yenildikleri an PTT ye giderler ki EsEs çok diri oynuyor 3 haftadır izliyorum .

ben olsam bende öyle yaparım 7 defans oyuncusu ile oynarım hızlı adamları koyarım ileri kapanıp kontradan gol ararım.
Trabzonda öyle yapsa yine bir şansı olurdu belki adamlar sanki süper oynuyor gibi çift forvet çıktılar biz çıkmıyoruz çift forvet :D
1 puan alıcak inşallah antep :)

Çevrimdışı Anıl

18 yıllık yaşantımın en rahat maçını izledim, emeği geçen Şenol hocadan ve Fikret Orman'dan(stad) allah razı olsun :D

Bunu yaparken skor 3-0, dakika 90.

Sosa'nın gönlü razı olmadı Cenk'in gol atma hırsının boşa gitmesine, gol sevinçlerine bakın.
Muthis oyun zekasi var

Hem Gomezin hemde Cenkin Golunde ayni seyi yapti

Gomez in golunde Gomezin pozisyon almasini bekledi sonra onune birakti

Cenkin Golunde de Cenkin on direge kosmasini bekledi Cenk kosuya basladigi an onune yuvarladi

Yaratıcılık - Zeka = SOSA !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

muhteşem oynuyoruz gerçekten maçın özetini 3.kez izledim rahat rahat 7 1 8 1 falan bitebilirmiş  :tabe:

Yalniz asistlerine ragmen Sosa Vodafone arena da acayip sanssiz , Cok istiyor Gol atmayi ama bir turlu kalecileri geçemiyor

Bursa macinda Harunu gecemedi bir turlu

Dun de Ahama da 2 Net %100 luk sutunu cikardi biride disari gitti

Birde bu vuruşları SOL ayagi ile yapti SOSA nin sol ayagini da iyi kullanabildigini ogrenmis olduk boylece :busted_cop:

muhteşem oynuyoruz gerçekten maçın özetini 3.kez izledim rahat rahat 7 1 8 1 falan bitebilirmiş  :tabe:

3 kere az izlemişsin benim 10 oldu izlediğim 90 dakikalık kayıt çıksın bi 10 kerede onu izlerim :D

Dur hatta canım çekti bidaha izlicem :D

Bu arada depay manchester united'ten ayrılacak manchester united'a depay - Töre takası önersek nederler acaba :D