Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323227 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ne guzeldi dun aksam :) guzel futbol, guzel goller, harika bir stad, essiz bir atmosfer 😊 ve sampiyonluga bi adim daha :) dun cenk sosa ve tosicin gol atmasini istedim ama sosanin asistinde cenk atti cok mutlu oldum. Bu sene nerdeyse her futbolcumuzun bir sekilde katkisi oldu. Sampiyonluk gelecek insallah inaniyorum, inaniyoruz. 80 ustu puan ve golle sampiyon oluruz 🏆🏁😊

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada depay manchester united'ten ayrılacak manchester united'a depay - Töre takası önersek nederler acaba :D
Gülmekten cevap veremeyebilirler

Çevrimdışı Ensar

vay be koca sezon geçti ve artık şampiyonluğa çok yakınız :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

Dün o kadar video çektim maç anında golleri yakalayabilirim diye maalesef olmadı .Penaltı pozisyonu oldu diye sevindim hazır çekerim dedim  o da kaçtı önemli olan galip gelmemizdi ama video konusunda şanssızdım:(

Çevrimdışı MrtBlgc

Dün de yazdım bugün de tekrar edeyim. GS bizi bu haliyle zorlayamaz, onlar 1 atarsa biz 3 atarız ama maçı yönetecek hakem art niyetli olursa ve sınırdaki oyuncularımıza saçma sapan kartlar gösterirse bir sonraki hafta osmanlı maçı istediğimiz gibi gitmez. Derbi maçları tansiyonu yüksek maçlar olur ve bizimkilerin sakin olması gerekiyor. Bu çok önemli.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün de yazdım bugün de tekrar edeyim. GS bizi bu haliyle zorlayamaz, onlar 1 atarsa biz 3 atarız ama maçı yönetecek hakem art niyetli olursa ve sınırdaki oyuncularımıza saçma sapan kartlar gösterirse bir sonraki hafta osmanlı maçı istediğimiz gibi gitmez. Derbi maçları tansiyonu yüksek maçlar olur ve bizimkilerin sakin olması gerekiyor. Bu çok önemli.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle haklisin katılıyorum dikkatli ve sakin olmamiz lazim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Kesinlikle haklisin katılıyorum dikkatli ve sakin olmamiz lazim

aynen dikkatli olmalıyız bireysel hata yapmazsak defans'ta alır geliriz ancak yinede kalemiz ve defansımıza güvenemiyorum podolski,sneijder uzaktan atabilir kaleye yaklaştırmamak lazım bu oyuncuları.

feghouli antremanlara çıkmıyormuş fenerde ilgileniyor bu oyuncu ile biz çökelim bu adama.

hemde bonservis ücreti yok sözleşmesi bitiyor.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 15:43:31 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Özay

Her şeye tamam ama tribüne gelmeyen adam bitmiştir gozumde
Töre geçen sene de yedi aynı halti ankarada
Avrupa şampiyonasından sonra töreye güle güle saniye durmasinlar
Tolgaya zaten güle güle
Ekşi suratlı
Ruhsuz herifler barinamaz Beşiktaş ta

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atara atar gidere gider de bu forum pek senin tarzında yazanların yeri değildi be kardeşim. Bak ben sana diyorum ki olası bir transfer bütçesini tek başına ondan bekliyoruz. Gökhan töre kötü oynadığı maçlarda somurtur onun karakteri öyle. Ayrıca kendiniz diyorsunuz burasını bir sürü medya organı takip ediyor diye bu amaçsız cümlelerin manası nedir?

Gökhan gönül töre'nin yaşadığı form düşüklüğünü 2 yıldır yaşıyor ve kimse sizin gibi ilişmediği için hala daha burada gökhan gönül denince ''gelsin abi hemen gelsinciler'' var. Değeri olan oyuncunun değerini düşürmeyin. Beşiktaş'a oturduğunuz yerden zarar vermenin en kolay yolu budur. Yollar ayrılacaksa Beşiktaş'ın menfaati gözetilerek ayrılır. Kimse kulübe ebediyen bağlanmayacak zaten.

Çevrimdışı nusretaslanturk

töre'nin bütün olayı belli iki yıldır.. avrupa'da oynuyorsak var, avrupa'da değilsek yok

töre'nin bütün olayı belli iki yıldır.. avrupa'da oynuyorsak var, avrupa'da değilsek yok

gitsin o zaman işte avrupaya beleşe feghouli'yi getirelim :)  töre'nin parası ile defansımızı toparlarız :D

gitsin o zaman işte avrupaya beleşe feghouli'yi getirelim :)  töre'nin parası ile defansımızı toparlarız :D
bu yıl gitmezse zaten serdar özkan olacak :) oda töreden daha kötü bu yıl

bu yıl gitmezse zaten serdar özkan olacak :) oda töreden daha kötü bu yıl

gidicek gidicek bu yıl gidicek devre arasında aras alındı zaten gideceği için sene sonuna hazırlık.
Tahminim bizim başkan devre arasında atl. madrid ile anlaşmışlardı ancak şampiyonluğa oynuyoruz sezon bitince gelin dedi hatta bu yüzden aras alındı töre sene yolcu.
Hatırlayalım Başkan devre arasında başka kimseyi satmak istemiyoruz sene sonunda gelsinler dedi.

Çevrimdışı mylife1903

Feguli iyi oyuncu ama kuzey afrikali oyuncular mental olarak dagilmaya cok musait oluyorlar.

Senol hoca yattara ile oynamis adam quaresmayi sattirmaz cok iyi bir teklif gelmezse

Marka degeri diyorsunuZ quaresmayi satiyorsunuz. Besiktasta marka degeri en yuksek futbolcu adam, taraftar seviyor, herkesin gozu ustunde yerine yazilan arfa falan quaresmanin ceyreginkadar futbol oynamaz, aras kadroya giremiyor.

Bu takimin oyununu bozuyor modasi da yeni cikti. Quaresma oynamazsa takim rakip yari alanda quaresmali tertiple kaldigi kadar, kalamaz. Kerim, tore kolay top kaybeden oyuncular, quaresma tolu eveliyor geveliyor ama takim yerlesiyor rakip alana, nefesleniyor.
Algi yapilmasin. Burasi real, psg degil quaresmadan daha potansiyeli oyuncu zor gelir, gelirse de quaresma kadar aidiyet gostermeZ.
Gordugu kartlari biraz diger takim arkadaslarinin da gormesi lazim.

Kart uzerinden algi yapiliyor. Hakemlerin quaresma kompleksidir o ayrica oguzhan kac kart gordu?

Çevrimdışı mylife1903

gidicek gidicek bu yıl gidicek devre arasında aras alındı zaten gideceği için sene sonuna hazırlık.
Tahminim bizim başkan devre arasında atl. madrid ile anlaşmışlardı ancak şampiyonluğa oynuyoruz sezon bitince gelin dedi hatta bu yüzden aras alındı töre sene yolcu.
Hatırlayalım Başkan devre arasında başka kimseyi satmak istemiyoruz sene sonunda gelsinler dedi.
Aras ispanyada kadroya giremiyor! Tore ile kiyaslanir mi?

töre'de bizde kadroya giremiyor :)

Çevrimdışı mylife1903

töre'de bizde kadroya giremiyor :)
Sorma sakatlanmasa zaten konusulmazdi 20-25 parayi konusuyorduk. Ben torenin riskine girerim. OnumuZdeki sene cl sonrasi satarim. O cocugun potansiyeli cok. Zaten 2 sene sonra iyice kici basi gelisir hizini kaybeder para etmez oyununu gelistiremeZse, bir sene daha beklenir

Töre giriyor mu bizde kadroya :)

Çevrimdışı firewater

Aras kiralık diye kasti almıyorlar kadroya. Orada idmana çıksın gelsin burada kamp yesin. seneye fırtına gibi esecek.

Sorma sakatlanmasa zaten konusulmazdi 20-25 parayi konusuyorduk. Ben torenin riskine girerim. OnumuZdeki sene cl sonrasi satarim. O cocugun potansiyeli cok. Zaten 2 sene sonra iyice kici basi gelisir hizini kaybeder para etmez oyununu gelistiremeZse, bir sene daha beklenir

geçen sene böyle dedik satmadık sene başında 15-18 rakamları konuşuyorduk şuan 10-12'ye düştük oda bizim belirlediğimiz rakam 1 sene daha beklersek 7-8'e düşeriz.

Beklemenin bir faydası yok geçen senede son maçlarda töre ortalıkta yoktu bu senede yok gitsin bu sene artık şansını kaybetti.Çok yetenekli olmayan olcay oynasın kızarım ederim ama hiç değilse mücadele ediyor derim Töre kendini Beşiktaş'tan büyük görmeye başladı kendi kendini harcadı.

Aras kiralık diye kasti almıyorlar kadroya. Orada idmana çıksın gelsin burada kamp yesin. seneye fırtına gibi esecek.
bende umutluyum o konuda.. çok özel oyuncu aras..

Çevrimdışı Ensar

geçen sene böyle dedik satmadık sene başında 15-18 rakamları konuşuyorduk şuan 10-12'ye düştük oda bizim belirlediğimiz rakam 1 sene daha beklersek 7-8'e düşeriz.

Beklemenin bir faydası yok geçen senede son maçlarda töre ortalıkta yoktu bu senede yok gitsin bu sene artık şansını kaybetti.Çok yetenekli olmayan olcay oynasın kızarım ederim ama hiç değilse mücadele ediyor derim Töre kendini Beşiktaş'tan büyük görmeye başladı kendi kendini harcadı.
şuan en ederi 7 8 gökhanın

şuan en ederi 7 8 gökhanın

10'a okuturuz yine piyasa değeri 15 milyon € gerçi oynamadığı için düşücek biraz 12'ye filan düşer 10'a okuturz diye düşünüyorum.Gerek yaşının genç olması gerek 2 ayağını kullana bilmesi hızı vs.

Çevrimdışı Ensar

10'a okuturuz yine piyasa değeri 15 milyon € gerçi oynamadığı için düşücek biraz 12'ye filan düşer 10'a okuturz diye düşünüyorum.Gerek yaşının genç olması gerek 2 ayağını kullana bilmesi hızı vs.
Avrupa takımları böyle düşünmez , birçok parametre var onlar için , Gökhan çok istikrarsız mesela

Avrupa takımları böyle düşünmez , birçok parametre var onlar için , Gökhan çok istikrarsız mesela

ya işte 3 aşağı 5 yukarı olur 3 aşağı kesinde 5 yukarı zor :D