Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321720 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı dkn_34

Bugünkü haliyle iyi yedek de olamaz. Hiçbir şey yapmadı bugün.
hakılısn Kerim var Kerim 1. tercihi olmalk hocanın .

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bugün gördüğüm Töre Beşiktaş'ımızı kafasında bitirmiş. Bizede onun transferini bitirmek kalıyor artık.

Çevrimdışı Ensar

Emre belezoğlu fenerciğine yatar
Fenerden puan kaybı beklememeliyiz
Gs yi yenmemiz şart gs yi yenersek fenerin moraller yerle bir olur
Gs yi yendiğimiz taktirde feneree kabullenecektir şampiyonluğumuzu.
Gs maçı şampiyonluk maçı birader.
20 numara sakatlandı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı dkn_34

tosic  iyi alexis e göre çok olgun oynuyor .alexisin ne yapacağı belli olmuyor.bidon alexis
mersin ve trabzon maçlarında tosic -necip ikilsi çok güzel oynamışlardı.

Çevrimdışı AmaralGürses

tolga ve gökhan 

1
2
3
4
5

bütün takım üçlü çekerken bunlar neyin havasında ya ? kimsiniz oğlum siz ? birisi en kritik yerde takımı yakar birisi lazım olduğu zaman ortalıkta olmaz havalara gel. bu gokhan da gözümden düşüyor iyice.

Allah bizi bu ruhsuzlarin eline dusunmesin. Cok daha agir laflari sonuna kadar hak ediyorlar aslinda ama forum kurallarina ters dusmek istemiyorum.

Neyseki omurgamiz saglam. Bazi omurgasizlara ragmen bizi iyi tasidi kartal yurekli oyuncularimiz.

Once rakipleri sonra da siz ikinizi yenecegiz ! Sampiyonluktan sonra taraftarin en buyuk lobi ve gundemi birkac malum oyuncuyla sozlesme yenilenmesini engellemeye calismak olmali!

Çevrimdışı Kemal

Olcay son vuruş hiç çalışmiyor musun be kardeşim bugün 2 tane net pozisyonun var .

Bu arada ole veya bole Fb evinde tabii ki favoridir ama unutmamak gerekir ki Gaziantep yarın küme düşüp düşmemek maçına Mete Kalkavan dudugunde çıkıyor .

İddaa ediyorum yarın 1 puan alamazsa FB den haftaya oynayacağı EsEs maçini kaybeder ve küme düşer bunuda not alın 1 yere ve 2 maçı kaybettiği an sivas EsEs debelenirler son maç yine FB , can suyu isteyen Sivas sahasına gider .

Basın algı yapiyorda onlarda hiç kolay maçlara cikmayacaklar .

Çevrimdışı 38life

"Bizim elimizde ip yok. İp atlamıyoruz top oynuyoruz."

"Ben senarist değilim, kötü senaryoyu düşünmem."

Şenol Güneş yine istediğini sokup istediğini çıkarıyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı Ensar

Allah bizi bu ruhsuzlarin eline dusunmesin. Cok daha agir laflari sonuna kadar hak ediyorlar aslinda ama forum kurallarina ters dusmek istemiyorum.

Neyseki omurgamiz saglam. Bazi omurgasizlara ragmen bizi iyi tasidi kartal yurekli oyuncularimiz.

Once rakipleri sonra da siz ikinizi yenecegiz ! Sampiyonluktan sonra taraftarin en buyuk lobi ve gundemi birkac malum oyuncuyla sozlesme yenilenmesini engellemeye calismak olmali!
daha ağır konuşmuyorsam bu sadece takımın şampiyonluk yolunda olmasıdır!.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı EMİR EMRE

eski Töre'yi beklemeyin, zira Brugge deplasmanından sonra öldü.

Hortlayacağını da sanmıyorum, ölüyü diriltmek yerine para ettiği kadar fiyata satmak lazım. Keşke geçen yaz satılsaydı.

Çevrimdışı mellfred

şampiyonluk yarışındaki lizbon porto'yu deplasmanda tokatlamış. haftaya bizim de benzer refleks göstermemiz gerekiyor. şu bu o demeden koyup geçme zamanıdır

Çevrimdışı Kemal

Tolga bugün kornerde boşa çıktı

Tolga bugün saçma sapan rakibe degajlar attı

Tolga bugün geri paslarinda saçma sapan yerlere vurdu

Tolga yine aynı Tolga .

İsmail verdiğimiz tek pozisyonda yine mükemmel futbol zekası yla öyle bir taç kullandiki bişey diyemem

Yine gidip gidip bomboş pozisyonda rakibin kafasına orta açtı kontra yerken Beck kademe yaptı

İsmail yine aynı ismail .

Çevrimdışı Çağatay

Seninde 1 Mayıs emekçi bayramın kutlu olsun Atiba...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gordon Baba

Gs maçında Gökhan ve Quaresma başlamalı
Defansda yine tosic marcelo
Becki beğendim bugün.

Bu takımda Olcay'ın yedeği yok. Sonuna kadar 11'de olmalı.

Çevrimdışı Zafer55

"Bizim elimizde ip yok. İp atlamıyoruz top oynuyoruz."

"Ben senarist değilim, kötü senaryoyu düşünmem."

Şenol Güneş yine istediğini sokup istediğini çıkarıyor  :kop: :kop:

Harikaydı GÜNEŞ HOCA..Goller kadar keyif aldım.Maç sonu konuşmasında.

Çevrimdışı Zafer55

Yalnız Gomez Q17 nin golünden sonra ama vurdu kafasına yaa...Aha bayılcak şimdi quaresma dedim izlerken

Çevrimdışı MrtBlgc

En büyük korkum önümüzdeki hafta GS maçında sınırda olan oyuncularımızın kart görmesi, hakemler derbilerde çok kolay kart gösteriyorlar.

Çevrimdışı 38life

Quaresma:  "Takım oyununu sahaya yansıtırsak şammpiyon biz olacağız."

Quaresma'ya bak takım oyunu falan :D

Çevrimdışı alimm

oğulcan çağlayan hakkında ne düşünüyorsunuz..?  bizim için iyi bir yatırım olmaz m¿¿
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Alper1903

Yalnız Gomez Q17 nin golünden sonra ama vurdu kafasına yaa...Aha bayılcak şimdi quaresma dedim izlerken

:D :D :D

Çevrimdışı arena_t2000

Sinan engin : A.Y. bana gs Besiktas i yener dedi...caner intere gitmis...fb g.gonul konusunda isteksizmis.(besiktasa gelebilirmis)

Çevrimdışı hic2222

Kritik maçımız Gs ile, yenersek osmanliyi da kendimizi de rahatlayacağız, En kötü yenilmemeliyiz, gsden lider çıkarsak gerisini getiririz, osmanliyla icerdeyiz, Öyle böyle yeneriz, konyaya lider gidersek zaten ölümüne oynarız
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

oğulcan çağlayan hakkında ne düşünüyorsunuz..?  bizim için iyi bir yatırım olmaz m¿¿
seneye ogulcan , caglar ,irfan transferleri yapsak olmazmi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Tosici bize Kim Solbek diye kitledi :alala:

Bu adam bildiğin stoper yahu ne solbeki !

Stoper oynadığı her macta cok iyi maç cikardi boyle devam.

Hemen hemen hepimiz marcelonun yaninda Tosicin oynamasi gerektiğini savunmuştuk bizi yanıltmadı son 3 maça da Tosic - Marcelo tandemi ile çıkmalıyız
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı hic2222

Ayrıca herkes gsnin fbye 4.yıldızı taktirmayacagi için yatacagini söylüyor,
Bana göre tam tersi, Bu sarikizlar, birbirinin ne öldüğünü ne oldugunu ister, 2si kalmak ister hep, o nedenle Gs bizi yenmeye oynayacak
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.