Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322361 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Açıklanan seyirci sayısı kaçtı küsuratıyla beraber.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

Su antepte izledigim az sayida maclarinda orkan ve emre dikkatimi cekti, bir izleseniz arkadaslar. Ben fazla rakip futbolcularla ilgilenmem, sevmem seyretmeyi, ustelik dikkatimi de cekmezler ama bu ikisi gozume batti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Su antepte izledigim az sayida maclarinda orkan ve emre dikkatimi cekti, bir izleseniz arkadaslar. Ben fazla rakip futbolcularla ilgilenmem, sevmem seyretmeyi, ustelik dikkatimi de cekmezler ama bu ikisi gozume batti.
Orkan benimde cok ilgimi cekiyor abi acayip yetenekli üstelik Sol ayakli iyi bir teknik direktör elinde işlenirse ki Senol hoca biçilmiş kaftandir , Cok iyi yerlere gelebilir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Bu sene çağlar ve irfancani alalım kafi.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonluk kupasını kaldırmaya son 18 gün

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Orkan benimde cok ilgimi cekiyor abi acayip yetenekli üstelik Sol ayakli iyi bir teknik direktör elinde işlenirse ki Senol hoca biçilmiş kaftandir , Cok iyi yerlere gelebilir..
Emre var bide o daha da iyi bence. Tamam mustafa ile ismail gidecekse iki tane genc alsinlar ama orta sahaya katil tipli kasar operasyon futbolcusu istiyorum ben. Hurriyet olur, murat ceylan olur onlar olmadi da ayman oldu o da olumlu

Çevrimdışı mylife1903

Daha kaldirdigimiz birsey yok, kaldirinca gorursunuz

Çevrimdışı SLYKRT

Bugün hava ne kadan güzel yaaa  :ishock: :ishock: :ishock:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

Bugün hava ne kadan güzel yaaa  :ishock: :ishock: :ishock:
Insallah aksamimiz da guZel olur, fbnin cozulme zamani geldi bence. Ittire kaktira nereye kadar

Çevrimdışı Ensar

Insallah aksamimiz da guZel olur, fbnin cozulme zamani geldi bence. Ittire kaktira nereye kadar
aynen bea
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Tribünleri dolduran taraftarların yedek kaleci Denys Boyko’yu kendisinden önce tribünlere çağırmasına bozulan deneyimli eldiven daha sonra kendisinin çağrılması üzerine önce tribüne gitmedi.Daha sonra kendisi lehine tezahüratların artması üzerine Tolga, ağır hareketlerle istemeye istemeye gönülsüz şekilde taraftara gitti.

‘NEDEN GELMİYORSUN UTANMAZ ADAM!’
Öte yandan tribüne çağrılması üzerine ilk etapta gitmeyen Tolga Zengin’e bazı taraftarlar tepki gösterdi. Bir taraftarın deneyimli kalecinin taraftara tavır alması üzerine “Seni çağırıyoruz, neden gelmiyorsun. Utanmaz adam” şeklinde bağırdığı duyuldu.

Çevrimdışı yigitcan1903

Her şeye tamam ama tribüne gelmeyen adam bitmiştir gozumde
Töre geçen sene de yedi aynı halti ankarada
Avrupa şampiyonasından sonra töreye güle güle saniye durmasinlar
Tolgaya zaten güle güle
Ekşi suratlı
Ruhsuz herifler barinamaz Beşiktaş ta

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arena_t2000

Bu emre bol un bizimle ne alip veremedigi var...yok bu mac ölcü degilmis...daha puan kaybedecegi maclari oynamamis...fb artik gol atan takimmis...yalniz bulent demirlek iyi savunuyor bu adama karsi

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu emre bol un bizimle ne alip veremedigi var...yok bu mac ölcü degilmis...daha puan kaybedecegi maclari oynamamis...fb artik gol atan takimmis...yalniz bulent demirlek iyi savunuyor bu adama karsi
Fanatik fenerli o dört ayaklı
Adam değil

Çevrimdışı arena_t2000

B.Demirlek : vodafone arenayla besiktas daha iyi olacak...fb kotu takimlara cok gol atti..

Çevrimdışı Scout

Ahahaha Ulan Gomezin Attığı Kafa Gollerini Robin Van Persie mi Atacak Gülüyorum Emre Bola  :lol: :lol: :lol:
Pika Pika

Çevrimiçi murat

Necip i erteleme maçına göre değerlendirip kasımpaşa maçını harcamıştık.şimdide tosiçi kayseri maçına göre değerlendiriyoruz.düşünün ismail bile kayseri maçında çok sırıtmadı.benim tercihim beck marcelo alexis tosiç şeklinde olurdu.marcelo tosiç iki tane duracağı yeri bilen
Statik oyuncular.benve biri alexis olmalı hamleli mücadeleci ve hızlı.

Çevrimdışı Ensar

Necip i erteleme maçına göre değerlendirip kasımpaşa maçını harcamıştık.şimdide tosiçi kayseri maçına göre değerlendiriyoruz.düşünün ismail bile kayseri maçında çok sırıtmadı.benim tercihim beck marcelo alexis tosiç şeklinde olurdu.marcelo tosiç iki tane duracağı yeri bilen
+1 , ben alexis'i eldeki oyuncular çerçevesinde beğeniyorum , tosic sol bek oynamalı , İsmail bizi aksatan oyuncu

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın Kayseri maçına stada giderek şampiyonluk totemini yerine getirmiş bulunmaktayım şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun bütün büyük Beşiktaşlı abi ve kardeşlerime selam olsun:D

Çevrimdışı LuceGel

Alexis tam bir bomba oynatmak büyük hata olur.Tosiç sırp milli takımındada stoper oynuyor ağır ama pozisyon bilgisi var İsmaille solda mecburen devam edeceğiz sol tarafta al ver yapıyor kadroda net olarak alternatifi olmayan tek oyuncu.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı izmirkartali

70 gole ulaştık.

74-75 ile sezonu tamamlarız gibi.
80 gol 80 puan yeter. :)
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs maçı için

Beck-Marcelo-Tosic-İsmail çıkar şenol hoca bence gol'de yemedik rakibin 1 kere geldiğini onuda %100 karşı karşıya kaçırdığını unutmayalım ama.

Çevrimdışı mylife1903

Kasimpasayi harcadik antalyada direkten donduk.
Alexis su an en alternatifsiz oyuncumuz.
Ne marcelo ne tosic podolskiyi tutamaz. Tosic-alexis marcelo-alexis hatt ve hatta necip-alexis oynar.
Takimi bozan 7 yildir bize stoper transfer ettiren ismaildir, herkes mi kotu be kardesim. Iste bir ismail kotu
Biri baksa ya son 7 sene kimleri almisiz defansa sadece son 4 sene 19 oyuncuydu.

Oyle alexis falan bizim icin kotu oyuncular degil daha iyisini ben de isterim ama cok pahali alexisin bir tik ustu. Ismaili gondereceksin olay bitecek.
Tosic stoper oynayacak ama bek oynayacak ha yok oyle bir sey kazma semih bek oynuyor.
Her bek oyuncusu stoper oynar ama her stoper bek oynayamaz.

Yemin ediyorum biktim omur torpususun ismail. Herkes elestiriliyor herkes kotu bir ismail konusulmuyor

Çevrimdışı izmirkartali

İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...