Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291419 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ömer'i @Necmi duymasın @mylife1903  :evillol:

hayırdır @Hasan Tahsin abi. ömere ayrı bir sempatisi mi var @Necmi abinin   :icool: bence son vuruşları en iyi yerli forvetlerden biri tek sıkıntısı kolay sakatlanıyor sanırım gece gezmesi uykusuzluğu alemleri falan çok. birde imamın oğlu olacak oysa...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sizlere kurban olayim
Allah için şu tolga zenginin yaptığı hatalara yediği gollere bi bakın Allah için
Sinirden ne hale geldim
Yediği gole bak topa vuramıyor
Soner geliyor ordada hata yapıyor soner vuruyor top direkten döndü ya o gol olsaydı ne olacaktı ?
3.golü de bulamazdık 4-2 yenilirdik
Sadece Akhisar maçı değil kaybettiğimiz puanların hepsi Alexis ve Tolga Zengin yüzünden
Allah aşkına şunları şutlayın gitsinler
Pektemek kalsın şunlar gitsin Ya deliricem Tolga Zengin bir değil iki değil üç değil hep aynı hatalardan gol yiyor şaka gibi.

ismail gitmesin mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onder23

Ben hala aynı fikirdeyim
Sene sonu ne yapıp edip caneri almalıyız bize sınıf atlattırır.

Çevrimdışı tangaz

EssiLor

• Ziyaretçi

ismail gitmesin mi?
Onların hepsini önceki sayfada yazdım değerli dostum :)
Tolga ve İsmailin sözleşmesini uzatnak intihar gibi bişey olur
Zaten Şampiyon olamazsak fikret orman kesin gider yeni başkan takımda tutmaz onları tutsadaöyeni başkan yönetiminde ilk 11 de şans bulamazlar.
Ben bu yönetimin gitmesini istiyorum o ayrı mesele.
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 12:40:12 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı mylife1903

bizim ülkede herşey kumpas paralel ergenekon balyoz mantığı ile işliyor. mesela bülent yıldırım son 8-10 senede sadece 1 sene fb-ts maçı yönetmemiş. hiç bir ts.li yönetici de hooop noluyor lan dememiş sonrada şikeyle mücadele etcez kupamızı alcez cez caz cuzzz...
Bulent yildirim olayi ilginc

Gunluk yasadigimiz icin turk olarak dikkat cekmiyor.

Mesela gecen gun yazdim:
Aziz yildirim antep maci sonrasi aciklama yapti, o besiktas macinin hakemi neydi oyle kosamiyor o adam, dedi. Bahsettigi mac kayserispor-besiktas maci. Kolay bir faul dusugu calmisti adam, sosa vurdu gol oldu.
O mac sonrasi bulent yildirim fb maci yonetti mi?
Satir aralarini verilen mesajlari iyi okumak lazim.
Bu mesaji bulent yildirim nasil anlar bir dusununn!!!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hayırdır @Hasan Tahsin abi. ömere ayrı bir sempatisi mi var @Necmi abinin   :icool: bence son vuruşları en iyi yerli forvetlerden biri tek sıkıntısı kolay sakatlanıyor sanırım gece gezmesi uykusuzluğu alemleri falan çok. birde imamın oğlu olacak oysa...
Necmi der ki ; Ben bile Ömer'den hızlı koşarım  :D Geçen yıl öyle konuştu ki siteyi takip eden yöneticiler Ömer'i göndermek zorunda kaldı  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Onların hepsini önceki sayfada yazdım değerli dostum :)
Tolga ve İsmailin sözleşmesini uzatnak intihar gibi bişey olur
Zaten Şampiyon olamazsak fikret orman kesin gider yeni başkan takımda tutmaz onları tutsadaöyeni başkan yönetiminde ilk 11 de şans bulamazlar.
Ben bu yönetimin gitmesini istiyorum o ayrı mesele.

bildiğim kadarıyla seçim 15 mayısta lig ise 18 mayısda bitiyor yani orman başkan seçilcek lig sonra bitecek istifa etmezse gitmezki.

Çevrimdışı Yado

aman abi gitmesin, bak bunu 5-6ya satarsa bizim yonetim gidip tirabzondan onuru alirlar 4-5e bakmaz alirlar.
Onur birinci Tolga ikinci Gunay ucuncu kaleci olur, o ispanyolu gonderirler 2 haftaya teknik direktor Senol Gunes offff Dr. House falan kurtaramaz bizim taraftari. ustune baskan gidip sevdigi tip futbolcu Ozer Hurmaciyi alir, oyyyyyy

kadro sekilleniyor

onur
serdar marcelo necip ismail
     ozer hurmaci oguzhan
erken zengin marin sosa
            pektemek

super kadro
abi sabrinin sözleşme bitiyor bu kadroya cuk oturur çökmek lazım  :evillol:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tangaz

abi sabrinin sözleşme bitiyor bu kadroya cuk oturur çökmek lazım  :evillol:

sarbi bizim beklerden iyi.
ne acı bir durum.
yazarken dahi ellerim titredi...

Çevrimdışı OrhanAker

ne acı bir durum.

Onun yedeği daha iyi :evillol:

Çevrimdışı aa1903

Boyko'yu Everton istiyorsa bu müjdedir. Mandanda, haziran ayında serbest kalıyor. Ayrıca, Zieler, Hannover'in küme düşmesi sonucu neredeyse bedavaya transfer edilebilir. Bu kaleci, bu sezon, Alman milli takımı aday kadrosuna dahil edilmişti. Asıl mesele, bu iki kalecinin önde oynayan takımlara uyum sağlayabilme yeteneği. Bu konuda bir fikir oluşursa, fırsattan istifade edebiliriz.

zieler'in gelmesini çok istiyorum iki senedir. yaşı da bir kaleciye göre genç. 5 senelik sözleşme yap, arkana yaslan. ha zieler olmaz bedavaya mandanda olur, o da olumlu. :D

Çevrimdışı aa1903

FFP ile imzalanan anlasma bu yilda gecerlimi? yani gecen sene oldugu gibi bu senede oyuncu satmadan yeni transfer yapamaz durumu varmi?

var.

Çevrimdışı Viviano

Çevrimiçi Necmi

Ömer diyenin onu bir kez bile canlı izlemediğine eminim :bandit:
hayatımda gördüğüm en kötü oyuncu ben şu yaşımda ondan daha hızlı koşarım
oynadığı takımlarda neden hep son on dakika oyuna aldıklarını düşündünüzmü
çünkü 11 dakika önce alsalar pili 89 da biter bir ömer olacağına iki pektemek olsun
ikisinin arasında sınıf farkı var bir maç hatırlıyorum mağlup durumdaydık karşı karşıya önüne
top attılar top 4-5 metre önünde ve o topa 20 metre arkadaki defans oyuncusu yetişti
daha oyuna gireli 5 dakika olmamıştı. Sanırım oda Beşiktaş formasıyla son maçı oldu :bandit:

Çevrimdışı Yado

ne acı bir durum.

En kötü iyi çocuk kontenjanından oynar abi  :s20:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tangaz

Ömer diyenin onu bir kez bile canlı izlemediğine eminim :bandit:
hayatımda gördüğüm en kötü oyuncu ben şu yaşımda ondan daha hızlı koşarım
oynadığı takımlarda neden hep son on dakika oyuna aldıklarını düşündünüzmü
çünkü 11 dakika önce alsalar pili 89 da biter bir ömer olacağına iki pektemek olsun
ikisinin arasında sınıf farkı var bir maç hatırlıyorum mağlup durumdaydık karşı karşıya önüne
top attılar top 4-5 metre önünde ve o topa 20 metre arkadaki defans oyuncusu yetişti
daha oyuna gireli 5 dakika olmamıştı. Sanırım oda Beşiktaş formasıyla son maçı oldu :bandit:

zaten önder özen onu son 10 dk oynasın yedek kulübesinden girecek oyuncu yok die almıştı. bak 11 dk demiyorum 10 dk  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Bu FFP kurallarına satılan kombineler, ürün satışları gibi diğer gelirlerin artışı olumlu etkilemiyor mu? İlla ki oyuncu  satış alış fiyatları mı aynı olmalı?Seneye belki de ürün satışından eski yılların 3 katı gelir gelecek.Şampiyonlar ligi geliri, bilet geliri vb.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tolga ile sözleşme falan uzatılırsa, lamı cimi yok, kombinemi satarım. Hiç kendimi yerden yere vuramam statta, benim paramı senin paranı bu yetersizlere gömdükleri sürece, kuruş harcamam, kusura bakmasınlar. Madem müşteriyiz, müşteri iyisini ister, çürüğünü değil.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Seneye sol bek Caner, yedeği Ümit Karaal olsun. İsmail'i izlemektense kupa maçlarında Ümiti izlerim daha iyi. Ayrıca yetenekli çocuk.

Ayrıca Ömer Şişmanoğlu ve Pektemek'in satılıp 3.Forvet olarak Furkan Yaman'ı monte etmemiz lazım.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim taraftar yine transfere geçmiş.Kasımpaşa maçında stad açılışı yaktı.Akhisar maçında transfer konuşmaları yaktı yine kayseri maçı transfer konuşulmaya başlanmış.

YAPTIK! YİNE YAPACAĞIZ! BİZ BEŞİKTAŞ'IZ!

Çevrimdışı Oktay

ben maçı canlı seyrettim millet tolgaya yükleniyor ama bir golde hatası var oda müsterek hata...penaltıyı kurtarsaydı maçıda kazansaydık tolgayı şimdi yere göge sıgdıramıyoduk

not: penaltıyı kurtardı dönen top gol oldu

Çevrimdışı mylife1903

ne acı bir durum.
abi sorma, simdi bizim forumdan son 4 maca sol bek olarak sarbi ciksin desem, itiraz eden olur mu?

tuylerim tiken tiken yeminlen uyuz oluyorum sarbiye ama.....

Çevrimdışı FatihKartal41

Kalan maçlarda birçok kişi gibi bence de stoperde Necip oynamalı. Her ne kadar stoperde görev aldığı ilk maçlarını çok iyi çıkarıp sonrasında formu düşse de, hata yapacaksa da bizim çocuğumuz yapsın, elinoğlu değil.. Zaten eminim ki Alexis seneye bizimle olmayacak.

Tolga konusunda ise.. Karakterine vs. lafımız yok ama kabiliyeti ortada. En kritik maçlarda basit hatalarıyla bize zarar verdi, kazandığımız maçlarda dahi kaleye gelen 2-3 şut olmasına rağmen yine golünü yedi, kazansakta güven vermedi. Taraftara güven vermemesini geçtim ama takıma özellikle de defans hattına güven vermeyen bir kaleciyle çok daha zarar görürüz. Kalan maçlarda Günay Güvenç in kaleyi devralmasını isterim, ha evet bu duygusal bi düşüncedir ama Tolga yüzünden o kadar yorulduk ki, harbiden bıktık artık.