Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288717 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

SAğ bekte bizi Darijo Srna 38 yaşına kadar götürür,gördüğüm en iyi 5-10 sağ bekten biri .

http://www.transfermarkt.com.tr/darijo-srna/profil/spieler/14942

keşke gelse gözü kapalı transfer ederim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

keşke gelse gözü kapalı transfer ederim...
cok zor abi o transfer. ulkesine doner ukraynada kalmazsa. gelsin sol bek oynasin

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Şampiyon olursak bütçe olumlu etkilenecek baya
Yoksa yazılan isimler hayal
Bonservissiz olanı da bi o kadar imza parası istiyor

Çevrimdışı mylife1903

Caneri alip transferi kapatsalar ben raziyim ismail ve mustafa pektemekin gonderilmesi sartiyla ve gelen butun parayla borc odeyecekler diger sartim.

Çevrimdışı tangaz

ben sağ beke çok takılmıyorum beck yeterli ama sol beke caner lazım stoperede bonservisi elinde olan yüksek maaşlı 2 adam aldık mı olay tamam seneye ortada tolgayda olacak ileriyede ben arfa ohh miss. sıfır bonservis ffp sıkıntısı yok şampiyonluklarla birlikte maaşlarda sorun olmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

EssiLor

• Ziyaretçi

Boykonun menajeri açıklama yapmış Boyko kalacak transfer haberleri doğru değil demiş
Tolga Topa vuramıyor Tolga oldu eski Tolga İlk yarıdaki Kasımpaşa akhisar maçındada hatalı goller yemişti aynısını yine yedi Akhisar Kasımpaşa maçında
Şu Ada'mın sözleşme sini uzatırlarsa sinir krizi geçiririm arkadaş nedir bu ya
Tolga Beck Alexis İsmail Tosic Pektemek Serdar Şutlanmalı
Boyko Yu eleştirenler sanki Sezon başından beri kalede Tolga değilde Boyko varmış gibi konuşmamak lazım
Boyko yeni sezonda kapar formayı çok çalışır kapar ben inanıyorum yeni kaleci sonuçda
Forvet defans veya orta saha almadık ki takıma cuk diye oturmasını bekleyelim
Kaleci aldık.
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 12:00:14 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Gordon Baba

Ligue 1'de vergi oranları yüksek. Bu avantajımızı göz ardı edemeyiz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Caneri alip transferi kapatsalar ben raziyim ismail ve mustafa pektemekin gonderilmesi sartiyla ve gelen butun parayla borc odeyecekler diger sartim.
Caner değil ama başka birini alıp kapatabilirler,belki bir de stoper
Diğer transferler yedeğe yönelik olur
Ama cl gidersek önemli transferler görebiliriz 
Yalnız Pektemek hayatta gitmez,kapı gibi sözleşmesi var  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Ligue 1'de vergi oranları yüksek. Bu avantajımızı göz ardı edemeyiz.
Yönetim bakışıyla fiyat kırıcaz deyip dezavantaja dönüşebiliyor o durum
Usandırıyor bizimkiler çoğu zaman eeh yeter diyor adamlar da  :D

Çevrimdışı tangaz

bu marketing enteresan bir şey

mesela "pektemek gol demek" die pazarlıyorlar adamı.

ulan adamın çift haneli skor yaptığı sezon yok  :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Yönetim bakışıyla fiyat kırıcaz deyip dezavantaja dönüşebiliyor o durum
Usandırıyor bizimkiler çoğu zaman eeh yeter diyor adamlar da  :D

ospina ve nene öyle kaçmıştı zaten... o 2 transfer yapılsaydı şuan borcumuz muhtemelen 70 milyon euro daha düşüktü ve şampiyonluğumuz falan vardı

Çevrimdışı mylife1903

Caner değil ama başka birini alıp kapatabilirler,belki bir de stoper
Diğer transferler yedeğe yönelik olur
Ama cl gidersek önemli transferler görebiliriz 
Yalnız Pektemek hayatta gitmez,kapı gibi sözleşmesi var  :D
sampiyonlar ligini cok buyutuyoruz olsak olsak ucuncu olup avrupa liginden devam edecegiz zaten. 4. torbadan girip 3. olmak ile 4.torbadan girip 2. olmak arasinda cok buyuk fark. 50milyon civaridir bonservise yansitirsak bu farki(benim gorusum) ne gerek var? kupayi mi alacagiz?
bizim icin onemli olan lig sampiyonluklaridir ve borclardir. Sampiyonlar ligi sadece borclari odemek icin bir aractir, para kapisidir.

sadece caneri al
tolga, mustafa, ismail, serdar yolcu
beck in arkasina koy genc takimdan bir cocuk belese
boykonun arkasinda gunay, gunayin yanina koy belese paf takimindan cocugu
tosic hem stoperleri hem caneri yedekler
alexis marcelo rhodolfo yeter orda necip gerekirse destek veriri
atiba, tolgay, veli, oguzhan var, aras gelecek daha
sosa, quaresma, tore, kerim, olcay yeterli
ileride gomez, cenk, cagir oraya omer sismanoglunu
paran cebinde kalsin

tek sikintim rhodolfonun nasil donecegi ve velinin durumu, velinin ustunu cizemiyorum. veli ve rhodolfo iyi donmezse onu devre arasi cozeriz. paramiz cebimizde kalsin

Çevrimdışı yedic

FFP ile imzalanan anlasma bu yilda gecerlimi? yani gecen sene oldugu gibi bu senede oyuncu satmadan yeni transfer yapamaz durumu varmi?

Çevrimdışı kyiv

Ümit diye bir genç vardı sol bek noldu o gence?

Çevrimdışı mylife1903

ospina ve nene öyle kaçmıştı zaten... o 2 transfer yapılsaydı şuan borcumuz muhtemelen 70 milyon euro daha düşüktü ve şampiyonluğumuz falan vardı
sorma abi o konuda baskana kirginim ben, rustunun gonderilmesi, quaresma ve simaonun gonderilip fernandes ve almeydanin tutulmasi. eneramo, sezer, sinan kurumus, berkay cetinkaya mi ne o, gokhan suzen, ugur boral bunlarin hepsi yonetim acemiligi ve telasla yapilan isler ayrica samet aybabanin sucu.

Çevrimdışı mylife1903

galiba beylerbeyine kiralik gonderdiler onu, senol hoca korktu herhalde aman bu cocuk ismaili falan keserse, ismailin temposu olmadan hucuma cikamam, dedi

Çevrimdışı Gordon Baba

6 ay boşta kaldı. Sezonun ikinci yarısı Bayrampaşa'ya kiralandı.  Yetenekli futbolcu, umut bağlayabiliriz  :icool:

Çevrimdışı tangaz

sorma abi o konuda baskana kirginim ben, rustunun gonderilmesi, quaresma ve simaonun gonderilip fernandes ve almeydanin tutulmasi. eneramo, sezer, sinan kurumus, berkay cetinkaya mi ne o, gokhan suzen, ugur boral bunlarin hepsi yonetim acemiligi ve telasla yapilan isler ayrica samet aybabanin sucu.

nene ve ospinada çingene pazarlığına döktük işi sonra alamadık ardından devre arası gidip gökhan süzene bonservis+maaş+fesih derken 3 milyon eurodan fazla harcadık. benim kızdığım mantık bu. illa 4 bölgeye adam alma 4 transfer demek 1er bonservis 1er maaş 3yıllık kontratla birlikte eder sana 16 milyon euro. git 8er harca maaş+bonservisle 2 adam al. bu kadar basit eminim daha fazla katkı alacağımıza zira o aldığın 4 tane çöp sıfır katkı veriyor zaten... denklem basit, atomu parçalamıyoruz. Cern falan değil burası futbol sahası çayır çimen...

Çevrimdışı kyiv

Koskoca 80 milyonluk ülkede bir sol bek, sağ bek çıkmıyor. Altyapı hocaları ne yapıyor?Futbolu planlayanlar?Genç milli takım hocaları falan. Ayıp ya futbolun sağ sol bekleri hiç de zor bir mevki değil. Biraz sürat, biraz dikkat, biraz oyun görüşü. Çok ekmek yenir bu mevkilerden ama kimse hevesli değil galiba.

Çevrimdışı mylife1903

nene ve ospinada çingene pazarlığına döktük işi sonra alamadık ardından devre arası gidip gökhan süzene bonservis+maaş+fesih derken 3 milyon eurodan fazla harcadık. benim kızdığım mantık bu. illa 4 bölgeye adam alma 4 transfer demek 1er bonservis 1er maaş 3yıllık kontratla birlikte eder sana 16 milyon euro. git 8er harca maaş+bonservisle 2 adam al. bu kadar basit eminim daha fazla katkı alacağımıza zira o aldığın 4 tane çöp sıfır katkı veriyor zaten... denklem basit, atomu parçalamıyoruz. Cern falan değil burası futbol sahası çayır çimen...
ahaha abi sorma
4 adama ihtiyacin var 4 tane alip %10 verim aliyorsun, 2 tane adam alip %100 verim alsan toplam kalitede yukselecek.
benim elemanlar boyle isler yapsa varya kan alirim kan, sehir disina cikartir doverim, sonra gomerim cunku akli basinda insan evladi boyle gerzeklikler yapmaz. ya kendi cebine calisiyordur, ya kandirilmistir, ya takimi sabote ediyordur ya da gerizekalidir. her halukarda besiktasta isi yoktur.

Çevrimdışı mylife1903

Koskoca 80 milyonluk ülkede bir sol bek, sağ bek çıkmıyor. Altyapı hocaları ne yapıyor?Futbolu planlayanlar?Genç milli takım hocaları falan. Ayıp ya futbolun sağ sol bekleri hiç de zor bir mevki değil. Biraz sürat, biraz dikkat, biraz oyun görüşü. Çok ekmek yenir bu mevkilerden ama kimse hevesli değil galiba.
80 milyonluk ulkeden dogru duzgun futbolcuyu gec badem, ceviz, saman cikmiyor be abi. Alistilar satin almaya, futbolcuyu bile ithal ediyoruz.
Hakem cikmiyor bu ulkeden.

bunlar psikolojik seyler, Turk insaninin yapisina ters hakemlik meslegi.

bizler her aksiyona bir cozum uretmek isteriz, her karsi karsiya gelinen durumda saf tutmaya calisiriz, her verdigimiz karardan korkariz, her verdigimiz karari birilerine aciklamaya calisiriz. bu yuzden hakem cikmiyor bizden
her mucadeleye duduk, karar vermesi lazim, birinden biri faul yapti cunku yav bas gec, oyna avantaj de
ettin bir bok verdin penaltiyi, oyle gordum de gec, yok hemen obur takima da bir penalti
uzun uzun her futbolcuya verdigin yanlis karari anlatirsin, yetersizlik gostergesi firay aydinus yapar
kendini daha gucluye yamamaya calisirken, guclunun takimini destekleme falan surer gider

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sampiyonlar ligini cok buyutuyoruz olsak olsak ucuncu olup avrupa liginden devam edecegiz zaten. 4. torbadan girip 3. olmak ile 4.torbadan girip 2. olmak arasinda cok buyuk fark. 50milyon civaridir bonservise yansitirsak bu farki(benim gorusum) ne gerek var? kupayi mi alacagiz?
bizim icin onemli olan lig sampiyonluklaridir ve borclardir. Sampiyonlar ligi sadece borclari odemek icin bir aractir, para kapisidir.

sadece caneri al
tolga, mustafa, ismail, serdar yolcu
beck in arkasina koy genc takimdan bir cocuk belese
boykonun arkasinda gunay, gunayin yanina koy belese paf takimindan cocugu
tosic hem stoperleri hem caneri yedekler
alexis marcelo rhodolfo yeter orda necip gerekirse destek veriri
atiba, tolgay, veli, oguzhan var, aras gelecek daha
sosa, quaresma, tore, kerim, olcay yeterli
ileride gomez, cenk, cagir oraya omer sismanoglunu
paran cebinde kalsin

tek sikintim rhodolfonun nasil donecegi ve velinin durumu, velinin ustunu cizemiyorum. veli ve rhodolfo iyi donmezse onu devre arasi cozeriz. paramiz cebimizde kalsin

Ömer'i @Necmi duymasın @mylife1903  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

EssiLor

• Ziyaretçi

Sizlere kurban olayim
Allah için şu tolga zenginin yaptığı hatalara yediği gollere bi bakın Allah için
Sinirden ne hale geldim
Yediği gole bak topa vuramıyor
Soner geliyor ordada hata yapıyor soner vuruyor top direkten döndü ya o gol olsaydı ne olacaktı ?
3.golü de bulamazdık 4-2 yenilirdik
Sadece Akhisar maçı değil kaybettiğimiz puanların hepsi Alexis ve Tolga Zengin yüzünden
Allah aşkına şunları şutlayın gitsinler
Pektemek kalsın şunlar gitsin Ya deliricem Tolga Zengin bir değil iki değil üç değil hep aynı hatalardan gol yiyor şaka gibi.

Çevrimdışı tangaz

80 milyonluk ulkeden dogru duzgun futbolcuyu gec badem, ceviz, saman cikmiyor be abi. Alistilar satin almaya, futbolcuyu bile ithal ediyoruz.
Hakem cikmiyor bu ulkeden.

bunlar psikolojik seyler, Turk insaninin yapisina ters hakemlik meslegi.

bizler her aksiyona bir cozum uretmek isteriz, her karsi karsiya gelinen durumda saf tutmaya calisiriz, her verdigimiz karardan korkariz, her verdigimiz karari birilerine aciklamaya calisiriz. bu yuzden hakem cikmiyor bizden
her mucadeleye duduk, karar vermesi lazim, birinden biri faul yapti cunku yav bas gec, oyna avantaj de
ettin bir bok verdin penaltiyi, oyle gordum de gec, yok hemen obur takima da bir penalti
uzun uzun her futbolcuya verdigin yanlis karari anlatirsin, yetersizlik gostergesi firay aydinus yapar
kendini daha gucluye yamamaya calisirken, guclunun takimini destekleme falan surer gider

bizim ülkede herşey kumpas paralel ergenekon balyoz mantığı ile işliyor. mesela bülent yıldırım son 8-10 senede sadece 1 sene fb-ts maçı yönetmemiş. hiç bir ts.li yönetici de hooop noluyor lan dememiş sonrada şikeyle mücadele etcez kupamızı alcez cez caz cuzzz...