Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288698 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Sifo mehmet gibisi gelmez bir daha, resmen sansimiz donmustu transferiyle. Yahu her derbide sokardi kaleye

Sol ayakla sokmuslugu var hem fbye hem gsye saplardi
Kafayla sokmuslugu var
Rovosata var
Vole var
Ulan adam her turlu golu sokardi bunlara
Hatta ve hatta once sokul sonra cikardigi cizginim ustunde ve icinde gezdirdigi fblileri once sevindirip sonra uzen gol atmisligi bile var
Ozledim be sifo

Genc arkadaslar seyretmedikleri icin anlamaz messi falan hikayedir sifonun yaninda.
Ismail bile oynar barselonado, o messi gelsin buraya sifo kadar oynasin ben gorurum onu

Çevrimdışı kyiv

belki de ogün karşılaşmışızdır, omuz omuza zıplamışızdır. bende izmitte o kutlamadakilerden biriydim :)

Tesadüfün iğne deliği :) hiç unutmuyorum önce yolu boşalttılar en önde 2,3 motorcu motoru tek teker şahlandırmış arkasından yüzlerce araç insan Fenerbahçe tabutuyla yürümüştük.Fethiye caddesi falan ana baba günüydü...Zaten o yaş grubu çevremde  herkez o yıllarda Beşiktaşlıydı...Düşünüyorum şimdi ömür bitiyor yahu....Biz de yine aynı Beşiktaş hastalığı gram azalmadı...Evlendik çolul çocuğa karıştık delilik devam ediyor.

Çevrimdışı tangaz

Tesadüfün iğne deliği :) hiç unutmuyorum önce yolu boşalttılar en önde 2,3 motorcu motoru tek teker şahlandırmış arkasından yüzlerce araç insan Fenerbahçe tabutuyla yürümüştük.Fethiye caddesi falan ana baba günüydü...Zaten o yaş grubu çevremde  herkez o yıllarda Beşiktaşlıydı...Düşünüyorum şimdi ömür bitiyor yahu....Biz de yine aynı Beşiktaş hastalığı gram azalmadı...Evlendik çolul çocuğa karıştık delilik devam ediyor.

bizim ev tütünçiftlik ipraş sitesindedir. bizim sitede aynı yaşlarda 10 küsür arkadaştık içimizden biri gs.li 2si fbli idi geri kalanımız full Beşiktaşlıydık süper şanslı bir jenerasyonduk :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

EssiLor

• Ziyaretçi

BOYKO
BECK
İSMAİL
NECİP
MARCELO
ATİBA
OĞUZHAN
SOSA
GÖKHAN
QUARESMA
GOMEZ

bu 11 le çıkmalıyız ikinci yarı Olcay Cenk Tosun ve Tolgay hamlesi yapılır
Kayseri maçı zor geçecek Ama Gs yi devirirsek çok iyi olur devamına gelir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Al iste Hoca kayseri macinda stoperde Necipi oynatmayı düşünüyormuş Hoca hiç akillanmiyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Evet Arkadaslar Kalan 4 macimiza bu 11 le cikmamiz gerktiğini düşünüyorum

Basta @Çağrı @atalay @tangaz abi @Tolga ve @mylife1903 abi olmak uzere hepinizin bu konu hakkinda Görüşlerini bekliyorum :busted_cop: :busted_cop:

ben boyko konusunda şüpheliyim fazla duygusal gördüğüm kadarıyla olurda kötü şanssız bir gol yerse o baskıda kötü de etkilenebilir o nedenle kararsız kaldım. benim kadrom şöyle...

tolga
beck marcelo alexis tosiç
         ozzie atiba
     cenk sosa olcay
           gomez
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 10:15:35 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Evet Arkadaslar Kalan 4 macimiza bu 11 le cikmamiz gerktiğini düşünüyorum

Basta @Çağrı @atalay @tangaz abi @Tolga ve @mylife1903 abi olmak uzere hepinizin bu konu hakkinda Görüşlerini bekliyorum :busted_cop: :busted_cop:
Ismailin olmadigi her 11e varim ben. Adam butun takimi bozuyor.
Ama taslari yerinden oynatmaya gerek yok.
Tosic oynar huzur icinde cozulur bu is.
Kayseri macinda ismailin ilk geri pasinda homurdamalar baslar, taraftari germeye gerek yok.

ben boko konusunda şüpheliyim fazla duygusal gördüğüm kadarıyla olurda kötü şanssız bir gol yerse o baskıda kötü de etkilenebilir o nedenle kararsız kaldım. benim kadrom şöyle...

tolga
beck marcelo alexis tosiç
         ozzie atiba
     cenk sosa olcay
           gomez
Abi Tosic Solbekte ismailden daha beter

Tosici stoperde kullanmaliyiz , Tosicin stoper perfromansi eldeki stoperlerin hepsinden daha iyi @tangaz

Çevrimdışı kyiv

bizim ev tütünçiftlik ipraş sitesindedir. bizim sitede aynı yaşlarda 10 küsür arkadaştık içimizden biri gs.li 2si fbli idi geri kalanımız full Beşiktaşlıydık süper şanslı bir jenerasyonduk :)

Aynı durum bizim mahalledeydi İzmit Çarşının göbeğinde oturuyorduk. Mahallede abartmıyorum 1972-1977 doğumlular 30 kişi vardık 20 si Beşiktaşlıydı. Hatta hiç unutmam Denizlisporla 1-1 berabere kalıp son maçta şampiyonluğu galatasaraya verdiğimiz sene mahalle cenaze evi gibiydi. Yaşımız nispeten küçük olduğu için gruptan yaşı büyükler maç izlemeye inönüye gittiklerinde çok kıskandığımı hatırlıyorum ben niye gidemiyorum diye... O zamanlar forma falan çok yoktu. Boyuna ip takılır , kollara bileklik siyah beyaz bir de bere takarsın ....Alsana Beşiktaşlı...

Çevrimdışı tangaz

Sifo mehmet gibisi gelmez bir daha, resmen sansimiz donmustu transferiyle. Yahu her derbide sokardi kaleye

Sol ayakla sokmuslugu var hem fbye hem gsye saplardi
Kafayla sokmuslugu var
Rovosata var
Vole var
Ulan adam her turlu golu sokardi bunlara
Hatta ve hatta once sokul sonra cikardigi cizginim ustunde ve icinde gezdirdigi fblileri once sevindirip sonra uzen gol atmisligi bile var
Ozledim be sifo

Genc arkadaslar seyretmedikleri icin anlamaz messi falan hikayedir sifonun yaninda.
Ismail bile oynar barselonado, o messi gelsin buraya sifo kadar oynasin ben gorurum onu

daha evvel ikimizin derbi öncesi gençlere anlatmışlığımız var. şifo gibisi gelmedi gelmez die. mesela şimdi oğuzhan deniyor sosa deniyor ya bunların sezonda yaptığını şifo yarım sezonda yapardı her sene 15 gol garantiydi 15-20de asist yapardı. ülkemizde 100ler kulübüne giren ilk orta sahadır mesela. sosa ozzie bunun yanında paf oyuncusu kalır çünkü şifoyu özel kılan hemen hiç bir derbiyi boş geçmemesidir. büyük futbolcu derbilerde ortaya çıkar şifo en büyüktür bu konuda...

Çevrimdışı kyiv

Şifo Mehmetten sonra orta sahada yerini asla kapatamadığımız bir boşluk oldu. Topu rahatlatan, adam geçen, gol atan, kısacık boyuna rağmen hatırı sayılır kafa golü atan. Bir de üstelik efendinin efendisi.O kadar tekme yemesine rağmen hakeme itiraz ettiğini diklendiğini hatırlamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Abi Tosic Solbekte ismailden daha beter

Tosici stoperde kullanmaliyiz , Tosicin stoper perfromansi eldeki stoperlerin hepsinden daha iyi @tangaz

katılmıyorum süperligdeki as yedek hiç bir oyuncu sol bekde isodan kötü olamaz. tosiç hepi topu 3-5 maç oynadı sol bekde iso kadar zararı dokunmadı kendi kalesine gol atması şanssızlıkdı hamle yapmıştı hamle yapan adam hata yapabilir iso hamle dah yapamıyor. bu maç yediğimiz ilk gol öncesi o ölü noktada yaptığı faulü amatör topçular yapmıyor. son rize hazırlık maçında sol bek oynamıştı marcelo ve alexisle uyumu iyiydi... bir de bu açıdan bakalım. mevcut stoperlerin yanında iso dökülüyor boşalttığı alanı adamlar kayma yaparak örtmeye çabalarken kendi pozisyonlarında gedikler veriyorlar...

Çevrimdışı tangaz

Aynı durum bizim mahalledeydi İzmit Çarşının göbeğinde oturuyorduk. Mahallede abartmıyorum 1972-1977 doğumlular 30 kişi vardık 20 si Beşiktaşlıydı. Hatta hiç unutmam Denizlisporla 1-1 berabere kalıp son maçta şampiyonluğu galatasaraya verdiğimiz sene mahalle cenaze evi gibiydi. Yaşımız nispeten küçük olduğu için gruptan yaşı büyükler maç izlemeye inönüye gittiklerinde çok kıskandığımı hatırlıyorum ben niye gidemiyorum diye... O zamanlar forma falan çok yoktu. Boyuna ip takılır , kollara bileklik siyah beyaz bir de bere takarsın ....Alsana Beşiktaşlı...

evet o boyuna takılan iplerden hemen herkesde üçer beşer tane olurdu boyna tak kola dola kafana bağla güzel günlerdi samimiyet vardı. denizli maçı dedin yaramı deştin erol mu ne die biri atmıştı hayatının frikik golüydü... biz hep trenle giderdik maçlara inönüye, sabahın 6sında evden çıkardık gece 2de 3de doğu otobüslerine binip dönerdik. ogünleri hatırlayınca istanbullu dostların zulümpiyat falan demelerine sadece gülüyorum onlar zulüm görmemişler oysa bizler her 15 günde bir o günü değil zulüm bayram havasında geçirirdik :)

Çevrimdışı tangaz

Şifo Mehmetten sonra orta sahada yerini asla kapatamadığımız bir boşluk oldu. Topu rahatlatan, adam geçen, gol atan, kısacık boyuna rağmen hatırı sayılır kafa golü atan. Bir de üstelik efendinin efendisi.O kadar tekme yemesine rağmen hakeme itiraz ettiğini diklendiğini hatırlamıyorum.

kariyerinde kart cezası yok adamın. işin garip tarafı tek ceza aldığı maç milli takımda terimin yardımcısı iken yaşadığı olay. boşuna dememişler çirkefe bulaşma üstüne sıçrar, körle yatan şaşı kalkar vbvb. terimin pisliği onada bulaşmıştı...

Çevrimdışı mylife1903

Tosic oynar, hem de iyi oynar. iki gol atti kaleleri sasirdi diye adami bu kadar bekletmeye gerek yok.
Senol Hoca Alexisi de keserse buyuk hata yapar. Rize macinda Marcelo da penalti yapti Alexis kadar elestirilmedi. Marcelo bence Alexisden daha facia hatalar yapiyor ama seytan tuyu var adamin ismail gibi, bunlar goze batmiyor.
Akhisar macinda Alexis kotu de oynamadi. Marcelo penaltiya kadar ceza alaninda yanlis hatirlamiyorsam 2 defa kafa topuna cikti, kiev karambolu oldu sonrasi. Ikinci golde adam Marcelonun da yaninda gecti ayrica topu ortaya sisiren ismail donen topa simariklik yapan oguzhandi. Son golde ise Marcelo yamuk vuruyor topa, ismail kotu pas atiyor ki aynisindan 3 tane daha atti hem de ayni mac. dusuk iq ile falan aciklanamaz bu topa cikan tolga, iskalayan tolga suclu Alexis.

Tosic-Alexis oynasin anlarim, alexis bunlarin ikisinden de hizli, sert ve hamleli ustelik topu da kotu oynamiyor.
Tosic ise bu marcelo ve alexise gore gorece daha akilli, daha taktik bir oyuncu.

Marcelo-Alexis ortada oynar tosic solda beck sagda, becke biraz daha fazla top kullanmasi tembihlenir ve bu is cozulur. Beck ayagi kotu bir oyuncu degil, ama adam rus ve alman terbiyesi almis. Adama top kullanma bindir bosluk ac, onundeki topu kullansin dersen bu adam top kullanmaz. Ismaile ayni seyi soylesen gider 35m den orta keser.
Beckin top kullanmamasinin sebebi bence taktik oyun. orada cafu oynasa onunde quaresma, sosa, tore, oguzhan varken o bile daha az top kullanir.

Basketbolun bir numarali kanunudur senden iyi sokan varsa ukalalik yapmayacaksin adama vereceksin topu.

Necip sevdigim, janti bir kardesimiz, 40 yasina kadar kulupte kalsin, hatta kulup bu cocugu ingiltereye gondersin, teknik direktor olarak yetistirsin genc takimlari emanet etsin ama necip biraz daha beklesin taktige gore atibanin yaninda, atibanin kart cezalisi oldugu zamanlar falan sira gelecektir. Necip gelebilecegi en iyi yerde suan.

Antalya macinda da yazdim bir kez daha yazayim, Necip hirsli bir oyuncu ama tehlikeli ve sakar hareketler yapiyor. gecen sene fb macinda ne gerek var 90. dakikada hirs yapip yerini birakip cikip gitmeye. bu sene antalya macinda Etoya giris aman allahim, sonra 90. dakika da ceza alani sutunde adama girisi, sonra besiktas taraftari neden az, ulan kanserden geberdi yarisi ondan az iste :super:

Çevrimdışı mylife1903

kariyerinde kart cezası yok adamın. işin garip tarafı tek ceza aldığı maç milli takımda terimin yardımcısı iken yaşadığı olay. boşuna dememişler çirkefe bulaşma üstüne sıçrar, körle yatan şaşı kalkar vbvb. terimin pisliği onada bulaşmıştı...
o mac kadar rezil bir mac yoktur milli takim tarihinde herhalde Sifo mehmet kosan adama celme takmisti galiba. FT, Ataturk edasinda koridoru gosteriyor `ordular ilk hedefiniz akdenizdir, ileri` komutunun yeni turkcesiylen milli takim oyuncularini isvicre mevzilerine hareketlendiriyordu, milli futbolcular cocuklar gibi sen, depar atiyorlardi.

Çevrimdışı Kemal

İlk 18 e giremeyen kaleciyi ilk 11 yazmakta ayrı bir durum olmuş

Çevrimdışı tangaz

o mac kadar rezil bir mac yoktur milli takim tarihinde herhalde Sifo mehmet kosan adama celme takmisti galiba. FT, Ataturk edasinda koridoru gosteriyor `ordular ilk hedefiniz akdenizdir, ileri` komutunun yeni turkcesiylen milli takim oyuncularini isvicre mevzilerine hareketlendiriyordu, milli futbolcular cocuklar gibi sen, depar atiyorlardi.

hakikaten rezilliğin nirvanası. sırf o parmağı ile çıkış tünelini gösterip oyuncularını rakip takımın üzerine salması dahi o adamın lisanslarının yırtılması için yeterli. hatta uefa fifa bu adama ömür boyu men cezası vermeliydi sanırım atladılar yoksa spor tarihinde görülmüş bir olay değildir. bir daha da görülmez zaten ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O mantıkla bakarsak Tolga'nın kadro dışı kalması lazım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

daha evvel ikimizin derbi öncesi gençlere anlatmışlığımız var. şifo gibisi gelmedi gelmez die. mesela şimdi oğuzhan deniyor sosa deniyor ya bunların sezonda yaptığını şifo yarım sezonda yapardı her sene 15 gol garantiydi 15-20de asist yapardı. ülkemizde 100ler kulübüne giren ilk orta sahadır mesela. sosa ozzie bunun yanında paf oyuncusu kalır çünkü şifoyu özel kılan hemen hiç bir derbiyi boş geçmemesidir. büyük futbolcu derbilerde ortaya çıkar şifo en büyüktür bu konuda...
Sifo gibisi gelmez, bakin cok iddialiyim gidip iq testi yapilsin Sifo`ya onun iqsu 150 ustu falandir.
genclerbirligine bir golu var futbol tarihinde cok azdir, stoperler pas yapiyor, bir tanesi donup uzun oynuyor sifo araya girip ceza sahasi disindan kafayla sokuyor, daha otesi var mi?
yemin ediyorum bu messi falan dedikleri pabucu olamaz sifonun.
barcelonada arda bile oynuyor. herkes oynar.

gelsin bizim kasaplarla oynasin bakalim. belki ronaldo oynar, faydali olur ama sifo mehmet baska bir boyuttur.

adam ortasaha oynuyor, her turlu gol atiyor. uzaktan, yakindan, kafayla, sag ayak, sol ayak eskiden youtube falan yok tabii bu genc arkadaslara uzuluyorum, izleyemediler sifoyu. bu oguzhan falan yok wesley bilmem kim bunlar onemli futbolcu falan degildir sifonun yaninda. yahu messi diyorum, bugun messi mi sifo mu deseler 1sn dusunursem essek seetsin.
oyun icinde de kaybolmazdi sifo, bir top kontrol ederdi off top kontrol ederken 3 kisi gecerdi topa 1 kere dokunarak yahu

Çevrimdışı Erdemm

:ok: :claps: :lol:

sonra besiktas taraftari neden az, ulan kanserden geberdi yarisi ondan az iste iyiymis  :lol:

Tosic oynar, hem de iyi oynar. iki gol atti kaleleri sasirdi diye adami bu kadar bekletmeye gerek yok.
Senol Hoca Alexisi de keserse buyuk hata yapar. Rize macinda Marcelo da penalti yapti Alexis kadar elestirilmedi. Marcelo bence Alexisden daha facia hatalar yapiyor ama seytan tuyu var adamin ismail gibi, bunlar goze batmiyor.
Akhisar macinda Alexis kotu de oynamadi. Marcelo penaltiya kadar ceza alaninda yanlis hatirlamiyorsam 2 defa kafa topuna cikti, kiev karambolu oldu sonrasi. Ikinci golde adam Marcelonun da yaninda gecti ayrica topu ortaya sisiren ismail donen topa simariklik yapan oguzhandi. Son golde ise Marcelo yamuk vuruyor topa, ismail kotu pas atiyor ki aynisindan 3 tane daha atti hem de ayni mac. dusuk iq ile falan aciklanamaz bu topa cikan tolga, iskalayan tolga suclu Alexis.

Tosic-Alexis oynasin anlarim, alexis bunlarin ikisinden de hizli, sert ve hamleli ustelik topu da kotu oynamiyor.
Tosic ise bu marcelo ve alexise gore gorece daha akilli, daha taktik bir oyuncu.

Marcelo-Alexis ortada oynar tosic solda beck sagda, becke biraz daha fazla top kullanmasi tembihlenir ve bu is cozulur. Beck ayagi kotu bir oyuncu degil, ama adam rus ve alman terbiyesi almis. Adama top kullanma bindir bosluk ac, onundeki topu kullansin dersen bu adam top kullanmaz. Ismaile ayni seyi soylesen gider 35m den orta keser.
Beckin top kullanmamasinin sebebi bence taktik oyun. orada cafu oynasa onunde quaresma, sosa, tore, oguzhan varken o bile daha az top kullanir.

Basketbolun bir numarali kanunudur senden iyi sokan varsa ukalalik yapmayacaksin adama vereceksin topu.

Necip sevdigim, janti bir kardesimiz, 40 yasina kadar kulupte kalsin, hatta kulup bu cocugu ingiltereye gondersin, teknik direktor olarak yetistirsin genc takimlari emanet etsin ama necip biraz daha beklesin taktige gore atibanin yaninda, atibanin kart cezalisi oldugu zamanlar falan sira gelecektir. Necip gelebilecegi en iyi yerde suan.

Antalya macinda da yazdim bir kez daha yazayim, Necip hirsli bir oyuncu ama tehlikeli ve sakar hareketler yapiyor. gecen sene fb macinda ne gerek var 90. dakikada hirs yapip yerini birakip cikip gitmeye. bu sene antalya macinda Etoya giris aman allahim, sonra 90. dakika da ceza alani sutunde adama girisi, sonra besiktas taraftari neden az, ulan kanserden geberdi yarisi ondan az iste :super:

Çevrimdışı mylife1903

24 kisilik kadroda 22 tane iyi futbolcumuz var birileri 18e giremeyecek, gayet dogal.

bu tur yorumlar Gunay kardesimize haksizlik oluyor. Boyko daha iyi kalecidir ama uyum sorunu vardir belki ben bilemiyorum ama belki de Gunay cok iyi calisiyordur, cok ama cok formdadir o yuzden odullendiriliyordur.

sikintili bir durum katiliyorum ama oynayan kaleci de selale gibi akmiyor zaten.

belliki boykonun adaptasyon problemi var, gunaz iyi calisiyor. 18e girememesi boykoyu degersiz yapmaz, Gunayi unutmayalim lutfen. ben olsam gunayla da oynardim 3 kaleci arasinda oyle buyuk farklar yok.

Çevrimdışı tangaz

eveton boykoya talipmiş 4 milyon diorlar ama ingilizlerde para çok 6-7 versinler   :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

eveton boykoya talipmiş 4 milyon diorlar ama ingilizlerde para çok 6-7 versinler   :bandit:
aman abi gitmesin, bak bunu 5-6ya satarsa bizim yonetim gidip tirabzondan onuru alirlar 4-5e bakmaz alirlar.
Onur birinci Tolga ikinci Gunay ucuncu kaleci olur, o ispanyolu gonderirler 2 haftaya teknik direktor Senol Gunes offff Dr. House falan kurtaramaz bizim taraftari. ustune baskan gidip sevdigi tip futbolcu Ozer Hurmaciyi alir, oyyyyyy

kadro sekilleniyor

onur
serdar marcelo necip ismail
     ozer hurmaci oguzhan
erken zengin marin sosa
            pektemek

super kadro

Daha önce @atalay da soylemisti Boyko tam Premier lig kalecisi diye katiliyorum bu konuda

Boykoyu Prmier lig takimlari bize gelmeden oncede istiyordu Yani Pl de piyasası var , Sevilla da talip olmuştu ayrica..