Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7290393 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pazarlık edelim ucuz alalım derken kötü oyuncu alıyoruz bunun farkına ne zaman varacağız çok merak ediyorum.
Akşam pazarı gibi yaparsan çürük olur çoğunluğu. 19 tane defansla anlaşmışız bu dönemde 20 milyon euro para vermişiz maaşlar hariç maaşlarla beraber bu rakam tahminen 35-40 milyon euroya filan çıkar. Bu ücrete şu an halen oynayan 3 tane çok sağlam defans oyuncusu alınabilirdi ama biz hep günü kurtarmaya çalışıyoruz.
Demba ba yı alıp sattık yerine NDoye geliyordu Gomez geldi son anda onunda kalıp kalmayacağı belli değil giderse kimin geleceği meçhul.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Akhisar maçından önce insanlara, şampiyon olmuş gibi sevinip gaza geldiniz diye kızılıyor.
Akhisar maçından sonra insanlara, sanki şampiyonluk gitti gibi üzülüyorsunuz diye kızılıyor.

7/24 maçı konuşalım isteniyor sanırım, arkadaş bu dünyanın hiç bir yerinde mümkün değildir. Maçı maç günü konuşursun.

Maç kaybedilince de işte stres oldular, bilmem ne başlanıyor. Ben anlamadım ki bu insanlar ne konuşsun.

2 transfer haberi gelince, gün bir şekilde bitiyor bari. Onu konuşuyorsun eksiği gediği artısı fazlası neyse. Hadi konuşalım kayseri maçını, hadi yarın da konuşalım. Perşembe hala maçı konuşuyorsak, büyük sorun var demektir. :)

bir de şunu anlayamıyorum ben.

kötüye, kötü deyince bunun adı karalar bağlamak oluyor...

adam zaten kötü ben iyi desem iyi mi olacak sanki :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artık geçmişe sünger çekmek lazım diyorum içimden de halen görüyoruz bazı yanlışların süregeldiğini. Sezer'i gördüler ders almışlardır ondan ama bu  'Bizim Çocuklar' durumu , yöneticilerin bazı oyuncularla çok içli dışlı olmaları , araya mesafe koymamaları , bu bazı oyuncuların performanslarının göz ardı edilip karakterleri öne sürülerek taraftara kabul ettirilmeleri gibi yanlışlar inatla sürdürülmeye çalışılıyor . Bu türden yanlışlara artık bir yerde dur demek lazım çünkü bunların bedeli bugün çıkmazsa yarın çıkacak ama bir gün çıkacak.
Tolga Fikret Orman'la Çebi'yle sanki askerlik arkadaşı gibi, her yerde her açılışta beraberler, iç içeler. Brugge maçı sonrası Tolga için açıklama bile yapıldı, sakatlık bahanesi uyduruldu. Bu başkası olsa hoşuma bile gider ama söz konusu Tolga olunca hiç içime sinmiyor bu görüntü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Tek olsa yine olamazdı  :evillol: Adam 170 maça çıkmış bizde üstelik bu kadar ileriye çıkıyor güya, 2 gol atmış  :evillol:

Aklımda hala bursa maçı VURMAAAA nidaları.

170 maçta iki gol ortalaması çok iyi :D

Ben bile o kadar maça çıksam 2-3 tane sokuştururdum.

Biz bu beklerle hiç birşey yapamayız.net.tr
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Arena_

1. Bu sene şampiyon olunacak ama İsmail ve Tolga kulüpte kalacak
2. Bu sene şampiyonluk kaçacak ama İsmail ve Tolga ile yollar ayrılacak

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Öyle sıtmalı bir seçenek ki ikisi de yukarıda tükürsen aşağı da tükürsen ne sakal olur ne de bıyık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aklımda hala bursa maçı VURMAAAA nidaları.

170 maçta iki gol ortalaması çok iyi :D

Ben bile o kadar maça çıksam 2-3 tane sokuştururdum.

Biz bu beklerle hiç birşey yapamayız.net.tr
Yok Beck gibi orta sahayı nadiren geçen bir adam olsa anlarım 2 golü ama İsmail'le ilgili oyunun kaç dakikasını hangi yarı sahada geçirdiğinmi gösteren bir istatistik olsa büyük çoğunluğunu rakip sahada geçiren adamın 2 gol atması bile bu adamın futbol bilgisinin ve yeteneğinin ne düzeyde olduğunun en önemli göstergesi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Öyle sıtmalı bir seçenek ki ikisi de yukarıda tükürsen aşağı da tükürsen ne sakal olur ne de bıyık

nerden biliyon şampiyon olursak tolga ile ismail'in kalacağını klüpte mi çalışıyorsun ?

Hoca ile akrabalığın mı var ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

nerden biliyon şampiyon olursak tolga ile ismail'in kalacağını klüpte mi çalışıyorsun ?

Hoca ile akrabalığın mı var ?
Adam biliyorum demiş mi? Hangisini tercih ederdiniz demiş? Neden provake ediyorsun? :)
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bunları şampiyon olduktan sonra konuşmak lazım .Şampiyonluk gelene kadar hiçbir oyuncuyla özellikle yeterlikleri tartışılan oyuncularla sözleşme yenilenmemeli zaten. Benim bu 2 futbolcudan özellikle 1 tanesi ile alakalı çok güzel bir yorumum olacak ama önce bir şampiyonluk gelsin.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunları şampiyon olduktan sonra konuşmak lazım .Şampiyonluk gelene kadar hiçbir oyuncuyla özellikle yeterlikleri tartışılan oyuncularla sözleşme yenilenmemeli zaten. Benim bu 2 futbolcudan özellikle 1 tanesi ile alakalı çok güzel bir yorumum olacak ama önce bir şampiyonluk gelsin.
Haklısın. Şampiyonluğa kadar kadar bu konuları gündemine almamalı yönetim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bilmiyorum birşeyin farkındamıyız, Allah korusun atibaya sezon başlar başlamaz birşey olsaydı, ilk yarıyı necip ile oynayacaktık. Veli ve tolgay dönecek diye kandırdılar, oyaladılar. Buna rağmen sezon arası yine bunun farkına varan olmadı, yine atiba ile yola çıkıldı ki yine birşey olsa yine necibe kalacaktık.

Sonra yönetimi eleştirince ama gomez nasıl alındıya geliyor olay. İyisini yapmak zaten yönetimin görevi, kötüyü eleştirmek de yönetimin dışında kalan beşiktaşlıların işi.

Bunu söylemek bile suç sayıldı ya buralarda, net hatırlıyorum.

Çevrimdışı boreas

Ne Ospina, ne Adler, Matthew Ryan'ı getirin yeter :bandit:

Şu adamı çok istemiştim bize be. Kiralık bile olur. Çok iyi bi kaleci.

Boyko yerine şunu almadılar ya çok üzülmüştüm.

Adam biliyorum demiş mi? Hangisini tercih ederdiniz demiş? Neden provake ediyorsun? :)

kalacak,ayrılacak

Kalabilir,ayrılabilir fark var gibi ?

Ayrıca bu forumda kimler provoke'tör herkes farkında  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kalacak,ayrılacak

Kalabilir,ayrılabilir fark var gibi ?

Ayrıca bu forumda kimler provoke'tör herkes farkında  :ok:
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz.

demiş ama oradan bile yönetime nasıl pay çıkartırım diye savunma içine giriyorsun, okuduğunuzu yorumlamakla ilgili sıkıntılarınız var, yapmayın etmeyin bu adamlar Allah değil, adam eleştiri de getirmemiş olabilesi bir durumu sormuş hemen suçlamaya çalışıyorsun sonra şakayla karışık provoke etme diyince savunmaya geçiyorsun insanların zeka kapasitesini küçümseme.
Korku akıl katilidir.

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz.

demiş ama oradan bile yönetime nasıl pay çıkartırım diye savunma içine giriyorsun, okuduğunuzu yorumlamakla ilgili sıkıntılarınız var, yapmayın etmeyin bu adamlar Allah değil, adam eleştiri de getirmemiş olabilesi bir durumu sormuş hemen suçlamaya çalışıyorsun sonra şakayla karışık provoke etme diyince savunmaya geçiyorsun insanların zeka kapasitesini küçümseme.

1.cisi ben burda yönetime pay çıkartmıyorum gerektiğinde eleştiriyorum dünkü gibi burda yönetimlik birşey yok bu arkadaşımız şampiyon olursak tolga,ismail kalacak diyor kesin konuşuyor ben bilmiyorum bir başkası bilmiyor bu arkadaş nereden biliyor ? Eğer tahmin yürütüyorsa kalabilir,ayrılabilir yazması gerekiyor kesin konuşunca insan merak ediyor olur belki fikret orman ile akrabalığı vardır hoca ile bir arkadaşlığı vardır söylemişlerdir belki.

2.cisi okumakla yorumlamakla ilgili bir sıkıntım yok Türkçe'mizi güzelce kullanınca bir sıkıntı olmuyor "kalacak,gidecek" gibi kelimeler kesin anlamlar ifade ediyor."Kalabilir,gidebilir" yazınca tahmindir.

3.cüsü şaka ile karışık provoke etme dedim diyorsun.Ozaman bende sana soruyorum madem arkadaşla olan konuşmamda araya niye dalıyorsun ortalığı kızıştırıyorsun olayı niye büyütüyorsun provoke ediyorsun ? O kendisini savunamıyor mu ?

Çevrimdışı zekotha

Akhisar maçından önce insanlara, şampiyon olmuş gibi sevinip gaza geldiniz diye kızılıyor.
Akhisar maçından sonra insanlara, sanki şampiyonluk gitti gibi üzülüyorsunuz diye kızılıyor.

7/24 maçı konuşalım isteniyor sanırım, arkadaş bu dünyanın hiç bir yerinde mümkün değildir. Maçı maç günü konuşursun.

Maç kaybedilince de işte stres oldular, bilmem ne başlanıyor. Ben anlamadım ki bu insanlar ne konuşsun.

2 transfer haberi gelince, gün bir şekilde bitiyor bari. Onu konuşuyorsun eksiği gediği artısı fazlası neyse. Hadi konuşalım kayseri maçını, hadi yarın da konuşalım. Perşembe hala maçı konuşuyorsak, büyük sorun var demektir. :)

Akhisar maçı öncesi :

Biz bu sene şampiyon olduk yeaaa var
Biz bu sene şampiyon olacağız var

Akhisar maçı sonrası :

Gitti şampiyonluk var
Biz 3 puan öndeyiz nereye gidiyor şampiyonluk var ;)

Yani maç maç gitmek ve inançlı olmak dururken kendini şimdiden iyi ya da kötü bir sonuca alıştırma kafasına gerek yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1.cisi ben burda yönetime pay çıkartmıyorum gerektiğinde eleştiriyorum dünkü gibi burda yönetimlik birşey yok bu arkadaşımız şampiyon olursak tolga,ismail kalacak diyor kesin konuşuyor ben bilmiyorum bir başkası bilmiyor bu arkadaş nereden biliyor ? Eğer tahmin yürütüyorsa kalabilir,ayrılabilir yazması gerekiyor kesin konuşunca insan merak ediyor olur belki fikret orman ile akrabalığı vardır hoca ile bir arkadaşlığı vardır söylemişlerdir belki.

2.cisi okumakla yorumlamakla ilgili bir sıkıntım yok Türkçe'mizi güzelce kullanınca bir sıkıntı olmuyor "kalacak,gidecek" gibi kelimeler kesin anlamlar ifade ediyor."Kalabilir,gidebilir" yazınca tahmindir.

3.cüsü şaka ile karışık provoke etme dedim diyorsun.Ozaman bende sana soruyorum madem arkadaşla olan konuşmamda araya niye dalıyorsun ortalığı kızıştırıyorsun olayı niye büyütüyorsun provoke ediyorsun ? O kendisini savunamıyor mu ?
Adamın 6 tane iletisi var tanımadan etmeden sen kulüpte mi çalışıyorsun? Hocayla akrabalığın mı var? diye dan diye girersen kimse sana cevap vermez. Ayrıca kalacak gidecek demiyor orada tekrar yazıyorum bunlardan hangisini tercih edersiniz diyor cümle orada bitmiyor ama işte sen okuduğunu anlayamadığın için bu kanıya varıp hemen yargılamaya başlıyorsun ben de seni kibarca uyarıyorum başkalarına da yapma diye.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Stres var ama şüphe yok, Biz şampiyon olacağız.

İbrahim Üzülmez'in her halükar'da Fenerbahçe'den puan alacağını düşünüyorum, Başakşehir'de zor bir deplasman, bu ligin lideri orada 2-0 geriye düştü söylemekte yarar var.

Bizim sadece Kayseri'e şöyle 3-4 atmamız gerek ondan sonrası kolay olacağı kanaatindeyim.

Galatasaray bence fazla kasmaz ama kassa'da çok fazla birşey değişmez, kilit maç Osmanlı maçı zor geçer bence ama Arena'da yeneriz, sonra Konya'da alınacak bir beraberlikle şampiyon olacağımızı düşünürsek panzer gibi içlerinden geçeriz.

Adamın 6 tane iletisi var tanımadan etmeden sen kulüpte mi çalışıyorsun? Hocayla akrabalığın mı var? diye dan diye girersen kimse sana cevap vermez. Ayrıca kalacak gidecek demiyor orada tekrar yazıyorum bunlardan hangisini tercih edersiniz diyor cümle orada bitmiyor ama işte sen okuduğunu anlayamadığın için bu kanıya varıp hemen yargılamaya başlıyorsun ben de seni kibarca uyarıyorum başkalarına da yapma diye.

6 tane iletisi olunca noluyor birisine soru sorabilmem için ileti sayısının çok mu olması gerekiyor.Hoca ile akrabalığın mı var başkan'ı tanıyormusun gibi soruları normalde bu arkadaşa sormam gerekiyordu ama neyse.Senin şu aşağıda ki 2 cümleden ne anladığını çok merak ediyorum.Senin anladığın bu 2 cümleden hangisini tercih ederdiniz diye soruyor diyorsun ? Benim anladığım bu arkadaş tolga ve ismail bu takımda kesin olarak kacağını nereden biliyor ?

Bence okuduğunu siz anlıyamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz hangisi ise işte bende sizi kibarca uyarıyorum lütfen daha dikkatli okuyun başkasına hemen provoke'tör cü dememek için  :ok:

Çevrimdışı tangaz

sadi tekelioğlunun gençlerbirliğinde görev yaparken (95-97 arası sanırım) oyuncularım gs.den teşvik pirimi aldılar dileyen oyuncuyla yüzleşebilirim şeklinde beyanatı var. o yıllarda gs gene bizle çekişiyordu. gs ne zaman bizle çekişse hep teşvikler havada uçuşmuştur ve şampiyonluklarımızı çalmışlardır. hocanın bahsettiği sanırım rasim karalı sezonumuzdu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Oktay

Stres var ama şüphe yok, Biz şampiyon olacağız.

İbrahim Üzülmez'in her halükar'da Fenerbahçe'den puan alacağını düşünüyorum, Başakşehir'de zor bir deplasman, bu ligin lideri orada 2-0 geriye düştü söylemekte yarar var.

Bizim sadece Kayseri'e şöyle 3-4 atmamız gerek ondan sonrası kolay olacağı kanaatindeyim.

Galatasaray bence fazla kasmaz ama kassa'da çok fazla birşey değişmez, kilit maç Osmanlı maçı zor geçer bence ama Arena'da yeneriz, sonra Konya'da alınacak bir beraberlikle şampiyon olacağımızı düşünürsek panzer gibi içlerinden geçeriz.

aman kimseden medet bekleme kendi işini kendin gör... ibrahim,rıza iyi beşiktaşlılar ama sen yinede yok say

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sadi tekelioğlunun gençlerbirliğinde görev yaparken (95-97 arası sanırım) oyuncularım gs.den teşvik pirimi aldılar dileyen oyuncuyla yüzleşebilirim şeklinde beyanatı var. o yıllarda gs gene bizle çekişiyordu. gs ne zaman bizle çekişse hep teşvikler havada uçuşmuştur ve şampiyonluklarımızı çalmışlardır. hocanın bahsettiği sanırım rasim karalı sezonumuzdu.
Hoca da adam olup o zaman söyleseydi iş işten geçmiş konuşuyor. Geçiniz.
Korku akıl katilidir.