Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288660 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha önce @atalay da soylemisti Boyko tam Premier lig kalecisi diye katiliyorum bu konuda

Boykoyu Prmier lig takimlari bize gelmeden oncede istiyordu Yani Pl de piyasası var , Sevilla da talip olmuştu ayrica..
5 e okutalım. Tolga'yla da sözleşme yenilemeyelim, üstüne 1-2 koyup üst düzey bir kaleci alıp Günay'ı da yedeğe koyalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdemm

bir de Şenol Hoca hamle yapma oyuna müdahale etme konusunda sezonun ilk yarısı
daha belirgin erken hamleler yapıyor ve etkili de oluyordu, 45'te 60'ta..
son haftalar da o da 11 üzerinde devam ediyor, edilgen olarak duruma göre değişiklik yapıyor.
hatta bazen o da bizle beraber kilitleniyor maça, öyle seyrediyor diye düşünüyorum..  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

aman abi gitmesin, bak bunu 5-6ya satarsa bizim yonetim gidip tirabzondan onuru alirlar 4-5e bakmaz alirlar.
Onur birinci Tolga ikinci Gunay ucuncu kaleci olur, o ispanyolu gonderirler 2 haftaya teknik direktor Senol Gunes offff Dr. House falan kurtaramaz bizim taraftari. ustune baskan gidip sevdigi tip futbolcu Ozer Hurmaciyi alir, oyyyyyy

kadro sekilleniyor

onur
serdar marcelo necip ismail
     ozer hurmaci oguzhan
erken zengin marin sosa
            pektemek

super kadro

abi sen sibirya da ne iş yapıyon ?

Çevrimdışı cursedofdragon

5 e okutalım. Tolga'yla da sözleşme yenilemeyelim, üstüne 1-2 koyup üst düzey bir kaleci alıp Günay'ı da yedeğe koyalım..

günay'dan yedek olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Daha önce @atalay da soylemisti Boyko tam Premier lig kalecisi diye katiliyorum bu konuda

Boykoyu Prmier lig takimlari bize gelmeden oncede istiyordu Yani Pl de piyasası var , Sevilla da talip olmuştu ayrica..

Boyko bence kotu kaleci degil, bizim kalibremizde bir kaleci bence.ama ayaklari cok kotu, hic topla oynamamis gibi cocuk. Voleybolcular bundan daha samimi topla yemin ediyorum ama basketciler cok hasir nesir degildir mesela ayak topuylan.

Bence kalsin yeni transfer cok cok riskli, transferi beceremiyoruz, kimse gomez, sosa falan demesin. ndoye, diego diye kirmizi kartlik giris yaparim.

illa gondereceklerse adama gidip trabzonun o ne o adi onun esteban mi ne o iste onu alsinlar. ayaklari cok duzgun onun. zaten birinci ligde oynayan kaleciler arasinda cok fark yok 3 tane top geliyor kaleye 1-2 tane kurtarsa yeter bana.
Burasi besiktas yahu gelene gidene 2-3 atariz, topu iyi oynayan kaleci lazim.

akhisar macinda bu esteban olsaydi kalede hadi penaltiyi yedi dedik. 2 ve 3 golleri yemezdi cunku oyle pozisyonlar olmazdi adam cok guzel oynuyor topla, hatta orta sahada bile faydalanabiliriz estebandan.

Çevrimdışı mylife1903

son haftalar da o da 11 üzerinde devam ediyor, edilgen olarak duruma göre değişiklik yapıyor.
hatta bazen o da bizle beraber kilitleniyor maça, öyle seyrediyor diye düşünüyorum..  :)
Hoca antalya macindan beri telasli ve daginik zaten. Memleket havasi bozdu onu.
cok ama cok telasli bu takima yansiyor. degisiklikleri de hatali ozellikle bu akhisar macinda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

günay'dan yedek olmaz.
Olur olur neden olmasin

Ust duzey bi kaleci aldiktan sonra zaten cok ihtiyacin olmayacak Kupa maclari haric

Ayrica Gunayin kotu kaleci oldugunu düşünmüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı ahmetx

eveton boykoya talipmiş 4 milyon diorlar ama ingilizlerde para çok 6-7 versinler   :bandit:
inanmıyorum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

umut fakirin ekmeği  :icool:
olursa yılın transfer bidonu olur ama  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Elde 3.cu bir Forvet olmadigi icin Cenki 11 oynatamıyor ve hamle oyuncusu olarak kullaniyor ama yanlis yapıyor

Cenki 11 baslatip skoru bulduktan sonra da Hamle oyuncusu olarak da Hirsli ve diri bir Quaresmayi sahaya surerek her macta istedigimiz sonucu aliriz benim gorusum bu sekilde
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 11:35:10 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

olursa yılın transfer bidonu olur ama  :evillol:
Boyko bizde tutmadı kötü değil yoksa

Çevrimdışı mylife1903

Olur olur neden olmasin

Ust duzey bi kaleci aldiktan sonra zaten cok ihtiyacin olmayacak Kupa maclari haric

Turkiyede gunayin kotu kaleci oldugunu dusunen bir tek riza calimbay var zaten.

bence gayet iyi kaleci, oynasin cocuk.

Yahu rustunun ayagi kirildi bu ayi kaleye gecti hangi yildi hatirlamiyorum simdi bu ayi ne goller yedi yahu ama kaleci oldu adam.

Gunay ile baslasaydik keske bu sene simdiye harika bir kalecimiz olurdu 10 sene paramiz cebimizde kalirdi.

neuer, kaleci mayer bilmem  ne bizim seviyemiz o seviyeler degil. ospinayi bile alamiyoruz ki onunda iyi videolari var gordum hani bir tolga performansi alabiliriz adaptasyon doneminde

Çevrimdışı Kemal

Boyko bence satılmaz yazın kamp yer ve ilk 11 e girmeye çalışır . Ama şuan arkadaşların yazdığı gibi ilk 11 imkansız çok extrem bir durum olmazsa.

Çevrimdışı ahmetx

Olur olur neden olmasin

@Yunus Emre Dökmeci sen kaleci konusunda yorum yapma lütfen , Boykoyuda başımıza sardın .Tolga yetmiyormuş gibi bir de bu çıkdı .  :biggrinking:

Çevrimdışı Kemal

Topa vuramayan kalecimi olur Allah aşkına , evet var ve bu TSL nin en köklü en iyi takımının kalesinde ve 2 yıldır aynı hataları yapıyor, adamın geri pasına vurduğu toplar yarı sahayı geçmiyor ve hep rakipte.

Bu bir Dramdır arkadaşlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günay'dan yedek olmaz.
Şu an yedek :) Hatta Boyko varken bile yedek. Demek ki üst düzey bir kaleci gelse yedek kalmaya devam edebilir. Gs'ın yedek kalecisi de Cenk ona bakarsak, çok dert etmeyin bunları 1 numarayı dolduralım biz gerisi mühim değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Boyko bizde tutmadı kötü değil yoksa
kötü değil mi ? resmen bile bile lades olduk . Adamın hocası bile devreye girdi almamız için . :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

kötü değil mi ? resmen bile bile lades olduk . Adamın hocası bile devreye girdi almamız için . :evillol:
Kötü değil gözüme mi inanayım sana mı
Beşiktaşta 3 maç izlediniz hemen kötü  :evillol:
Satıp daha iyisini alabiliyorlarsa alsınlar ama hayal kırıklığına uğrayacaksınız
Çok fazla değişiklik yapamazlar savunmada

Çevrimdışı ahmetx

SAğ bekte bizi Darijo Srna 38 yaşına kadar götürür,gördüğüm en iyi 5-10 sağ bekten biri .

http://www.transfermarkt.com.tr/darijo-srna/profil/spieler/14942
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 11:44:14 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Kötü değil gözüme mi inanayım sana mı
Beşiktaşta 3 maç izlediniz hemen kötü  :evillol:
Satıp daha iyisini alabiliyorlarsa alsınlar ama hayal kırıklığına uğrayacaksınız
Çok fazla değişiklik yapamazlar savunmada
ne 3 maçı @yigitcan1903 ben onun ukrayna günlerini iyi bilirim sen onu bana sor .

Çevrimdışı Gordon Baba

Boyko'yu Everton istiyorsa bu müjdedir. Mandanda, haziran ayında serbest kalıyor. Ayrıca, Zieler, Hannover'in küme düşmesi sonucu neredeyse bedavaya transfer edilebilir. Bu kaleci, bu sezon, Alman milli takımı aday kadrosuna dahil edilmişti. Asıl mesele, bu iki kalecinin önde oynayan takımlara uyum sağlayabilme yeteneği. Bu konuda bir fikir oluşursa, fırsattan istifade edebiliriz.

Çevrimdışı yigitcan1903

ne 3 maçı @yigitcan1903 ben onun ukrayna günlerini iyi bilirim sen onu bana sor .
Ben de biliyorum hiç de kötü değildi
Ya başka boyko var ya da beklenti top class kaleciler

Çevrimdışı mylife1903

Topa vuramayan kalecimi olur Allah aşkına , evet var ve bu TSL nin en köklü en iyi takımının kalesinde ve 2 yıldır aynı hataları yapıyor, adamın geri pasına vurduğu toplar yarı sahayı geçmiyor ve hep rakipte.

Bu bir Dramdır arkadaşlar.
sadece geri pasi degil bazi degajlari bile orta sahayi gecmiyor, onceleri butun suc olimpiyat ruzgarindaydi ama bu degajlar butun turkiyede gecmiyor yari sahayi.
ah cordoba ah trivela ile 60 70 m top atardi. ulan yeni aciktan bakarken dusunurdum vay hayvan topu taca atti, diye ulan sonra top bir suzulurdu direk adamin ayagina.
Cordoba eliyle de iyi oynardi ayrica topu orta sahaya guzel atardi toplari.

hangi mac hatirlamiyorum simdi 100. yilda zago ve ronaldo kenarlara acilmisti, ahmet yildirim orta sahayi gecince, geride hazirlik pasi yapiyorduk, cordoba da katiliyordu zaten sergenden sonra takimin en teknigi oydu herhalde, ulan bunlar 4-5 pas yaptilar sonra topu cordobaya vurdular top neredeyse kaleye girecek bu topu bacak arasindan falan gecirip kontrol ediyordu.