Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280812 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

bu fenerlilerin egoları beni benden alıyor her şeyi parayla çözeceğini sanıyorlar kendilerini kaf dağında görüyorlar  :evillol:

Sonra basari bi gelmiyor, stadlarini kendi baslarina yikiyorlar  :evillol:

Çevrimdışı panic13

Aziz Yıldırım'ın düzenlediği, şu an canlı yayında izlenilen toplantı (temsili)

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı firewater

basın toplantısını izleyemiyorum , ancak burayı takip ediyorum.Yeminlen hiç birşey anlamadım . Chelsea  melsi daldan dala mı atlıyor. Ne yapıyor  :lol:

yahu adam sivası nasıl yemlediyse garanti yenilecez diye basın toplantısı tarihini cumadan açıkladı.

ne oldu mamalı sivas yenilince konuşacak bişeyde kalmadı.

bosuna demedik sivas maçı cok cok onemli diye  :D :D :D

Çevrimdışı Anıl

Açıklamalardan satır başları, çaresizlik böyle bir şey :D

Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal diye bağırıyorlar. Ersun Yanal zamanında nasıl şampiyon olmuşuz anlatacağım tek tek."
Aziz Yıldırım: "Terörle ilgili devletin alacağı her türlü karara saygılıyız. Paralel yapının da terör kadar tehlikeli olduğunu söylüyorum."
Aziz Yıldırım: "3 hafta önce Barcelona açık ara öndeydi, şimdi puan farkını kapadılar. Biz de bunu yapabiliriz, inanıyoruz."
Aziz Yıldırım: "Ben olduğum müddetçe Ersun Yanal bu külübe gelemez."
Aziz Yıldırım: "Bu tribünler beni kızdırmaya devam ederse 10 sene daha gitmem."
Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal'ı bu takımın başına getirdim. 'Fenerbahçe'den ben ayrıldım' diyor. Ya biz seni gönderdik, beni fazla konuşturma"
Aziz Yıldırım: "Galatasaray'ı asıyorlar kesiyorlar. Ne hakkınız var? Başkan gitsin, o gitsin, bu gelsin. Delegelere hakaret ediyorsunuz."
Aziz Yıldırım: "Rasim Ozan, 'Aziz Yıldırım, Pereira'ya Ümit Özat'ın elini sıkma dedi' diyor. Viskiyi içip böyle gerizekalı yorum yapıyorlar"
Aziz Yıldırım: "Mario Gomez, Fiorentina'da bir şey oynamadı. Kurtulmak için elinden geleni yaptılar. Beşiktaş'a geldi ne kadar güzel oynadı"
Aziz Yıldırım: "Chelsea geçen gün 3-0 yenildi ama İngiltere'de kimse bir şey söylemiyor."
Aziz Yıldırım: "Leicester şampiyon olursa 300 milyon pound elde edecekmiş. Leicester patronu da 'Bu kadar parayı ne yapacağım?' diyormuş."
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 13:58:27 Anıl ]

Çevrimdışı MrtBlgc

söylentilere göre skrtel - zapata ikilisiyle ilgileniyoruz özellikle skrtel zor transfer ama olursa ligin en iyi stoper tandemi olurlarmı?

Bide bu mersindeki nakulma pektemek yerine nasıl olur mersin düşünce bedava alırız kanat forvet özelliği var fizik gücüde iyi verim alırız bence.
Zapata balon transfer olur, Udinese'deki performansından çok uzak ama bir kaç yıl öncesinin en önemli defans oyuncularındandı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Bizim oyuncumuzda ne problemi varmış anlayan var mı? :akuma:

Çevrimdışı firewater

Erdal torunoğlunamı iananır insan sanamı terbiyesiz herif.

Nasıl içine girdiyse gomezin transferine laf atıyor.

bunların alayı böyle çıkar haktan hukuktan bahseder ama en büyük hırsız düzenbaz kendileridir.

Çevrimdışı mylife1903

aslinda taraftari ve rakibi olmasan cok komik bir camia bu fb camiasi. rakibimiz oldugu icin uzuluyorum.
turkiyenin iki adamdan kurtulmasi lazim once milletin sinirini bozan iki adam dan biri bu
ayrica turkiyenin iki kisim insan profilinden kurtulmasi lazim biri bu azizi destekleyenler

sonra yasanabilir bir ulke olur

Çevrimdışı ilhan mansız

ben futbol konusunda tüm bildiklerinizi gözden geçirmenizi önericem. yediğimiz gollerin en az yarısı iso hatası menşeili...
hiç gerek yok, bu forumda Oğuzhan'ı ptt lige kiraya vermeye çalışanlar da dahil bir çok farklı yorum gördük. Bugüne kadar ki tüm yorumlarım ortada zaten başka bir yerde de yazmıyorum. Gün gelir size de mailinizi hatırlatırım.

Çevrimdışı mülkübey

Bu fener bitmiş bence .Bizim topçular artık motor mu takacaklar hayatlarının futbolunu mu oynayacaklar. Bir zahmet akhisarı yenecekler. Bu bitik camiaya son tekmeyi de basacaklar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

hiç gerek yok, bu forumda Oğuzhan'ı ptt lige kiraya vermeye çalışanlar da dahil bir çok farklı yorum gördük. Bugüne kadar ki tüm yorumlarım ortada zaten başka bir yerde de yazmıyorum. Gün gelir size de mailinizi hatırlatırım.

ismail konusunda dilediğiniz her şeyi hatırlatabilirsiniz ismail kötü bir oyuncudur asla da iyi olmayacak.. ben size tepkisel yazmadım zaten lakin milyonlarca insanın kötü dediğine iyi demenizi sağlayacak nasıl bir futbol görüşüne sahipsiniz bunu merak ediyorum?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eaglekartal

ahahaha terranonuyu aldım attım ne var diyor alem bu adam yaw  :kop: :kop:

Çevrimdışı firewater

ne otobüsmüş ne kurşunmuş yahuuu. Görende keleşle komple taradılar sanır.

Rizede trabzonda yol boyu taşlanırdı otobüsler ben orada okurken.

ona kalırsa gomezin oynadığı stadda patlama + kurşunlama oldu stad boşaltıldı. ee ne oldu gomez oynamıyormu?

Çevrimdışı worns

Aziz'in basın toplantısı Fb'nin kolay kolay toplanamayacak halde olduğunu gösteriyor bence. İşi bitirmeye bir hafta kaldı. Tek umutları Akhisar. Bu maçı alırsak Fb tepetaklak olur.

Skrtel'in ismini gördüm. Kjaer'in yıldızlaştığı yerde formda Nesta etkisi yaratır Skrtel. Yanına Marcelo, Alexis filan bile olur.

Çevrimdışı kyiv

TFF nin şampiyonluk için verdiği ödül ne kadar bilen?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

16 milyon tl civarında. Geçen sene GS bu kadar aldı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Stadın 3 tribünü de bize ayrılmış Akhisar maçında doğru mudur?  Doğruysa süper haber.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

ismail konusunda dilediğiniz her şeyi hatırlatabilirsiniz ismail kötü bir oyuncudur asla da iyi olmayacak.. ben size tepkisel yazmadım zaten lakin milyonlarca insanın kötü dediğine iyi demenizi sağlayacak nasıl bir futbol görüşüne sahipsiniz bunu merak ediyorum?
siz milyonlarca insanın kötü dediğini nereden biliyorsunuz ben de bunu merak ediyorum. Tecrübe yaşanarak kazanılıyor. Şu forumda bile kovulmadan oyuncu kalmamıştır. Beklentiler, mevcut şartların iyi analiz edilmesi neticesi oluşur. Bunu yaparsanız Şenol Hoca gibi İsmail i ilk 11 oynatırsınız. Stadda defalarca seyrettim kesinlikle kötü bir oyuncu değil. Bek oynaması belki tartışılabilir ama bence kötü oyuncu değil. Siz Yazdığınız için cevap yazdım yoksa zamanla ne olacağını hep birlikte göreceğiz inşallah. Bundan önce Kerim, Sosa , oğuzhan, töre, Necip, Ersan yüzlerce kez PTT lige gönderildiği gibi bugünün sıra İsmailde.

Çevrimdışı izmirkartali

17 Milyon TL şampiyonluk ödülü.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı SLYKRT

Fener olayı bitirmiş aga aziz yıldırım başarısızlık benim demeye başladı basketbol voleybol kürek tenise felan girdi  :lol: :lol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı kyiv

Bu ödüle lig boyunca kazanılan galibiyet ödülleri dahil değil.Doğru mudur?

Çevrimdışı firewater

adam resmen burası fener değil azizspor diyor ben klüpler birliği üyesi olsam bu adama gıcığımdan 2katı pirim koyarım maçlarıma.

Çevrimdışı solar

''Beşiktaş ve simetri mucizesi'' hala işliyor, Akhisar ile berabere kalırsak moralleri bozmamak gerek, kalan dört maç bizim olacak.

Çevrimdışı Çağatay

Açıklamalardan satır başları, çaresizlik böyle bir şey :D

Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal diye bağırıyorlar. Ersun Yanal zamanında nasıl şampiyon olmuşuz anlatacağım tek tek."
Aziz Yıldırım: "Terörle ilgili devletin alacağı her türlü karara saygılıyız. Paralel yapının da terör kadar tehlikeli olduğunu söylüyorum."
Aziz Yıldırım: "3 hafta önce Barcelona açık ara öndeydi, şimdi puan farkını kapadılar. Biz de bunu yapabiliriz, inanıyoruz."
Aziz Yıldırım: "Ben olduğum müddetçe Ersun Yanal bu külübe gelemez."
Aziz Yıldırım: "Bu tribünler beni kızdırmaya devam ederse 10 sene daha gitmem."
Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal'ı bu takımın başına getirdim. 'Fenerbahçe'den ben ayrıldım' diyor. Ya biz seni gönderdik, beni fazla konuşturma"
Aziz Yıldırım: "Galatasaray'ı asıyorlar kesiyorlar. Ne hakkınız var? Başkan gitsin, o gitsin, bu gelsin. Delegelere hakaret ediyorsunuz."
Aziz Yıldırım: "Rasim Ozan, 'Aziz Yıldırım, Pereira'ya Ümit Özat'ın elini sıkma dedi' diyor. Viskiyi içip böyle gerizekalı yorum yapıyorlar"
Aziz Yıldırım: "Mario Gomez, Fiorentina'da bir şey oynamadı. Kurtulmak için elinden geleni yaptılar. Beşiktaş'a geldi ne kadar güzel oynadı"
Aziz Yıldırım: "Chelsea geçen gün 3-0 yenildi ama İngiltere'de kimse bir şey söylemiyor."
Aziz Yıldırım: "Leicester şampiyon olursa 300 milyon pound elde edecekmiş. Leicester patronu da 'Bu kadar parayı ne yapacağım?' diyormuş."

bu neyin kafası ?? :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı izmirkartali

Şampiyonlar ligi katılım bedeli de 12 Milyon Euro...

Şampiyon olunca anında 55-60 Milyon TL garanti işte.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...